|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 9:23:33   
copka
zupancdam- jaz se jem elevit. Sicer na vsake dva dni, ker je bilo eno obdobje, ko ga kar nisem uspela pogoltnit, ker mi je bilo slabo. No, in tako je ostalo.

Punce, pa vse ste ena velika lekarna. Koliko tudi domacih zdravil poznate. Ste me pa s smrekovimi vrsicki spomnile na moje otrostvo.user posted image

Ena gospa prodaja razne stvari za nosecnost in dojencke. No, jaz sem imela namen kupit ene hlace, ampak me mikajo tudi eni bodiji za malega. Ker sem malo tudi vrazeverna, mi sedaj nekaj govori, da naj z bodiji pocakam. Kaj mi svetujete? In na kaj naj pazim?

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 9:28:39   
anchika
Pozdravljene

Se  mi prav smilite vse ki ste prehlajene. Jaz zaenkrat imam tudi srečo da nisem prehlajena. Zaenkrat sem zdrava. No saj ni čudno da ste nekatere  prehlajene, glede na to kakšno je vreme. Enkrat sonce drugič dež, saj ne veš kako se oblečt.

Vikend je bil na primorskem sončen, zelo lepo, zato sva ga z možem lepo izkoristila in peljala našega malega sinkota v naravo, odšli smo na Nanos pogledat medota ampak so bile krave in koze bol zanimive. Tekal je okoli koz in jim dajal travo jest. Lahko bi bili tam ure in ure, brez problema.
Potem smo mu obljubili da gremo na sladoles vendar ga nismo dobili nikjer. Res da je zima a kakšno banjico bi tud lahko imeli kje. Najbrš smo samo mi mahnjeni na sladoled.

Bilo je lepo. Nato smo šli k mojim staršem na večerjo in domo se crtat.


(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 9:47:28   
zupancdam
Jaz bi tudi bila doma na primorskem, tudi če je slabo vreme, pa vrjetno ni tako mrzlo.
Copka, ja bodiju za dojenčke se zelo veliko porabi, vem iz lastnih izkušenj, nikoli jih ni preveč. poglej kakšne bodije prodaja ta gospa,  saj mislim da pri bodijih ni tako važno, itak jih peremo pa likamo na začetku. Je toliko ponudb za te bodije, recimo spar ima po 3 skupaj za 8€ in jaz jih že skoz tam kupujem, pa tudi v h&m, saj so tudi po trije pakirani za solidno ceno. Drugače sem pa zasledila tu pri nas v Celju v trgovini KIK, imajo veliko lepih stvari za novorojenčke in dojenčke po zelo solidni ceni. Jaz ima od svoje pikice veliko oblačil, ampak od pol leta dalje,ko sem vse sama kupila, od rojstva do pol leta pa bom morala kupit, ker sem vse kar sem imela dala naprej.
No, splača se pa tudi pogledat v trgovini C&A, so lepe stvari in poceni.
Imam izkušnje s temi trgovinami, saj sem res vse sama kupila, nekaj sem tudi dobila, pa se potem vrne, tvoje cotke so pa le tvoje in upam, če bo user posted image , da jih bomo lahko uporablajali od aprila naprej, sem se razpisala, no toliko o tem.
Aja, pa kakšen bodi lahko kupiš, ali pa počakaj, sama se odloči, jaz sem za Laro,  kupovala od 5 meseca nosečnosti naprej, če sem kaj takšnega zasledila.
Te premami in zakaj nebi kupil. No, drugače pa jaz nisem kaj preveč vraževerna.


_____________________________

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 10:10:07   
copka
hvala, zupancdam!user posted image

Jaz malo ze gledam tudi za malega/malo, ker so okoli mene cisto vse noseceuser posted image , tiste, ki pa niso, so pa ze oddale vse. No, saj nisem pricakovala, da mi kdorkoli mora kaj dat. Je pa financno sigurno lazje, ce kaj dobis, kot pa da moras vse sam kupit (hvalabogu so mali oglasiuser posted image  ). Zato se mi po eni strani zdi bolje, ce pocasi kupujem, kar mi je vsec, tako vsaj ne bom v dveh mesecih bankrotiralauser posted image

In kot pravis ti, bodijev se veliko porabi, ce si pa se nevesc otroke previjat, jih gre pa sigurno se kaj vec hitro v strojuser posted image .

