|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vam je ratalo....
15.11.2008 10:30:57   
Anonimen
shujšati?

Pa ne me dati na forum za hujšanje, zanima me kako ste dobile uno začetno voljo, da ste si rekle ej danes pa res začnem in ste se potem tega držale.

Jaz imam enih tisoč planov kako naj bi to izgledalo, potem ko pa pride jutro je pa spet vse po starem.

Ziher ima katera kak pameten predlog, moram pa shujšati fuuul kil, je kar ogromna cifra in zato me zanima kako naj se končno pripravim k temu.

Kak nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 10:35:36   
Goldy
Kje sem dobila voljo? Nekaj sem hotela narest zaradi IVF postopkov, pač jesti bolj zdravo, pa ni bilo problema.user posted image  V pol leta shujšala za 11 kg. Naslednje pol leta vzdrževala težo, od kar sem bila v zadnjem postopku in sem user posted image , so šle pa še 3 kg dol. Tako prišla iz 71kg na 57kf (moje kile iz 2 letnika faksa user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 10:38:37   
Lianna
Jaz se ubistvu sploh nisem odločla najprej za hujšanje. Ampak sem spremenila malo način prehranjevanja. Nisem pričakovala, da bom zgubila kakšen kg. Uglavnem sedaj že od 1.10 vsako jutro jem zajtrk, potem pojem kakšen kos sadja ali jogurt, med 17-18h pa imam kosilo. Če sem zelo zelo lačna pojem pred spanjem še en jogurt, samo to se mi je mogoče 2x do sedaj zgodilo. Uglavnem se mi že full pozna, sploh na hlačah. Po hlačah sklepam da imam okoli -5kg. Pa se nič ne obremenjujem s hrano, tako kot sem se ko sem bila na ločevalni dieti. Glede miganja pa hodim po stopnicah, sprehodi ter trebušnjaki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 11:14:31   
Anonimen
super ste, no takšne vzpodbude potrebujem, ker tudi meni ni do diet, le da bi se pripravila do tega da si neham delat sendviče ob polnoči zraven računalnika....

ampak ko pa tako paše user posted image

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 11:16:13   
Hans
Jaz se ubistvu sploh nisem odločla najprej za hujšanje. Ampak sem spremenila malo način prehranjevanja


Tudi jaz tako zgubljam kilograme po porodu. Odrekla sem se kruhu, pijem samo vodo (soki, gazirana pijača - to je najslabše) ali nesladkan čaj, ter zvečer po 18.uri ne jem več. Počasi gredo kilogrami sami dol. Počasi, a vztrajno, pa ti bo uspelo. Ne hujšaj s hitrimi dietami, predvsem pa ne hujšaj tako, da boš lačna, ker potem boš samo misilila na hrano. Če si lačna pojej jabolko ali navaden jogurt, da ne boš razmišljala o hrani.

Pa še dober nasvet, ki mi ga je dal prijatelj : jej samo ko boš lačna, ne jej iz navade, iz dolgčasa, živčnosti, pred televizijo... in pojej le toliko da boš sita in ne sita toliko, da vase nebi spravila nobenega grižjlaja več.
Aja, pa pojdi na sprehod ali na rekreacijo, če imaš možnost.

Veliko uspehovuser posted image


_____________________________

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 11:18:15   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55

super ste, no takšne vzpodbude potrebujem, ker tudi meni ni do diet, le da bi se pripravila do tega da si neham delat sendviče ob polnoči zraven računalnika....

