|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
17.11.2008 13:10:23   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Evo sem dobila odgovor Pušenjaka na izvid:
izvid žal nakazuje hudo prizadetost obeh jajcevodov, kar praviloma pomeni dokončno neplodnost. Predvidevam, da bodo sicer naredili še laparoskopijo, vendar si zelo verjetno lahko nadejate preusmeritev v postopek OBMP (IVF) zaradi tubarnega faktorja.

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

Ojej. Mi je zelo žal, ampak itak boste poštimali. Saj dandanes je medicina tako razvita, da boš ziher kmal pestvala.

Jaz pa čakam na četrtek ali petek, ko naj bi dobila menstruacijo, oz še boljše če jo sploh ne bi bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.11.2008 14:23:23   
lučka 25
suzi, zdajle ti tako kot miška pošiljam en virtualni user posted image , popoldan pa še pravega. Tudi jaz nisem pričakovala takega odgovora, da bo diagnoza tako huda. Ampak vsaj IVF vama daje možnosti. Tam p kar naju z miško pocukaj za rokav, sva že stručkota.

Matejčika, hvala za čestitkeuser posted image .

lenna, pridejo pač taki dnevi. Takrat se moraš zjokat, si vzet čas za stvari ki te veselijo in sprostijo.

tecnobica, upam, da user posted image  konec tedna in potem še nekaj mesecov sploh ne bo.user posted image

Eeeeeejjjjjjj, še malo pa bomo lutale po City Parku in potem hop na klepet v mehiško. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.11.2008 15:01:55   
nf
aaaahhhhhh Skuštranka user posted image  user posted image  user posted image  to so pa res slabe novice. Ampak če mene vprašaš, bi bila lahko diagnoza še slabša. Ti zdaj veš, kaj je narobe, imaš možnost IVF, tako da enkrat, ko se sprijazniš, da bodo tvoji user posted image  od gospoda v beli halji, je čisto ok. Jaz bi si na tvojem mestu čim prej probala zrihtat laparoskopijo. Poklicala bi že danes in se kr naročila, potem pa naknadno dobila napotnico od ginekologa.
Se vidimo danes in te bomo spodbujale in napolnile z goljufivskim znanjem. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.11.2008 15:11:37   
lenna

nf, zdej se bomo zgubljale samo zaradi lokacije, zaradi oseb pa ne, k se že poznamo. Tako, da vsaj to je boljše. user posted image   user posted image

Ja ve se že poznate , jest pa nobene in mam kar tremo. user posted image

A mi lahko katera telefosnko pošlje na ZS za vsak primer, če vas ne bom mogla dobituser posted image
Hvalaaaa 

Suzi, mi je prav hudo kaj tazga prebratuser posted image ....Drži se!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.11.2008 15:21:17   
Rakica_80

Evo sem dobila odgovor Pušenjaka na izvid:
izvid žal nakazuje hudo prizadetost obeh jajcevodov, kar praviloma pomeni dokončno neplodnost. Predvidevam, da bodo sicer naredili še laparoskopijo, vendar si zelo verjetno lahko nadejate preusmeritev v postopek OBMP (IVF) zaradi tubarnega faktorja.

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

Suzi, ne skrbet, jaz sem v isti situaciji, nikoli pa ne obupaj, glede naravneuser posted image , ker na laparo, ti odprejo jajcevode in nato dobiš še Klomifen, tako da nikoli ne reci NEMOREM ALI NEMOGOČE!!!!
Dosti punc je user posted image po Laparouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa boš tudi ti ena imed njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V vsakem primeru, je še zadnja možnost IVFuser posted image
Samo ne stoj razmišljat o temu,po Laparo se samo  sprosti in uživajuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.11.2008 16:04:48   
lenna
Pr men je pa nekaj nepričakovanega prišlo vmes, tako da bom (pre)pozna za v Lj, grrrrruser posted image user posted image  . Pridem domov, pa.... Saj ni da bi govoril....Moram še ene stvari uredit.

Joj mi je hudo, ker sem vas res hotla spoznat in z vami v živo delit izkušnje in predebatirat kakšne probleme, predvsem pa se zabavat.
Vem, da tole ne bo zadnje srečanje, tako da se pa potem priporočim za kdaj drugič  (če me boste še hotle) Pa ne bit jezne.

V glavnem NA ZDRAVJE in pa DOBER TEK in OBILO ZABAVE vam želim. Verjamem, da bo City park kar zaživel, ko boste vse tam....
UŽIVAJTE

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
17.11.2008 17:46:21   
tanja040
Pridružujem se vam v klubu klomifenk,
vse lepo pozravljam in vam želim, da čimprej zagledateuser posted image  user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.11.2008 21:13:28   
Fargesia
čerrr!!! evo mene, sem že doma...stuširana, napapcana in ful vesela da sem spet babnice vidla...

