|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
22.11.2008 9:54:25   
vedra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Naša P mi je na zadnjem pregledu rekla, da naj mu čistim nosek s fiziološko in aspiratorjem, tudi če mu ne teče iz nosa, pa ima vnete uhiceuser posted image  a to ve tudi delate?

Mi moramo pri ta večji (po navodilu otologa) večkrat na dan dajat fiziološko v nos in mora spihat....( ker ima težave  s sluhom)....in pomaga....večkrat izloči kar nekaj sluzi, čeprav je na videz videti nosek čist...

Malemu pa tudi odkar je v vrtcu, 2x dnevno nalivam fiziološko......se mu vedno konkretno očisti nosek....aspiriram pa bolj po potrebi, če imam občutek, da nosek ni čist.

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Naša P mi je na zadnjem pregledu rekla, da naj mu čistim nosek s fiziološko in aspiratorjem, tudi če mu ne teče iz nosa, pa ima vnete uhiceuser posted image  a to ve tudi delate?

Mi moramo pri ta večji (po navodilu otologa) večkrat na dan dajat fiziološko v nos in mora spihat....( ker ima težave  s sluhom)....in pomaga....večkrat izloči kar nekaj sluzi, čeprav je na videz videti nosek čist...

Malemu pa tudi odkar je v vrtcu, 2x dnevno nalivam fiziološko......se mu vedno konkretno očisti nosek....aspiriram pa bolj po potrebi, če imam občutek, da nosek ni čist.

Hvala za pojasnilo... torej uporabim samo fiziološko, ne pa tudi aspiratorja...kar je veliko bolj logično..

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.11.2008 9:57:30   
vedra
se opravičujem za nered...mi je 2x citiralo....
kupila pa sem tudi fiziološko v spreju, ker se mi zdi dosti lažje za uporabit..

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.11.2008 10:01:37   
*kinnie*
Živa user posted image user posted image , jaz te pa čist razumem, da ti je ušlo iz glave....jaz si moram zadnje čase pisat pisat in pisat, ker je toliko vsega in bi marsikatero stvar pozabila....pa še tako jo user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 828
22.11.2008 10:05:32   
*kinnie*
Vedra: hmmm kaj vem, pri nas ni bilo nikoli naročeno aspiriranje......je pa res, da jaz v eni rundi kar nekajkrat vlijem fiziološko....mal počakam in ponovim, pa spet fiziološko...pa spet počakam.....in res nosek se tako prav fino očisti.

glede dajanja fiziološke....po vseh probavanjih sem nazaj na brizgi user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
22.11.2008 10:10:28   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pri nas moramo za v vrtec kupiti malčici potrebščine: risalni blok, A4 papir brezčrtni- za risat, voščenke, barvice, kolaž papir, škarje, lepilo, peresnico in cel paket 10 paketkov papirantih robčkov, zavoj vlažilnih robčkov (pa itak, da ni več pleničarka- da imajo za brisat).  Toliko, da še nismo dobili seznam učbenikov... In sem vprašala 5 prijateljic, ki imajo otročke tudi v MB, samo v drugih vrtcih- nikjer ne rabijo nosit te "opreme" zraven.
In vaši? - v mislih imam starejše otroke. Potem pobiramo še za toner - za printanje prispevek, za lutkovno predstavo (ok, to se strinjam). ..

Pri nas ne nosimo ne plenic, ne vlažnih robčkov, ne dodatkov za ustvarjanje. Na začetku leta je mogla ta večja prinesti 10 paketov robčkov in to je to...ustvarjajo pa na veliko....