Aja, se to- od katere stevilke naprej pa naj kupujem?

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 10:14:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

zdravo še iz moje strani.
Sonček85 ti si pa naredila pravo pojedino, jst bi tudi da me nekdo tako razvaja user posted image . Jst sem včeraj skuhala joto in jo bomo imeli še za danes, prav fajn se mi zdi, da mi ne bo treba še danes kuhat user posted image .
ja res sem naredila pravo pojedino.user posted image user posted image user posted image
_malina_:meni prsi mleko izločajo vsak dan in danes ponoči sem imela obe prsi more tako kot je velik kolobar na joškiuser posted image kar navadi se jaz sem se saj je že tako kak mesec.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Kaj Sonček še pa ni prišla iz praznovanja?
sonček je včeraj prišel domov ob 16.30 in šel takoj v posteljo ,sem bila zmatrana ko sam hudič.No saj ni čudno ko pa sem od sobote bolehala za bolečim grlom,ki se je k sreči pozdravil in začela smrkat kot nora.Celo noč nisem spala ,saj sem imela ves čas zamašen nos  in se vsake pol ure smrkala.No tako da počivam in pijem čajčke,limonco jem,ppomaranče,mandarine.Cela sem boga ,samo upam da ne bo kaj šlo na dete ko tako veliko smrkam in da ne bo kaj.Joj nene ne sme bit in ne bo.na rd je pa bilo super,je bil od sestrične mali navihan,no 11.12 ima spet rok,od druge sestrične mala je bila prava pojavica(8m) tako da smo se imeli lepo.

hvala zupancdam in junona ,ker me pogrešata:user posted image user posted image user posted image user posted image grem nazaj ležat.


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 10:19:04   
NinaMM
Jutro, punce!

Pri nas na Prulah se je megla že malo razkadila, čeprav sonček se pa noče in noče pokazat...

Midva z mojim user posted image  sva imela tudi tako družinsko nedeljo, malo pri mojih, malo pri njegovih. Sicer sva pa trenutno čisto bizi z nakupom novega avta, ker nama je steri umrl user posted image  in sva zdaj že en mesec brez. Vmes sva pa še tašči totalko na njenem malem AX-u neredila - nama je en pijan idiot priletel v rit... Ah, ja. Real life.

Full sem vam fouš tistim, ki že čutite brcike! Komaaaj čakam! user posted image

Lep začetek tedna vsem!

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 10:19:22   
simonaa
Pozdravljene drage moje user posted image !

Vidim, da lepo čuvate svoje user posted image , jaz podobno kot večina sploh ne štejem več vseh viroz in prehladov, ki me doletijo, pa se čuvam kolkor gre. 

Včeraj skoraj cel dan nisem čutila svoje user posted image user posted image  in sem zagnala tako paniko, da cel dan nisem mogla nič, samo ležala sem na kavču. Pa vidim že pozno zvečer na TV tisto reklamo za Pampers z spečimi dojenčiji in planem v jok, naslednjo sekundo pa mi moja lumpa spusti cel rafal brc tja dol proti mehurjuuser posted image user posted image user posted image . No, potem se je pa kar ulilo iz mene, od sreče user posted image .

Jaz oblekic še nič ne kupujem, ker mi vsi govorijo, da mi bodo po novem letu prinesli oblekce od svojih otrok, po trgovinah zaenkrat samo še gledam, mal sem pa tut vraževerna, priznam.

Pa še eno vprašanje glede modrcev za dojenje, če imam npr. zdaj košarico C, a je potem bolš, da si za dojenje kupim D al je že C tako prilagojena?

Lp vsem,
               S


(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 10:34:24   
Pat74
Oblačilca za dojenčke: nisem prav nič vraževerna, zato vsak mesec kaj kupim, čeprav imam nekaj stvari še od prejšnjih dveh, večino stvari pa sem podarila, tako, da bom spet morala v nabavo. Bi pa že rada vedela, kaj pričakujemo, da ne bom kupovala samo nevtralnih barv - čeprav za punčko lahko kupiš tudi kaj v modrem, za fantiča pa roza ni čist ustrezna barva. Zadnjič sem šla ravno v H&M, pa sem kupla dva luštna kompletka z napisi in nekaj bodijev. Drugač sem pa vidla, da imajo v DM poceni in kvalitetne bodije in hlačke z naramnicami, trenutno bolj za punčke, ker je baje letos več fantkov, ampak pričakujejo nove barve, tudi za fantke.

