sanosan
|
Čestitke vsem novim nosečkam!!! Sem vam prav fauš! Ja pikijakob, običajno vas samo preberem, saj mi do takrat, ko pridem skozi, zmanjka časa, da bi kaj napisala. Sem v službi in se ne upam preveč zasedet tu gori. Mi smo pa včeraj Brino posadili v novi avtosedež, do sedaj se je namreč še vozila v jajčki. Ji je bilo najprej čudno in se je malo pritoževala, ko pa smo se odpeljali, je pa prav uživala. Kupili pa smo concorda trimax. lane31 - pri nas je tudi tako, da smo za vneta ušesa vedno dobili ab, nikoli pa zaradi tega delali preiskave, če je res potrebno. Pred tremi tedni je Brina dobila vneta ušesa (pred tem je imela virozo) in je dobila ab, pa tudi kontrole nisma imele. Čudno čudno je vse okoli teh ab, pa toliko se govori, da jih preveč uporabljamo. Pikolo, saj si jih pa ne predpisujemo sami, če pa jih predpisujejo zdravniki. Pa naj njim težijo, da naj bolj vestno predpisujejo ab. Jaz vem, da sem enkrat za Brino skoraj dobila ab in če ne bi sama rekla, da sumim, da bi lahko bila 6. otroška in če lahko počakamo z ab, bi ga jedle brez veze. Je pa takrat vzela kri in je bila sedimentacija (mislim, da je to) malo povišana. Se pa je na koncu izkazalo, da je bila res 6. otroška. jaz bi tudi še nekrat bila Bom mojega vprašala, kdaj
|