|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
17.11.2008 15:42:17   
martka
danes pokličem dr. ocvirkovo, da se naročim na akupunkture....
sama tako nisem vedela a bi ali ne bi, pa je pol moj rekel, daj no, da boš bolj mirna, da res ne more dolgo trajat...
čeprav je Luka kar v pol ure ven zletel, pa me je zdaj strah, da ne more bit 2x tako super!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
17.11.2008 15:57:29   
bobika1
Pozdravček.

Kako ste kaj. No danes mela ginek. in mi ni nič delala, nič gledla, je rekla da mam nasledn regled 26.11. če že ne bom šla kam in da mi bo takrat ctg delala pa vspodi pogledla... Tak da jz upam da bom do takrat že kje drugjeuser posted image .
Ker Bethany nč ti ne zavidam da sam čakaš kdaj bo tisti dan- pa ne se sama vozit okol!!

Aha teža +10kg, obseg trebuha pa 99cm. 

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
17.11.2008 15:58:12   
_kathy_
ja res, dolga vožnja te utruja...jst vidim, ko se vozim ce - mb. pa zdaj še vsa ta dela na cesti, tak da potem si enkrat dlje na cesti...sam vožnja še ni tko bau bau ... bolj me utruja fax.user posted image
am glede akupunkture ...Bethany, ti ko hodiš ...kdaj si začela oz. koliko prej moraš začet hodit na to? am a to ful boli?-mislim, mene je že igle za kri strahuser posted image user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
17.11.2008 16:09:43   
martka
sem imela danes ctg in tehtanje ... na ctgju je sestra rekla, da se je mali razgibal... sem si mislila- Ti nimaš pojma, kaj je za naše user posted image  razgibavanje!! saj je bil tiste pol urice čisto nežen in miren, v primerjavi z običajnim obnašanjem... pha!!
G. mi je dala napotnico za porodnišnico, pa je rekla, da če me slučajno kak krvav izcedek preseneti v MB ali LJ ali... naj grem v najbližjo porodnišnico,(glede na to, da ve, da ne morem bit pri miru in doma!) če pa mi voda odteče se pa imam še čas po avtocesti hitro v Celje pripeljat... pa tudi ne priporoča, če sodi po prvem porodu...user posted image  sem ji potem povedala, da sva se midva z user posted image  zmenila, da počaka do decembra... je rekla, no, pol je pa tko vse ok! user posted image

naslednji pregled imam čez en teden!
pa ne vem ali tudi ctg ali samo pregled?
danes me je samo izmerila in ctg pogledala in vodo sem dala...

kaj je že on test, ki naj bi ti ga delali sedaj?!? katere bakterije?? a to ti posebej povedo ali kar pri urinu vidijo oz. zraven naredijo? moram naslednjič vprašat... danes so napisali tam pod urin -bp- pritisk sem imela pa nizek... no merila mi ga je pa tudi na tešče in leže med ctgjem... (100/66)

kg so na +8 obseg pa 91cm

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
17.11.2008 16:19:46   
martka
am glede akupunkture ...Bethany, ti ko hodiš ...kdaj si začela oz. koliko prej moraš začet hodit na to? am a to ful boli?-mislim, mene je že igle za kri strah

nič ne boli!! saj je igla drobna kot lasek!! ko sem jaz hodila zaradi križa, sploh nisem vedla, kdaj jih je zapikovala, ker se ves čas nekaj pogovarja s tabo in pol ti kr naenkrat reče... no zdaj pa pol ure odležite... ddd to je to, ali kaj, sem si mislila prvič... drugič me je pa za vsako malo zažgačkalo, ko me je prijela, a igle vseeno nisem čutila...

hoditi lahko začneš po 36t...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.11.2008 16:31:00   
Bethany
Kathy, tako kot je že Martka odgovorila glede akupunkture. Nič ne boli, mogoče sam mal čutiš, ko ti zapikne iglo. So pa itak take drobne iglice, da niso nič strašne, v primerjavi s tistimi, ko ti kri jemljejo z njimi.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.11.2008 16:32:40   
martka
Bethany 

Kathy, tako kot je že Martka odgovorila glede akupunkture. Nič ne boli, mogoče sam mal čutiš, ko ti zapikne iglo. So pa itak take drobne iglice, da niso nič strašne, v primerjavi s tistimi, ko ti kri jemljejo z njimi.

PA KAJ TI SI ŠE KAR DOMA??!!??

spravi se že rodit....