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 11:26:02   
zojaB
Živjo,

nmag, malo pozno ampak prejmi najlepše čestitke še od mene, zdravje, sreče in ljubezni ti želim pa lepo in zdravo dete.

Malo nazaj ste debatirale o nogavicah za krčne žile. Jaz krčnih žil sicer nimam-zaenkrat, mi pa noge že zelo močno otekajo. Kje se kupi te omenjene nogavice, v kakšnem Sanolabor... ali jih dobim tudi v navadnih marketih?

Denar občine ob rojstvu otroka...Kamniški župan bo rajš ta denar porabil za kakšen ognjemet al pa občinsko veselico...poden od podna...
Čeprav v tistem spisku, kjer so bojavljeni neuradni podatki pa piše, da občina Kamnik da 200,00 €. ??

Novoletna darila: jaz letos nameravam vsem odraslim kupiti kakšne smučarske nogavice, pa kakšne dobre čajčke al pa kavice, kakšno kremo za roke in to je to, za otroke pa malo več.

Kar se pa tiče bodijev za novorojenčke, vam jest predlagam, da kupujete tiste bodije, ki se oblečejo kot jopica (ne vem, kako se jim reče) v glavnem ni jih treba skozi glavo vlečt, kar je pri novorojenčkih zelo težko in tega ne marajo.

Obseg trebuha=98 cm, kilogrami...rajš ne stopim na tehtnico, sicer bom  pa jutr vidla, ko imam G. Upam, da me ne bo kap.

Lep dan


(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 11:26:35   
anca
Pozdravljene! Spet sem tuuser posted image In spet sem vas kooomaj prebrala.. Super, še malo pa nas bo 100!!
Junona - si pisala da te občasno malo peče spodaj, mene je tudi ta teden, pa sem razmišljala da mogoče od preveč user posted image ..
Ampak glede na to, da ni nobenega izcedka ali vonja, nisem nič komplicirala, pa je izginilo samo od sebe. Tisto milo Chilly pa meni ni všeč, sploh zeleno, vsebuje neki mentol, in potem me tako zelo hladi, da me vse peče.. Ni mi fajn občutek. Sem ga uporabljala poleti. Pa roza Chilly je tudi brezveze, meni najbolj na hItro normalizira stanje spodaj neutro roberts - s kamilico. Kadarkoli kupim vmes kakega drugega mi je potem žal.

Kar se tiče prehladov, moram trkat, me še ni noben ujel letos.. Se pa toplo oblačim, pijem šipkov čaj, cedevito, limone, med.. Pa če začnem smrkat, si takoj naredim mešanico med/limona/olivno olje/česen. Zdaj sem povedala tudi vsem učencem, da sem noseča, in starši so končno postali toliko fer, da mi več ne pošiljajo bolanih otrok na pouk. Včasih me res presenetijo, ko mi kakšen otrok reče, da ni bil v šoli, k meni pa ga vseeno pošljejo.. Ker se GŠ pač plačuje. Super.

Nič, moram se it počasi pakirat za službo, bodite pridne in ne sekirajte se preveč user posted image
LP

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 11:41:51   
zupancdam
Ne vem točno, ampak mislim da je najmanjša številka za novorojenčka 50, pa potem 54, 58,62. Sicer pa tako v trgovini povejo. Jaz tudi priporočam te bodije, ko se vzadaj zapreje ali zavežejo in jih ni treba vleči čez glavo, čeprav sem jaz imela le par takšnih in večina te navadne. Včasih porabiš na dan le en bodi, včasih pa 3,4,5 odvisno kako in kolikokrat dete kaka, lula, bruha....
Sonček ti se pa meni pozdravi, saj veš veliko vitaminčkov pa bo. Pa počivaj!

