|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
21.11.2008 9:41:55   
micla
Hitro štemplam, dokler mi deluje ta povezava s svetom.  Mislim ta moj kabelski internet že dva dni ne deluje. user posted image  Ga je zgleda objela gospodarska kriza, pa so stisnili kabel in gre bolj malo impulzov skozi. user posted image  Zvečer pa itak, ko so vsi pred PC-ji, me kar dol meče.

Skratka......

ČESTITKE skuštrana pa nova10ka......Res sem zelo zelo vesela, da je že dosti desetk s trebuščki. Mene tudi ful ful meče zadnje čase. user posted image   Sm tko potihem sklenila en pakt sama s sabo, da zdej po diplomiranju, če se ne bo dobilo nobene službe (kot zgleda zarad te krize bo res zelo težko), bomo pa kar šli v akcijo.  Edino upam, da bo kej prej obrodilo sadove, ker če bo trajalo 2 leti kot je bilo v prvo, bo že ena tretja kriza na vrsti takrat.

Ja sej jst sm pa optimist.....vsi odpuščajo delavce, jst pa mislim, da me bo kdo vze delat. user posted image   Ma nič, kar bebija bomo naročili.

lane31.....zamenjaj, definitivno. Moraš imeti nek odnos z zdravnikom, sploh pa za otroka.
kinnie, pikijakob.......user posted image   za službe.

2ursae....ma ti zdej delaš normalno al imaš kao dopust zarad PDI-ja?

vanili.....sorči ma sm se smejala ko ena kozica ko sem brala tvoj pripetljaj.  user posted image user posted image user posted image  Samo da si OK.

sigurno sem še kaj pozabla pokomentirat......ma me čas preganja. Grem pisat.

Aja še malo za se smejat. Sva se uni dan z mojim tko pogovarjala, kaj bo naša pupa rekla v vrtcu, če se bojo pogovarjali, kaj pa delajo mamica in tatko.  In je moj prijavu, da za tatu bo rekla, da prodaja pralne stroje (k pač dobavlja stroje za večje pralnice...) in za mamo bo pa rekla, da je pa pisateljica, ker je skozi samo doma in cel dan neki tipka za računalnikom.  user posted image user posted image user posted image    

Zdej pa res grem.

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
21.11.2008 10:07:36   
*pikijakob*
user posted image

Še enkrat skuštrana, nova10tka in vse ostale nosečke vse najboljše vam želim.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 777
21.11.2008 10:10:52   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

pikijakob, a se vidva še dojita? Sem šla gledat Zakon o delovnih razmerjih, pa so doječe matere zaščitene.

Na žalost ne več.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 778
21.11.2008 10:15:05   
Kasija
Joj, pridem pogledat, tukaj pa same zelo dobre in zelo slabe novice.

pikijakob user posted image  Pa da kmalu najdeš še boljšo službo!

kinnie user posted image  (pa saj še ni zasigurno, mogoče pa ne bo med njimi, upam)

skuštrana čestitke user posted image  Mirno in lepo user posted image  pa eno krasno user posted image !!!

nova10ka pa še tebi uradno jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.11.2008 10:31:53   
Pandica
Dobro jutro user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 780
21.11.2008 10:32:40   
mama06
Jutro,

samo na hitro, ker mali spi in se grem učit.

micla - a veš. če se da dobit zimsko vrečo za PP AT4???? Quanto costa, per favore?user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 781
21.11.2008 10:41:12   
Kasija
klaudia elian tudi hodi. prosimo za hodečega možička user posted image  Zobe ima pa vse od enk do štirk ven, torej 16. No, eni so celi ven, drugi šele z vršički, ampak da boš manjkrat dodajala, saj so vsi na poti.

pot joj ej kako ne morejo uredit. res grozno, si ne morem predstavljat user posted image user posted image user posted image

vanili bom imela navaden voziček in sling, elian že hodi in se bo po moje samo še redko peljal. sicer pa razmišljam o buggybordu.

jasna ta kuhinja je pa podobna tisti v bc v akciji. mogoče bom res šla po to.  Pa hvala vsem za odgovore glede kuhinje in sobe.

ulla čestitke so user posted image

Pa toliko sem imela za prebrat, da sem sigurno še kaj spustila...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.11.2008 10:52:47   
sanosan
Čestitke vsem novim nosečkam!!! Sem vam prav fauš!

