|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
26.11.2008 10:00:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

ja sem rekla da ne grem prej od doma dokler nimam popadkov rednih na 5 min.
Ja pekoča bolečina....sam se mi ne za vsak prenese na trebuh oz spodnji predel ampak ostane v križuuser posted image
Drugače pa imam danes G naj bi mi delala ctg pa vaginalni pregled. Zej če bom imela takle neredne popadke bom šla kr h G.Mam jo pa komaj 17:30.
Bla sem pa že 4x na wc (na večji potrebi)
Popadek- men kr neki časa drži tud več ko 5 min pa popusti pa spet zagrabi pol je 10 min mir pa spet...
dokler popadki niso redni ponavadi,ne pomenijo začetek poroda.
kdaj pa začne tvoja G delat?jaz bi jo prej poklicala in naj ti pove kaj najuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.11.2008 10:12:45   
bobika1
danes začne ob 13:00. Sej tak če bom mela tko ko zej pol bom šla pač normalno na pregled tak ko ga mam danes...kaj pa naj....
zato pa upam da bi se začeli popadki stopnjevat.Kr ponoč so bli lepo na 15 min potm se je pa zmešalo vse..

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
26.11.2008 10:14:29   
Lolita23
Je pa fajn takle gledat seznam, pa vidiš, da november se počasi prazni, pa prihajajo decemerčki, pa potem še januar, in ej ko je februar, potem pa smo lahk že me na vrst.Kdo ve, kaj imajo naši user posted image za nas pripravljeno.user posted image user posted image user posted image

Ma jaz user posted image sploh ne morem verjet, da od 2.julija ko sem naredila tesz, je že toliko mim,pa da bom čez dobre 3 mesece mama, še posebaj ko me je na začetku tak špikal, da sem mislila da bom imela splav.user posted image user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
26.11.2008 10:25:25   
sonček85
bobika:držimo pesti in javi kako in kaj,čene te bomo pa zasledile na novemberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
26.11.2008 10:29:55   
katja_p
Bobika, ti si faca user posted image  Še kr doma ... Če bi blo to pr men, bi njajbrž že šla na pot v P - sam js morm itak prit do SG, pa bi najbrž pol tam pr mami bla če kak del dneva user posted image

Men pa mami ta teden kuha razne zrezke in obare za v skrinjo. Ker se bliža moj da D - pa zaenkrat še nč ne kaže na to, da bom kam šla user posted image

Grem zdle v trgovino po kako žemljo, ker bom delala kruhov hren za kosilo in govejo juho morm dat kuhat.

Se še kaj javim. Js pa svomim, da bom on-line sproti delila svoje popadke, ker bom najbrž kr šibnla prot SG user posted image  AL pa tud ne ... ka pa veš user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
26.11.2008 10:30:36   
urška13
najprej čestitke majčiki user posted image sem se prav nasmejala, da je še ob 2h zjutraj preden je atija zbudila tle gor tipkala, potem pa čez kakšno urco že rodila. bravouser posted image kaj bi dale me, da se nam zgodi podobno, kajne.
majčika, ko prideš domov in ko bo čas, nam pa le zaupaj svoj recept za hitri poroduser posted image  
s čestitkami sicer malo zamujam, ker je bila včeraj prevelika gužva v službi.

Dali, kaj praviš, da nas je bilo okrog 90  v marcu in da si jih veliko zbrisala? shi*, kam nas bodo pa dali toliko??? ja, dolgčas nam očitno ne bouser posted image

Bobika, držim pestke, da danes rodiš in to po hitrem postopku po vzoru majčikeuser posted image

jaz pa se veselim naslednjega pregleda danes tedenuser posted image , malo manj pa sladkornega testa.

marčevke, kaj vas čez del dan bebica brca? mene največ zvečer, čez dan bolj malo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
26.11.2008 10:33:00   
urška13
katja-p, kruhov hren???