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.11.2008 16:56:14   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.11., CE, user posted image +17 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ? ,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 24.11,CE,  user posted image +8kg, 91 cm  

10.12.  
jagodinka (28)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Trenutno nas je 24 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 
03.11.2008 maša23  MAŠA 

< Sporočilo je popravil Dali* -- 17.11.2008 17:01:40 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.11.2008 17:30:49   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

Bethany 

PA KAJ TI SI ŠE KAR DOMA??!!??

spravi se že rodit....

user posted image user posted image povej to moji tamali, se tak veselo prekopicuje po trebuhu, kot da nikoli ne misli ven priti... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.11.2008 17:36:08   
martka
povej to moji tamali, se tak veselo prekopicuje po trebuhu, kot da nikoli ne misli ven priti...

frajerka, tale tvoja pupa!! ne šljivi sistema in datumov... ko ji bo, ji pač bo in takrat bo prišla, kaj?
zakaj pa pravzaprav bi... njej je fino, toplo, mehko... le udobno ji ni več v garsonjeri...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.11.2008 17:40:14   
martka
sem klicala ocirkovo, pa grem danes ob 18.30 na pikice...

me pa res moti to, da je tako brezosebno in po tekočem traku...

v svojem bistvu je akp. mnogo več kot samo pikanje po meridianih...

ah, glavno da mi naredi enak porod kot prvič!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.11.2008 18:10:54   
Lolita23
Živjo!!

jaz sem se odločila, da bom tud šla pred porodom na akupunkturo.Koliko pa sploh stane???Pa A sam ta Ocvirkova jo dela, ali katera ve za kako bližje velenju?user posted image

Spps saj jaz tudi nisem črnogleda, sam sem slišala zgodbe, ko so ženske rodile pa je šlo pač narobe...,potem pa so gledale sobo in cote in jih je še bolj to pobilo, še moja mam je to doživela in to z prvorojenko, zato pa ko poslušam, kako ene kupujejo, mene pa drži da bi,moram biti prav močna, sicer pa tako kot si rekla, bom pač malenskosti kupila.user posted image

caw

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.11.2008 18:44:32   
_kathy_
evo, še z moje strani je nekaj novih podatkov: UZ 25. 11. 2008, kg +9

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.11.2008 19:49:10   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

jaz sem se odločila, da bom tud šla pred porodom na akupunkturo.Koliko pa sploh stane???Pa A sam ta Ocvirkova jo dela, ali katera ve za kako bližje velenju?user posted image

V Termah Dobrna ima svojo ordinacijo. Pokliči tja - tel. št. najdeš pod Termami na zavihku zdravje al neki tazga.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.11.2008 19:50:22   
Dali*
Ja, martka, hiter si dobila termin, ni kaj. Upam, da ti bo pomagalo. Sam potemtakem mislim, da bo v 15 minutah vsega konec, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.11.2008 21:33:46   
Bethany

sem klicala ocirkovo, pa grem danes ob 18.30 na pikice...

me pa res moti to, da je tako brezosebno in po tekočem traku...

v svojem bistvu je akp. mnogo več kot samo pikanje po meridianih...

ah, glavno da mi naredi enak porod kot prvič!

Hej hej! user posted image Ja, sam smo res kot po tekočem traku tam zvrščene. Sma glih danes z mojim ugotavljala, da bi blo fajn, da bi bile kake zatemnjene luči, ko te neonke so ubitačne, pa kaka nežna rahla glasba... tak za sprostitev in meditacijo, pa bi lahko medtem ko čakaš, da ti igle ven vzame, mal pomeditirale in si vizualizirale kakšen porod hočemo, ane?? Sej pravijo, da je ogromno v glavi... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.11.2008 21:38:42   
Bethany

povej to moji tamali, se tak veselo prekopicuje po trebuhu, kot da nikoli ne misli ven priti...

frajerka, tale tvoja pupa!! ne šljivi sistema in datumov... ko ji bo, ji pač bo in takrat bo prišla, kaj?
zakaj pa pravzaprav bi... njej je fino, toplo, mehko... le udobno ji ni več v garsonjeri...

Ej, mislim, da se glede udobnosti še najmanj sekira user posted image user posted image ,vsaj glede na to, kok se premetava gor in dol, pa sem in tja. Se hecam, da bi očitno rabila znak EXIT, utripajoče zelene barve, da bi znala ven priti, ker zdej se tak preteguje, kot da hoče skoz trebuh ven pogledat. user posted image user posted image

no ja... sej bo... enkrat že! Še noben ni not ostal (hm, kje sem že to čula?!?!) user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.11.2008 22:32:02   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.11., CE, user posted image +17 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ? ,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 24.11,CE,  user posted image +8kg, 91 cm  

10.12.  
jagodinka (28)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE, user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Trenutno nas je 24 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 
03.11.2008 maša23  MAŠA 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.11.2008 6:29:28   
spps
Dobro jutro!
ste se naspale?
Bethany,si še med nami?user posted image user posted image user posted image
Lolita bova po novem letu skupaj nakupovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.11.2008 7:44:15   
martka
da bi blo fajn, da bi bile kake zatemnjene luči, ko te neonke so ubitačne, pa kaka nežna rahla glasba... tak za sprostitev in meditacijo, pa bi lahko medtem ko čakaš, da ti igle ven vzame, mal pomeditirale in si vizualizirale kakšen porod hočemo, ane?? Sej pravijo, da je ogromno v glavi...

