|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
21.11.2008 22:06:18   
Pandica
user posted image   A to je vedno tako kot zdaj recimo pri živi, da te ob prenehanju bolijo prsi in imaš zatrdline, itd...?
ker vem kako svinjsko boli to, no mislim si user posted image ker mene so full bolele 3 dan v P, ko sem dobila naval mleka, auučč še dotaknit se jih nisem smela, pa trde, ko kamen velike pa itak ko ne vem kaj naj sploh dam za primerjavo user posted image same zize so me ble user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.11.2008 22:13:45   
jasna
Pandica, moji so se nehal dojit čez noč, pa nisem imela nikoli težav. Ne moreš vedeti vnaprej...

živa, hvala za namig. Večinoma pa firbcam, pa sanjam kako bo Nelči dobila čez ene 3 leta hiško, da se bom jaz lahko igralauser posted image

user posted image je šel plavat, otroc naj bi spali, čeprav se iz otroške še sliši radijouser posted image . Pa naj jima bo, ko je ravno petek.

vedra, življenje...user posted image  

< Sporočilo je popravil jasna -- 21.11.2008 22:17:55 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.11.2008 22:20:03   
drobižek
Čer...user posted image user posted image ...se javljam po dolgem času....imamo kar tempo...

Najprej podatki za Živo ob prvem letu ( 1 leto in 1 mesec):

9030 g (med ta suhimi) in 80 cm (med dolgimi), hodimo že od 10, 5 meseca in mislim, da 16 zobkov (težko pridem do njih)

Čestitke novim nosečkam - lepo nosečnost in zdrave in lušne otročke želim! Ko vsake toliko preberem kakšno takšno novičko, tudi mene prime......user posted image

vedra - kakšnih 14 dni nazaj je moja soseda (doma pri mojih), stara 26 let naredila samomor doma in pustila 10 dni staro hčerko. Res žalostno......

vrtec - to me pa res zanima. Pri takšnih cenah kot jih imajo vrtci, zdaj se nam je še podražil za 40 eurov, moramo prinesti v vrtec svoje plenice, ki jih dobijo, ko se zbudijo in vsake toliko prosijo še za vlažilne robčke. Zanima me, če je pri vaših vrtcih tudi tako?! Baje da včasih si jih oblekel v njihove cotke, ni bilo treba nobenih plenic in vlažilnih robčkov...meni se zdi to absurd. Hrana je 47 eurov, če jo pa ti odpoveš, pa ti odračunajo 0, 73 eura. Pa glede na to, da je nekje povprečno 20 dni na mesec v vrtcu - tut ne gre to skupaj, a ne? A ostalih 250 eurov je pa varstvo, vzgoja in izobraževanjeuser posted image user posted image user posted image
Pa spomnim se , ko je ena pisala, da je dobila položnico za cel mesec, otrok je bil pa v vrtcu pol meseca...pri nas je bilo isto. Položnica za cel mesec, s tem da se je Živa začela 15. uvajat in cel teden ni pojedla nič, pa še 2 dni je bila doma, ker je zbolela...potem pa pokličeš in vprašaš kako to, pa ti ne sicer direkt , po ovinkih rečejo, da smo lahko srečni, da je sploh vrtec dobila.....ehhhhh....saj smo srečni, da smo dobili vrtec, samo tako pa tudi ne gre...

spiranje noska s fiziološko - kako to delate? Mi smo delali inhalacije s kamilicami (ko je bila na meji, da dobi laringitis), pa vlažilec z eteričnimi olji, zadnjič pa je rekla, da eno uho ni ok, ampak da še ne bo dala antibiotika, da pa naj spiram nosek s fiziološko, da ne bo šlo na ušesa naprej.

