|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
13.11.2008 21:33:11   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
         in ex klomifenkuser posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • Fargesia - čaka na IUI (26m)
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - pavza (6.ciklus)
  • METULJ1 - laparo že mimo (21m)
  • tejčica30 - 3.ciklus (19m)
  • tinč407 - OBMP (4.2.2009)
  • BEBIII - OBMP (posvet)
  • little angel - 1.ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragola, lučka25 -  2.IVF (41m)

spet sem tale seznam iz naftalina potegnila...dejte me mal na napake opzorit...pa "tanove" me mal pobezajte, da vsa dodam gor, če želite!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.11.2008 21:45:17   
pin
PIN - 1.ciklus klomifena, 2 dni do ovulacije, pridno user posted image user posted image  papcala pa sem 1/2 tabletke (Dr.Res)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.11.2008 21:50:38   
pin
Šele zdaj sem prebrala poste za nazaj.

Lučka  user posted image     pa lepo   user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.11.2008 22:09:30   
Fargesia

user posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - pavza (6.ciklus)
  • BEBIII - OBMP (posvet)
  • pin-1 - 1.ciklus

stunfek
-
4.ciklus
(test 14.2.) ;mmanca - 1.ciklus ;nosečka maja - 5.ciklus ;amor real ;Bety upa ;Petra1111-5.ciklus ;Janney -naravno  ;pike -1. ciklus ;Bimba80 ;LUNA06 ;Vesny196 - naravno ;tasa.m - naravno ;Detece - 1.ciklus ;Almera (julijka 08) ;spab
;jenyj - 3.ciklus ;trinity22 - 4.ciklus  ;dana - 2 ciklus ;sanna - 1. ciklus ;janaja - 1. ciklus ;pancottina
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragola, lučka25 -  2.IVF (41m) user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.11.2008 7:35:22   
Anonimen
                      user posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • neela - IUI (26m)
  • skuštrana suzi - pavza (8.ciklus), HSG že mimo

• BEBIII - OBMP (posvet)

• pin-1 - 1.ciklus

stunfek
-
4.ciklus
- 2.ciklus ;PikaV - 2.ciklus ;sonček85  -naravno , nf , fragola, lučka25 -  2.IVF (41m) user posted image

Uf, šele takole vidim, kako čas hitro teče. user posted image  

lučka, še enkrat - ČESTITAM IZ SRCA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sem pozabila povedat - včeraj sem dobila izvide, sedaj bom pa počakala še kakšen teden ali dva, da bodo še izvidi spermiograma. Potem grem pa k G. Če se katera kaj spozna, ga lahko prepišem sem gor.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 14.11.2008 7:37:50 >

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.11.2008 8:17:57   
miska73
Suzi prinesi v ponedeljek s sabo, pa bomo skupaj probale dešifrirat tvoj izvid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.11.2008 8:46:16   
Anonimen
Evo, ga bom kar napisala, pa če ima katera kaj pojma, naj kar pove. user posted image

HSG s porcijo adapterjem: uterus hipoplastičen, polni se homogeno, stene gladke, tubi prikazani, leva dilatirana z nodoznimi zažetki, popolnoma izbrisan sluznični relief, terminalni stop kontrasta, leva tuba zvijugana ob uterusu, prav tako ni videti prodora kontrasta v trebušno votlino. HSG izvi je izrazito patološki, nujna je nadaljna diagnostika.

Pušenjak se je ravno spravil na dopust in ga ni do ponedeljka.. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.11.2008 10:03:38   
tecnobica
No, mene tudi dodajte na seznam. Z naslednjo menstruacijo začnem s Kolimfenom, če bo prišla. Upam, da ne, in da me boš lahko napisala kar med user posted image , ki so se tablet tko ustrašle, da so prej zanosile. user posted image user posted image user posted image . Naj bi pa prišla enkrat drug teden, recimo v sredo, četrtek. Bom se še javljala in poročala. Zaenkrat me še nič ne špika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.11.2008 12:05:52   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo, ga bom kar napisala, pa če ima katera kaj pojma, naj kar pove. user posted image

HSG s porcijo adapterjem: uterus hipoplastičen, polni se homogeno, stene gladke, tubi prikazani, leva dilatirana z nodoznimi zažetki, popolnoma izbrisan sluznični relief, terminalni stop kontrasta, leva tuba zvijugana ob uterusu, prav tako ni videti prodora kontrasta v trebušno votlino. HSG izvi je izrazito patološki, nujna je nadaljna diagnostika.

