|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
18.11.2008 19:30:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo me, evo me.....

Ja, tud jaz sem šla domov z nasmeškom na obrazu. Hvala vam vsem za lep popoldne oz. že skoraj večer, kajne?
Fargi in Suzi - kaj ste pa vedve delale, da ste tako zmatrane? Lučka in nf imata opravičilo za utrujenost - ve pa ne, drage moje....user posted image ...jaz sem danes spet pokala po šivih....tokrat od energije....user posted image user posted image user posted image

lenna
- res škoda, da ti ni uspelo priti v noro družbo. Smo imele stolček rezerviran zate....zdržale pol ure, potem pa veselo in predvsem lačno naročile papico....Naslednjič pa kar naredi 100% rezervacijo za nore klomifenke...user posted image ...

Ej, a sta suzi in Fargi slučajno stari in zato bolj zaspani? Me ta mlade pa kar pokamo po šivih.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A nasmešek na obrazu pa je bil user posted image  ali user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 18.11.2008 19:32:23 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.11.2008 19:45:44   
Fargesia
dober večer...oglašamo se vam iz studija krave v city parku!!! včeraj so bile z nami najbolj nore krave na svetu. če ste se slučajno včeraj sprehajalo po city parku, vas moramo opozoriti, da ste pozorni na morebitne znake okužbe...inkubacijska doba je do enega leta! PAZITE SE!!!! ta virus je zelo nevaren in napade še tako nedolžno bitjece kot sem sama!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.11.2008 20:11:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dober večer...oglašamo se vam iz studija krave v city parku!!! včeraj so bile z nami najbolj nore krave na svetu. če ste se slučajno včeraj sprehajalo po city parku, vas moramo opozoriti, da ste pozorni na morebitne znake okužbe...inkubacijska doba je do enega leta! PAZITE SE!!!! ta virus je zelo nevaren in napade še tako nedolžno bitjece kot sem sama!!!!

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.11.2008 20:33:12   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
A nasmešek na obrazu pa je bil user posted image  ali user posted image

Definitivno je bil v taklem izvodu.... user posted image ....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.11.2008 20:33:45   
neela

Imamo Marka Potrča v ženski preobleki......user posted image user posted image user posted image ....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.11.2008 20:46:03   
lenna

Evo me, evo me.....

Ja, tud jaz sem šla domov z nasmeškom na obrazu. Hvala vam vsem za lep popoldne oz. že skoraj večer, kajne?
Fargi in Suzi - kaj ste pa vedve delale, da ste tako zmatrane? Lučka in nf imata opravičilo za utrujenost - ve pa ne, drage moje....user posted image ...jaz sem danes spet pokala po šivih....tokrat od energije....user posted image user posted image user posted image

lenna
- res škoda, da ti ni uspelo priti v noro družbo. Smo imele stolček rezerviran zate....zdržale pol ure, potem pa veselo in predvsem lačno naročile papico....Naslednjič pa kar naredi 100% rezervacijo za nore klomifenke...user posted image ...

Vidim da bi ble kmalu še lačne zarad meneuser posted image   Drugič pa obljubim, da me nič ne zadržiuser posted image
Koliko časa pa ste vztrajale in v kakšnem številu ste se zbrale? Poleg kravice seveda, ha ha

Lučka, nisem se vas ustrašila...bi blo mal predaleč, da bi vas pršla sam izza ovinka pošpegat potem pa rep med noge. Bi pa definitivno pritegnile moj pogleduser posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.11.2008 20:52:34   
Fargesia

Imamo Marka Potrča v ženski preobleki......user posted image user posted image user posted image ....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.11.2008 20:53:34   
Fargesia
Lenna, bile smo vse s seznama, razen tebe ni bilo...ko smo prišle smo rekel, da nas bo 7...pol je pa vprašal če je kravica tasedma!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.11.2008 20:55:13   
lenna

Lenna, bile smo vse s seznama, razen tebe ni bilo...ko smo prišle smo rekel, da nas bo 7...pol je pa vprašal če je kravica tasedma!user posted image

Ja tokrat sem bla v preoblekiuser posted image user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.11.2008 20:56:53   
Fargesia
joj kako jaz to pišem...skratka kelnar je rekel če je kravica tasedma...

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.11.2008 21:02:40   
lenna
saj sem razumela smisel stavkauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.11.2008 6:22:52   
lučka 25
Dobro jutro, babe žabe. Ups, kravice male.user posted image

Ste me že navsezgodaj nasmejale do solz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Skratka želim vam en lep sončen dan.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.11.2008 9:15:23   
Anonimen
Ojla. user posted image

Men se še vedno smeji, ko se spomnem na kravo.user posted image   user posted image

miška, a da te je peklo??user posted image  Mene to ni, samo okus mi je bil pa user posted image .

fargi, sam tole je pa res čist Potrčev stil. user posted image

lučka, ti bom jaz dala stara..user posted image   Sej dons sem že boljše, čeprav mi še vedno manjka par uric spanja.

aja, pa prosim, ne ob sobotah.. Takrat nikoli ne morem. user posted image

Punce, sem klicala k G in so prišli izvidi od user posted image , tako, da grem danes popoldne k njej, da vidimo kako kaže.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.11.2008 10:16:59   
tecnobica
zgleda, da bom postala čisto prava klomifenka. Danes je prišla tečka rdečka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.11.2008 10:20:31   
Anonimen
tecnobica, user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bo katera brala: http://afrodita.blog.siol.net/2007/04/
Blog, ki opisuje neplodnost in vse povezano z njo.

