Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 18:53:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* JAH, MARCA ZNA BIT V CELJU RES KR GUŽVA. SAM ME SE BOMO ŽE USKLADILE MED SABO...TISTE KO BODO PA ULETELE OD DRUGOD BODO NA 2. MESTU. joj...velike črke...ne da se mi popravljat...sorry jaz po vsej verjetnosti ne bom privihrala k vam saj imam datum 24.4 ,če pa se bomo pa skupaj drle pol pa skupaj od veselja k bomo bebice v rokah imele
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 18:54:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* JAH, MARCA ZNA BIT V CELJU RES KR GUŽVA. SAM ME SE BOMO ŽE USKLADILE MED SABO...TISTE KO BODO PA ULETELE OD DRUGOD BODO NA 2. MESTU. joj...velike črke...ne da se mi popravljat...sorry jaz po vsej verjetnosti ne bom privihrala k vam saj imam datum 24.4 ,če pa se bomo pa skupaj drle pol pa skupaj od veselja k bomo bebice v rokah imele ti kr lepo do konca počakaj,ker je marca že vse zasedeno
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 18:59:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* JAH, MARCA ZNA BIT V CELJU RES KR GUŽVA. SAM ME SE BOMO ŽE USKLADILE MED SABO...TISTE KO BODO PA ULETELE OD DRUGOD BODO NA 2. MESTU. joj...velike črke...ne da se mi popravljat...sorry jaz po vsej verjetnosti ne bom privihrala k vam saj imam datum 24.4 ,če pa se bomo pa skupaj drle pol pa skupaj od veselja k bomo bebice v rokah imele ti kr lepo do konca počakaj,ker je marca že vse zasedeno haha
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:14:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ am januarja pa mislim, da sm edina ...heh ... ja martka, ne vem kaj potem naredijo ...pa tud ne bi glih bla rada u tisti porodni, ko so 3 notr, mi deluje tk ...še iz prejšnjega sistema ... hej celjanke..... men je pa vseen če na hodniku rodim sam da bo hit konc derem se ne in tud jamram ne veliko tak da če bo tak k prvič bo kr super lahko je pa še mal prej konec (3 ure je blo v prvo)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:15:39
|
|
|
|
Katjusa
|
pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:16:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo men se še zna naredit,da ujamem konec februarja
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:18:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo jaz sem se pa že tako in tko nekako kr preselila k fabruarčicam in so me sprejele prav toplo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:20:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo jaz sem se pa že tako in tko nekako kr preselila k fabruarčicam in so me sprejele prav toplo ti si pa itak pečena februarčica
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:20:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo jaz sem se pa že tako in tko nekako kr preselila k fabruarčicam in so me sprejele prav toplo ti si si pravi čas rezervirala mesto
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:21:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo jaz sem se pa že tako in tko nekako kr preselila k fabruarčicam in so me sprejele prav toplo ti si si pravi čas rezervirala mesto PRIŠTULILA cita,kak sma se že zmenle-kateri datum bo najin???
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:22:57
|
|
|
|
|
hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:24:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo jaz sem se pa že tako in tko nekako kr preselila k fabruarčicam in so me sprejele prav toplo ti si si pravi čas rezervirala mesto PRIŠTULILA cita,kak sma se že zmenle-kateri datum bo najin??? ne se hecat z datumi v 1. sem mela jst pa ena moja kolegica rok čist skupi za en dan je šlo razlike pa sme se hecale in se zmenle da se okol 12. dobime v P in one mene kliče 11. pa reče če pridem da me z jakecom že čakata
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:26:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa marčevke če vas je tolk da se nebi kej v februar štulile počakte na vrsto nič prehitevanja sej vse komi čakamo jaz sem se pa že tako in tko nekako kr preselila k fabruarčicam in so me sprejele prav toplo ti si si pravi čas rezervirala mesto PRIŠTULILA cita,kak sma se že zmenle-kateri datum bo najin??? ne se hecat z datumi v 1. sem mela jst pa ena moja kolegica rok čist skupi za en dan je šlo razlike pa sme se hecale in se zmenle da se okol 12. dobime v P in one mene kliče 11. pa reče če pridem da me z jakecom že čakata
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:28:33
|
|
|
|
Katjusa
|
sonček ti imaš pa rok na Florjanov RD, ej to je pa najlepši dan v celem aprilu takrat k sem jst rodila je tako lepo sonček sijal upam da bo drugo leto tud in da se boš datuma držala
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 25.11.2008 19:29:22 >
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:32:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:33:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sonček ti imaš pa rok na Florjanov RD, ej to je pa najlepši dan v celem aprilu takrat k sem jst rodila je tako lepo sonček sijal upam da bo drugo leto tud in da se boš datuma držala a res to pa nisem vedela.Hvala upam ,da bo pri meni tudi tako,čene pa 23.4 k ima od mojega babi rd in bi bilo lepo darilo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:34:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2 dajta 29.2 (no to bi prišlo letos prav,in čez naslednjih 5let)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:35:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2 ZMENJENO upam da se drživa tega datuma
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:40:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2 dajta 29.2 (no to bi prišlo letos prav,in čez naslednjih 5let) na ta dan če bi bil pa res ne bi rada rodila
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:41:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2 ZMENJENO upam da se drživa tega datuma jaz tud-kdaj si že imela datum po nuhalni?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:46:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2 ZMENJENO upam da se drživa tega datuma jaz tud-kdaj si že imela datum po nuhalni? 28.02 če se ne motim ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:49:15
|
|
|
|
|
Vas jaz počasi zapuščam grem pred tv mal pokukam kmetijo potem pa pančkat jutri spet služba ...lepo nočko vsem...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:50:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita hmm najin datum spps??? hvala katjusa!!!! pa grema na 28.2 ZMENJENO upam da se drživa tega datuma jaz tud-kdaj si že imela datum po nuhalni? 28.02 če se ne motim ... a nisi imela prej?po nuhalni mam jaz tud 28.2.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 19:51:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vas jaz počasi zapuščam grem pred tv mal pokukam kmetijo potem pa pančkat jutri spet služba ...lepo nočko vsem... lepo pančaj
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 25.11.2008 20:03:57
|
|
|
|
Lolita23
|
No zdej smo se pa začele grupirat Bom vsaj jaz imela prazno porodno sobo, razen če se sahary pa babyg ne odločita mi pridružit. Potem pa bomo v juriš not v P sobo, pa kera bo prva bo pač na boljšem. Ah jaz bi vse naredila, da bi v manj ko 4 urah bila zunaj.tak da sem svojem rekla naj zdaj malo počiva, da bo februarja pol unčikovit. Nilč grem zdaj spat!!! lahko noc
|
|
|
Hranauršula83Kdaj so vaši otroci jedli skoraj vso hrano? Da res ni bil več problem z izbiro hrane in pasiranjem. Da so se lahko najedli tudi v gostilni.6-8 mesecev (
11%)

9-10 mesecev (
16%)

11-12 mesecev (
24%)

13-14 mesecev (
21%)

15-16 mesecev (
14%)

več (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!