Naj še povem nekaj glede modrčkov za dojenje. Jaz bi še z nakupom  modrčkov počakala, saj vem iz lastnih izkušenj, da se  bodo prsi še povečale, na začetku dojenja pa sploh, potem pa ko dojenje steče, so pa normalne, nič več trde, tudi pomanjšajo se. Jaz sem modrček pred dvemi leti kupila kakšen mesec prej, pa sem gledala da je bil malo večji, kupila sem pa samo dva, saj sem jih nosila ko sem kam šla, doma pa sem imela navdnega gor.


_____________________________

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 11:57:16   
april09
Copka, za zacetek moras gledat, da so bodiji na preklop, ne tisti za cez glavo. Velikosti pa hmm.. jaz sem imela pri mali od 56 naprej, pa bom zdaj ziher kupila tud 50, ke je bila prav bozica v tistih velikih cunjah. saj res hitrooo prerastejo, ampak zaradi dveh ali 3 bodijev 50 ne bomo bankrotiral. user posted image  Sem pa prvo zadevo kupila po morfologiji. Zdaj pa cakam januarske razprodaje, ceprav imam VSE od nase prestolonaslednice, ampak kaj novega pa mora bit user posted image

Anchika - kje pa se da tkole zabavat pod nanosom?

NinaMM .. se ena Vicanka user posted image  al vi ze pod center spadate? Pa dober nakup avta vama zelim user posted image

simonaa - joj tole cakanje na brcike dobro poznam. pri prejsnji je bil en dan v 24 tednu, ko cel dan ni bilo nic .. jaz sem se ze jokala, ze poslovila od vsega, vse... nakar okol 21:30 pojem dva cokoladna piskota in bum, bum.. sem pol tud jokala od veselja user posted image  Med 20 in 26 tednom se plodovnica dela hitreje hot raste otrocek, tko da takrat znajo brcike malo zamret.. pred tem pa je otrocek se tok mali in ni tok mocen in zna bit tud dan ali trije, ko nic ne cutis. Drugace pa pravijo - v vodo zmesaj veliko zlico sladkora lai pojej cokolado in bo akcija. user posted image  Ves kok cokolade sem jaz pojedla v zadnjih 3 mesecih pri mali.  ajme..

Modrci - mimgrede - v mullerju se modrca ne da probat, no ni kabine, morda bo kaksna prodajalka prijazna in vam kaj zrihtala. Stevilke niso prilagojene dojenju, so standard.. jaz sem sla pol nazaj menjat za vecjega.

soncek, super, daje vikend uspel, upam, da se kmal pocajtas user posted image


(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:00:51   
april09
Ne vem točno, ampak mislim da je najmanjša številka za novorojenčka 50, pa potem 54, 58,62.


50 - 56- 62.. ampak npr H&M ima velike stevilke, Obaibi/Okaidi pa zelo male, tko da so te stevilke samo nek okvir..

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:03:43   
sonček85


user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image
17.11
Mici7
18.11
Zoja B
narcisa

19.11
matt
kataka21

21.11
urnebes MF



< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.11.2008 12:06:23 >


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:04:02   
sonček85
hvala vsem in tudi sama upam ,da se čim prej pocajtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:05:30   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )        PREGLEDI            SPOL


01.04.
metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
srečka82(26)            (št. 1, št . 0)                          user posted image CE 
miška2006                
(št.2, št 1)                              user posted image GO
02.04.
supermiška(28)         (št. 3, št. 1)           27.11 MF   LJ
malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)                                  user posted image
_malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                            user posted image PO
bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
SuzyB                            (št. ?, št. ?)
balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                  SG                      
04.04.
mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF user posted image PO  
kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11
 

05.04. 
april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )           17.11                      

Adelina                         (št. 3,št. 2)        
orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04. /7.4
simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           27.11 MFuser posted image LJ

07.04.
Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.  user posted image /user posted image SG-JU       
urnebes(36)               (št. 2, št. 1)           21.11MF    Trst
Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          02.12.MF     KR  
jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
tia12
                          
(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
bineti                            (št. ?, št. ?)   
ninca19                    
   (št. ?, št. ?)          26.11 MF                
09.04.
Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             01.12MF   CE  
13.04.
tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
 vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           28.11.MF3.12LJ 
ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)            05.12MF  LJ      
16.04.
krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