Vsem desetke prav lepo pozdravljamuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.11.2008 22:31:54   
Alina_alin
Danes sem preživela prvi delovni dan. Kot, da sem prvič v službi. (sem premeščena na drugo delovno mesto  in delam s čisto drugimi sodelavkam/ci, drugo delo, drugo okolje- prava pripravnicauser posted image ) In zjutraj ob 6.15 se peljem v službo, poslušam Radio city- po dolgem dolgem času kaj drugega, kot pa cd s pravljicami in otroškimi pesmicami...user posted image In, ko slišim po radiu, koliko jih spet odpuščajo tam pa tam, in tam pa tam itd., si mislim: bodi srečna, da imaš službo.
Sicer pa Tjaša je bila čisto brez problema v privat varstvu. Spala tam 3 ure skup. Tudi zjutraj je blo čist brez problema: ker do včeraj se je zjutraj še zmeraj podojila, pocartala pri meni. Danes pa nazadnje ob 5.15, potem je spala naprej, jaz pa sem se morala ob 6h vstat. Zbudila pa se je z atijem.  Sem se bala, da bo panika, ker ne bo zize.
Špela še je bila danes doma - je bila moja mama na obisku, da jo čuva. V  pon gre v vrtec.
Nova10tka: bravo in vse dobro v tem čudovitem obdobju in čimlažji porod.
srečke-nosečke: tak kot je napisala Janja- javite, kdaj bodo prvi mehurčki. Meni je to bil tako edinstven občutek- sploh v 1.user posted image - saj nisem vedela opisat občutka- res kot mehurčki...
Pikijakob user posted image user posted image user posted image in da čimprej najdeš kaj  boljšega.
kinnie, tudi za vas enake želje inuser posted image
Vas grem še malo za nazaj prebrat, če nem zaspala tu za pc. Sem čist neprespana, še dobro da je petek...a

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 804
21.11.2008 22:39:40   
VANILI
evo sem zlikala, zdaj rabim malo pavze

lane31 teotu je prijel ab po PRVI dozi. če ne bi idla, ne bi prijela. Verjela mislim.user posted image

janja živa je v 2 dneh povedala 2 knjigi - Mišek Tip (v zvezi z Božičem) in Nekega zimskega dne - ful lepa. Smučat jo je moj učil 2 leti nazaj, pa ni bila zainteresirana. lani je nekaj stopicljala na njih, letos pa bomo vdli. Nipreveč športni ti, čerpav me je vzgojiteljica presenetila, da je zelo motorična - ko hodijo v telovadnico. No, jaz jo malo bremzam, mogoče preveč, ko skos težim "Živa pazi da ne boš... blablabla" - pol pa zvem, da pleza po igalih kot opica. Jaz tega ne morem gledat in ji ne dovolim, pol pa tko za mojim hrbtomuser posted image

pandica - jaz sem dojila prvič skor 2 leti. Proti koncu se je Ž dojila vse manj, tako da je naravno bilo manj mleka, sploh ni bilo nobena pritiska. Viš, jasna ma padrugačno izkušnjo pa je tudi bilo ok. Menda je treba iztinit le toliko mleka, da ne čiutiš tščanja in kakih zatrdlin.

živa - upam, da jo uspešno zvoziš brez mastitisa.

janja, ti pošljem tel.št. na zs, pa reči, d sem ti jo dala jaz - čeprav mi je zoprno dajat brez privoljenja. Ampak jker si to ti, upam, da me ne fenta.user posted image  sem ji pa poslala včeraj sms, pa ni nič odgovorila. hm.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 805
21.11.2008 22:47:29   
Pandica
drobižek   WB  user posted image  
Uaauu, ima pa Živa full veliko zobkov, mislim, da največ tu med oktoberčki. A jih ima še kateri več? Super, da ste fajn in lepo napredujete.
A tvoja soseda tut?  user posted image user posted image user posted image in pusti 10 dni staro hčerko? Joj, pa kam se plete takim ljudem po glavi, ne razumem, a mi lahko katera pove prosim user posted image
Mami, ti pa se zdaj le malo več javi user posted image

Alina_alin   bravo Tjaška in bravo mami, pa je mimo za vaju prvi delovni dan user posted image
Ja, res je, bodi srečna, da imaš službo, saj tak vidiš kaka kriza je po celem svetu...
Danes si res lahko damo malo duška, ko je petek dan za metek user posted image

VANILI   še vedno čakam na zs user posted image
Likala si? Pridna. Jaz bi tut mogla pa mi ni user posted image , se bom zdaj med vikendom zraven spravla en dan, da se tut rešim tega kupa perila.