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.11.2008 10:34:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Men pa mami ta teden kuha razne zrezke in obare za v skrinjo. Ker se bliža moj da D - pa zaenkrat še nč ne kaže na to, da bom kam šla user posted image

mmmmmmmm to se pa dobro sliši

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
26.11.2008 10:42:16   
urskaf
Čestitke Majcika!!!  user posted image user posted image Upam, da bo šlo pri nas tudi tako hitro. user posted image

Bobika1, držim pesti in user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
26.11.2008 11:42:40   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

Dali, kaj praviš, da nas je bilo okrog 90  v marcu in da si jih veliko zbrisala? shi*, kam nas bodo pa dali toliko??? ja, dolgčas nam očitno ne bouser posted image  

Ja marčevk iz cele SLO, ne Celjank...bi blo pa res too much.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.11.2008 11:45:05   
Dali*
katja_p...enkrat se spomnim, da si pekla žemljice. A mi lahko pošlješ recept, ker bi jih spekla, kruhomat mam pa v CE...tko da bi kr ročno to počela. Hvala!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.11.2008 11:46:25   
Dali*
bobika je odsotna...torej se je začelo dogajati na polno...

punce...zunaj je pa tko lepo. Sem se nadihala kisika v gozdu za cel dan in naužila sončka. mmm...paše...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.11.2008 11:56:32   
bobika1
ne še vedno doma.sem zaspala vmes (ponoči sem sam 1 uro spala...tak da sem mal utrujena)
Bomo vidli kaj o potem G rekla.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.11.2008 11:58:14   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

ne še vedno doma.sem zaspala vmes (ponoči sem sam 1 uro spala...tak da sem mal utrujena)
Bomo vidli kaj o potem G rekla.

kak si fajna...upam, da tudi jaz ne bom paničarila...drži se...

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.11.2008 11:59:24   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  27.11.,SG,user posted image +15kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 1.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  ?, CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Trenutno nas je 23 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
26.11.2008 12:24:44   
martka
BOBIKA1 navijamo zate!

jaz sem danes že od zgodaj zjutraj na terenu.
najprej sem šla ob 6.30 po kruh v staro pekarno, s hitro hojo!
7.00 zajtrk
7.30 Luka v šolo
8.30 CSD podpis očetovstva
trgovina
doma mal pospravit
na pošto it po en paket (peš, s hitro hojo)
rižoto skuhat
vas prebrat

in sedaj čakam na Luka, da pride iz šole na kosilo

je dragi rekel, če kondicjo nabiram za vozičkanje, da sedaj tako hitro hodim?
pred enim mesecem sva pa morala na POČASNE sprehode hodit.

Danes je čudovit dan zunaj!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.11.2008 12:45:00   
Dali*
martka...ti pa tako hitiš...le glej, da te ne bo malčica prehitela user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
26.11.2008 12:49:35   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

katja-p, kruhov hren???

To je pa naša (koroška) tradicionalna jed, ki se postreže k nedeljskemu kosilu (kuhani govedini in restanemu krompirju). Tu na tem koncu tega ne poznate, menda.

Naredi se pa tako: bel kruh ali žemlje narežeš na manjše kocke, daš v posodo in zaliješ z vročo govejo juho. Ne preveč, da ni čist tekoče. More bit tako mal pacasto. Vse to še rahlo prevreješ na ognju, da se žemlje zmehčajo, mešaš, dodaš hren (js dam kr tistga iz glaža al pa tube). PO potrebi lahk še mal popraš (odvisno, kok je juha začinjena). In to je to. Topel kruhov hren, priloga user posted image

Dali, tole je recept za žemljice, ki sm jih delala. Ga bom kr sm napisala, če bo še ktera druga kdaj delala user posted image

Sestavine:
1 kg moke (16 žemelj)
1 x kvas (4,2 dag)
2 dl mleka
3,5 dl vode
0,5 dl olja
1 ravna velika žlica sladkorja
1 ravna velika žlica soli

Priprava:
1. Moko stresemo v posodo. Na sredini naredimo luknjo, v katero zdrobimo kvas, zlijemo 1 dl vode in posujemo žlico sladkorja. Kvas, vodo in sladkor na rahlo zmešamo in zasujemo z moko tako, da prekrijemo zmes kvasa, sladkorja in vode.

