|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
11.11.2008 20:06:10   
ellena
martka, tukaj se lahko "aerobira" v Mariboru user posted image  user posted image

http://www.afna-sportni-klub.si/sl/aerobika-za-nosecnice.html

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.11.2008 20:08:36   
blackcoffee
zverinca:
Vidim da ste čist podivjale, hehe, no sej prav....

Pri meni nič novega, jamrala ne bom, nima smisla - mi ne pomaga, pač bom preživela še ta mesec kot žoga, še bleščice si dam pa bom novoletna bunka, pa se nimam kej pritoževatuser posted image

user posted image
prejle sem pila vroč kakav.. in skodelico kar odlagala na svoj trebuh! user posted image
je b'lo za crknit smešno!

ja.. ta mesec bomo res morale še zdržati. potem pa se bo tudi nam začela znanstvena fantastika tukaj. uffffffffff....
katera izmed nas bo prva? user posted image
pa če to ne bo, kot na konjskih dirkah.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.11.2008 20:09:48   
katja_p
Celjanke:

če je katera zainteresirana in ni danes nič pokukala v forum Celjank:

dobimo se v četrtek ob 11.00 v Romansi na torticiuser posted image  (to je v City centru, med mehiško in Pomarančo)

(odgovor članu ellena)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
11.11.2008 20:11:46   
blackcoffee
kaj mi je to nek čudn post objavilo... se je še moje pisanje v okvirčku pojavilo... kr neki tole.. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
11.11.2008 20:12:15   
katja_p
Vidim, da bi me rade kr vse dočakale december user posted image  Upam, da nam uspe, js tud ne bi bla novembrka user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
11.11.2008 20:20:37   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

kaj mi je to nek čudn post objavilo... se je še moje pisanje v okvirčku pojavilo... kr neki tole.. user posted image

tipkat moraš POD oglate oklepaje user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
11.11.2008 20:24:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Da nimava midve iste G? user posted image Kam hodiš? V LJ?

Ja jaz hodim v LJ ... hodim pa k dr. Poloni Jerman Kačič ... njen odnos do pacientk ni ravno topel, je pa zdravnica na mestu.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
11.11.2008 20:26:03   
zverinca
aha, pol ni to ista.... jaz pa k dr.Križaj... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
11.11.2008 20:36:29   
blackcoffee
zverinica - ja, vem... in tudi sem pisala izven oglatih oklepajev!! sem šla pol naknadno gledat, če sem ga biksnila in ga nisem!
tvoj post je bil v oglatih oklepajih, moj pa ne, objavilo pa je, kot da sem pisala v oklepaju. kr neki tole... user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.11.2008 20:51:57   
blackcoffee
aja.. jutr imam še zadnji pregled pri svoji G. pa izvide dobim, za hepatitis. no, se nadejam, da bo vse ok.
sicer pa imam v ponedeljek že tretji teden zapored CTG.
glede na nikakršno včerajšnje spanje, me bo nocoj odneslo prej v postlo. upam, da se bom naspala.
lep večer vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.11.2008 21:20:31   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

....poročanje ala: dobila popadke, odtekla voda pa smo šli v P. pol je bolelo ko satan pol pa je tamali ven pridirkal... in smo se cartali.
torej.. upam, da si bomo ustregle/postregle tudi s podrobnostmi!!! user posted image user posted image

suhoparno dol al gor, če bo tko hitro sem takoj zaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.11.2008 21:39:37   
miracleme
Da vskočim vmes:

CIPRESA: se popolnoma strinjam s tabo; da bi le šlo na hitro......
Zasledila sem, da ste se pogovarjale o kozmetiki - meni zelo zanimivi temi. Sama uporabljam naravno kozmetiko znamke NUXE (čistilni tonik in kremo za obraz) in glede na to, da imam občutljivo kožo ter ob poskusu že mnogih kremic, si upam trditi, da je ta ZAKON! Za roke uporabljam pa Justovo kamilično kremo - tudi fajn.
Jutri zjutraj imam pregled, me prav zanima kako kaj situacija, glede na to, da se že par noči prebujam s čisto trdim trebuhom in krči, trebuh imam že kar nizko. Teže otroka mi najbrž ne bodo preverjali, po zadnji meritvi v začetku 34. tedna, ki je kazala 2400 gr se nam obeta najbrž spet večji otrok (sploh, če bom spet šla čez rok - v prvo sem šla kar devet dni - too much).

