|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
25.11.2008 21:21:55   
VANILI
mama06, rešitev je preprosta: mi bomo smrekico sicer imeli na vrhu stopnišča - od spodajse vidi, od živine sobe jo ločijo zaščitna vratca, tak oda žabo ne bo mogel do nje. pri živi smo pa meli vse dvignjeno od tal, prvo leto. drugo je žepomagala. Tašča mi je rekla, da je moj ko je bil tak mali bebo, dajal ovčke vsak večer spatuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.11.2008 21:22:43   
mama06
VANILI a nisi rekla, da imaš ful delauser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.11.2008 21:23:30   
nova10ka
2ursae - boljš da se smeješ kot da živce zgubljaš user posted image

darila novo leto, božič, miklavž - v glavnem bodo otroci dobili kakšna bolj zaresna darila (ok, igrače za 20€ ali podobno), sorodniki pa kakšno pozornost in spet en lep spomin, ko se bomo dobili skupaj. smo se zmenili, da ne bomo nič komplicirali.

jelka - pojma nimam. nimamo ne daril, ne okraskov, samo lučke imamo. možno da bova s tjašo naredile verigo iz barvnega papirja, kaj drugega mi ne pade na misel. moj dragi navija za umetno smreko, meni so bolj kul naravne. možno, da jo bova kupila na tržnici par ur pred božičnim večerom, ali pa še celo kak dan kasneje (takšna je namreč družinska tradicija, ki se imenuje "naredi v zadnjem trenutku")

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.11.2008 21:24:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mama06, rešitev je preprosta: mi bomo smrekico sicer imeli na vrhu stopnišča - od spodajse vidi, od živine sobe jo ločijo zaščitna vratca, tak oda žabo ne bo mogel do nje. pri živi smo pa meli vse dvignjeno od tal, prvo leto. drugo je žepomagala. Tašča mi je rekla, da je moj ko je bil tak mali bebo, dajal ovčke vsak večer spatuser posted image

Jaz je ne morem dvignit, ker je prevelikauser posted image . Mali pa je itak car cele hiše in ima povsod dostop, tako, da ne pride v poštev kak drug prostoruser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.11.2008 21:25:07   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

možno, da jo bova kupila na tržnici par ur pred božičnim večerom, ali pa še celo kak dan kasneje (takšna je namreč družinska tradicija, ki se imenuje "naredi v zadnjem trenutku")

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.11.2008 21:25:12   
VANILI
sanosan, joj kaj beremuser posted image
samo, da je vse ok. sicer pa so to fantovske "bojne" rane. kasneje so kake brazgotine lahko seksi. moj ima npr, na čelu brazgotino, ko so mu šivali, ko je mel vreznino. zdaj ma tako defektno čelouser posted image , a kam bi prišli, če bi bili čist simetričniuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.11.2008 21:26:18   
mama06

sanosan, joj kaj beremuser posted image
samo, da je vse ok. sicer pa so to fantovske "bojne" rane. kasneje so kake brazgotine lahko seksi. moj ima npr, na čelu brazgotino, ko so mu šivali, ko je mel vreznino. zdaj ma tako defektno čelouser posted image , a kam bi prišli, če bi bili čist simetričniuser posted image

Moj pravi, da malenkosti / posebnosti naredijo osebo lepo in simpatično, ker so unikatneuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.11.2008 21:27:18   
VANILI
mama o6, vidiš, i am addicted to rruser posted image
pa daj kupi za letos miniaturno smrekco no. pa jo daj na mizo npr. vse živo imajo zdaj, malo pomisli, razmisli...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.11.2008 21:27:49   
mama06
Nič punce, šibam pred TV ( ne knjige, čeprav imam jutri izpituser posted image user posted image user posted image user posted image )

Mali že spi, pa vprašanje kako dolgo, ker včasih ful lepo spi, včasih ga pa mečeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.11.2008 21:29:50   
VANILI
mama06, veš jaz mam terbuh razrezan od popka do sramne kosti, pa so mi tako grdo zašili, da sem kot miška, ki so ji tebušček šivali... pa bi rajš bla brez tega...user posted image

ampak ko mpomislim,da če ne bi bilo tega, alhk oda obeh mojih sončkv ne bi imela, potem to sploh ni več pomembno. za manekenko itak več ne gremuser posted image user posted image , mojga pa ne moti

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 935
25.11.2008 21:30:12   
mama06

mama o6, vidiš, i am addicted to rruser posted image
pa daj kupi za letos miniaturno smrekco no. pa jo daj na mizo npr. vse živo imajo zdaj, malo pomisli, razmisli...