Hvala vsem za odgovore. Torej vidim, da ni mus, da spada zraven k prenehanju dojenja tut bolečine v prsih. Upam, da bo jaz vsaj tu imela srečo in se bo izšlo brez bolečin.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.11.2008 22:47:31   
živa
Pandica, ni tako hudo kot na začetku dojenja, je pa zoprno, ker mi izteka mleko in ker me kar precej boli na dotik - pa saj veš, kako se deca stiska k tebi user posted image . Ena dojka je že skoraj ok, druga pa je res občutljiva; sem ravno izpod vročega tuša in sem si malo melka iztisnila kar na roke, ker pumpica je itak kdo-ve-kje-pri-moji-mami. Pri prvem je bilo, če se prav spomnim, podobno, ampak je že vse v megli user posted image . Sicer pa proti koncu itak dojiš samo še enkrat na dan, recimo, in potem lažje prenehaš in ni toliko mleka, da bi bilo prehudo - če nimaš ravno ful smole ...

Janja, če dobiš suzanomai, daj jo malo pobaraj, kako je kaj s copatki ...

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 21.11.2008 22:49:15 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.11.2008 22:49:03   
Pandica
živa   čimprej in čim manj boleče porihtaj tole z dojkami  user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.11.2008 22:50:15   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

..

vrtec - to me pa res zanima. Pri takšnih cenah kot jih imajo vrtci, zdaj se nam je še podražil za 40 eurov, moramo prinesti v vrtec svoje plenice, ki jih dobijo, ko se zbudijo in vsake toliko prosijo še za vlažilne robčke. Zanima me, če je pri vaših vrtcih tudi tako?! Baje da včasih si jih oblekel v njihove cotke, ni bilo treba nobenih plenic in vlažilnih robčkov...meni se zdi to absurd. Hrana je 47 eurov, če jo pa ti odpoveš, pa ti odračunajo 0, 73 eura. Pa glede na to, da je nekje povprečno 20 dni na mesec v vrtcu - tut ne gre to skupaj, a ne? A ostalih 250 eurov je pa varstvo, vzgoja in izobraževanjeuser posted image user posted image user posted image
Pa spomnim se , ko je ena pisala, da je dobila položnico za cel mesec, otrok je bil pa v vrtcu pol meseca...pri nas je bilo isto. Položnica za cel mesec, s tem da se je Živa začela 15. uvajat in cel teden ni pojedla nič, pa še 2 dni je bila doma, ker je zbolela...potem pa pokličeš in vprašaš kako to, pa ti ne sicer direkt , po ovinkih rečejo, da smo lahko srečni, da je sploh vrtec dobila.....ehhhhh....saj smo srečni, da smo dobili vrtec, samo tako pa tudi ne gre...

Pri nas moramo za v vrtec kupiti malčici potrebščine: risalni blok, A4 papir brezčrtni- za risat, voščenke, barvice, kolaž papir, škarje, lepilo, peresnico in cel paket 10 paketkov papirantih robčkov, zavoj vlažilnih robčkov (pa itak, da ni več pleničarka- da imajo za brisat).  Toliko, da še nismo dobili seznam učbenikov... In sem vprašala 5 prijateljic, ki imajo otročke tudi v MB, samo v drugih vrtcih- nikjer ne rabijo nosit te "opreme" zraven.
In vaši? - v mislih imam starejše otroke. Potem pobiramo še za toner - za printanje prispevek, za lutkovno predstavo (ok, to se strinjam). ..

