|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
30.11.2008 9:26:05   
Lolita23
Živjo!!!

Danes smo vse pozne, jaz nisem spala do dveh zjutraj.Mal me je križ še bolela, ampak pustmo to.Mala je bila skoz aktivna!!!!user posted image
No danes gremo na kosilo, ima oma od mojega rojstni dan.Potem pa malo praznujemo.Komaj čakam, sam da meni ni treba kuhat, pa je vse v redu.
Bethany vidim, da si že doma, še enkrat čestitke, pa ko pogledam tvojo pupo se še svoje bolj želim.user posted image

Se slišimo kaj kasneje!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
30.11.2008 9:38:43   
brkn83
Dobro jutro.

Sem se nazajtrkovala, sedaj pa sem vas mal prišla prebrat.

bobika - user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image . Vidva se kr lepo spočijta in ko boš lahko pa javi kak porod si imela.

Bethany - čestitke tudi tebi za punčko.user posted image user posted image user posted image user posted image Namreč ker sedaj nisem spremljala foruma ne vem kdaj točno si rodila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
30.11.2008 11:57:10   
spps
ojla!
a so še vse decemberske nosečke med nami,al je že katera šla?

je ta forum dost bolj živ,če je kaj akcijeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
30.11.2008 12:18:52   
katja_p
Js sm še tu , 2v1!

Nč skrbet martka, jutri se začneva midve pripravljat na odhod. Dans še nč akcije, je še november! Sicer naju pa itak že vse decembrke prehitevajo ena za drugo user posted image

Bethany, super, da si doma in da gre vse OK. user posted image
Bobika, upam, da šivi hitr nehajo bolet user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
30.11.2008 12:34:47   
mami_1979

IZVIRNO SPOROČILO: martka
in ja,
...jaz obožujem sneg, ljubim poletje, uživam na pomladnem travniku in imam rada jesenski gozd...

meni je vse lepo, vsak letni čas ima svoje čare (minusi me sploh ne zanimajo)....

Se mi zdi, da si večni optimist,.. Vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da si ti pisala, da si bila na ogledu porodnišnice Celje,..
Zanima me, kateri dan je ogled in ob kateri uri, ter ali se je potrebno kaj najavit, ali lahko kar tako prideš? Že skoraj šest let nisem bila tam, pa me zanima, če so kaj preuredili,..user posted image , da ne bom kot bi z lune padla, ko bo šlo zares,..user posted image

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 30.11.2008 12:36:27 >

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
30.11.2008 13:01:29   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

in ja,
...jaz obožujem sneg, ljubim poletje, uživam na pomladnem travniku in imam rada jesenski gozd...

meni je vse lepo, vsak letni čas ima svoje čare (minusi me sploh ne zanimajo)....

Se mi zdi, da si večni optimist,.. Vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da si ti pisala, da si bila na ogledu porodnišnice Celje,..
Zanima me, kateri dan je ogled in ob kateri uri, ter ali se je potrebno kaj najavit, ali lahko kar tako prideš? Že skoraj šest let nisem bila tam, pa me zanima, če so kaj preuredili,..user posted image , da ne bom kot bi z lune padla, ko bo šlo zares,..user posted image

ali optimist ali pa naivnež...
tko pač je... meni je fajn... tukaj in zdaj...

ogledi so vsak torek od 13h do 14h
nič se ne najviš, samo prideš in spodaj pri info. poveš zakaj si prišla...
se je spremenilo, pred tremi-štirimi leti

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
30.11.2008 13:55:21   
mami_1979
martka

ogledi so vsak torek od 13h do 14h
nič se ne najviš, samo prideš in spodaj pri info. poveš zakaj si prišla...
se je spremenilo, pred tremi-štirimi leti

Hvala

Bi še katera šla?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
30.11.2008 15:55:08   
katja_p
Grem zdle mal ven, da se nadiham svežga zraka pa mal razmigam user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.11.2008 16:01:12   
Dali*

Greš mal počivat, ker..................... SI 4 URE SEDELA?!?!?

Ja, ker sem sedela in jedla...tko da me je pod rebri vse tiščalo in bolelo. Kot neki čudni krči. Ne vem kva je blo to, sam tok težko sem dihala, pa kislina in vse mi je gor metalo. Zvečer ob 23.00 sem komaj prišla malo k sebi. Joj joj...

