|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
24.11.2008 21:39:23   
Dali*
majcika - a ti boš pa pravo nasprotje Bethany...tvoji maliki pa se že full mudi...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.11.2008 1:44:30   
m a j c i k a
Jutro!user posted image
Mal pred polnočjo mislim da je odtekla voda, ni blo tak veliko je bil pa topel občutek v treh kratkih intervalih, malo za tem pa se je začelo zbadanje v spodnjem delu trebuha in v križu kot menstruacijski krči, na približno deset minut traja pa kratko slabo minuto, tako da se še da zdržat, bom še malo doma predihavala mam bolnico čez cesto,............

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.11.2008 2:11:18   
m a j c i k a
Postaja močnejše in na okrog pet minut, grem zbudit atija in šibamo, držite pesti, ker nimam številke poglejte pod decemberke, če bo kaj novega, lahko noč!!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.11.2008 6:45:17   
Dali*
majcika - držimo pesti in nestrpno pričakujemo novičke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.11.2008 8:43:44   
bobika1
Majcika, jz sem pred tabouser posted image . V glavnem srečnouser posted image

Ostalim pa dobro jutro.
Pri meni še nič kaj ne kaže....user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.11.2008 8:50:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

majcika - držimo pesti in nestrpno pričakujemo novičke!!!user posted image user posted image user posted image
opala,te dni bo pa pestrouser posted image
majcika,drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.11.2008 8:51:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Majcika, jz sem pred tabouser posted image . V glavnem srečnouser posted image

Ostalim pa dobro jutro.
Pri meni še nič kaj ne kaže....user posted image
te bo zgleda majcika prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image
počakaj na jutriuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.11.2008 8:56:53   
_kathy_
uuu pa se je začelo ...so nastopile decembrkeuser posted image user posted image
bobika1, a tvoj pa ne misli še ven?user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.11.2008 9:00:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

uuu pa se je začelo ...so nastopile decembrkeuser posted image user posted image

kathy,tud ti boš hitro prišla na vrsto-vidim,da si stara toliko,kot sem jaz bila,ko sem prvič šla rodituser posted image user posted image user posted image
in kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.11.2008 9:02:51   
martka
dobro jutro!
joj porabim kar vaeliko časa, da preberem vse kar ste napisale tu in sploh decembrke...

majčiki držim pesti, za lep in hiter porod, ter seveda za zdravo štručko.

je bila pa moja noč čisto nekaj novega...
navadno se ne zbujam in ne hodim lulat. imam noč za spanje! to noč pa se mi je sanjalo o porodu (prvič), trebuh me je bolel (na vrhu in spodaj), zjutraj ko sem se zbudila pa sem imela neko čudno bolečino v sp. delu trebuha - verjetno je taka kot pri M. (ne vem, ker nisem imela nikoli težav in krčev), ali pa nekaj podobnega kot če te zvija...
sedaj je ok. a navadno moje dete v svoji mali garsonjerici do tega časa nabrca že mnoooogooo brcik, danes pa samo dva počasna obrata.
mogoče pa le ne bom čakala predolgo.
samo do decembra.
grem danes na ogled porodnišnice...

drugače pa ostajam s kg na 8+
obseg pa je narastel na 94cm (meni se zdi da imam taaaak trebuh)user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.11.2008 9:07:56   
spps
martka,ti kr občuduj svoj buši-sej ne bo več dolgo na tem obseguuser posted image user posted image user posted image

ko vas berem kako hodite po tekočem traku v porodnišnico,me kr mal sentimentala zagrabi-sem vam kar malo favš,da boste že kmalu stiskale svoje bebice v naročju...

mene še pa čakajo dobri trije meseciuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.11.2008 9:24:49   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kathy,tud ti boš hitro prišla na vrsto-vidim,da si stara toliko,kot sem jaz bila,ko sem prvič šla rodituser posted image user posted image user posted image
in kako se počutiš?

kako se počutim? kot da nisem noseča ...hehe. na srečo nimam nobenih težav, kot na primer slabost, bruhanje ...pri nas je vse ok, do sedaj ... samo zadnje čase me zgaga peče (pravijo, da takrat otroku lasi rastejouser posted image user posted image user posted image - zihr bo mel dolge). drugače pa se počasi pripravljamo na štručko.user posted image In koooomaj čakamouser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.11.2008 9:27:22   
Lolita23
Živjo!!!

majcika držimo pesti.user posted image user posted image user posted image

Spps
jaz sočustvujem s tabo, se enako počutim.Še najhuje je da sem začela odštevat, pa se mi je začel vlečt.user posted image user posted image
Pa sej kmalu bova tudi me na istem.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.11.2008 9:32:13   
urskaf
Lep pozdravček še od mene!