No, pri T (če bi hodila v vrtec-jasli- isti vrtec kot Š), pa bi za začetek plačali 5 Eur, za printanje - ko sprintajo kakšne materiale- pesmice ipd. Da lahko kupijo toner.
Kako je kaj pri vas s tem?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 809
21.11.2008 22:57:31   
Alina_alin
Lane31,  ja, Vizoviškova ima polno - sprejema samo še sestrice/bratce od svojih pacientov. Mi smo pri njej in sem zadnjič to slišala pri sestri.
AB- lahko prime hitro: jaz sem imela prejšnji teden to angino - bakterijo streptokok (nalezla škrlatinko od Š) in sem po 2. tableti bila prerojena. Počutila sem se popolnoma zdravo. Ker prej sem pa celo noč prebedela z željo, naj bo že jutro, da lahko pokličem oseb zdravnico in grem k njej. Saj sem imela občutek, da se zadušim, tako sem imela vse zatečeno, da niti ležati nisem mogla in tako boooolelo grlo. 
Pandica,
Špela je čist obsedena s tvojimi pravljicami- natančneje s Šiviljo in škarjicami. Hvala še 1x.
Si dala vlogo za službo? Pa držim pesti... Če si kaj v mestu sred dneva, se lahko dobiva na kofetku -  beri: moja malica. Sedaj sem vsak dan v mestu.user posted image user posted image
Noa1,  pozdravite se, Teka,    vi tudi!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 810
21.11.2008 23:07:06   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: valči

,veš,moja bivša sodelavka je bila prepričana,da se je Nina ponesrečla.Mi je predlagala splav,naj grem splavit,da se ne bom s tremi matralauser posted image Mi je še sedaj hudo,ko se spomnim.Pa še sedaj,ko me vidi,vidi v meni mučenico,ki trpi,ne srečno mami treh otrok.

adijo pamet...ma, kaj je to možno- take izjaveuser posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 811
21.11.2008 23:08:40   
Alina_alin
Sem prej pozabila: srečkeuser posted image - bravo ve! Hm, kje so pa srečkeuser posted image Štajerke?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 812
21.11.2008 23:10:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica,
Špela je čist obsedena s tvojimi pravljicami- natančneje s Šiviljo in škarjicami. Hvala še 1x.
Si dala vlogo za službo? Pa držim pesti... Če si kaj v mestu sred dneva, se lahko dobiva na kofetku -  beri: moja malica. Sedaj sem vsak dan v mestu.user posted image user posted image

Malenkost user posted image   Sem ji z veseljem to naredila, zdaj pa mi je še toliko bolj toplo pri srcu, ko praviš, da jih rada posluša. Super. Saj še bo dobila kaj, ni problema.
Ja, sem poslala kr nekaj prošenj upam, da bo kaj iz tega. Zdaj itak čakam na odgovore. Da dobim vsaj nekaj za prvo silo, potem itak lahko še vedno dalje iščem, drugo, boljšo delo / službo.
Kdaj pa imaš ponavadi malico? OB kateri uri?

Neposredna povezava do sporočila: 813
21.11.2008 23:18:00   
Alina_alin
Pandica zs.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.11.2008 8:27:13   
Klaudia
Dobro jutro!

VČeraj se nisem nič javila tako da bom danes...
2ursae VSE NAJBOLJŠE!!

samomori - ne vem kaj ljudem hodi po glaviuser posted image . drobižek -a je imela poporodno depresijo?

pandica - Lia se je nehala dojit čez noč pri 8.mesecih. Brez problemov.

jasna - daj za lesene igrače malo poglej na ebay. Se spomnem ene pol leta nazaj sem v eni trgovini gledala ropotuljico leseno - 16€, ista je bila na netu v nemčiji 7,50€!!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 815
22.11.2008 8:35:18   
sanosan
Dobro jutro!

