ronja
|
ma kaj ti prideš v petek??? Ne vem še... Odvisno, mogoče gremo dol k očetu/dediju - če bo lepo vreme, ne bo pihalo in če bojo še sipe oz lignji (bi jih šla lubi in en njegov sodelavec lovit ) - tak da vem toliko kot ve, hehe. Sporočim, ko bom vedela. Zdaj so lignji, samo piha in je slaba napoved, tako da ta vikend ne bo nič. Sicer pa smo šli včeraj vsi 3je v Narodno galerijo gledat Slovenske impresioniste, pa še glih na vodenje smo nabasali, tak da sem jaz pol poslušala, lubi pa je letal za tamalo in ji probal dopovedat, da sicer res lepo odmeva v teh dvoranah, ampak da ji ni treba skoz vriskat . Je bila čisto navdušena tamala - mamo malo stanovanjce, pa se ji nebesa prikažejo, kadar ima prostor za šetat . In potem je bila seveda taglavna - no, eni so se zgražali, večina p ase jih je smejala . Nazajgrede sem skočla še v Mulerja in kupla plenice, tak da zdaj jih končno imamo , pa še zapahe (meli so spet samo 2 ) za omarce, tak da je zdaj konec njenega konfetkanja papiratih robčkov, ki so bili v predalu nove omare v predsobi . Zdaj se je spravila spet na rožo oz. zemljo, pa se delam, kot da ne vem, da lahko v miru pišem dalje . Saj bom itak morala spucat, najboljše, da vmes še kaj naredim, pa mam vsaj pol ure še mir, hehe.
|