Sicer malo z zamudo, pa vseeno:
Bethany, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa si le dočakala svojo štorkljo. user posted image user posted image user posted image user posted image za veliko mirnih in prespanih noči!

O majciki se pa še nič ne ve? Sem gledala pri decembrkah, pa še nič ne piše. Držim pesti! Tudi tebi user posted image user posted image user posted image za čim lažji dan.

No, jst sem imela pa včeraj pregled v Lj zaradi cist horioidnega pleteža, pa sem tak vesela, da se moram kr mal pohvalit, da je z našo bebo vse vredu, ne duha ne sluha o cistah, sam menda bo malce kasneje, ne pa 17.3. Tako da ima naslednji pregled 15.12. tudi v Lj zaradi določitve novega PDP. user posted image

... samo zadnje čase me zgaga peče (pravijo, da takrat otroku lasi rastejo - zihr bo mel dolge). drugače pa se počasi pripravljamo na štručko. In koooomaj čakamo

Če je tako, bo imela pa naša beba zelooooo dolge lase. Mene peče zgaga že od 3. meseca skoraj vsak dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP vsem!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.11.2008 9:35:55   
martka
Spps jaz sočustvujem s tabo, se enako počutim.Še najhuje je da sem začela odštevat, pa se mi je začel vlečt.
Pa sej kmalu bova tudi me na istem.

meni se pa še nič ne vleče!
pravzaprav se mi zdi, da sem komaj te zadnje dni skapirala, da sem noseča. ko me kdo spomni-  hej, ne tega počet sama, ne tega nest, dvignit, ... pa se mi je vedno čudno zdelo,  kaj jim pa je, saj nisem invalid?!? (da nisem invalid še zdaj mislim, pa da lahko vse sama tudi, a zdaj vsaj vem zakaj mi to govorijouser posted image ) kaj čem, sam pač blond in malo kasneje zaštekamuser posted image user posted image user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.11.2008 10:15:59   
bobika1
bobika1, a tvoj pa

user posted image čaka na jutri ko imava z partnerjem 6 let od kar sva skupajuser posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
25.11.2008 10:23:03   
_kathy_
hej ...evo letim jst na UZ, popoldn pa u P na dan odprtih vrat.papa, pridne bit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
25.11.2008 10:29:42   
katja_p
majcika user posted image user posted image user posted image

Tule bo pa res šlo bolj po hitrem postopku ... user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
25.11.2008 11:31:56   
katja_p
Evo! Pr enih gre pa mal hitrej user posted image  Tole smo dobili pr decembrkah!

Decemberke pozdravljene,

javljam vam veselo novico, da je vaša čvekica Majcika danes od 3.04 povila svojo drugo punčko Lejo. Težka je bila 3370g in velika 51 cm. Sporoča, da sta mamica in mala princeska super.user posted image user posted image user posted image

Bravo pupi! user posted image  user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
25.11.2008 11:34:52   
spps
sem pravkar prebrala na decemberkahuser posted image user posted image

majcika čestitkeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
25.11.2008 11:35:59   
spps
sam je pa porod hitro potekal,če je rodila ob treh,na rr pa je še pisala nekaj čez dveuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
25.11.2008 11:45:55   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sam je pa porod hitro potekal,če je rodila ob treh,na rr pa je še pisala nekaj čez dveuser posted image user posted image user posted image

ja res je faca! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
25.11.2008 11:55:28   
Dali*
Pri majčiki je blo pa to na brzaka....

Čestitke za princesko Lejo! user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
25.11.2008 11:58:03   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  27.11.,SG,user posted image +15kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 1.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  ?, CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Trenutno nas je 23 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

< Sporočilo je popravil Dali* -- 25.11.2008 12:02:00 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
25.11.2008 12:04:50   
Lolita23
čestitke majčiki in princeski lejciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!