Ker imam danes zjutraj malo časa, vam častim enouser posted image .

vrtec - Pri nas je tako, da v jasli prinesemo samo plenice in posteljnino, v veliki vrtec pa samo posteljnino (če bi rabil še plenice, bi jih tudi nosili). Vlažnih robčkov ne rabijo, ker imajo vrteške bombažne plenice in vodo, pa tako umivajo. Kar se ostalega materiala tiče, pa je tako, da v prvi starostni skupini nismo rabli nič prinest ali kupit, potem ko je bil Blaž v skupini od 2-3 smo kupili zobno ščetko in knjigobube, zdaj ko pa je v velikem vrtcu pa samo zobno ščetko.
Smo pa za oktobrsko srečanje staršev in otrok v jaslih (kostanjev piknik) prinesli starši kakšne kostanje, pridelke, grozdje, gobe, razne okrasne klopotce in preše. Kostanje smo seveda spekli in pojedli, iz pridelkov in okrasnih stvari so v vrtcu naredili razstavo, buče, krompir in koruzo pa smo porabili za ustvarjalne delavnice.

Sem zasledila, da je ena spraševala, če katera še nima menstruacije, pa lahko rečem, da pri meni še ne ve, če bi bila ali ne. Sem jo namreč dobila septembra in zdaj novembra.

Neposredna povezava do sporočila: 816
22.11.2008 8:42:15   
mehurčica
Nova10ka, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Pikijakobuser posted image user posted image user posted image . Upam, da čimprej najdeš drugo službo!

Moj user posted image je mislil dat v kratkem odpoved pa sta imela včeraj konkreten pogovor s šefom in mu je povišal plačo za 200€. In toliko večjo plačo bi sigurno lahko dobival že kako leto pa je zavlačeval in dajal raje sebi v žep. Mi pa živeli kot reveži... Eh.. No comment.

Valči, Davidu se konkretno maje desna enkica - danes ni mogel štručke do konca pojest, ker ima že tako zmajanega. Pa še ni star 5 let.

Joj, koliko zobkov imajo že eni naši malčki.user posted image

Vanili, seveda nas zanimajo tudi dogodivščine večjih malčkov. Moj David pa ne pripoveduje kaj preveč pravljic pred drugimi - tako sam pri sebi v svoji sobi pa ja. Rad pa nastopa in je glih včeraj bil palček(glavni igralecuser posted image ) v neki igri v vrtcu.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.11.2008 8:43:11   
mehurčica
user posted image user posted image user posted image 2ursae, VSE NAJBOLJŠE!

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.11.2008 9:16:58   
živa
2ursae, vse najboljše in res lep dan ti želim user posted image ... pa še vse, kar paše k voščilom user posted image .

Jaz sem pa ta teden pozabila čvergija peljat na sistematskega user posted image . V sredo, ko sva z mojim kupovala ploščice za kopalnico ... ma tole življenje je meni čisto preveč stresno user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 22.11.2008 9:17:24 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.11.2008 9:20:33   
Klaudia
user posted image     

13.09.
JULIJA, sanwebdra   user posted image  
rojstvo: 2540g, 45cm   6x user posted image       
1.leto: 9190g, 76,5cm

18.09.
JAKA, pingi   user posted image     
     rojstvo: 2980g, 51cm   6x user posted image   
1.leto: 10500g, 78cm

24.09.
ANEJ, orka**
rojstvo: 2530g, 47cm   3x user posted image  
9.mesec: 10300g, 76cm 

03.10.
LIA, Klaudia   user posted image   
rojstvo: 4030g, 53cm   9x user posted image  
1.leto: 9620g, 75,5cm 

ZOJA, suzanamai  
rojstvo: 2510g, 49cm   12x user posted image
1.leto: 9650g, 75,5cm 