Saj to je pri meni problem, ker nisem neki izvirni tip. Ko kje kaj vidim, se mi zdi ful lepo in izvirno, sama pa ne znam nič skombinirat. Za razliko od drugih stvari, ko pa znam vse uredit in poštimat v in okoli bajte. Čudna sem, ja vemuser posted image user posted image Zato sem pa dala okolico uredit strokovnjakom, ki so izdelali načrt, splanirali teren, posejali travo in zasadili grmičevjeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.11.2008 21:30:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Jaz je ne morem dvignit, ker je prevelikauser posted image . Mali pa je itak car cele hiše in ima povsod dostop, tako, da ne pride v poštev kak drug prostoruser posted image

Mi smo kupili plastične krogle pa še piškotke (beri domače medenjake) bomo zraven obesli, da bo lahko kakšnega pojedla user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.11.2008 21:30:53   
VANILI
mama06, saj še ni hausa!!!
za pesti ti pa držim izpit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

se mi je zatipkalo, pa bom kar pustila. važno, da veš, kaj mislim

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.11.2008 21:31:31   
mama06

mama06, veš jaz mam terbuh razrezan od popka do sramne kosti, pa so mi tako grdo zašili, da sem kot miška, ki so ji tebušček šivali... pa bi rajš bla brez tega...user posted image

ampak ko mpomislim,da če ne bi bilo tega, alhk oda obeh mojih sončkv ne bi imela, potem to sploh ni več pomembno. za manekenko itak več ne gremuser posted image user posted image , mojga pa ne moti

Saj to je ravno to, kar pravi moj. Njega take stvari tudi ne motijo, pravi, da je to tisto posebno, kar te še posebaj zbliža.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.11.2008 21:32:02   
VANILI
mama06, kupi si kako revijo, npr, unikat ima ful idej, pa naredikaj.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.11.2008 21:32:21   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Mi smo kupili plastične krogle pa še piškotke (beri domače medenjake) bomo zraven obesli, da bo lahko kakšnega pojedla user posted image

Naš bi kar celo smreko prevrniluser posted image in tega se bojimuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 941
25.11.2008 21:33:11   
mama06

mama06, kupi si kako revijo, npr, unikat ima ful idej, pa naredikaj.

A bi mi prišla ti kaj naredit. Imaš toliko filinga za to, pa Ulaa bi lahko, ko dela take lepe voščilniceuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.11.2008 21:33:54   
VANILI
za prvo pomoč ali kvazi smrekco je meni zelo leo kaj v stilu veje - jo pošpricaš s kako belo snežno ali srebrno barvo in okrasiš... ali leseno rogovilo... pa daš na mizo... ma važen je namen no

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 943
25.11.2008 21:35:16   
mama06
žabek pozdravljena. Saj se lahko opogumiš in kaj napišešuser posted image

VANILI si me spomnila, da lahko to prosim prijateljico, ki bo še povrhu zelo vesela, da lahko kaj ustvarjauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 944
25.11.2008 21:35:39   
VANILI
mama06, zdaj pa govoriš, ko t da bi tvoj jernejko, ko je po moje čist sladek ljubek fantič, bil kak tornado ali gverilc (čeprav ima ekskluzivne pravice za nošenje tega naziva "naš" Elian...)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.11.2008 21:35:45   
nova10ka
pa še dve zgodbi iz vrtca, ena lušna pa ena bedna.

včeraj dobim Tjaši iz vrtca celo pobarvano - po hrbtu, tebuščku, nogicah, glavo in rokice so verjetno umili... v vrcu so verjetno barvali z unimi barvami iz ločkov in so pobarvali vse kar se je dalo user posted image user posted image jo je vzgojiteljica pohvalila, da je prava umetnica, da je delala čudovite stvari. zdaj že dva dni noče več jest nobenih skut in jogurtov, raje notri namoči rokico in začne "barvati" po mizi.

danes me pa ob pol desetih kličejo iz vrtca v službo, da ima cela skupina vnetje oči in naj pridem po tjašo. so kar zaprli oddelek, poslali vse domov in začeli razkuževat. ker mam jaz ful dela na jobu ta teden, jo je pobral user posted image in jo direktno iz vrtca peljal k zdravniku. zdravnica je rekla, da zdaj še ni vnetja in nam dala kaplice za vsak slučaj, če se kaj pojavi. zaenkrat je še ok, jutri bo vseeno ostala preventivno doma. jaz sem pa ful jezna, pa še sama ne vem na koga. al na starše, ki vozijo bolne otroke v vrtec, al na vrtec, ki pošilja domov otroke, ki jim nič ni, ali na te bolezni, ki se jih nikakor ne moremo znebiti. na srečo je lahko ta teden doma, saj jaz res ne morem spet na bolniško, itak sem šele 1 teden v službi pa še ful veliko dela imam. grrrrrrh...

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.11.2008 21:36:42   
VANILI
mama06, bi z veseljem ti kaj naredila, pa kaj ko še zase nima časa... user posted image in sem se spomnila...
janja!!! zdaj pa mam vse kalupe. ti jih poslikam??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 947
25.11.2008 21:37:22   
mama06

mama06, zdaj pa govoriš, ko t da bi tvoj jernejko, ko je po moje čist sladek ljubek fantič, bil kak tornado ali gverilc (čeprav ima ekskluzivne pravice za nošenje tega naziva "naš" Elian...)

Saj je en mali nagajiv user posted image ek in gverilec, ker suje vse pred, za in ob sebi. Nič ni varno. Je pač zelo natakljiv in povrhu še ful močenuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 948
25.11.2008 21:38:41   
mama06

Saj je en mali user posted image ek in gverilec, ker suje vse kar je pred, za ali ob njem. Nič ni varno. Za povr je pa še zelo mečen in natakljivo radovedenuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 949
25.11.2008 21:39:26   
mama06
Evo, sem morala prekinit post, ker je zaštekal, ga napisat na novo, sedaj je pa oba objavilouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?