Lenna, nobena od nas ni vidla tega tvojega sporočila in smo te čakale...pa drugič

še ena slikica s srečanja

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.11.2008 21:20:33   
little angel
po dolgem casu se vam spet malo javim. nisem brala nic za nazaj tak da ne vem kaj je novegauser posted image bom prebrala ko bo malo vec casa. drugace pa jaz sem zdaj 4 ciklus s klomifenom in zraven pijem tudi krvomocnico. ne cakam pa je cez  7 dni tak da bomo vidli.... je pa to moj zadnji ciklus s klomifenom po vsej vrjetnosti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.11.2008 21:24:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

čerrr!!! evo mene, sem že doma...stuširana, napapcana in ful vesela da sem spet babnice vidla...

Lenna, nobena od nas ni vidla tega tvojega sporočila in smo te čakale...pa drugič

še ena slikica s srečanja

user posted image

Ej, tole pa zgleda še boljš kot pa v resnici. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Punce vesela sem, da set si vzele čas, da smo spet poklepetale,....user posted image  za vsako posebej. Ste me pa zmatrale in grem kar spat. Se beremo in tipkamo še jutri.user posted image

Lenna, žal mi je, da smo že prej vse odpeketale od doma in nismo videle tvojega sporočila. Pa drugič.

No, moj se je nasmejal user posted image  vsemu kar sem prinesla domov in ni komentiral tistega kar mu je pisalo v oblačku nad glavo. user posted image
Pomolzel me je že, zdaj pa me bo še v hlev odgnal in greva spat.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.11.2008 22:32:57   
miska73
Pupike, ful sem vesela, da sem vas videla.
Kravica je res user posted image .

Lučka, hvala.

PS: Nazaj grede sem morala še malo zapravljati... imam novo štrikano kiklo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.11.2008 6:17:23   
lučka 25
Dobro jutro.user posted image

miška, vidim da se nisi mogla uprleti nakupu.

Kaj pa suzi, si dobila kar si iskala?

nf, naslednjič te jaz pridem iskat, da se ti ne bo tako mudilo.user posted image

Fargi, neela, me zdajle "gledata" izza računalnika, tu vaju imam bolj pod kontrolo.user posted image

tanja, dobrodošla med nami. Mogoče si že ugotovila, da smo včasih malo čez les, pa tudi da je kravica naš zaščitni znak.

little angel, potem pa naj bo to res zadnji ciklus s K in hkrati tudi uspešen. user posted image

Pupe, mejte se. Danes bom bolj bizi, služba pa to. Vas pa pridem kaj pogedat.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.11.2008 7:16:45   
Anonimen
Jutro.user posted image

Men se še vedno smeji k se spomnem na včeraj.user posted image   user posted image  K so vsi otroci gledali lučkino kravo.user posted image   user posted image

skratka, super je blo. user posted image   user posted image   user posted image  Mormo tole defenitivno kmalu ponovit.
Sicer bo treba drugič prestavit na konec tedna, ker sem danes samo za v posteljo in nikamor drugam - oči mi kar skupaj lezejo.user posted image

lučka, ne, nisem dobila. Sem šla v špar, pa so bile same večje številke, čeprav so bili ful luškani. V H&M pa sploh nimajo izbire. Potem je bila pa ura že itak 21.00 in sem mogla it ven.user posted image

miška, si kupla v H&M?

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.11.2008 7:41:14   
lenna
Dobro jutro

Vidim da ste uživale 1000/h. Kako mi je šele zdaj žal, da nisem mogla prit v Lj.user posted image user posted image
Upam da me niste preveč čakale pa opravljale ker sem kao zamujalauser posted image user posted image . No ja, kolcalo se mi ni.
Ko bi imela kakšno mobi št. bi sporočila, tako pa smo vezane bolj na tole kištouser posted image

Kravica je pa zakon; vidim da vas res ne bi mogla zgrešit: Ali je tudi stalna gostaj vaših srečanj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.11.2008 7:50:23   
miska73
Lenna, zaenkrat še kravica ni stalna gostja user posted image je pa za razmislat...

Lučka, jo boš vsakič s sabo pripeljala? user posted image

Suzi, kupila sem si sivo štrikano kiklo dolgo malo čez kolena.
Drgač pa ravno pijem energijski čaj za ženske, ki sem ga včeraj nabavila v Mullerju in je zelo dober. Tvojih pa še nisem probala.
Sestava tega čaja pa je hibiskus, sladki koren, poprova meta, listi maline, črni poper, izvleček koreninic angelike, cimet, ingver, kardamom, klinčki.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.11.2008 8:18:27   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lenna, zaenkrat še kravica ni stalna gostja user posted image je pa za razmislat...

Lučka, jo boš vsakič s sabo pripeljala? user posted image

Drgač pa ravno pijem energijski čaj za ženske, ki sem ga včeraj nabavila v Mullerju in je zelo dober. Tvojih pa še nisem probala.
Sestava tega čaja pa je hibiskus, sladki koren, poprova meta, listi maline, črni poper, izvleček koreninic angelike, cimet, ingver, kardamom, klinčki.