ampak ko pa tako paše user posted image


Če ne ješ zajtrka ga začni jest. Ker boš tako čez dan manj lačna. Če postaneš pred kosilo lačna si privošči sadje. Hm...ne vem kdaj imaš kosilo, ampak meni sedaj veliko bolj ustreza bolj pozna ura, ker potem zdržim do polnoči ko grem spat, ne da bi bila lačna. Nehaj pit sokove itd. Jaz pijem samo še nesladkani čaj in vodo. ter zjutraj kapučino. Namesto sendvičev mogoče poskusi s suhim sadjemuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 11:19:55   
Anonimen
Še moja izkušnja.user posted image  Kadarkoli razmišljam o dieti začnem nenormalno jesti. Bolj kot razmišljam,da ne smem, bolj sem lačna.Uspelo mi je že kar nekaj shujšati,vendar sem vse dobila nazaj, pa še kaj dodala.
Odločila sem se, da se diet ne grem več, ker ne pomagajo dolgoročno.
Mislim, da je najbolje, da človek poje tisto kar mu paše, seveda v mejah normale.Če zdržiš, da po 18h ne ješ več, si na konju. Največ pridobimo z večernimi prigrizki.Pašejo pa, se strinjam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 11:46:28   
Anonimen
shujšati?


Mi še ni. Ko pa mi bo, ti javim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 12:02:40   
Anonimen
evo točno tako, sedaj je kolegica shujšala 25 kil ki si jih je nabrala po porodu in to v 8 mesecih in to samo s tem, da ni jedla po 18 uri, drugače je pa vse jedla, celo črno čokolado

no to bi rada, da bi po 18 uri imela voljo in jedla nič, ampak meni šele takrat hrana lepo zadiši user posted image

Sem tudi sama na porodniški, podnevi ves čas nekaj delam pa tamali pa dojenček potem ob 15h je kosilo, zvečer ko vsi zaspijo pa kot termit v hladnilnik user posted image , tudi sama vem da po 18 uri ne bi smela jest pa bi zmagala ampak čisto vsak dan obupam sproti..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 13:12:11   
kaya2007
Še moja izkušnja. Kadarkoli razmišljam o dieti začnem nenormalno jesti. Bolj kot razmišljam,da ne smem, bolj sem lačna.


haha, to se tudi meni dogaja user posted image

lepotička, to da je tvoja prijateljica toliko shujšala brez naporov, še ne pomeni, da boš tudi ti. jaz sem bila prej full suha in z lepo postavo (45kg), med nosečnostjo sem nabrala 25kil, pa mi še do zdaj (leto in pol po porodu) niso šle vse dol, vsaj na bolj kritičnih mestih (trebuh, noge) se mi še kar precej pozna...pa jem res zmerno, tudi telovadim itd. imam pa tudi jaz kakšno kolegico, ki ji je šlo kar od sebe stran in seveda sem tudi jaz upala na to user posted image  kaj jaz vem, sto ljudi, sto čudi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 15:06:42   
Dadi
Pojem manjši obrok in se ne nabašem čisto do sitega...to je vse...Zajtrka ponavadi sploh ne jem, šele malico v službi, potem pa kosilo okrog 16-17. ure in zvečer spet nič...pa sploh nisem nič lačna. Pri meni je večji problem pitje tekočine. Ker spijem zelo malo se moram prav kontrolirat in silit da spijem vsaj en liter tekočine na dan.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 15:35:38   
Goldy
Tuda jaz sem pravzaprav psrmenila način prehranjevanja. Tako, da sem nehala jest sladkarije (temno čokolada ja), belo moko, čaj ne sladkam..... Ni pa to zdaj čisto za prmej, da sploh ne bi kaj drugega pojedla. In velikokrat jem tudi zvečer, bolj lahko hrano seveda... Pijem vodo, nesladkan čaj....
Zdaj, ko sme pa nosečka se je pa itak cel kup stvari obnilo na glavo - jem namreč tisto kar mi paše, četudi je to slako, pizza..., pa sem še vseeno shujšala, ker mi slabo in drugače mi pač ne gre po grlu. Se pa seveda trudim jesti zdravo, se pa res večkrat pregrešim, kot sem se prej.user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 15:55:37   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55

shujšati?