Pušenjak se je ravno spravil na dopust in ga ni do ponedeljka.. user posted image

To ti bojo vse rešli na laparo, pa še Klomifenčke dobiš in hitro bošuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.11.2008 12:12:00   
Rakica_80
G. mi je rekla da imam kratek postopek IVF, kaj naj to pomeni, prosim če mi katera to razloži, ker na temi November IVF, so me očitno spregledaleuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.11.2008 12:20:11   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

G. mi je rekla da imam kratek postopek IVF, kaj naj to pomeni, prosim če mi katera to razloži, ker na temi November IVF, so me očitno spregledaleuser posted image

Je včeraj mišmiš napisala.
Glej:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3374721
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3374810
Vglavnem IVF stran 126/127

Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.11.2008 13:26:53   
lučka 25
Skuštrana suzi, kakšni izrazi. Saj komaj veš za kajs e gre. Ampak mislim, da se bo dalo večalimanj vse urediti na laparo ali histero. Potem pa to bodo takoj dali še K in možnost za zanositev bo večja.

tecnobica, jaz tud upam, da se je telo vstrašlo K in boš že pred jemanjem postala user posted image . Se pravi za naslednjio teden držimo pesti.user posted image  user posted image

BEBIII, ti je že miška posredovala informacije z IVF teme. Lahko pa ti jaz za informacijo povem, da sem imela v prvo dolg postopek in v drugo kratkega. V prvo sem en teden pred M začekla s sperjom Superfact in nato na drugi dan M še s Menogonom (hormoni). V drugo pa sem štartala samo s hormoni- Menopurom in to 2 dan M.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.11.2008 13:56:05   
Rakica_80
Hvala vam pupceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz nemorem sledit, kako hitro pišejo, saj ne utegnem vsega prebratuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.11.2008 15:11:20   
Fargesia

user posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • neela - IUI (26m)
  • BEBIII - OBMP (posvet)
  • pin-1 - 1.ciklus
  • tecnobica - 1.ciklus

stunfek
-
4.ciklus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.11.2008 15:29:14   
Rakica_80
Fargi, kako lepo skrbiš za seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Glede na to koliko sem na RRuser posted image ....... kako je situacija pri tebi, kdaj začneš lahko delat nauser posted image , ali si že v akcijiuser posted image user posted image
Sem čisto zmedena, jaz nevem ali res jaz tako slabo obiskujem RR, ali pa sem tako počasnauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.11.2008 15:40:52   
nhaya
Lučka, tebi najprej čestitke..jst se veselim z vsako, ki zagleda plusek user posted image user posted image user posted image .
Mene pa lahko dodate na seznamček, sem v prvem ciklusu s klomifenom in odštevam dneve do O...u četrtek pa pregled pri REšu , da naredi PCT.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.11.2008 16:24:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Lučka, tebi najprej čestitke..jst se veselim z vsako, ki zagleda plusek user posted image user posted image user posted image .
Mene pa lahko dodate na seznamček, sem v prvem ciklusu s klomifenom in odštevam dneve do O...u četrtek pa pregled pri REšu , da naredi PCT.

Hvala za čestitke. v četrtek pa dobro opravi na PCT. Poročaj kaj, kako ti je uspelo.user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.11.2008 16:30:46   
lučka 25
Da nas spomnim za ponedeljk, ko se dobimo in veselo poklepetamo, se poveselimo,...

