Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...in zate vroča čokolada

Jan tudi sedaj veliko bolje spi in tudi dlje. Sem tako vesela. Dopoldan smo se že mal potepali naokrog pri prijateljih. Jan je tudi šel z atkom vinčka točit, ker imamo danes Martinovanje v Črnomlju in se prodaja tudi naše vino. Torej vabljene! Mi2 z dragim greva sama mal s prijatelji zvečer, varstvo pa bo prevzela babi. Komaj čakam!
igra.
No saj sem se zdej tudi prijavila za Celje...Upam da bomo zdravi ...
, jaz bi tudi. Žal (ali pa mogoče dobro
, dobra ideja, jaz sem za! Hmmmm, že eno leto bodo naši sončki stari....sem vesela in hkrati malo žalostna, da gre tako hitro
Zdej pa ne vem, al se ma tako fino da je kar na nas pozabila....al kaj? Ma nč, ziher se imajo fajn, sem šla njihov program prebrat in so imeli zelo pester dan tako, da za nas ni časa...pa verjetno tudi ne signala
, porezale grmovje, malo pospravile, pometle...hja
se pripravlja....letos se bomo lahko z našimi
že sankale
Seveda te čisto razumem glede Žana. Najbolj pomembno je, da ga bodo lahko operirali in da bo vse v redu. Videli se bomo že kdaj drugič
(kdaj pa se je to zgodilo,koliko je bil star)
, juuupi upam, da bo res tako.
in vam zaželim