L & L(29)                     (št. 3,št. 2)                         user posted image KR
MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          09.12MFuser posted image LJ
*nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
klavdyk                          (št.  2,št.1)
Tabletka dOr                 (št. 1,št. 0 )          03.12MF

18.04.
neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)           27.11 MF LJ                          
zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           28.11user posted image TRB
20.04.
lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MF LJ
Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
tojeto1(30)                     (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
PikaV                              (št.3,št.1 )                         user posted image              

23.04.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)     
24.04.
Sonček 85 (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)         
duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            04.12      MB                     
25.04.
pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                          MS
Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              05.12.MFPO
Patrica                          (št. ?,št. ?)
26.04.
anca(27)                       (št.  
1,št. 0)                             LJ         
zoja B                            ( št. 4 , št. 1)            18.11     LJ
olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
štorkljica                      (št.   2,št.  1)                                   
barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
anchika                           (št. 2 ,št. 1)              04.12 MF
rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            
 
28.04.
narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              18.11 ZASAVJE

29.04..
mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
*junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF     
xx.04.
ančula                             (št. ?, št.  ?) 
vesa13                           
  (št. ?, št.  ?)   

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image
17.11
Mici7
18.11
Zoja B
narcisa

19.11
matt
kataka21

21.11
urnebes MF


Trenutno imamo:


user posted image :11
user posted image :6
user posted image :79                    


TRENUTNO NAS JE: 96 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8 user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska
________________________________________________________
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE


  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

  • Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

  • nosečnost in delo
 TUKAJ                              TUKAJ
_______________________________________________________

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:18:52   
copka
Najlepsa hvala punce za nasveteuser posted image

Sem prav vesela, da ste med nami tudi ze mamice, ki imate fajn nasvete iz prakse. Jaz sem se cisto zelenauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:30:12   
BrinaBA
Pozdravljene!

Je bil vikend kar pester...
v petek je tamala dobila slinavko user posted image  in je jokala tri dni, zbujala se je na eno uro, jedla ni nič, hvala bogu je vsaj pila. No danes je že boljše - hvala za Bogu za homeopatijo, Calpol in Dologel

Jaz sem imela pospravljalno mrzlico - kombinirala sem kako bi iz otroške sobe za 2 naredili takšno za 3 ... Pospravljanje me vedno prime takrat, ko imam kakšnega otročka bolanega in ne vem kaj bi - pa imam potem vsaj občuetke da nekjaj koristnega delam - pa magari pospravljam

Glede na slab spanec čez vikend, sem pa danes ene tri krat sanjala, da je bil slab rezultat od amnio in sem morala na splav - pa še celo sanjala sem izgled otročka po UPN... user posted image  GROOOZA

Pri težavah "tam spodaj" pa poskusite s čim manj mila - če pa že, mora biti pH pod 4,5 (kak Lactacy ali Sebamed) - Chili je samo marketinška potegavščina,... Potem pa res pomaga vaginalna krema Vitagyn C, mogoče še kak Multigyn - samo meni pač le-ta ne funkcionira...

Oblačilca - jaz še nič ne gledam, čakam na rezultate od amnio, drugače pa imamo tako ali tako bolj ali manj vse doma. Prvič špa sem zaradi vraževerja počakala do 6 mesecev...

Iztekanje mleka - pri meni še tega ni, pri prvih dneh pa se je začelo pri 5 mesecih nosečnosti. Uporabljala pa sem DM oz. Mullerjeve blazinice za dojenje - so mi najbolj mehke in še ugodne

Upam, da se bodo te nočne more končale in bo skoraj konec čakanja na te rezultate (še dva tedna)...

LP!


(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:37:10   
zupancdam
brina, Joj vem kako je stemi nočnimi morami, jaz sem v prvi nosečnosti sanjala, da sem rodila in so mi takoj ugrabli otroka, pol ko so mi ga pa nazaj prnesli je bil pa velik kot dlan in podoben piščančku brez perja- groza, sem se 3 dni jokala.
Mislim da je to normalno med nosečnostjo s temi sanjami, samo včasih res ne moreš vrjet kaj vse sanjamo

_____________________________

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:38:28   
april09
BrinaBA - ma nate sploh veliko mislim in sem to hotla ze 3x danes napisat.  A te poklicejo v vsakem primeru? Ponavadi smrt v sanjah prinasa lepe novice v zivljenju - RES DRZIM PESTI, da se vse izide za vas user posted image user posted image user posted image
S kaksno homeopatijo si si pomagala? Lahko tudi na ZS... mene je bilo prejsnji teden tud strah slinavke, ker sem imela herpes, da ne bo pri mali tko ven butnila potencialna prva okuzba s HVS.