Ja pikijakob, običajno vas samo preberem, saj mi do takrat, ko pridem skozi, zmanjka časa, da bi kaj napisala. Sem v službi in se ne upam preveč zasedet tu gori.

Mi smo pa včeraj Brino posadili v novi avtosedež, do sedaj se je namreč še vozila v jajčki. Ji je bilo najprej čudno in se je malo pritoževala, ko pa smo se odpeljali, je pa prav uživala. Kupili pa smo concorda trimax.

lane31 - pri nas je tudi tako, da smo za vneta ušesa vedno dobili ab, nikoli pa zaradi tega delali preiskave, če je res potrebno. Pred tremi tedni je Brina dobila vneta ušesa (pred tem je imela virozo) in je dobila ab, pa tudi kontrole nisma imele. Čudno čudno je vse okoli teh ab, pa toliko se govori, da jih preveč uporabljamo. Pikolo, saj si jih pa ne predpisujemo sami, če pa jih predpisujejo zdravniki. Pa naj njim težijo, da naj bolj vestno predpisujejo ab. Jaz vem, da sem enkrat za Brino skoraj dobila ab in če ne bi sama rekla, da sumim, da bi lahko bila 6. otroška in če lahko počakamo z ab, bi ga jedle brez veze. Je pa takrat vzela kri in je bila sedimentacija (mislim, da je to) malo povišana. Se pa je na koncu izkazalo, da je bila res 6. otroška.

user posted image  jaz bi tudi še nekrat user posted image  bila user posted image  Bom mojega vprašala, kdaj user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.11.2008 12:25:26   
skuštrana
Sem prišla pogledat katera je pa danes na novo noseča user posted image

Kmarija, Liza je od oktobra v vrtcu, s tem da poletni ne bo hodila (med 15.7 in 30.8. naš vrtec ne dela), Arsena bom imela pa kar doma...Malo nazaj poglej, je Pingi isto spraševala pa smo se vse ne veliko razpisale, da se ne ponavljamouser posted image Ma, midva sva šla zavestno v to in me ni strah...Čeprav je malo smotan čas, ker mojega moža celo poletje ni (mogoče je celo poletje doma 2 dniuser posted image ), pomoči pa nimam nobene..Bova verjetno morala na par ur dnevno kakšno žensko poiskat, da mi malo pomaga, vsaj čez poletje...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.11.2008 12:54:11   
VANILI
micla, jaz se pa tebi smejim, da vešuser posted image

pandicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim, da je to znak nečesa lepega  -ti zvečer pošljem zsms

kasija - samo da se ne bo hotu še elian peljat ko bo vidu bebija... ma ja, priznam mal navijam, da si kupi un voziček, ker je MENI tko všeč...user posted image user posted image

grem iskat mojga žabota in žabico

mamčice, vem, da malo preveč o živiki pišem, čeprav je mišljeno da o malčkih... no vseeno (povejte, če kero moti, bom nehala...) v glavnem, moja pipika jedanes povedala knjigo zacici-bralnega palčka - hočem rečt, glej - kmalu bo v šoli, tazaresni šoli, pa kot da bi bila včeraj še bebica.... crkljajmo svojo otročad, dokler se nam pusti, tako hitro čas teče,tako hitro zrastejo!!!!

lep dan, papa

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 785
21.11.2008 13:59:00   
lane31
Vanili.....ne ga srat ,pa veš,da vse rade preberemo tudi pripetljaje ta starejših otrok

Moja mala je danes kot čisto zdrava ,brez tt ,nič ne jokca.....jaz pa kar naprej razmišljam,če bi bilo tako tudi,če nebi dala ab ,ker mi je kar čudno,da sta dve dozi naredili taki obrat
Sanosan,a pol imava isto p user posted image ,se strinjam v nulo z tabo