So me pa kar malo razjezili, ko so malemu zaračunali  ogled predstave....takrat je bil star eno leto....ma ni mi za denar, da ne bo pomote....samo si res ne znam predstavljati enoletnika na predstaviuser posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 830
22.11.2008 10:20:36   
skuštrana
Živa, samo na hitro, sem se ponoči spomnila user posted image Na joške si daj sveže zeljne liste, moji kolegici je to pomagalo, ko je preko noči nehala dojit na lastno željo. Je imela še full mleka pa ji ga je to ustavilo. Probaj.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.11.2008 11:06:15   
Pandica
Samo, da nas malo dvignem in, da vas lepo pozdravim vse, jaz pa grem zdaj pucat omaro z čevlji...si grem malo red naret user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 832
22.11.2008 11:07:13   
Pandica

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
22.11.2008 12:01:45   
sanosan
Sma se ravnokar vrnile iz sprehoda z mojo malo mici. Sma danes dopoldan same, namreč ati je šel delat, veliki bratec pa je pri babici spal. Sma šle na sprehod do parka, kjer je ribnik in račke, pa se naši Brini tako dopadejo, da je celo pot nazaj gagala. Jaz pa sem skoraj zmrznila, tako mrzlo piha. Če pa čez okno ven pogledaš pa tako lep dan zgleda. Me zdaj kar malo glava boli od tega vetra.
Sem mislila, da bom še Blaža pri naših pobrala, pa mi je sestra rekla, da ima vneta očesa, pa sem ga rajši tam pustila in ga bo moj pobral na poti iz službe. V tem vetru ne bi bilo pametno, če bi šli peš domov.

Punce lep vikend vam želim!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
22.11.2008 13:58:56   
Pandica
Da nas malo dvignem v višave user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.11.2008 14:05:10   
Pandica
Jaz pa razmišljam, da bi vzela pri Mobitelu ta nov paket Itak Džabest  user posted image
A ga že ima katera slučajno?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 836
22.11.2008 14:06:25   
Pandica
V 15 e mesečne naročnine vključuje 1000 min pogovorov v mobitelovo omrežje, pa 200 min v druga omrežja, pa 1000 sms oz. mms-jev in 1 GB za www in mejle.
Se mi zdi ugodno, kaj pravite? Ker jaz, ko sem taka klepetulja pa še sms- je rada pošiljam bi po moje blo to kot nalašč za mene user posted image pa še do novega mobitela bi prišla user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.11.2008 14:07:02   
Pandica
Ojoj, Zala se je zbudila...šibam user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.11.2008 14:31:50   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Valči, Davidu se konkretno maje desna enkica - danes ni mogel štručke do konca pojest, ker ima že tako zmajanega. Pa še ni star 5 let.

Evo, dopoldan sem še pisala, da se maje. Sedaj je pa že brez prvega zobka. Na žalost pa miška ne bo vedela kam prit, ker ga je naš mali šefe pojedel skupaj s kruhom.user posted image Zdaj pa ne vem al mu naj rečemo, da bo pri drugem nekaj prinesla, ko ga bo nastavil pod poušter ali naj mu kako malo darilce vseeno podtaknemo? Kupila sem krožnik Spiderman zaenkrat pa ne vem al mu naj sploh dam. Sem mislila na listek napisat, kot da miška piše, da je sedaj majhno darilce za pogum, ko bo pa pravi zobek nastavil, pa prinese še kaj.

Pandica, nimam pojma. Imam Tušmobil. Mi pa grejo te reklame od Mobitela tak na živce..user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.11.2008 15:41:46   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz pa razmišljam, da bi vzela pri Mobitelu ta nov paket Itak Džabest  user posted image
A ga že ima katera slučajno?

Ravnokar sem ga vzela za sestro na moje ime. KEr sama še 10€ ne zapravim na mesec. Se kar splača. Je pa za mlade od 15 do 30 let. Če si brezposeln rabiš poroka, da jamči zate

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.11.2008 16:18:58   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Ravnokar sem ga vzela za sestro na moje ime. KEr sama še 10€ ne zapravim na mesec. Se kar splača. Je pa za mlade od 15 do 30 let. Če si brezposeln rabiš poroka, da jamči zate

Ja v skupini do 30 let sem še zaenkrat user posted image user posted image user posted image za poroka pa tut ni problema vem, da je to za brezposelne in študente nujno.
Kateri telefon pa je vzela?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.11.2008 16:29:26   
Pandica
Aja, Klaudia  te si ti tut rabla poroka, ne? user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.11.2008 16:54:20   
noa1
Pozdravček še od mene!