Ko sem se pogledala v ogledalo in sama sebi nisem bila več všeč. In potem je šlo. Brez problema. Nekje 30% manj hrane in 30% več gibanja, pa grem povprečno nekje 2kg na mesec dol - v 4mesecih sem izgubila skoraj 10kg - iz 64kg na 54kguser posted image
Mi je pa super ker sem na tak način spremenila sebe, bolje se počutim, ker se dosti gibam, bolje se počutim, ker se ne bašem s hrano, tudi ne počutim se več kriva, če zmažem pol tavelke pakunge čipsa, ker vem, da bom zato zvečer odtekla kakšen km več.
Sem bolj zdrava, bolj srečna, lepšauser posted image in zadovoljna sama s seboj. In to me žene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 16:57:31   
Pupsika
Kar na lepo enega dne sem za hec rekla, da bom poskusila...in je šlo ...
Izgubila sem 22 kg...Nsem stradala, niti nisem imela nobene posebne diete. Odpovedala sem se samo kruhu, sladkarijam in slanim stvarem...Zajtrkovala sem normalno, tudi kosilo sem jedla čisto normalno,niti ločevala nisem živil...do 18h sem pojedla kakšno sadje...po 18h uri pa nisem več jedla.
Seveda sem tudi pridno telovadila.
To je bilo cca. 12 let nazaj....in še vedno držim svojo težo, pa se ne mirkam več...že zelo dolgo časa neuser posted image , pa mi uspeva držati svojo težo in to je res finouser posted image .

Ne vem kako sem se sploh pripravila, glede na to, da sem vse skupaj vzela bol za zabavo...zanimivo pa, da sem potem kar vztrajala...

Upam, da boš našla voljo...Predvsem pa hujšaj z glavo in zdravouser posted image

_____________________________

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.


(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 17:33:30   
Anonimen
Kak nasvet?


Ogledalo pove vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 17:40:56   
rija
moje edino tapravo hujšanje, ne tisto...ja, od danes naprej pa bom....ampak res tisto: tak, dovolj je....je bilo pred devetimi leti, ko sem se pogledala v ogledalo in zagledala celulit na bedriuser posted image

začela sem v ponedeljek z eno dieto, potem pa se držala oz. kar spremenila način prehranjevanja, ker športnik res nisem user posted image  niti najmanj in shujšala 12 kil....je šlo kar samo dol.....po teh 12 kilogramih sem bila že enostavno presuha s 47 kilogrami....težo mi je uspelo obdržati vse do postopkov IVF, ko so hormoni naredili svojeuser posted image

od takrat pa nisem še dobila tistega "klika", pa ga bom morala v kratkemuser posted image  sicer mi nova desigualova kolekcija ne bo pravuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 20:30:11   
Najaa
Ko sem se tako zredila, da so mi tudi največje hlače pokale po šivih. En dan sem rekla, da je dosti in se spravila na ločevalno in vztrajala 2 meseca. Dol je šlo 13 kg in potem je bilo že malo preveč. Zatem sem pa zanosila in tista kilaža se ni vrnila. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 20:53:58   
turbo
Shujšala?
Tako, da sem zamenjala službo, je bilo stresa dovolj, potlej sem avto puščala na parkingu oddaljenem 20 minut do službe in si zjutraj privoščila brezstresni sprehod,user posted image . Ko so šle kilce po tej poti dol, sem šele začela uživat manj čokolade in sladkarij, piti več vode ipd., shujšala sem za 7 kg, še tri moram spravit dol.
Ampak res, menjava službe je bila izhodišče, sicer ne verjamem, da bi shujšala, ker sem preveč lena in se raje smilim sama sebi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako vam je ratalo....
15.11.2008 21:16:26   
Nončika
sem preveč lena in se raje smilim sama sebi...


nekako tako je pri meni. ampak moj špeh spet visi čez hlače. treba bo nekaj ukrepat. trebušnjaki?

