Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka Ooo, to bi si js tud želela, tako hitro akcijo a ti povem kako sem prvič rodila?? na pregledu v pon. mi je rekla, da sem 3,5 odprta in da če do čet. nič ni, naj pridem zjutraj , da me pripravijo... sem prišla, dobila klistir, mi j epredlral mehur, šla na ctg- ni kazalo nič popadkov, šla v porodno, dobila dozo umetnih popadkov, ki so takoj prijeli, sem predihala dva popadka in v tretjem rodila... si močno želim v drugo enak porod!! tudi vsem tu gor ga želim!!! .............. okna so pomita, posoda iz pomivalca je na svojem mestu, tla so posesana, zdaj še čakajo na pomivanje (a še bodo mal počakala, da jaz najprej dam pecivo pečt), kruhek počiva... jaz grem pa zdaj za to urico v trgovino... Jooj, Martka, kak si pridna!! Kaj ko bi malo svoje volje še v moje konce poslala, js pa že cel dopoldan ležim na kauču, pa študiram, kaj vse bi še lahko naredila do poroda, ko potem itak ne bo časa... ampak dvignem se pa ne, hehe. Ostajam samo pri mislih. Si mela pa res super porod, js tud želim, da ga me ostale tud tako preživimo, na hitro in enostavno.
|