Js sem ga pa včeraj prvič pila in mi je bil bljek. Mogoče se ga bom navadila in bo čez kakšen teden že boljšega okusa.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.11.2008 8:38:40   
little angel
hvala lucka!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.11.2008 8:43:09   
sonček85
hejla bejbe -kako ste kaj v tem lepem sončnem vremenu.Sem vas prišla malo pokukat ,kaj delate ,da vidim tudi če je kaka nova srečka user posted image ,poleg naše lučke.ki sem tako vesela zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image
little angel  :mislim nate in da bo pokazalo plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.11.2008 9:26:44   
tecnobica
Tanja040, pozdravljena user posted image

litlleangel, kje si pa kupila krvomočnico? Jaz sem imela tisto iz Sanolaborja, pa se mi je zdelo, kot da nič en pomaga, potem sem pa kupila eno bio na sejmu narava zdravje in se mi zdi, da je kar pomagalo. Ciklus se je mal uredil, celo ovulacijo sem imela že dvakrat.

Mehičanke, me veseli, da ste se fino imele. Sam s tole kravo ste pa bila atrakcija tam a?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.11.2008 13:13:16   
nf
Včeri je blo tko fino!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Lučka kaj si prišla danes v službo z vsemi kravcami? Te bojo otroc požrli od ljubosumja user posted image  Ma res super smo se imele!!!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.11.2008 14:23:56   
lučka 25
Ojla punce. Jaz sem se včeraj noro zabavala, še danes se mi smeji.

Lenna, res smo te čakale, ampak smo se bolj mislile, da si se nas ti ustrašila, ko si videla našo kravo in ostale "mlekarce" zraven.user posted image  Bomo ponovile še kdaj, tako da nič bat, se bomo še videl.

suzi, jaz sem danes tudi takoooo zaspana, da je kar veselje. Pa me še čaka delo v službi (imamo eno srečanje, nastop za starše). Bomo naslednjič res raje za konec tedna organizirale. Saj bi že zdaj, pa mam jaz 2 petka zasedena, ker mam seminarje, več časa pa tako in tako ne bi več zdržala.user posted image

miška, bo treba res razmislit, če nau ta kravica vedno z nami.user posted image

nf, a veš da moj se mi samo smeji, ko imam kravje copate obute user posted image  za balon pa je rekel, da  ne more biti v dnevni, da ga moram dat kar na balkon, da me bo lažje našel user posted image  user posted image  user posted image . Za torbico sem pa kar malo huda sama nase, ker sem jo pozabila nest v službo, da bi otrokom malo lušta naredila.user posted image .

Fargi user posted image , kaj dogaja? Fotka je res enkratna.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

neela, a spet preveč delaš.user posted image  Sem mojemu omenila za vikend, pa je dobil samo žalosten pogled in rekel, a pa samo v novembru je možnost.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.11.2008 15:05:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Js sem ga pa včeraj prvič pila in mi je bil bljek. Mogoče se ga bom navadila in bo čez kakšen teden že boljšega okusa.user posted image

Suzi in Lenna Pravkar pijem čaj Hibiskus+Ingver...
najprej vonj - smrdi direkt po ingverju
prvi požirek - pa saj to pa sploh ni tolk slabo
nadaljnje pitje - kolk mene vse peče po ustni votlini in grlu...
V bistvu je prou smešen tale čaj. Se ga da piti, nekako.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.11.2008 15:15:35 >

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.11.2008 19:07:26   
Fargesia
Ojla!

jaz sem tud ful utrujena! ampak prijetno...vsaj vem od česa!!!

ja v decembru se pa konec tedna dobimo...men najbolj paše sobota, ker mam ob petkih in sobotah še faks...da se mi ne bi v petek pol kam mudilo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.11.2008 19:16:25   
neela
Evo me, evo me.....

Ja, tud jaz sem šla domov z nasmeškom na obrazu. Hvala vam vsem za lep popoldne oz. že skoraj večer, kajne?
Fargi in Suzi - kaj ste pa vedve delale, da ste tako zmatrane? Lučka in nf imata opravičilo za utrujenost - ve pa ne, drage moje....user posted image ...jaz sem danes spet pokala po šivih....tokrat od energije....user posted image user posted image user posted image

lenna
- res škoda, da ti ni uspelo priti v noro družbo. Smo imele stolček rezerviran zate....zdržale pol ure, potem pa veselo in predvsem lačno naročile papico....Naslednjič pa kar naredi 100% rezervacijo za nore klomifenke...user posted image ...

< Sporočilo je popravil neela -- 18.11.2008 19:18:18 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.11.2008 19:29:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ojla!

jaz sem tud ful utrujena! ampak prijetno...vsaj vem od česa!!!

ja v decembru se pa konec tedna dobimo...men najbolj paše sobota, ker mam ob petkih in sobotah še faks...da se mi ne bi v petek pol kam mudilo...

Velja, se lahko dobimo v soboto. Jaz sem tako in tako vsako soboto zvečer frej, ko pa ima moj predragi tekme.user posted image

A utrujena? A od radijskega poročanja v City Parku s kravico?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Vprašanje?
пеперутка16

Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?

Da. (78%)

Ne. (22%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!