Sem manj utrujena, če sem na nogah in se nadiham zraka zunaj.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.11.2008 16:03:24   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

evo, tudi mene doma!! user posted image user posted image Sem oz. smo super, jaz še ful pod vtisi celega tedna. Ko se malo odpočijem in pridem k sebi, pa sporočim, kako je bilo.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje!! sem vas kar pogrešala v P., tak da je blo fajn na hitro vas prebrat.

Se kmalu še kaj oglasim, vmes pa kar pridno čvekajte.
user posted image  

Ojla...welcome back. Ti si kr lepo odpočij in se nazaj aklimatiziraj...user posted image

Objemček za malo Elino...user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.11.2008 16:06:36   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

05.12 
Katja_p 
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  4.12.,SG,user posted image +14,5kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 1.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  1.12., CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 5 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 22 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.11.2008 17:34:00   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ja, ker sem sedela in jedla...tko da me je pod rebri vse tiščalo in bolelo. Kot neki čudni krči. Ne vem kva je blo to, sam tok težko sem dihala, pa kislina in vse mi je gor metalo. Zvečer ob 23.00 sem komaj prišla malo k sebi. Joj joj...

upam, da si tole mojo izjavo vzela kot HEC, ker je to tudi bilo!!!
saj tudi mene najbolj utrudi mirovanje...
svež zrak in gibanje pa me napolni z novo energijo, tk da čist razumem kako si se počutila, če cel dan samo papcaš in čičaš (tko kot jaz pri stari mami, pol pa doma mislim, da sem maraton tekla, tako sem utrujena)...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.11.2008 17:35:49   
martka
gledam varuška, na pomoč!

pa ja...

in potem varuška v enem!!! tednu!!! vse spremeni...
halo???
mogoče v tem času lahko pride le do rahlega samozavedanja svojih napačnih ravnanj

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.11.2008 18:23:09   
_kathy_
Evo, da vas še jst pozdravim. Midva pa sma bla včeri u Budimpešti malo ...u sm prvič sm pelala tk dolgo potuser posted image user posted image ...pa sma prišla zlo pozn domov, ko ste že vse pridno pančale. Sm vas pa prebrala, kaj vse ste se včeri pogovarjale, preden sem potonila u spanec ... No, danes sma si pa privoščila doooolg spanec, potem sma pa šla k mojim na kosilo in po kosilu smo šli k bratrancu gledat štručko. Ima sinka, Žigata, ki je ravno danes star en mesec ... uuuu kk sonček jeuser posted image user posted image user posted image kooooomaj že čakam našega korenjakauser posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.11.2008 18:23:55   
brkn83
mami 1979 - ja js bi tudi šla pogledat porodnišnico. Ja kdaj pa bi šla? Sam ta torek ne morem, naslednjega pa lahko.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.11.2008 18:25:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Pozdravljene. Pa sva doma.
Se vam na hitro javljam ker ne morem sedet(šivi) tak da povem da sva vredu, se dojiva. V sredo sem ob 18:45 prišla v porodno ob 21:07 pa sem že cartala. Kaj več vam napišem ko bom lahko sedelauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

evo, tudi mene doma!! Sem oz. smo super, jaz še ful pod vtisi celega tedna. Ko se malo odpočijem in pridem k sebi, pa sporočim, kako je bilo.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje!! sem vas kar pogrešala v P., tak da je blo fajn na hitro vas prebrat.

Se kmalu še kaj oglasim, vmes pa kar pridno čvekajte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.11.2008 22:05:59   
Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

upam, da si tole mojo izjavo vzela kot HEC, ker je to tudi bilo!!!
saj tudi mene najbolj utrudi mirovanje...
svež zrak in gibanje pa me napolni z novo energijo, tk da čist razumem kako si se počutila, če cel dan samo papcaš in čičaš (tko kot jaz pri stari mami, pol pa doma mislim, da sem maraton tekla, tako sem utrujena)...

martka, ma itak, da sem vzela za hec...dej dej...

sam me res full neki dni zdej matrajo neki krči po trebuhu, sploh če sedim, ali ležim... a so to kao lažni popadki, al neki tazga...ma mi ni glih prijeten občutek, ker to krčenje spremlja bolečina......bom nekak zdržala...