TOČNO TAKO!

obstaja knjiga (sem pozabila naslov), ki predstavlja veliko možnosti vizualizacij in meditacij pred in med porodom...
moram it spet v knjižnico, ko jo vidim vem katera jeuser posted image .

hej!!!! nas je tam včeraj pozabila!! smo ležale napikane celo debelo uro! in ne vem ali je potem bilo to, da mi je šlo zvečer in danes zjutraj blazno na jok, reakcija na enourno akupunkturo ali so Samo hormoni?!? moj pravi, da so poč bili vsi kanali toliko odprti, da se je pač vsulo...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.11.2008 8:25:47   
martka
da bi očitno rabila znak EXIT,

user posted image user posted image user posted image

bravo za toleuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.11.2008 8:35:33   
urška13
dobro jutrouser posted image

mmmm ....je bilo danes fajn spatuser posted image

sem prebrala, kar ste napisale popoldne in zvečer-pridne...in opažam, da boste šle skoraj vse na akupunkturo. pismo, pol pa že mora bit fajn. potem nam pa prosim povejte, če je pomagalo, da še me sprobamo.

Bethany, upam, da je bil "exit" (he he) ponoči dobro osvetljenuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.11.2008 8:40:38   
martka
mah, očitno še vse spite in sem sama tu gor!
sicer pa je zdaj klical ata, pride na user posted image   , ko bo sprehodil user posted image . gre vsako jutro za eno uro na pasji sprehod!

tako da, jp, malo piškotkov zanj pripravim - kukiji in cimetki so še od petka, pa zdaj ne bodo več dolgo, ker jih ima ata rad... zato pa ima trebuh kot da je noseča slonicauser posted image ....

no, pa tudi iz pomivalca ven in noter grem spravit

baje bi morale na koncu nasečnosti pit OMEGA 3 dha.... pa med dojenjem v prvem letu tudi... za boljši in hitrejši razvoj možgan.....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.11.2008 8:46:48   
Bethany
Jutro, nosečke in mamice! No, danes se je pa dalo malo boljše spat. Bom še šla verjetno mal podaljšat v dopoldne. Zunaj je itak tak mrzlo, da niti ne razmišljam, da bi nos ven pomolila. Razen, če bo treba it rodit. user posted image

Martka, joooj, tak dolgo ste včeraj čakale z iglami?! user posted image Ko že tak ful hitro postane zelo neudobno v tistem bočnem položaju... Hmmmm, no, ti je pa vsaj mal sprostilo in očistilo solzne kanale. user posted image Čeprav so pomoje bolj hormoni krivi za to.

Urška13, če meni akupunktura pomaga, bom vsekakor sporočila. Sam je pa tako, da ne pomaga vsaki, tak da 100% ni, da bo ziher pomagalo. Je pa vseeno 90% možnosti, kar se meni zdi dovolj, da probam. Nekak raje kot epiduralno.

Ja, znak Exit pa je bil pa ponoči izklopljen... user posted image Me sicer danes zjutraj neki šraufa, ampak si nič ne domišljam, dokler me ornk ne zvije ali celo voda odteče. Do takrat bom pač lenarila na kauču user posted image pa tule gor ždela, hehe.

Lepo jutro vsem!

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.11.2008 8:52:23   
Bethany

...
tako da, jp, malo piškotkov zanj pripravim - kukiji in cimetki so še od petka, pa zdaj ne bodo več dolgo, ker jih ima ata rad...

baje bi morale na koncu nasečnosti pit OMEGA 3 dha.... pa med dojenjem v prvem letu tudi... za boljši in hitrejši razvoj možgan.....

Mmmm, kukiji, user posted image kake lušte mam, bi jih šla kr pečt.

Omega 3?? Hm, to pa prvič slišim, kok pa to zgleda (pijača?) in kje se dobi? Kako je pa z ostalimi dodatki po porodu in v času dojenja? Jaz že celo nosečnost jem Centrum materna, in mi odgovarjajo, pa sem razmišljala, da bi tudi po porodu nadaljevala, so tak namenjene tud za čas dojenja... Kaj pa ostale? Jemljete kaj in boste nadaljevale tudi, ko rodite?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?