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 786
21.11.2008 14:17:53   
mišk
Kmarija: Pri nas bomo imeli dobrih 18 mesecev razlike, pa bom imela kar oba doma. Vsaj zaenkrat tako pravim. Kako bo v praksi živ bog ne ve.user posted image  Tudi mene je malo strah kako bom sfolgala. Dona bo ravno takšna, da se ji še ne bo dalo dopovedat, user posted image  pa bo rabil ogromno časa... Bomo drugo leto skupaj tarnale kao smo "boge"!user posted image  
A ti že imaš kaj naštudirano glede sprehajanja obehuser posted image ? Voziček za dvojčke, dodaten sedež, buggy board, sling + voziček,...

Nova10ka: Čestitke!!! Matr smo čist zdivjale!!user posted image  In prav je tako!!! Maksimalno lepo nosečnost, lahek porod in nezahtevnega user posted image  ti želim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 787
21.11.2008 14:35:32   
janja
Bravo Elian user posted image user posted image user posted image . Zdej bo pa šibal. Sem ga že v soboto opazovala, ampak nekako ni bil prave volje.

vanili - jaz pa Andraža še kar pripravljam, da pove knjigico za Ciciber. Bova ta vikend mal brala, pa bo naslednji teden. Katero zgodbico pa je povedala? Andraž se ogreva za Kravico Katko. Pa eno knjigo o denarju bi tud rad povedal. Bomo videli, sem mu obljubila darilo, ko bo opravil ciciber. Jutri mu grem pa kupit smučke. A Živa smuča?

nosečke - sem vam kar mal fouš k si imate spet tolk za povedat. user posted image

A ima katera od vas gsm od Suzanemai? Bi prosila na ZS.

Drugače pa lep vikend vam želim, baje bo celo mal zasnežen.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.11.2008 15:19:18   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Moja mala je danes kot čisto zdrava ,brez tt ,nič ne jokca.....jaz pa kar naprej razmišljam,če bi bilo tako tudi,če nebi dala ab ,ker mi je kar čudno,da sta dve dozi naredili taki obrat

Ne obremenjuj se več s tem AB,naredila si kot se ti je zdelo prav.In mislim,da bi vse ostale naredile isto. Veš včasih res prime AB takoj.Jaz sem imela pred 14imi dnevi gnojno angino in to tako močno,da sem pljuvala gnojne granule.Po drugi dozi AB mi je oteklina mandeljev pojenjala in po eni škatli AB sem kot prerojena.Sem pa bila bolana odkar sem začela delat, me je ta sprememba uničila.A si zdaj v bolniški za Anetiko? Evo še eno user posted image za tvojo pupiko.

P še ena user posted image za vse ostale bolančke.

lpuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 789
21.11.2008 18:14:00   
živa
NUJNO!

Že 10 dni ne dojim več, pa me zdaj že drugi dan strašno bolijo zize na dotik in imam zatrdline ... Kako naj si pomagam?

Zdaj grem pa malo k malima ...

Lp,

živa

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 790
21.11.2008 18:29:33   
vedra
Par dni me ni pa toliko novic, dobrih in slabih....čudno je to življenje...

sem zelo vesela dobrih: ČESTITKE SKUŠTRANA IN NOVA10KA in veliko lepih trenutkov do tistega usodnega dne in seveda naprej...

Pikijakob - za takega brezsrčnega delodajalca pa tako ni vredno delati in ne obupaj...

Lane31-  naš user posted image  je najprej dobil AB zaradi vnetega grla, po končani terapiji pa se je tudi nalezel mojega prehlada, danes je že malo bolje, čeprav me skrbi ker pa je sedaj začel kašljati....