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.11.2008 10:51:57   
pin
TECNOBICA   Bodi brez skrbi! Jaz imam dobro izkušnjo s klomifenom (šele 1.krog). Nimam stranskih učinkov, notranje sem umirjena (user posted image  pravi, da nisem tečna), prsa nimam napetih, ciklus se mi bo malo podaljšal. V glavnem super, pa rezultata še sploh nimam. Vse je za nekaj dobro.

V končni fazi: Pa kaj če nam kemija pomaga do user posted image

z user posted image  se hecava, da bom Dr. Reša prosila za doživljensko jemanje klomifena, ker imam občutek da "cvetim". Ja, ja, saj vem, da ga ne smem jesti celo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.11.2008 10:56:27   
Anonimen
pin, ti si pa prva za katero slišim, da se je dobro počutila po K. user posted image

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.11.2008 12:59:16   
tecnobica
Sam zdej ne vem, a je reku dr. da naj jem od 5. dne pa 5 dni al kako že. Kolk dni po zadnji tableti pa naj bi bila ovulacija?

Joj, kako me pa danes boli tam spodaj. Ponavadi me sploh ne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.11.2008 13:38:44   
Anonimen
tecnobica, jemlješ od 5-9 dne ciklusa. 1. dan ciklusa pa pomeni prvi dan menstruacije. Ovulacija naj bi bila 5-10 dni po zadnji tableti. Je pa odvisno. Če boš imela ciklus s klomifenom dolg 28 dni, potem je ovulacija cca. 14 dan. Če boš pa imela ciklus dolg 35 dni, potem je pa ovulacija nekje 20 dan.
Boš videla kako bo ta mesec in boš potem bolj vedela za naslednjega.user posted image

Punce, uživajte.

Jaz šibam sedajle domov, potem pa k G! Držite pesti, da bodo vsaj eni izvidi dobri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.11.2008 13:44:15   
miska73
Jaz šibam sedajle domov, potem pa k G! Držite pesti, da bodo vsaj eni izvidi dobri.

Fajn zrihti. Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.11.2008 14:23:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jaz šibam sedajle domov, potem pa k G! Držite pesti, da bodo vsaj eni izvidi dobri.

Fajn zrihti. Držim pesti.

Tudi jaz držim pesti. Pa dobro opravi. Upam, da boš jutri poročala o dobrih novicah in tem, da bo kmalu akcija za vaju.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.11.2008 14:23:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

zgleda, da bom postala čisto prava klomifenka. Danes je prišla tečka rdečka. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da je hudo, ker kar upaš, da bo uspelo naravno, brez kemije. Ampak mogoče bo p prav to za vaju dobitna kombinacija. Tako, da sedaj se izjoči, potem pa naberi novih moči in polna optimizma naprej. Obljubiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.11.2008 14:57:45   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da je hudo, ker kar upaš, da bo uspelo naravno, brez kemije. Ampak mogoče bo p prav to za vaju dobitna kombinacija. Tako, da sedaj se izjoči, potem pa naberi novih moči in polna optimizma naprej. Obljubiš?

Obljubim. Samo tokrat sem bila prepričana, da pa bo. Še včeraj zvečer me je pekla zgaga... Pa na ginekološkem pregledu smo videli jajčece pred ovulacijo... pa... človek ima neko upanje, potem pa mu pade vse v vodo, ko zagleda zjutraj na papirju madež.

No, pač gremo v nove boje. Sem si ravnokar vpisala v telefon, da ne pozabim vzet slučajno kakšne tablete.

Zdaj moram edino še mojega spravit na spermiogram. Ima že napotnico, samo je čakal na te dneve in tudi on upal, da ne bo treba. No, kar naj se prijavi, da bo tudi on deležen malo več dela pri otrocih in ne samo jaz, ko kar naprej hodim h ginekologu.

Skuštrana suzi, jaz tudi držim pesti, da bo jutri vse OK.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.11.2008 17:10:11   
Anonimen
Ojla.user posted image

Samo hitro poročilo: user posted image od user posted image  so ok! Jaz pa moram na laparoskopijo. G je rekla, da levi jajcevod je skoraj 100% preveč prizadet, da desnega se bo pa mogoče dalo odmašit, ker je baje problem čisto na koncu.user posted image

Ima mogoče katera številko na katero se je treba naročit (GK LJ)? aja, pa neela, prosim kakšen nasvet kako čimprej pridit na vrsto.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.11.2008 18:11:45   
lučka 25
suzi, sem vesela da so user posted image  od user posted image  v redu. Je pa vsaj to dobro, da se bo dalo en jajcevod odmašit in je potem še možnost. Pa, če ti še kaj slučajno najdejo, ti lahko odpravijo. Zdaj p naj samo še tiste, ki vedo za tel.št. za GK naj se čim prej javijo in ti povedo. neela, pa bo malo svetovala kako vse skupaj pospešit.
Se mi zdi, da se je kar pokazalo eno upanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke?
ksenija12

Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke?

izposojevalnico koles,športne opreme (33%)

trgovino z lesenimi igračami (7%)

agencijo z izleti za otroke (19%)

kuharski tečaj za otroke (6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (21%)

frizerski salon za otroke (13%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!