Srečanje bo v PONEDELJEK, 17.11.2008 ob 17 uri v  City Parku in sicer v Mehiški restavraciji.user posted image

• miška                                                   
  • suzi
  • nf
  • lenna
  • fargi
  • neela
  • lučka

Se že veselim. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.11.2008 19:06:21   
Matejčika
Evo me spet tukaj. Sem prišla nazaj. Sem dobila spet Klomifen, tak da grem v nove boje. Tokrat 2. s Klomifenom in 4. vse skupaj. Upam, da pa december prinese kaj tudi meni. Recimo user posted image  user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.11.2008 21:26:17   
nf
Lučkica, kako se počutiš? A si zdaj na bolniški ali še delaš? Komi čakam ponedeljek, da te temeljito izprašam. user posted image
Kako so se pa naša Neelika drži? Go girl, en plusek še zate!
Skuštranka, nisem zdravnik, ampak jaz mislim, da se da te tvoje zmešane jajcevode komot uredit na laparo in histero. Zdej vsaj veš, kaj je razlog!
A sem že rekla, da se mi že začenja malo napihovati trebušček? user posted image  Še kak teden pa bom morala že začet nosit klovnske nosečniške hlače. user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.11.2008 13:47:00   
tecnobica
Živjo!

Mene je pa včeraj skor kap zadela. Sem si v bideju umivala tamalo, pa sem čist slučajno še mal v nožnico potipala. In sem začutila čist na koncu nekaj, verjetno maternični vrat. Še nikoli ga nisem čutila. Se mi je zdelo ful čudno. No, pol sem prebrala odgovor Pušenjaka, ko je ena čist enako spraševala in me je mal pomirilo. Sam sem pa brala, da je nizek vrat pred menstruacijo user posted image Zgleda, da spet ne bo nič. Bo treba kar na klomifen it. Pa mojga na spermiogram poslat.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.11.2008 16:42:02   
lučka 25
Pozdravljene punce. Kako set kaj?

Matejčika, upam da ti ta ciklus s klomifenom pomaga priti do cilja.

nf, tebi pa že trebušček raste. Super! Ampak po koje ima še vedno manjšega kot jaz. user posted image  Jaz se hecam, da bom lahko svojo nosečnost skrivala do 5 mesca, ker imam že zdaj tak trebuh. Čeprav imam že sedaj napihnjen trebuh - malo od punkcije in malo še od user posted image . Se pa počutim dobro. O izcedkih že od srede ni ne duha ne sluha in tako naj tudi ostane. So mi pa joške še bolj zrasle, tako da me modrci že tiščijo. Bom kmalu taka kot Samantha Fox.user posted image

tecnobica, mooče pa bo sedaj s K uspelo in to že v prvem ciklusu. Drugače pa boš videla kako bo, ali boš sploh dobila M.user posted image

miška, fargi, neela,....kako ste kaj punce?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.11.2008 17:26:54   
KulGirl
Tudi mene prosim dajte na seznamček. Jutri vzamem prvi dve tabletki klomifena.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.11.2008 20:42:08   
Fargesia

user posted image

• Sulfinija - 10.ciklus
  • miska73 - IVF
  • neela - IUI (26m)
  • BEBIII - OBMP (posvet)
  • Matejčika - 2.ciklus
  • pin-1 - 1.ciklus
  • tecnobica - 1.ciklus
  • nhaya - 1.ciklus (PCT)
  • KulGirl - 1.ciklus

stunfek
-
4.ciklus

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.11.2008 20:43:50   
Fargesia

Srečanje bo v PONEDELJEK, 17.11.2008 ob 17 uri v  City Parku in sicer v Mehiški restavraciji.user posted image

• miška                                                   
  • suzi
  • nf
  • lenna
  • fargi
  • neela
  • lučka

KOMAJ ČAKAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je moj danes hotel it jest v mehiško in sem rekla, da grem v ponedeljek z vami tja jest, pa je rekel, da ga nikol nočem tja pelat...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

počakala sem na popadke (70%)

sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (20%)

spro (10%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!