Več poročam jutri. Želim vam lep martinov večer....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
11.11.2008 21:50:50   
m a j c i k a
Punce hvala, ja cipresa prav imaš 3kg in ne 2, sem hiter pisala pa je prišel škratek zram! Sej po eni strani bi kar šla že rodit po drugi pa bi rada zdržala še vsaj kakšen teden da bo s tamalo res vse ok.

Glede kozmetike pa je nam najbolj odgovarjalo kar lekarniško hladilno mazilo, za kopanje in pranje glavice pa mustella prav šampon proti temencem, ki je res prva liga čeprav malo dražji ampak se izplača!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
11.11.2008 21:55:31   
*nina*
hojla, pri kozmetiki ste: meni najbolj paše krema za obraz tista ta prva nivea v modri posodici, imam jo za pozimi,poleti, vedno in povsod....sem probala tudi druge kreme, kot so vichy itd.pa mi niso tako pasale kot ta, za tzelo sem si pa sedaj kupila Nivea SOS, in moram rečet, da je res super.

danes je pa še mene začelo malo bolet v spodnjem delu trebuha...nap.če se vstanem, pa na trenutke me je začelo dol tiščat, mala je bila pa ful živahna danes, skoz se je neki gibala in mi kak del vn tiščala, mi je trebuh na vse strani metalo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
11.11.2008 23:27:48   
Julijana
pozdravljene vse souser posted image

sem dokaj redna bralka samo pišem pa bolj malo, gužvo imam v službi pa bolezen mojega prvorojencauser posted image z uvajanjem v vrtec, na vse to pa sem fasala še pljučnicouser posted image ki se vleče že v četrti teden, sedaj je že precej bolje samo napad kašelja je še kar močen. Tamali je še kar zelo visokouser posted image in me tišči močno v pljuča (verjetno zaradi kašlja) ritko premetava levo in desno, pol se mi pa še upre z ritko v eno stran trebuha v drugo pa z nogo, ima še vedno zelo sunkovite premike da me kar prestaviuser posted image . S kg sem kar zadovoljna in bojo očitno isti kot v prvo tudi mereuser posted image so zaenkrat zelo podobne kot vprvo glede na tedne, tako da bom sigurno decemberka razen če metal bolezen ne zdela preveč.
vrtnica za seznam: pg 19.11. kg +12user posted image  obsega si pa še nisem zmerila

se pišemo

Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.11.2008 7:26:30   
katja_p
Jutro! En čajček malinov od mene user posted image

Mene tud dans čaka ctg, čez dobre 3 ure.

Mustella: kje kupujete to kozmetiko?

Spanje: men se dogaja, da se nekje okol 4 zbudim vsak budna in prerojena, sposobna vstat (kar seveda ne naredim user posted image ), pol, od 7 naprej bi pa lahk prespala celo dopoldne user posted image  Čista zbrka.

Brce: kako se kaj vaši user posted image  premikajo? Moj še vedno aktiven, predvsem zjutraj in pa zvečer, čez dan si da malo duška takrat, ko js probam počivat.

Kreme: js sm se odločla, da bom za ritko vzela kar BebiVal, sem slišala ful pohval, pa itak je to lekarniško mazilo. Kakih drugih mil in šamponov pa ne mislim jemat. Bomo uporabljali mandljevo olje za masaže pa temenca ...

Porodne zgodbe: aha, se bodo kmal tud pr nas začele. Čeprav tiste, ki so že rodile, se niso nič kaj še javile, ne?
Sm tud js mal poškilila k novembrkam (bog ne daj, da ratam ena izmed njih), pa se jim že kr dogaja tam.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.11.2008 8:01:18   
Ana Luna
jutro, punce.
tut jaz upam, da bo moj mali počakal še do decembra.
včeraj sem bila na govorilnih pri mentorju diplome, jo je kar precej skritiziral (na zagovoru me bo izprašal vse po dolgem in počez), ampak se poskušam ne sekirat. hitim s popravljanjem, da mu v petek oddam novo različico. in če bo potem o.k., imam mogoče zadnji teden v novembru zagovor. držite pestke!

drugače pa se čuvajte in čim več počivajte, da skupaj počakamo ta veseli december.
papa.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.11.2008 8:19:33   
miracleme
Dobro jutro vsem....