Sem še vedno pod vtisom prejšnjega tedna....velike tragedije....soseda stara 37 let je naredila samomor user posted image in to v službiuser posted image  in to punca in pol (dobrovoljna, dobrosrčna, delavna, med najboljšimi na faxu, skratka vse naj naj) ... ni dolbila sebi primerne službe in je delala dan in noč sama pomožna dela...pa s partnerjem se je ful razumela, tako da ne moreš verjet kaj se ji je dogajalo in da ni nihče nič opazil..

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 791
21.11.2008 20:39:51   
micla
mama06....od kje tebi italjansko? Al si tud ti kej na skrito malo primorka?user posted image  Al si študirala ITL?  Ojej, zdej pa zleda kot da naj bi pa samo primorci znali italjansko....ma nism tko mislila.user posted image   sorči.  Bom preverila v tisti "moji" botegi in ti sporočim.

lih k smo pri tem.....tiste ki imaste PP plikote -janja mislim da...kaj se vam zdi uredu ta vreča?  Ker jst sm danes skor diplomirala iz tega, kako jo naštimat, da bo res služila namenu - beri : da bo otrok nekje do ritke kolkortolko pokrit, samo mi ni uspelo pod nobenim pogojem. Je tko smotano kratka, da je primerna samo za majhnega dojenčka. Pri malčku, ko pa visijo nogice že čez, pa se pol ful potegne navzdol ko dam otroka v voziček in pokriva dejansko samo malo čez kolena.   Al pa sm jst malo blond za naštimat. user posted image

pandica.....srečna ti, ko ob 10,30 voščiš dobro jutro. Jst sm bla tudi z mojo princeso prava zaspanka med porodniško. Poleti sva kdaj spale tudi do 11. user posted image  Samo zdej ko je pa vrtec pa je itak zgodnji auf. Je pa hvalabogu tudi bolj zgodej zvečer tišina. Sej ne veš kaj je boljš. Itak ko si doma te recimo ne moti, ampak ko je služba je pa itak treba vse prej naštimat. Uživej dokler še lahko.  Pa upam, da dobiš tisto službo, ki si omenjala.

pošljem zdej to.....pa grem pokrit mojo princeso. Vsak večer jo dam v posteljco brez pokrit, ker itak ponori in jo grem pol ko je že par minut tišina v varuški pokrit.   Mislim, moja je resd smešna. Včasih sred noči, ko se zbudimo je vsa mrzla in prou ledena, samo pokrit pa NE in NE.    Sm ji zdej eno tako toplo pižamo iz flisa kupla, da je vsaj malo bolj toplo.   Samo so čudni ti naši otroci? user posted image

micla

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 792
21.11.2008 21:05:46   
skuštrana
Že 10 dni ne dojim več, pa me zdaj že drugi dan strašno bolijo zize na dotik in imam zatrdline ... Kako naj si pomagam?

Topel tuš, topli obkladki in masiraj, masiraj, masiraj da narediš kanale prehodne..Probaj s pumpico, pazi se da ne dobiš mastitis.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
21.11.2008 21:30:47   
jasna
živa, se strinjam s skuštrano. Pa ne izprazni popolnoma dojki, samo toliko ni pritiska in zatrdlinuser posted image

Jaz se pa pasem po internetu in gledam lesene igračeuser posted image . Mamice z večjimi gospodičnami - imajo ful lepe hiške s pravimi možički, dojenčki, pohištvom... Meni so ful lepe, pa tak starinski pridih imajouser posted image . Nimam pa pojma o ceni...
Pa http://www.soncek.si/si/eichhorn-2236-leseni-pisani-vlak-z-lucko-in-zvokom-i13266.shtml mi je všeč. .. grem naprej gledatuser posted image

vanili, kdaj boš kaj v LJ? Bi imela Jullauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 21.11.2008 21:36:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 794
21.11.2008 21:34:22   
VANILI
ma naj gre vse skupaj v piiiiiiiiiipuser posted image user posted image user posted image
sem natipkala celo stran in potem mu je žal. Pol pa naj ne dela tega, če mu je pol žal grrrrrrrr

