|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
15.11.2008 20:45:08   
Fargesia
Matejčika, a ti tud prideš?

pa tecnobica in kulGirl?

Lučka časti! ko gorenjka prostovoljno časti, se je treba zagrebst za najdražje stvari!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.11.2008 20:58:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

pa tecnobica in kulGirl?

Lučka časti! ko gorenjka prostovoljno časti, se je treba zagrebst za najdražje stvari!!!!user posted image

Matejčika, tecnobica, kulGrl tudi ve ste vabljene. user posted image

Fargi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.11.2008 20:59:45   
lučka 25

Srečanje bo v PONEDELJEK, 17.11.2008 ob 17 uri v  City Parku in sicer v Mehiški restavraciji.user posted image

• miška                                                   
  • suzi
  • nf
  • lenna
  • fargi
  • neela
  • lučka

KOMAJ ČAKAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je moj danes hotel it jest v mehiško in sem rekla, da grem v ponedeljek z vami tja jest, pa je rekel, da ga nikol nočem tja pelat...user posted image

Tudi jaz komaj čakam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tvojemu pa kar pobej, da je mehiška rezervirana za nas.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
16.11.2008 10:52:17   
tecnobica
Jaz ne morem. Mi je predaleč do LJ, da bi šla samo na večerjo tja. Če bi imela ravno opravke, ne rečem... Ve se kar fino imejte. Bom v mislih z vami.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
16.11.2008 16:12:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Jaz ne morem. Mi je predaleč do LJ, da bi šla samo na večerjo tja. Če bi imela ravno opravke, ne rečem... Ve se kar fino imejte. Bom v mislih z vami.

Upam, da kdaj drugič, kje drugje, bližje tebi.user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
16.11.2008 16:23:24   
lučka 25

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Srečanje bo v PONEDELJEK, 17.11.2008 ob 17 uri v  City Parku in sicer v Mehiški restavraciji.user posted image

miška  user posted image                                 
suzi user posted image
nf user posted image
lenna user posted image
fargi user posted image
neela user posted image
lučkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 16.11.2008 16:25:17 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
16.11.2008 16:24:40   
lučka 25
Evo, sem malo popestrila seznam, da ne boste pozabile priti.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
16.11.2008 16:47:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Seznam je user posted image

Lučkec Še kr ne morem verjet, da je res ratal in da si ti zdej čisto prava nosečka.
In znaki so se ti že tudi začeli...

Jutri je pa za neelo dan D.
Je ktera z njo v kontaktih preko SMS, da bi vedle če je že na kako palčko lulala.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
16.11.2008 16:53:35   
nf
Hahahaahaha Lučka, to ti pa je seznam da se šika! user posted image  Vidim, da imaš prevoz že zrihtan. user posted image  Ej res sem začela opažat, da trebušček začenja dobivat smešno obliko - spodaj postaja rahlo kvadratast. user posted image  Pomoje še ene 3-4 tedne in se bo že navzven videlo, da se nekaj sumljivega dogaja tam spodaj. A tebi se pa že kar zdej veča? To bo najverjetneje dobra papica user posted image  user posted image  Ej si se že naročila na prvi pregled?
Punce, komaj čakam jutri, da se spet vidimo!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.11.2008 16:56:59   
nf
Nope Miška, jaz nisem v kontaktu z Neeliko. Ampak sej verjetno ne bi bila tako zlobna, da če bi slučajno že lulala po palčki in bi bilo user posted image , da nam tega ne bi šla like immediately sporočit ane? user posted image  Neela pričakujemo takojšnje poročanje!
Mišek kako si pa ti? Kaj počneš te dni?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.11.2008 18:08:43   
lučka 25
miška in nf, hvala za pohvale. Sem se mogla malo poigrat.user posted image

miška, tudi jaz še kar počasi dojemam da sem nosečka. Si to parkrat dnevno povem in še kar test hodim gledat.user posted image

nf, nič bat moj trebušček je velik od papice, mal pa tud napihnjen še od punkcije in stimulacije. Ampak to je bolj za tolažbo, je bolj papica kriva.user posted image
Prvi pregled pa imam pri Rešu UZ in to v četrtek 27.11., pri svojem G pa imam prvi UZ 9.12.
Tvoj trebušček pa postaja že pravi nosečniški.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.11.2008 18:09:11   
Fargesia

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

miška  user posted image                                 
suzi user posted image
nf user posted image
lenna user posted image
fargi user posted image
neela user posted image
lučkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poosebljen hudiček si!!!! a ste vidle moj nasmešek!????????

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.11.2008 18:12:05   
lučka 25
Fargi,  user posted image . Si nisem mogla pomagat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.11.2008 20:05:51   
Mona Liza
Ojla!

