Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). Ja zadnji čas da vstanemo. Kako je nam lepo... Upam, da uživate vsaj tako kot jaz. Lp. 
...pa tudi v knjižnico bi bilo treba, ja...samo ne najdem izkaznice
.Bil je zelo aktiven.Se je premikal sem ter tja.Zaenkrat je vse uredu in tudi G je super.Naslednji pregled imam šele 6.1. V petek pa imam NS.Prav vesela sem bila ko sem šla iz pregleda.Kar smejalo se mi je.Edino v tej nosečnosti bova med 20 in 24 tednom naredila test za sladkorno ker je bila Žano toliko težka.PA ne smem jesti sladkega.Oziroma zelo malo.Pa dve slikici sem dobila!
, sej bo sam da bo uživala s prjatlčki
moje.
za vse, ki ste brez slabosti. Mene kar želodec zafrkava in mam tak zelo čuden občutek v njem.
. Zato sem bila danes tako vesela, ker se dobro počutim in sem šla res malo ven, peš. Zdaj pa spet počivam. Aja, morda bo komu koristilo, jaz sem probala vse živo, da bi mi bilo manj slabo (radenska, donat, tudi coca-cola, metin čaj, ingver, mandarina, bobi palčke...), veste kaj meni pomaga (včeraj in danes) - limonin žvečilni. Pa tak simpl rešitev, a ne? Pa še manj grizljanja med obroki je potem. Ne me narobe razumet, nisem ena tistih, ki šteje kalorije (mam čez 70 kg) in resnično želim, da bi moje detece imelo vse kar rabi, ampak mislim da mu s tem, če se bom pa preveč zredila res ne bom koristila. Vse do zdrave mere. No zdaj sem se pa razgovorila. Lepo se mejte in uživajte z vašimi otročki ter
v lepem sončnem dnevu.
seveda