TEJ, tave
rojstvo: 3360g, 52cm   7x user posted image   
1.leto: 11130g, 79,5cm 

04.10.
ŽAN, *kinnie*   user posted image  
  rojstvo: 4520g, 55cm   4x user posted image   
9.mesec: 9100g, 72cm 

06.10.
ELENA, Micla   user posted image    
rojstvo: 3600g, 52cm   8x user posted image   
1.leto: 8440g   

07.10.
ZARJA, maja zarja   user posted image    
rojstvo: 2660g, 49cm   10x user posted image    
1.leto: 9600g, 75,5cm 

08.10.
MAX, teka 
rojstvo: 3620g, 51cm   3x user posted image   

11,5.mesec: 8710g, 75cm 

11.10.
ARSEN, skuštrana
user posted image   PDP: 19.06.2009      
rojstvo: 3740g, 55cm   4x user posted image  
9.mesec: 9790g, 74cm

ELIAN, Kasija   user posted image  

user posted image   PDP: 11.05.2009 
rojstvo: 3840g, 54cm   16x user posted image
1.leto: 8310g, 75cm 

NINA, kmarija

user posted image    PDP: 22.05.2009   
rojstvo: 2990g, 50cm   8x user posted image
1.leto: 10000g, 74cm 

12.10.
NEO, *pikijakob*   user posted image      
 rojstvo: 3660g, 51cm   4x user posted image   
1.leto: 10120g, 79cm 

13.10.
ZARJA, oktoberka
user posted image  PDP: 17.04.2009  
    rojstvo: 2890g, 50cm   2x user posted image  
5.mesec: 6450g, 66,5cm 

NELI, Jasna   user posted image    
rojstvo: 3950g, 54cm   4x user posted image  
10.mesec: 9380g, 73,5cm 

14.10.
MAKS, majoli 
rojstvo: 3880g, 53cm   7x user posted image   
1.leto: 11300g, 75cm

ZALA, Pandica  
rojstvo: 3900g, 52cm   6x user posted image   
13.mesec: 9880g, 75cm 

LUNA, metkica1    
    rojstvo: 3050g, 50cm   4x user posted image  
7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. 
URBAN, janja   user posted image   
rojstvo: 3950g, 54cm   10x user posted image
1.leto: 8790g, 75cm 

DONA, mišk

user posted image   PDP: 29.04.2009
    rojstvo: 3300g, 51cm   13x user posted image   
1.leto: 8400g, 74cm 

EVA, Margareta 
    rojstvo: 3040g, 51cm 
7.mesec: 6830g, 67,5cm

ZALA, zala07
rojstvo: 3490g, 51,5cm   2x user posted image  
6.mesec: 7360g, 70cm

16.10.
NIK, Ulaa   user posted image  
rojstvo: 2720g, 48cm   4x user posted image
1.leto: 10000g, 79cm 

17.10.
TEVŽ, *Lana*
rojstvo: 3050g, 48cm   8x user posted image
1.leto: 10800g, 74cm

AJŠA, noa1   user posted image  
rojstvo: 3590g, 48cm   6x user posted image     
11.mesec: 9840g, 74cm

18.10.
LANA, JennyAnny
rojstvo: 3240g, 51cm   6x user posted image
1.leto: 8750g, 78cm

19.10.
ENI, mehurčica   user posted image  
rojstvo: 3340g, 50,5cm   2x user posted image  
1.leto: 8700g, 76,5cm 

20.10.
TJAŠA, nova10ka   user posted image  
user posted image   PDP: 30.06.2009  
rojstvo: 4010g, 55cm   8x user posted image  
9.mesec: 8660g, 76cm

22.10.
NINA, valči   user posted image  
rojstvo: 3450g, 50cm   11x user posted image  
1.leto: 8400g, 74cm 

BOR, 2ursae
rojstvo: 3750g, 53cm   5x user posted image
1.leto: 10735g, 79cm 

LAN, vedra
rojstvo: 3000g, 50cm   5x user posted image  
1.leto: 8350g, 75cm

23.10.
ŽIVA, drobižek   user posted image  
rojstvo: 3140g, 54cm   16x user posted image
13.mesec: 9030g, 80cm 

