|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
25.11.2008 20:04:38   
martka
joj joj, ko pridem pa greste...
pa nič, grem pa z Lukom spat. dragi je šel na fitnes (je vprašal..."si moram dat telefon okol vratu? so kakšni znaki?") user posted image
ob 22h pa gledam dr. hausa..
pa pa punce

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
25.11.2008 21:08:38   
mbd0411
Evo mi smo danes imeli posvetovalnico.
Zrasli za 4,5 cm zredili pa za 1330g.
V glavnem vse je super.
Bil je tako priden in ni jokal.Prav užival je v tem,da ga je zdravnica pregledovala ,ga obračala.....
A imate kaj snega?
Pri nas je samo malo pobeljeno.Je pa.

Vidim,da ste v stanju pripravljenosti.
Prav je tako.
Ko pride dan D in ko se začne pa bo stvar malo drugačna.Raza porodna soba???user posted image Kaj pa če bo kar na hodniku,ker bo gužva?
Je bilo eno obdobje malo pred mano tako stanje,da so bile vse porodne polne in so ženske ležale na hodniku.Zraven seveda njihovi možje.Ko je bilo tik pred zdajci,pa ajdi v porodno rodit.Babce so kar na hodniku opravljale svoje delo.user posted image
Je pravila ena,da so bili nekateri možje čisto paf od tega.Toliko bab na kupu,pa toliko zadev,ki sodijo zravenuser posted image user posted image user posted image
Včasih se mi zdi da kar ne sodim več sem.No,saj bo potem drugačna tema za čvek.
Če bo le čas in user posted image pridni.
Hvala Bogu,moj je.Zaenkrat že.
Lepo noč vsem.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
25.11.2008 21:37:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: martka

dragi je šel na fitnes (je vprašal..."si moram dat telefon okol vratu? so kakšni znaki?") user posted image
ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
26.11.2008 7:59:40   
bobika1
Doro jutro.
Še vse spite?

Jaz pa mislim da bo danes moj dan...vsaj upam...
Ponoči se mi odluščil čep od 10-3 imela popadke na 15 min pol so se umirili in kasneje začeli pojavljati mešano... Upam da se bodo začeli stopnjevati...Je pa neki- joj moj križuser posted image

V glavnem dokler ne grem kam se javim, če bo kaj bilo(kakšna novička potem malo pokukajte pri novemberčicah- ker mam od njih tel. - če bo slučajno kejuser posted image )

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
26.11.2008 8:26:30   
Dali*
bobika1 - držimo pesti in naj bo porod kar se da lepo doživetje!

P.S.: Pozdravi Bethany in majciko...user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
26.11.2008 8:27:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Doro jutro.
Še vse spite?

Jaz pa mislim da bo danes moj dan...vsaj upam...
Ponoči se mi odluščil čep od 10-3 imela popadke na 15 min pol so se umirili in kasneje začeli pojavljati mešano... Upam da se bodo začeli stopnjevati...Je pa neki- joj moj križuser posted image

V glavnem dokler ne grem kam se javim, če bo kaj bilo(kakšna novička potem malo pokukajte pri novemberčicah- ker mam od njih tel. - če bo slučajno kejuser posted image )
ojla!
bobika ,a ti nisem včeraj napisala,da si ti lahk greš danes v Rim?user posted image user posted image user posted image user posted image

pozorna bodi tudi,če ti voda odteka-men je po kapljicah....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
26.11.2008 8:28:36   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

V glavnem vse je super.
Bil je tako priden in ni jokal.Prav užival je v tem,da ga je zdravnica pregledovala ,ga obračala.....
A imate kaj snega?

Prav je tako.
Ko pride dan D in ko se začne pa bo stvar malo drugačna.Raza porodna soba???user posted image Kaj pa če bo kar na hodniku,ker bo gužva?
Je bilo eno obdobje malo pred mano tako stanje,da so bile vse porodne polne in so ženske ležale na hodniku.Zraven seveda njihovi možje.Ko je bilo tik pred zdajci,pa ajdi v porodno rodit.Babce so kar na hodniku opravljale svoje delo.user posted image
Je pravila ena,da so bili nekateri možje čisto paf od tega.Toliko bab na kupu,pa toliko zadev,ki sodijo zravenuser posted image user posted image user posted image
Lepo noč vsem.

O, super, da mali tko lepo raste in pridobiva na teži. Pa tko priden je...

In...seveda še vedno sodiš sem...
Pod forumom dojenček sploh ni celjank in okoličank, potem so pa pri forumu Otrok... ampak sej smo vse na tej poti...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
26.11.2008 8:29:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Majcika, jz sem pred tabouser posted image . V glavnem srečnouser posted image

Ostalim pa dobro jutro.
Pri meni še nič kaj ne kaže....user posted image
te bo zgleda majcika prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image
počakaj na jutriuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
26.11.2008 8:30:03   
Dali*
No...pa Dobro jutro!

Danes sem bila bolj zgodnja, ker sem vedela, da bo prišel poštar ob 8.00 s pošto iz ZZZS. Bolniško imam podaljšano do 31.12.2008. Super!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
26.11.2008 8:31:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

V glavnem vse je super.
A imate kaj snega?