Moj je šel previjat našo bolančiko, pa imam malo časa, da se javim. Glede na to, da je Ajša bolana (po moje vedno bolj) se kar dobro drži, me sicer rabi 100%, ampak ne joka veliko. Sva bili v petek spet pri P in je pogledala še kri in nič kaj ni kazalo na kako okužbo in ji zudi ni dala AB, čeprav ima vročino.
Saj sama nisem pristaš AB amapak se bojim da se bo zato vse skupaj zavleklo na par tednov, jaz pa tudi nimam več dosti dopustauser posted image . Upam, da bo kmalu bolje.

Smo pa šli danes vseeno k mojim na kosilo in da sem si lahko vsaj malo oddahnila (da se je mama ukvarjala s pupo).

Pikijakobuser posted image user posted image user posted image  Ej kaka svinjarija, pa še za NDČ si bila, ali kaj?

konec moje pavze....se že nekaj dere iz spalnice....lepo se mejte...jaz pa upam, da bom danes lahko šla še na aerobiko...je že skrajni čas da začnem malo še kaj zase migat

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 843
22.11.2008 17:35:05   
pingi
Spet sem čist outuser posted image

Če pa sem prav dojela, imamo še dve nosečki!!!!user posted image user posted image  Čestitam, Nova10ka in Skuštrana!

Ja tudi, jaz tudi... Še ene dva tedna pa gremo tudi mi v veseli december!user posted image  Jupi!

2ursae, draga škorpijonka, ki ne pika, VSE NAJBOLJŠE! Vse dobro, predvsem pa veliko zdravja in kmalu še eno pikicouser posted image

Pa nisem pozabila na vaju z Živo, samo neki mi ZS ni delaluser posted image  Se vama javim v pon.

Pikijakob, user posted image  

Drugače pa lepo pozdravček vsem, moram šibat, pa še dežurna sem ta vikenduser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
22.11.2008 18:32:19   
Pandica
2ursae   VSE NAJBOLJŠE user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 845
22.11.2008 20:31:35   
2ursae

SREČANJE V CELJU, PLANET TUŠ 6.12.2008 ob ?h

- Klaudia
- 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Položnica za cel mesec, s tem da se je Živa začela 15. uvajat in cel teden ni pojedla nič, pa še 2 dni je bila doma, ker je zbolela

pri nas je bilo isto. Vpisan je bil z 11.9., bil prvi teden bolan, do konca meseca sva se pa uvajala, tako, da sva bila tam skupaj urco, dve, jedel pa ni itak nič. In račun je lepo polno od 11. do konca meseca.

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pri nas moramo za v vrtec kupiti malčici potrebščine: risalni blok, A4 papir brezčrtni- za risat, voščenke, barvice, kolaž papir, škarje, lepilo, peresnico in cel paket 10 paketkov papirantih robčkov, zavoj vlažilnih robčkov (pa itak, da ni več pleničarka- da imajo za brisat).  Toliko, da še nismo dobili seznam učbenikov... In sem vprašala 5 prijateljic, ki imajo otročke tudi v MB, samo v drugih vrtcih- nikjer ne rabijo nosit te "opreme" zraven.
In vaši? - v mislih imam starejše otroke. Potem pobiramo še za toner - za printanje prispevek, za lutkovno predstavo (ok, to se strinjam). ..