25.10.
ZOJA AIKEN, ditta   user posted image  
rojstvo: 3100g, 48cm   8x user posted image   
1.leto: 9300g, 77cm

26.10.
BRINA, sanosan 
     rojstvo: 3220g, 49cm   1x user posted image   
11.mesec: 8550g

MARTIN, miska1   user posted image  
rojstvo: 3210g, 52cm   4x user posted image  
9.mesec: 8640g, 74cm 

TEO, VANILI   user posted image  
rojstvo: 3490g, 53cm   9x user posted image  
1.leto: 11450g, 80cm

29.10.
ANŽE, Živa
    rojstvo: 3810g, 52cm   9x user posted image  
9.mesec: 9690g, 74cm 

OSKAR, pot
rojstvo: 3600g, 52cm   8x user posted image  
1.leto: 10200g, 79cm

30.10.
ANETA, lane31 
rojstvo: 3650g, 50,5cm   7x user posted image  
1.leto: 10200g, 79cm

TJAŠA, Alina_alin
rojstvo: 3190g, 48cm   9x user posted image  
1.leto: 7430g, 69cm 

03.11.
JERNEJ, mama06
rojstvo: 3400g, 49cm   8x user posted image   
1.leto: 8000g, 74cm

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 820
22.11.2008 9:33:43   
Klaudia
SREČANJE V CELJU, PLANET TUŠ 6.12.2008 ob ?h

- Klaudia

drugače ne bomo nikamor prišli user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 821
22.11.2008 9:42:46   
vedra
Drobižek in Klaudia ...verjetno lahko čisto vsak kdaj zaide v tako situacijo, ker menda se človeku po dolgem stresu v možganih poruši kemija in pridejo depresivne in s tem povezane samomorilne misli...in če to nihče ne vidi pravi čas...je za mnoge žal prepozno (očitno pa znajo nekateri tako stanje zelo dobro skrivat). Naša soseda na srečo ni imela otrok, medtem ko Drobižek je to pri vašem primeru še toliko huje...zapustiš 10 dnevnega revčkauser posted image ...pa ne morem verjet da (verjetno res poporodne) depresije ni nihče opazil...

Zelo ste me navdušile za Monustim...sama sem že preizkusila h. globule za vneto grlo in je potem res bilo veliko let zelo v redu....

Naša P mi je na zadnjem pregledu rekla, da naj mu čistim nosek s fiziološko in aspiratorjem, tudi če mu ne teče iz nosa, pa ima vnete uhiceuser posted image  a to ve tudi delate?

< Sporočilo je popravil vedra -- 22.11.2008 9:45:20 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 822
22.11.2008 9:45:49   
*kinnie*
2ursae: vse najboljše za rojstni dan!!!

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 823
22.11.2008 9:49:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Naša P mi je na zadnjem pregledu rekla, da naj mu čistim nosek s fiziološko in aspiratorjem, tudi če mu ne teče iz nosa, pa ima vnete uhiceuser posted image  a to ve tudi delate?

Mi moramo pri ta večji (po navodilu otologa) večkrat na dan dajat fiziološko v nos in mora spihat....( ker ima težave  s sluhom)....in pomaga....večkrat izloči kar nekaj sluzi, čeprav je na videz videti nosek čist...

Malemu pa tudi odkar je v vrtcu, 2x dnevno nalivam fiziološko......se mu vedno konkretno očisti nosek....aspiriram pa bolj po potrebi, če imam občutek, da nosek ni čist.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 824
22.11.2008 9:51:35   
vedra
Vidim da nekje spet praznujejo: 2ursae VSE NAJBOLJŠE!

Ali ima katera izkušnje s tem Dormeo-vim ionizatorjem in vlažilcem?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?