2. Posodo postavimo za 20 minut na toplo, da testo vzhaja (lahko tudi v na rahlo segreto pečico - 50 stopinj).

3. Dodamo vse ostale sestavine, katere so nam ostale (mleko, voda, olje in sol) in vse skupaj močno pregnetemo (5 minut) in razrežemo na polovičke, da dobimo 16 kosov, katere oblikujemo v žemlje (pomagamo si z valjarjem in ročajem kuhalnice) in jih položimo na papir za peko, katerega pokrijemo s kuhinjskim servetom.

4.Pokrite žemlje zopet postavimo na toplo za 20 minut, nato jih damo v segreto pečico, katero že prej nastavimo na 220 stopinj za približno 10 minut, da postanejo svetlo rjave barve, nato jih vzamemo iz pečice in jih namažemo z oljem (pomagamo si s čopičem), ter jih damo nazaj v segreto pečico za 5 minut, dokler ne postanejo temno rjave barve. Ko jih vzamemo iz pečice, jih pokrijemo s kuhinjskim prtičem in pustimo, da se ohladijo.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
26.11.2008 12:50:05   
katja_p
Bobika, ti si še kr on-line? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
26.11.2008 12:58:39   
Dali*
Katja - hvala za recepte...so že v moji mapici.

Med marčevkami smo tudi same "kuharce" in jaz zbiram vse recepte, ker bomo na koncu izdale knjigico z naslovom V sladkem pričakovanju...user posted image user posted image večinoma smo bolj za sladice.
Pa saj knjiga Zdrava prehrana v nosečnosti že obstaja, heh user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
26.11.2008 13:00:24   
martka
katja_p hvala za recept za kruhov hren!
žemljice pa pečem enako.
kdaj dodam semena ali pa jih oblikujem v manjše hlebčke- take 1/4 kg (a se potem čas peke malo poveča).
pa še s kakšno drugo moko se igram...

Dali* - zdaj me ne skrbi več. Čeprav ob vsem tem razgrajanju -od zgodnjega jutra, do pozne noči- v trebuhu menim, da preureja svojo garsonjero. Zakaj, se sprašujem, zakaj? saj ne bo več dolgo v uporabi!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
26.11.2008 13:09:42   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Dali* - zdaj me ne skrbi več. Čeprav ob vsem tem razgrajanju -od zgodnjega jutra, do pozne noči- v trebuhu menim, da preureja svojo garsonjero. Zakaj, se sprašujem, zakaj? saj ne bo več dolgo v uporabi!!

Ma...si faca. Naš malček je pa v popolni prenovi, kot njegovi starši in na polno sodeluje. Jutri bo polagal estrih in se že na polno pripravlja. Na koncu pa se bo menda kaj umiril, ko bo že zaživel v novem domeku... 

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
26.11.2008 13:11:21   
Dali*
Punce kok časa prej ste si rezervirale termin v MŠ? Mi2 bi šla 3 teden v januarju, ker takrat moj planira dopust. Kdaj naj pokličem, da ne bom prehitro tečnarila?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
26.11.2008 13:23:44   
martka
jaz sem se naročila 14dni prej. a glede na to, da vas je potem veeeliiko, pokliči in vprašaj!

pupe, meni se trebuh tako hecno spustil...
od žličke navzdol za 10cm. če se od zgoraj dol pogledam mi je res zelo hecno!
najprej prsi, potem luknja, potem šele buši... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
26.11.2008 13:28:42   
martka
zaenkrat papa!
vas berem še kasneje.

kje je bobika1 ?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (69%)

Pred rokom. (31%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!