No, pri T (če bi hodila v vrtec-jasli- isti vrtec kot Š), pa bi za začetek plačali 5 Eur, za printanje - ko sprintajo kakšne materiale- pesmice ipd. Da lahko kupijo toner.
Kako je kaj pri vas s tem?

pri nsa ni treba ničesar doplačevat, razen, ok, za lutkovno predstavo, pa še to je blazno poceni.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 846
22.11.2008 20:34:07   
2ursae
aja, ježš, sem pozabila: HVALA ZA LEPE ŽELJE user posted image , zdaj že nogce grejem v toplih copatkih, ki sem jih dobila od moje mami user posted image , me med študijem ful v noge zebe user posted image , možgančki na polno šibajo in gre vsa kri tja gor user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.11.2008 20:49:08   
nova10ka
najlepša hvala vsem za čestitke user posted image skuštranka hvala ker nisi povedala, da si ogledujem nosečniške forume user posted image

2ursae - vse najboljše!!! upam, da lepo prznuješ v krogu svoje družine in prijateljev ter da boš dobila CEL KUP daril user posted image

pikijakob in kinnie user posted image user posted image user posted image - dajte se čim prej zagrebst za službe, držim pesti, da bo ratalo (po močnosti kakšne državne, ki so trenutno verjetno najbolj kul)

vrtec- prinesli smo dudo, flaško za čaj.  če hočemo, lahko dobimo vsak mesec 4 fotografije našega malčka v vrtcu, plačamo samo razvijanje. lahko prinesemo tudi fascikel, v katerega bodo vzgojiteljice spravljale fotografije naših malčkov in njihove dosežke od zdaj do šole. res je kul.

ab - pri zadnji bolezni jih tjaša ni dobila, sem jih pa zato jaz, kljub temu, da sem user posted image . in so pomagali takoj naslednji dan, prej sem se pa matrala skoraj 1 teden. sicer sem se najprej malce sekirala zaradi novega človeka, samo sta moja osebna zdravnica in G rekla, da ni nobene panike, tko da sem se potem nehala. alina-alin - jaz sem mela to isto angino, samo tjaša ni imela škrlatinke, tako da nisem od tega dobila (na srečo). sem pa isto trpela kot ti, se mi zdi... bolečine do trenutka, ko antibiotik prime.

dormeo - tiste naprave nimam

user posted image igre z malčki  - kakšne igre se ve igrate s svojimi malčki? meni se časih zdi, da sem tjaši neskončno dolgočasna, ker se ne znam pravih iger. sicer ima cel kup igrač, pa kuhat in pospravljat mi pomaga, samo pomembno se mi zdi, da vsaj kako uro na dan aktivno preživiva skupaj tudi ob igri. v glavnem postavljala stolpe, igrava klavir, pojeva pesmice (pametni pes seveda pomaga) se greva bibarije, se loviva. kako se ve igrate s svojimi malčki? a poznate še kakšno drugo igro?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.11.2008 21:02:56   
nova10ka
pa še eno zgodbo moram napisat nujno. moj user posted image se je odločil, da bo danes začel z odvajanjem tjaše od dude, ki jo rabi za zaspat. tjaša namreč nima več dude čez dan, za zaspat jo pa nujno rabi. tako jo je danes po običajnem postopku spravil spat in ji potem ni dal dude. seveda je bil jok, tko da ji je potem dal za 10 sek, pa za 20 sek, pa za 30 sek.  vsakič jo je vzel ven, ona pa v jok, tako da jo je po cca 10 sek dal nazaj. ko je dudala 80 sek je že toliko zaspala, da je sam še mal zabrundala, ko ji je dudo vzel, a vseeno spala dalje.

toliko o začetku projekta. jaz sploh ne morem verjet, kako se mu da. že zdaj jo je navadil, da jo daš v postejo, se malo igraš in ji prebereš pravljico, ji daš dudo in greš ven iz sobe KO JE ONA ŠE BUDNA, ona pa sama v roku 5 minut brez joka zaspi. Mislim ful sem ponosna na njega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.11.2008 21:04:07   
Kasija
2ursae vse najboljše user posted image

živa da se ne boš sekirala, jaz sem tudi pozabila na pregled ob 1. letu. In to ugotovila skoraj en teden kasneje. Samo da veš, da nisi edina user posted image . Mah, saj to itak nič ne pomeni, razen da imava obe vsega skupaj preveč naenkrat.  Da ne omenjam, da me je zadnjič nekdo vprašal, kako se kaj počutim, pa sem razmišljala, da zakaj me pa že to sprašujeuser posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?