Teče že 5 teden od laparokopije, moje user posted image  pa še kar od nikjer. Sem danes delala test nosečnosti, sem pač potihem upala, da je mogoče že ratalo, pa nič user posted image  Tako da sploh ne vem, sem v brezpotju, se počutim, kot da bi bila spet na začetku. Na operacijo me spominjajo samo še šivi na trebuhu, drugače sploh ne bi vedela, da sem bila operirana in da so me porihtali. Ne bom verjela, dokler ne dobim svoje naravne M. Ker se počutim tako kot pred operacijo, kot da ni nič, nimam niti user posted image  niti user posted image user posted image  user posted image

Mi kaj svetujete? Ali naj pač še malo počakam?! Čeprav se mi 5 tednov zdi že kar dolga, user posted image  pa še kar od nikjer.  Še dobro, da imam gin. čez 2 tedna, tisto, ki me je operirala pa čez 1 mesec. Me res zanima, kaj se dogaja v mojem telesu! Ker takrat so mi "baje" vse porihtali in je vse ok.  Bom verjela šele, ko dobim tečko na obisk ali zagledam dve črtici na testku.

Lepo se imejte jutri pa fajn se načvekajte pa napapcajte! Lučkica, ti pa ornk čuvej svojega user posted image  v trebuščku

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.11.2008 20:09:28   
Fargesia
Mona Liza, jaz sem imela laparo lani 10.7. , M prej pa 2.7. , M po OP pa 7.8. se pravi da sem jo dobila po 4 tednih. mislim da 5 tednov ni še nič narobe. pa 6 tednov pomoje tud ne...ker to je pomoje tko nekak kot abrazija...in po abraziji naj bi M prišla od 4 - 6 tednov. jaz bi na tvojem mestu počakala še 2 tedna do pregleda. lahko pa pokličeš G in poveš kaj te muči.

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.11.2008 8:22:06   
lenna
Dobro jutro punce moje
Po nekajdnevnem premoru se zopet oglašam. Resda nisem bila na RR, ampak v mislih sem pa bila z vami.

Sem si morala vzeti nekaj dni premora, ker sem bila psihično čisto na dnu.  user posted image user posted image user posted image  me ni bilo za ustavt.

Za vikend smo bili 2 dni v hribih, tako da sem zdaj prerojena in z noovimi močmiuser posted image user posted image .   Vse težave in starhove sem odmislila. Noro je blo. Sonce, modro nebo brez oblačka, toplo..  

Še slab teden pa bom tudi jaz vedla ali je tokrat bil uspeha ali ne - do sobote morem zdržat.
Sem vidla kakšen lep seznamček ste naredile za današnje srečanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.11.2008 9:46:50   
Anonimen
Ojla.

Danes se pa vidimo.. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  A imam prav v spominu, da je mehiška restavracija v zgornjem nadstopju takoj pri tekočih stopnicah?user posted image

(odgovor članu lenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.11.2008 10:04:33   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Danes se pa vidimo.. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  A imam prav v spominu, da je mehiška restavracija v zgornjem nadstopju takoj pri tekočih stopnicah?user posted image

Komaj čakam!!!! Ja, tam je mehiška. Sicer se jaz vedno zgubim v Cityiju, tko da se ne čudit, če boste kje zagledali eno koko, ki luta sem pa tja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.11.2008 10:22:23   
Anonimen
nf, zdej se bomo zgubljale samo zaradi lokacije, zaradi oseb pa ne, k se že poznamo. Tako, da vsaj to je boljše. user posted image   user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.11.2008 10:34:09   
Anonimen
Evo sem dobila odgovor Pušenjaka na izvid:
izvid žal nakazuje hudo prizadetost obeh jajcevodov, kar praviloma pomeni dokončno neplodnost. Predvidevam, da bodo sicer naredili še laparoskopijo, vendar si zelo verjetno lahko nadejate preusmeritev v postopek OBMP (IVF) zaradi tubarnega faktorja.

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.11.2008 10:44:03   
miska73

izvid žal nakazuje hudo prizadetost obeh jajcevodov, kar praviloma pomeni dokončno neplodnost. Predvidevam, da bodo sicer naredili še laparoskopijo, vendar si zelo verjetno lahko nadejate preusmeritev v postopek OBMP (IVF) zaradi tubarnega faktorja.

user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

O šit, tole je pa bolj resno kot sem mislila.
Kdaj imaš pa posvet pri svoji G?

En močni virtualni objem od mene. Ta pravega pa popoldan. Drži se lubika. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.11.2008 10:51:04   
Matejčika

pa tecnobica in kulGirl?

Joj, hvala na vprašanju in povabilu. Ampak LJ je pa vseeno malo predaleč.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.11.2008 10:54:14   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Seznam je user posted image

Lučkec Še kr ne morem verjet, da je res ratal in da si ti zdej čisto prava nosečka.
In znaki so se ti že tudi začeli...

Jutri je pa za neelo dan D.
Je ktera z njo v kontaktih preko SMS, da bi vedle če je že na kako palčko lulala.

Čeeestiiiitaaaam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeej!!! Sem šele zdaj vidla! Kako lepo! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.11.2008 10:58:45   
Matejčika

Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.11.2008 11:01:03   
Anonimen
Hvala obema. Se še kar tresem.user posted image  Sem pričakovala slabe rezultate, ampak toliko pa spet ne. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

miška, k G bom najbrž šla šele konec meseca, da dobim še izvide spermiograma. Se mi zdi brezveze hodit ta teden, drug teden pa potem še enkrat.

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 17.11.2008 11:02:11 >

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!