jasna, s skuštrano sva se nekaj menili, da bo šla skozi litijo, da ji predam knjigi. Ne vem, kdaj bom v lj - do kdaj pa bi jo rabila??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 795
21.11.2008 21:37:33   
kmarija
mišk - za voziček sem mislila kupit samo rolko pol bom pa vidla kako gre to v praksi. Nina se že zdej ne mara tolk vozit, raje hodi... pol pa gremo na pol prepognjeni pa jo lovimo user posted image  Je pa res, da sedaj naredi že kr ornk razdaljo. Do maja pa se lahko še vse spremeni. Vnaprej pa ne bom nč kupila.
Soseda ima tudi 2 user posted image  zelo skupaj pa ima voziček za 2 (en poleg drugega) pa se mi ne dopade. Prijateljica pa ima voziček k sedita en za drugim pa ga je zelo težko peljat (jaz imam tako turo večinoma po makadamu).  Bom še diplomirala na to temo do maja user posted image
Lahko nočko.

Nina se pa ponoči nč ne odkriva - je skos v žaklju user posted image . Na kovterčku pa ima ponavadi glavo.

Neposredna povezava do sporočila: 796
21.11.2008 21:37:55   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
jasna, s skuštrano sva se nekaj menili, da bo šla skozi litijo, da ji predam knjigi.

Ti jo kar meni dajuser posted image . Ne vem, toliko da jo do 13. preberemuser posted image

...jao kake cene igračuser posted image ...  

< Sporočilo je popravil jasna -- 21.11.2008 21:40:31 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 797
21.11.2008 21:51:17   
Pandica
Hello user posted image

Medtem, ko sem Zalo uspavala sem gledala zraven malo Kmetijo in kr zaspala zraven tak je dolgocajtna ta Kmetija user posted image user posted image user posted image

Pol pa žviz dol v kuhinjo in sem se najedla tatarskega bifteka, ko en user posted image
Se mi zdi, da bom glih kar počla user posted image
Še malo pa se bom lahko primerjala z našimi novimi nosečkami kar se trebuha tiče user posted image user posted image user posted image

micla   da neuš, ki misla, da jaz lahko spim do 10.30 zraven Zale, ni šanse. Takrat sem pač prišla za rač. in vam zaželela dobro jutro user posted image
Drugače pa imam jaz tut Plikota P3, samo nimam zimske vreče tako, da ti žal ne morem pomagati.

vedra  ojoj, groza, kakšna novica user posted image pa tako mlada. A je imela soseda kaj otrok?

škuštrana  glede obkladkov in masaže se strinjam s tabo, ko si napisala živi kako naj se reši otrdlin od koncu dojenja. Samo pumpica? A nebo pol spet več mleka nastajalo, če si začneš spet pumpati? Ne vem no user posted image   vprašam pa zarad tega, ker bo mene to tut 1x čakalo. Samo glede na to kakšna zizonka še je vedno Zala verjetno še nebo to hitro user posted image

VANILI   ja kaj pa je te blo, da te ji skenslalo celo stran? Pa si nisi skopirala? Jaz si vedno preden pošljem, me je že izučilo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 798
21.11.2008 22:01:23   
živa
Hvala za nasvete; saj sem že včeraj s termoforjem in s toplo vodo skušala rešiti problemček, pa še vedno zoprno boli, bolje da se noben k meni ne stisne user posted image .

Jasna, tele Eichhorn igrače sem jaz zadnjič kupila v Müllerju za čvergijev RD, ene zveneče kocke. Pojdi še tja pogledat - če boš šla v center, me pokliči za kofi/kuhanega vinčka user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
21.11.2008 22:03:43   
skuštrana
A nebo pol spet več mleka nastajalo, če si začneš spet pumpati?

Pa saj ne bo 2 l mleka ven spumpala, čisto da sprosti kanale če z masažo ne bo šlo. user posted image
Živa, upam da rešiš to...

Jasna, o cenah igrač smo že imele temo, ja..Grrr

Vanili, kar daj J knjigo. Jaz imam njeno, ma kompicirano za razlagatuser posted image

Zdaj grem pa v ležeči položaj, me daje išijas...Fuj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?