Prav je tako.
Lepo noč vsem.

mbd,boš vidla,ko se novoečene mamica vrnejo iz porodnišnice,boste udarle kakšen čvek,da se bo kar kadilouser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa lepo napredujeteuser posted image user posted image user posted image ponoči dobro spite?krčki ga kaj matrajo?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
26.11.2008 8:45:03   
Dali*
bobika1 - ma kaj ti si še kr tle gor user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
26.11.2008 8:58:55   
Lolita23
Živjo!!!!

Bobika držim pesti, da boš ti tud danes pestovala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta teden pa je tu akcija, vsak dan ena.Olalala!!Prej je Bethany take čakala, zdaj pa grejo kar ena za drugo.user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
26.11.2008 9:02:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Bobika držim pesti, da boš ti tud danes pestovala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta teden pa je tu akcija, vsak dan ena.Olalala!!Prej je Bethany take čakala, zdaj pa grejo kar ena za drugo.user posted image user posted image

Se je zgleda morala Bethany opogumit,da je otvoritev naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kako šele bo marca,ko se bomo prerivale,katera bo prišla prej do porodneuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
26.11.2008 9:05:41   
Dali*

kako šele bo marca,ko se bomo prerivale,katera bo prišla prej do porodneuser posted image user posted image user posted image user posted image

si mi vzela z jezika...no izpod prstov...

Ta teden imamo res pestro. Ampak marec bo pa res pravi boom... Takrat bo šele akcija.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
26.11.2008 9:15:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

si mi vzela z jezika...no izpod prstov...

Ta teden imamo res pestro. Ampak marec bo pa res pravi boom... Takrat bo šele akcija.
dolgčas nam pa ne bouser posted image user posted image user posted image
komaj čakam...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.11.2008 9:17:37   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  27.11.,SG,user posted image +15kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 1.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  ?, CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Trenutno nas je 23 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.11.2008 9:19:12   
Dali*
Gledam po seznamčku... katja_p in martka...zdej sta pa že vidve na vrsti, bobika1 je že na poti in danes bo dan D zanjo!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
26.11.2008 9:24:12   
bobika1
Ja, še vedno doma.

Neki me zanima- kak šteješ popadek od tistega časa ko se je začel npr 10 min al od tistega časa ko se je končal 10 min. Pa a je možno da te pol ta popadek drži 5 min al pa še več al pa manj?

No sam to me zanima

Jao križuser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.11.2008 9:27:17   
_kathy_
ojoj, zdaj se je pa res začelo zaresuser posted image user posted image ...vsak dan pade ena iz seznama ... parkrat se bom okoli obrnala, pa bom že jst prva na seznamu ...ojojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
26.11.2008 9:28:55   
spps

Ja, še vedno doma.

Neki me zanima- kak šteješ popadek od tistega časa ko se je začel npr 10 min al od tistega časa ko se je končal 10 min. Pa a je možno da te pol ta popadek drži 5 min al pa še več al pa manj?

No sam to me zanima

uf,če se ne motim se popadek šteje od začetka prvega,pa do začetka drugega.kolk pa popadek traja,ti ne znam povedat.

mene je med popadki, pri men je zgledalo taka pekoča bolečina,ki se je iz križa razlezla na trebuh...
kdaj pa imaš kontrolo?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
26.11.2008 9:34:16   
Katjusa

Ja, še vedno doma.

No sam to me zanima

jst se sploh ne spomnim popadkovuser posted image user posted image user posted image user posted image kriza si mi dala zdej mal mislt pa mam čist prazno glavouser posted image user posted image user posted image user posted image

si se že šla kej pokazat?

lep porod ti želim in pridnega dojenča (pa sej so vsi pridni)user posted image user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
26.11.2008 9:37:05   
Dali*
bobika - pa ti si faca. Poleg popadkov ti uspe še delit tvojo izkušnjo z nami...in to online. Faca! Držim pesti, da ne bo hudega. Ja...zadnje minute do odhoda v P...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
26.11.2008 9:38:59   
Dali*
Tko...ker je pri nas full lep sonček se bom zdejle uštimala in šla na en lep sprehod... do potem...

Ko pridem nazaj, pa bobike najbrž ne bo več med nami...bo pa na poti v rim ali pa bo že zibala...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.11.2008 9:43:44   
_kathy_
Jst pa se odpravlam na fax ... čeprav mi ni za it ... ampak mormuser posted image .
Se slišimo zvečer.
bobika1, fajn opravi, upam, da me pričaka zvečer vesela novička!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
26.11.2008 9:53:58   
bobika1
ja sem rekla da ne grem prej od doma dokler nimam popadkov rednih na 5 min.
Ja pekoča bolečina....sam se mi ne za vsak prenese na trebuh oz spodnji predel ampak ostane v križuuser posted image
Drugače pa imam danes G naj bi mi delala ctg pa vaginalni pregled. Zej če bom imela takle neredne popadke bom šla kr h G.Mam jo pa komaj 17:30.
Bla sem pa že 4x na wc (na večji potrebi)
Popadek- men kr neki časa drži tud več ko 5 min pa popusti pa spet zagrabi pol je 10 min mir pa spet...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

PORODNIŠNICE
nataly33

S katero porodnišnico ste bile najbolj zadovoljne?

Ljubljana (40%)

Postojna (34%)

Novo mesto (11%)

Jesenice (9%)

Trebnje (5%)

Število vseh glasov: 148

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!