VANILI
|
lane31 - joj upam, da urediš, da mnebi šejaz o našem zd začela govorit. Imamo eno samo!!!!! P, pa še ta dela samo 4 ure. Oba Ž in T stapri šolski, ki je splošna, ampak je zadnje čase malo senilna, je teotku tekel gnoj iz ušesa, pa je mene vprašala, kaj čmo. Mamico ti, kaj pa naj jaz vem, kaj naj čmo, da bo najboljše za žabota'?!! Tudi jaz ne zaupam v njeno presojo in vedno poiščem 2.ali 3.mnenje na MON ali pri prijateljici, ki ni P, dela pa na onkologiji kot raziskovalka in dosti veo krvnih preiskavah. kaj jaz delam?? ja nič, z žabotom se igram!! čist je naspidiran, tako da nama je romantičen večer šel nekam , ker morava oba zgodaj vstat. da vam še povem, kako nesreča nikoli ne počiva no jza sem mela srečo v nesreči. Pravzaprav sem se samo ustrašla ko sem naredila svoj prvi premet naprej. Predstavljajte si mene, kako nesem polno banco perila v rokah. In sem ga nameravala položit na hodnik, čez oviro, da teo ne more na stopnice. Ta ovira je pa kobila, se pravi v višini mojih bokov. In sem se lepo sklonila, naenkrat pa je vaga prevagala v smeri moje glave in ne riti, torej sem se zavihtela na glavo, noge pa so letele čez - tak oda sem pristala z glavo v banci na perilu, noge pa so nekak našle pot do tal tako da nisem utrpela drugih poškodb razen da mi po žilah zdaj teče adrenalin - zato je žabo verjetno tako naspidiran. živemu se vse zgodi. Mislim, svašta