Čez par minut se odpravljam na pregled, zato na hitro nekaj besed:
Mustela: kupila sem v naši lekarni, ki je kar dobro založena s temi izdelki. Vzela pa sem (sem nora na kozmetiko, zato sem tudi za user posted image  že zapretiravala): trdo milo, šampon za vsakodnevno uporabo, ki preprečuje nastajanje temenc, kremico za ritko, kremico za obraz in kopel. So pa v lekarni prav tako rekli, da je ta znamka res dobra in trenutno najbolj pohvaljena.
Nivea, bubchen in podobne se mi zdijo preveč umetne.....
Lekarničarka pa me je opozorila, da je pri punčkah potrebno previdnejše mazanje ritke s kremico - raje manj ali nič, kot preveč. Naš prvi je fantek; pri njemu sem uporabljala res malo kreme, razen takrat, ko je bila ritka rdeča. Sedaj pa pričakujemo user posted image , tako, da bomo še vidli....

Dost za sedaj, laufam v premestje Rima user posted image , poročam kasneje.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.11.2008 8:41:25   
5ra_28*
Dobro jutro,

Uufff, imam mačka od včerajšnjega martinovanja....ŠALA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ste sigurno debelo pogledale, a ne??!)

Jaz sem si že za dobro jutro zbrko naredila z mojim profilom  / uporabniškim imenom. Nekaj sem šla v profil, zasrala pri mailu in se ne morem več prijavit. user posted image Zato sem se morala na novo registrirat in je pač zvezdica zraven imena.
Sem zdaj javila administratorjem. Upam, da mi aktivirajo prejšnje uporabniško ime... (vsa ZS so tam user posted image ).

Ste se v kozmetiko vrgle??!!! Začele smo z komzetiko za user posted image , končale pa pri kozemitki za nas.user posted image  Babe, pač. user posted image user posted image user posted image

Martka...hvala za link od neckermanna....Jaz sem cel neckermann pregledala na naetu, pa nisem našla 'oddelka' za bodoče mamice. Pa kaj sem smotana ali samo noseča??? user posted image    user posted image user posted image user posted image

Letos bo vesel december malo drugače:)
Kmalu se nama pridruži Tai...

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.11.2008 8:52:38   
katja_p
Pupe, mal še, pa se bomo prestavle pod rubriko Dojenček - Starši čvekamo user posted image
Men še ni čist potegnilo, da smo na koncu user posted image

(odgovor članu 5ra_28*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.11.2008 8:56:53   
5ra_28*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Pupe, mal še, pa se bomo prestavle pod rubriko Dojenček - Starši čvekamo user posted image
Men še ni čist potegnilo, da smo na koncu user posted image

Ja, ali pa....Dojenček - straši več nimamo časa čvekati.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.11.2008 9:17:17   
zverinca
Dobro jutro!!

Samo na hitro vas pozdravim, se odpravljam na potepuser posted image

neki mi povejte: suhe salame - ali jih jeste? glede na to naj se jih ne bi.... meni se pa od včeraj blede po domači suhi salami, pa ne vem al čem al ne... kaj pravte?

no šibam, se pozneje javim da vidim a mi prvošte to baso al ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.11.2008 9:32:01   
5ra_28*
Jaz sem jih jedla. Enostavno zato, ker so njamiiiiiuser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.11.2008 9:33:48   
tasa.m
Hoj,

tudi zame je danes neprespana noč, zbudila sem se ob 4. in do 6. bedela,
Včeraj pri G je bilo vse OK, MV je še zaprt, tako da še ne bom rodila. V ponedeljek imam pa CTG in ponovni pregled.
Zverinica, jaz se tudi ne morem odreči suhi salami, tako da si jo včasih vseeno privoščim, gledam pa na to, da je kupljena (je vseeno bolj ziher) kot pa domače, ki res ne veš kakšna je in kaj je vse notri.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.11.2008 9:41:08   
tejci01
Dobro jutro čvekice!

Danes sem tako slabo spala, vse me je nekam tiščalo, pa hrbet me je bolel, na wc sem šla 3x. Moj dragi pa se vedno ustraši, da je kaj narobe ko vstanem s postelje. Bogi se mi smili, ker zaradi mene tudi on slabo spi, pa zjutraj mora vstati za v službo.

Miracleme poročaj kako je bilo na pregledu
Meni se je tudi trebušček že malo spustil nižje, kosti me tudi že nekaj časa bolijo. Tako da upam da bomo šli prej v Rim.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?