Glih čekiram na netu, kaj lahko naridim, poleg dodatnega magnezija itd....ki ga glih ne bi jemala, ker jemljem elevit in mislim, da bi zadostovalo kar se magnezija tiče...

...morem si mal počekirat, kje najdem kake dihalne vaje še pred MŠ, da bi mogoče to ublažila z dihanjem, ko me zagrabi...

...al še ktera kaj priporoča?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.11.2008 22:30:40   
katja_p
Zdle sm mela rjav izcedek na WC papirju. Bom zjutraj klicala G, da mi pove, če se pridem pokazat.

Razn, če se že ponoči kaj naredi.

Očitnose bo začelo dogajat user posted image  Zdej me bo pa začelo bit strah user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.11.2008 23:06:00   
urška13
katja_p nič strah bit, vse bo ok, boš vidla.

bobika in bethany lepo vaju je spet brat in videt da sta ok.

aja. lolita, saj vem, kje so čateške....sem le ironično pripomnila v smislu, kako je lahko za njih to rehabilitacija, če se mora vsak dan še vozit. takrat bi moral počivat in se razgibavat.

ostale, ko še čakate...a gre katera jutri na telovadbo v zd? a sploh je?

dober spite

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.12.2008 6:03:58   
urška13
dobro jutrooooo
evo, včeraj ta zadnja, danes ta prva. to mi pa še ni ratal user posted image sem mogla lulat, pa ni šlo več nazaj zaspat in še kolk me je pekel. sem se rajši vstala,da dragega ne prebudim, jaz sem se tako samo še premetavala. itak moram bit pa navsezgodaj v laboratoriju, da dam kri na tešče za ene raziskave. in ker vem, da bom cel dan brez kompa, vam raje že kar zdajle pišem. no, upam, da pride katera na telovadbo v zd. saj je ob 17h, a ne? kaj že rabim poleg trenirke? ste že enkrat napisale, a se ne spomnim. no, upam, da pridem vmes do kompa vsaj za 5minut, da preberem vaše odgovore.
lep dan

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.12.2008 7:00:26   
katja_p
Sam da javim, da sm še tu user posted image  Mirna noč, izcedka nič ... Bomo še mal počakali user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.12.2008 7:01:32   
spps
Dobro jutro!
eto.pa smo dočakali decemberuser posted image user posted image katja,martka.mami79-nizek štartuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 1.12.2008 7:02:02 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.12.2008 7:02:50   
Dali*
Katja - waw...ja zdej je pa že december. Sporoči kako in kaj si se dogovorila z G. Sem mislila, da imaš danes pregled, pa vidim, da imaš šele 4.12., tko da ukrepaj čimprej, heh...

No...lahko pa da bo tvoja pupa prehitevala, ko si mislila, da bo malce zamudila. Ti predlagam, da se počasi kar preseliš v SG, da boš hitro v P, ko se bo začelo dogajati.

Ma...sej ne morem verjet, da si že na vrsti...dej nehi...tko hitro gre...da se še parkrat obrnem in bo marec tu....

Čakamo na info...

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.12.2008 7:07:33   
Dali*
urška13 - joj meni sploh še ni ratalo pridet do telovadbe, ma se spravljam že 2 meseca. Vedno pride nekaj vmes, ali pa se mi ne da...če se že doma razmigam in nahodim na sprehodu.
No, 3 x ko sem šla je odpadlo...tko da ti priporočam, da prej pokličeš na 5434437, 431 - Pavlina Nikolić. Je pa tam v tisem bloku ZD, kjer so G ordinacije. Prva soba levo.

Potrebuješ trenerko in menda si kar v nogavičkah. Se pa nimaš kje spreoblečt, tko da prideš tja kar v trenerki, no lahko se spreoblečeš na wc-ju.

Lepo se razmigaj, če se boš odločila it. Jaz bom mogoče začela hodit, ko bom v CE, ker se mi ne da vozit samo zaradi tega v CE, sploh pa v tem vremenu.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.12.2008 7:08:15   
Dali*
Dobro jutro Katja!

Vidim, da si še tle... Povej situacijo....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?