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu turbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako vam je ratalo....
16.11.2008 10:53:16   
Anonimen
kar se tiče trebušnjakov sem ravno včeraj prebrala, da če delaš trebušnjake takrat, ko imaš še trebuh ga s tem še ojačaš in še očvrstiš, se pravi je še vedno debel ampak utrjen, zato sem seveda z veseljemuser posted image zdaj še to črtala user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako vam je ratalo....
16.11.2008 14:23:13   
matejchy
js sm poleti, sicer je že 2 leti od tegauser posted image vsak dan kolesarla in nardila 30 km, v dveh mescih sm zgubila 7 kg, pa tud na prehrano sem pazla, čim manj sladkarij, gaziranih pijač, sendvičev... in uspeh je bil tuuser posted image
žal mi ni uspelo zdržat skos tako in sem pol dobila nazaj 4 kg, in se že lep čas spravlam, da bi ponovno upostila sladkarije, sam nikakor mi to ne uspe, enostavno želja po sladkarijah je prevelikauser posted image
ampak upam, da mi bo zdej uspelo, tud voljo sm dobila od vas, ki se trudite in držte pesti da uspe tudi meni, da se vsaj delno odrečem sladkarijamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako vam je ratalo....
16.11.2008 15:30:11   
FLASK_A
Volja?
1. nobena cota ni šla več name (tudi najnajnajljubšeuser posted image ) in
2. bližajoča se poroka

So kg kar hlapeliuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako vam je ratalo....
17.11.2008 22:31:55   
Anonimen
hvala vsem za odgovore, ja vidim, da ste pridne, v glavnem vse po šesti uri ne jeste in odrekle ste se kruhu in sladkarijam. Pridne user posted image

Ni kej, ste mi dale voljo, bom pa tudi jaz poskusila, upam, da mi bo uspelo, meni sicer ponoči najbolj paše grickat, ampak če ste ve take face bom pa jaz tudi.user posted image


(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako vam je ratalo....
17.11.2008 22:43:42   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55

hvala vsem za odgovore, ja vidim, da ste pridne, v glavnem vse po šesti uri ne jeste in odrekle ste se kruhu in sladkarijam. Pridne user posted image

Ni kej, ste mi dale voljo, bom pa tudi jaz poskusila, upam, da mi bo uspelo, meni sicer ponoči najbolj paše grickat, ampak če ste ve take face bom pa jaz tudi.user posted image




No potrudi se. Jaz se sedaj trudim še malo shujšat, da se čez 1m stlačim v ene fensi hlače. Upam, da mi bo uspelo.
Če boš rabila vzpodbudo pa piši na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako vam je ratalo....
18.11.2008 9:32:59   
Naty*Taja
Evo lepotička z menoj je bilo pa tako, da sem tekom študija z voljo spravljala kg dol z nizkokaloričnimi dietami in vse in še več dobila nazaj. Skoz sem vedla, da moram shujšat zaradi hrbtenice če ne drugega, pa tudi okorna sem bila, da sem šla sama sebi na živce. Zato sem začela najprej iskat način, kako jest, da se ne zrediš še dodatno...in sem našla način v mojem podpisu. Montignac. Način življenja brez slabih živil (bele moke, prečiščenega sladkorja in prašičjega futra - se jaz pohecam - to so krompir, koruza...) Evo in mi je ratalo. Najbolje je pri tem to, da se ti ob tistihle urah prav nič ne lušta, lažje dihaš, imaš več energije...Pa prisilit se moreš samo prvi teden potem pa si not in ni več težko. Pač začneš drugače živet. Pa pri sebi moraš pošlihtat, da si kljub veliki gužvi z dvema otročkoma enostavno moraš vzet čas zase, za svoje obroke takrat, ko je primerno.
Še kar se tiče trebuha - tvoja ugotovitev je čisto pravilna. In siceer se tole zgodi, če delaš z zunanjimi trebušnimi mišicami! Poskusi z notranjo trebušno mišico .. ta te ojača od znotraj tako imaš manj problemov s hrbtenico, pa trebušček se lepo not potegne. Vprašaj Jančiko tule s foruma, ti bo lahko svetovala glede ustreznih vaj. za začetek si lahko sama poiščeš kak Pilates...tu so namreč tiste taprave vaje.
Evo, upam, da sem ti kaj pomagala...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?