Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:23:00
|
|
|
|
katja_p
|
Js bi pa že šla v P ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:29:21
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js bi pa že šla v P ... Katja...kaj si tok neučakana. Kolikokrat si že preverila torbo za v P, pa preložila cotke za malo Tjaško...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:34:51
|
|
|
|
Dali*
|
No...z betty80 sma ugotovile, da sma ble sošolke v OŠ, kok je CE majhno, no pa SLO tudi... Ja, ni kaj zdej je naša generacija na vrsti za .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:36:35
|
|
|
|
martka
|
ZAKAJ pa jaz nimam zs, če se poznava? od kod? ?? sem komaj zdaj prišla domov, cel dan tekala naokoli- je moj rekel, a kr peš boš šla v mass, sem rekla ja in hitro bom hodila, ker nočem čez rok čakat... je rekel, no, pa po poti ga tud ne izgubit...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:38:33
|
|
|
|
betty80
|
martka moj je bil včasih tvoj sosed na Zelenici
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:43:52
|
|
|
|
katja_p
|
CE je pa očitno res majhno, če se vse poznate
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:44:54
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js bi pa že šla v P ... Katja...kaj si tok neučakana. Kolikokrat si že preverila torbo za v P, pa preložila cotke za malo Tjaško... Niti enkrat Mam torbo kr v Iztokovem avtu, cotk pa tud nism kaj prelagala. Sm pa mal prestavljala previjalno pa te pripomočke pripravla za sprevijanje
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 13:46:49
|
|
|
|
betty80
|
Nič, jst vas za danes zapuščam. Grem ob 14.00 iz službe, mam materinsko šolo. Doma pa zaenkrat še nimam dostopa do interneta. Lepo se imejte vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 14:28:50
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty80 martka moj je bil včasih tvoj sosed na Zelenici zakaj pa meni to ni smešno? saj še vedno ne vem kdo je tvoj in ne kdo si ti... zdaj kot nora tuhtam, kdo vse se je odselil z zelenice... a prav v tem istem bloku al kaj? aha!! a je stanoval nad nami? BV, tkole ne bom nikol vedela. grem solato naredit in mogoče mi ju3 izdaš secret... za kuharice: danes jemo zelenjavni riž, panirane pišč. zrezke in mešano solato. drugač pa, če vas zanima je moj spuščen trebuh danes še nižje kot pred dnevi... a res ne more bit datum hitreje? saj mi lahko trebuh še med kolena pade
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 14:34:58
|
|
|
|
martka
|
ko se trebuh začne spuščat izgleda takole... iz obeh strani... je moj sine rekel, da ga na sliki .... taakoo ven tiščim... in zraven demonstriral s svojim...
< Sporočilo je popravil martka -- 2.12.2008 14:35:31 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 14:55:53
|
|
|
|
katja_p
|
Js grem tud zdle kuhat: cordon blue, mal zelenjavne rižite, mal pomfrija in zelena solata.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 16:11:18
|
|
|
|
_kathy_
|
Mene zanima, zakaj pijete malinov čaj? A to iz malinovih listov?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 20:12:23
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Mene zanima, zakaj pijete malinov čaj? A to iz malinovih listov? ker BAJE mehča maternični vrat - a moja G. ne ve nič o tem, je rekla; škodit ne more, saj je dobro, da veliko pijete... pri mehčanju MV "pomaga" sperma, v kateri so takšne snovi, kot v sredstvih za pospeševanje odpiranja oz. mehčanja vratu, ki jih dajemo nosečnicam, ki so preko roka... oz. obratno (v kemiji je to kot v naravi) pa akupunkturo je pohvalila in cd smejoči porod in dr.Pajtnarja in njegove metode ter vizualizacijo.. rekla je še to, da se je najpomembneje prepustiti in dovoliti, da se zgodi ko in kar se mora...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 20:17:36
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka pri mehčanju MV "pomaga" sperma, v kateri so takšne snovi, kot v sredstvih za pospeševanje odpiranja oz. mehčanja vratu, ki jih dajemo nosečnicam, ki so preko roka... oz. obratno (v kemiji je to kot v naravi) rekla je še to, da se je najpomembneje prepustiti in dovoliti, da se zgodi ko in kar se mora... ...se povsem strinjam...sperma za začetek in konec...jah, brez nje ne bi zanosile...na koncu pa tudi prav pride...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 20:20:03
|
|
|
|
spps
|
ojla! kaj zdaj decemberke,a še nobena ne misli it?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 20:43:05
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kaj zdaj decemberke,a še nobena ne misli it? hja, me bi že šle, kajne katja in mami? a naše niso enakega mnenja... čeprav, kje pa je katja?!? in mami?!? naš sine že spi, jaz pa grem zdaj k dragemu, da mi zmehča MV
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 20:43:23
|
|
|
|
Dali*
|
Eccola punce, končno so odprli glasovanje za Moj okrogli trebušček. Jaz sem za vse naše že glasovala in jim dodelila 5, tko da... Glasujte za Moj okrogli trebušček. Hvala! http://album.ringaraja.net/index.php?page=prize
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 21:32:53
|
|
|
|
_kathy_
|
Zanima me, če je katera tu gor na ringaraji, pri tednih nosečnosti vpisala podatke. Men zdravnica vodi, da sem sedaj noseča 33t, tu gor, pa mi piše, da sem noseča 34t. A katera ve, zakaj je odstopanje?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 21:42:47
|
|
|
|
martka
|
Glasujte za Moj okrogli trebušček. Hvala! glasovala! zate! in bethany! (drugih pa ne poznam)... zakaj mi je pa prileplo oni link, pa pojma nimam... itak!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 21:44:14
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Zanima me, če je katera tu gor na ringaraji, pri tednih nosečnosti vpisala podatke. Men zdravnica vodi, da sem sedaj noseča 33t, tu gor, pa mi piše, da sem noseča 34t. A katera ve, zakaj je odstopanje? meni pride enako...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 21:57:26
|
|
|
|
Dali*
|
misim, da je mal zamika na RR, jaz sem se malo poigrala z datumi, da mi zdej OK vodi in da se mi ob sredat obračajo tedni.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 21:58:03
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka Glasujte za Moj okrogli trebušček. Hvala! glasovala! zate! in bethany! hvala...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 21:58:49
|
|
|
|
Dali*
|
Pogrešam Katjo_p. Se mogoče kaj dogaja???
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.12.2008 22:01:30
|
|
|
|
_kathy_
|
ja ... zdaj se pa že nekaj ur ni nič oglasila ...je že kam šla?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBarvanje las v nosečnosti – da ali ne?Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?