< Sporočilo je popravil april09 -- 17.11.2008 12:39:44 >

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 12:45:03   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: april09

BrinaBA - ma nate sploh veliko mislim in sem to hotla ze 3x danes napisat.  A te poklicejo v vsakem primeru? Ponavadi smrt v sanjah prinasa lepe novice v zivljenju - RES DRZIM PESTI, da se vse izide za vas user posted image user posted image user posted image
S kaksno homeopatijo si si pomagala? Lahko tudi na ZS... mene je bilo prejsnji teden tud strah slinavke, ker sem imela herpes, da ne bo pri mali tko ven butnila potencialna prva okuzba s HVS.


ja, prejšnjič me je poklicala točno tri tedne po preiskavi (pa so bili izvidi slabi). Sem prosila, da me sedaj v vsakem primeru pokličejo - ampak saj veste kako je - 100 pacientk itd. Tako da če me ne pokličejo do naslednje srede (ko bo tri tedne), bom kar direkt to zdravnico (ki sem jo imela na genetskem posvetu) poklicala.

Homeopatinjo pa imamo dr. Goriškovo že 6 let - tako da kar veliko s tem pozdravimo oz. vsaj ublažimo in skrajšamo simptomer različnih bolezni

Nočne more vem, da so prisotne v nosečnosti, samo ob hkratnem čakanju na rezultate pa so res bolj grozne od groze...

Hvala za skrb (tudi zupancdam) in LP!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 13:21:07   
sonček85
evo sem prišla malo počekirat ,da vidim kaj ste napisale medtem ko me ni blo ,pa vidm da kar nekaj.No seveda držim tudi jaz pesti za našo BrinoBa in naj se te sanje ne uresničijo in naj bodo tisto kar je rekla april ,da če sanjaš smrt napove nekaj lepegauser posted image .No mene pa malo skrbi,ker toliko smrkam da nebi bilo kaj narobe,si vsako uro merim T da v primeru če bi imela vročino letim takoj k zdravniku ,drugače pa tako nima pomena ko vem kaj mi bo rekla ,počivat ,pijte veliko tekočine in toplo se oblecite.Me pa ko zakašljam malo spodaj zaboli -po moje od vsega napora in napenjanja ko smrkam pa ko kašljam.Upam da ni kaj narobe.

Junona:pokliči me ko bš gor,sem teklicala in te ne dobimuser posted image


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 13:42:24   
anchika
bodiji: se strinjam z ostalimi, če kupujete nove kupite za zvezat ali spet pri strani kot jopico. Glede velikosti je bolje da kupite od 56 naprej , res da bo začetka zgledal otročiček kot v žaklju a samo 14 dni. Itak se mu da gor še oblekico. Saj začetka ga povivaš še povrh papmpersk še s plenico in potrebuješ večji bodi.
Jaz sem že pri prvem vse dobila za oblečt kupila sem le nekaj malega.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 13:46:05   
anchika
april09: glede lokacije o kateri sem govorila, po nanosom. Tam je gostilna oz. kmetija ABRAM in oni imajo medota in koze. tam je ful lepo. Tudi za jest je dobro in poceni, sam lohk čakaš da dobiš tudi 1 h. Bolje da se naročiš še takrat čakaš, ampak ne zato ker so leni ampak ker imajo skozi nabito polno ljudi. veliko je italijanov. Mi smo šli le na izletek nismo nič papali.
Tudi če si ljubitelj hoje je tam lepo.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
   RE: Aprilčice 2009
17.11.2008 13:50:25   
zupancdam
Aja, še eno vprašanja imam. 3.12. grem za par dni v Moravske toplice, pa me zanima kaj menite o kopanju v termah, je katera bila, lahko normalno plavam, ne? Baje ne smem bit v prevroči vodi, drugače pa mislim da je to zdravo. Bom pa nekje v 21 tednu. Ni nič narobe  če grem?

_____________________________

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?