Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 10:47:32
|
|
|
|
_kathy_
|
Nič, grem jst u shopping. Se potem javim, ve pa pridno čvekajte, da bom imela potem kaj brat .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 11:08:02
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro punce!!! Kak ste?? Kje sta tisti dve, ki že veselo čakata na štart???? Dali in spps si predstavljata, ko bo Betty rodila, potem pa nam tud več velik ne fali.December bo tak hiter mim da groza.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 11:08:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro punce!!! Kak ste?? Kje sta tisti dve, ki že veselo čakata na štart???? Dali in spps si predstavljata, ko bo Betty rodila, potem pa nam tud več velik ne fali.December bo tak hiter mim da groza. koooomaj čakam
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 11:18:08
|
|
|
|
katja_p
|
Ojla! Sm mal dlje potegnila spanec Diagnoza: Spanje preteklo noč = brez zbujanja do 6.00 Obisk WC = samo ob 6.00 Fizično počutje = OK Psihično počutje = OK, a bi rada že šla v P Gibi otroka: trenutno malo spi, ko js spim ona tud spi, pol se pa počas mal prebuja. Dans še nismo na 10, ker je mami predolg spala. Predporodni znaki = 0 Mogoč pa ne bom prva decembrka ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 11:21:05
|
|
|
|
sonček85
|
navijam za prvo decemberko
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 11:28:42
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 navijam za prvo decemberko Js navijam za sebe, pa hkrati še kr za martko
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 11:46:04
|
|
|
|
bobika1
|
Pozdravljene. Da vas na hitro pozdravim. Dodala sem nekaj slikic v album mojga malega škratka, če želi katera lahko pogleda. Drugače midva sva vredu, razen matic je dobil krčke tako da je danes že od 8 pokonc, zaspi največ za 15 min... Upam da bo kmalu boljše ko bo kaj več časa pridem zopet pozdravit.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 12:05:37
|
|
|
|
Dali*
|
Ecco...mene nazaj s sprehoda. kok je blo fajn...malo sem še potelovadila na vrhu in gledala celje in vam vsem skupaj malo pomahala v pozdrav...a ste me videle??? Aha, katja je še z nami...martka pa se ni še nič oglasila, pa mami1979 tudi ne ???
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 12:06:33
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1 Pozdravljene. Da vas na hitro pozdravim. Dodala sem nekaj slikic v album mojga malega škratka, če želi katera lahko pogleda. Drugače midva sva vredu, razen matic je dobil krčke tako da je danes že od 8 pokonc, zaspi največ za 15 min... Upam da bo kmalu boljše ko bo kaj več časa pridem zopet pozdravit. ja luštkan je ta tvoj mali škratek...komaj čakam, da bo marec tu, da bom še jaz svojega lahko cartala v naročju.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 13:07:31
|
|
|
|
Lolita23
|
Bobika1 tvoj je pa res lušten.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 13:45:24
|
|
|
|
bobika1
|
Hvala. No sedaj spi že 1 uro . Danes je bila tu patronažna in smo ga stehtali tako da ima že 3240g. Je rekla da zaenkrat mam dost mleka ker naj bi 20g na dan pridobiv tako da od sobote ko sa doma je pridobiv 240g . Dali boš videla kako hitro bo marec tu (ker potem ko pogledaš za nazaj se ti zdi da si šele zvedu da si noseč pa greš že rodit.)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 13:53:45
|
|
|
|
sonček85
|
bobika:tvoj mali je pa res pravi princ
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 13:59:05
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika1 ... Dodala sem nekaj slikic v album mojga malega škratka, če želi katera lahko pogleda. Drugače midva sva vredu, razen matic je dobil krčke tako da je danes že od 8 pokonc, zaspi največ za 15 min... Upam da bo kmalu boljše ... Kakga šikanga škrateka maš! Našo tudi neki krčeki matrajo, s čim si pomagaš? Js jo pomirim samo z zizo! Potem pa zaspi na njej...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 14:02:23
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p jaz bom uporabila katjino razpredelnico in vnesla svoje podatke... Diagnoza: Spanje preteklo noč = brez zbujanja do 6.15 sanje: sem brcnila babico iz sobe, ker je bila tista, ki mi je zoprna Obisk WC = ob 6.15 zajtrk: 7.00 domača naloga: in potem okoli 8.30 ena ura sedenja na školjki Fizično počutje = Psihično počutje = KRASNO, a bi že... Gibi otroka: so a nekako bolj na počasi in "previdno" Predporodni znaki = 0 prva decembrka
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 14:26:49
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: katja_p jaz bom uporabila katjino razpredelnico in vnesla svoje podatke... Diagnoza: Spanje preteklo noč = brez zbujanja do 6.15 sanje: sem brcnila babico iz sobe, ker je bila tista, ki mi je zoprna Obisk WC = ob 6.15 zajtrk: 7.00 domača naloga: in potem okoli 8.30 ena ura sedenja na školjki Fizično počutje = Psihično počutje = KRASNO, a bi že... Gibi otroka: so a nekako bolj na počasi in "previdno" Predporodni znaki = 0 prva decembrka ja super za tele razpredelnice...tko lahko fino spremljamo vaše dni... ...super se držte, zdej jo pa za vsak znakec še dopolnjujte.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 14:48:49
|
|
|
|
_kathy_
|
Ecola, jst sm že nazaj ...nism našla pouštra. A ve katera, kje jih kaj prodajajo??? Am pa še vesela novička ...danes je na svet prijokal še četrti dojenček v tem letu v naši familiji. Sestrična je ob 11:00h povila hčerkico Saro.Jupi!!! Sedaj pa vsi čakamo še samo našega škrata .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 14:54:04
|
|
|
|
katja_p
|
Js sm iz pregleda. Na CTG je bila na začetku zlo aktivna, pol se ji je uspelo mal umirit. Popadkov ni kazalo nič. G me je vaginalno pregledala, povedala sem ji za nedeljski rjav izcedek in da imam v splošnem povečan izvcedek zadnje dni in da je bolj voden. Preverila, rekla, da ni plodovnica. Me je pa poslala jutri v SG v P na CTG, ker imam pač rok. In če me ne obdržijo noter (kar me najbrž ne bojo, ker sm še čist zaprta), se vidiva zopet v ponedeljek zjutraj. Kako razložiš , da bi rad, da pride ven?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 15:10:00
|
|
|
|
Dali*
|
Katja...torej tudi tebe bo mala malce pohecala in se še ne bo kar razkrila. Joj, sam v SG se vozit na CTG...uf...Najbrž se boš počasi že selila k staršem v SG, da boš imela bližje...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 15:14:39
|
|
|
|
_kathy_
|
katja_p, a u SG imaš tudi G? Am mene je pa včeri zvečer v spodnjem trebuhu nekaj špikalo ...nwm zakaj. Ampak sedaj je ok. Je moj postal čisto bled, pa je reku: "Prosim ne že zdaj. Ti bom jst povedu kdaj se naj začne, ko se bom jst pripravu!"hahaha. Mi2 pa res ne boma tebe ubogala, bo kr naš škrat tisti GLAVNI .
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 15:41:11
|
|
|
|
Lolita23
|
-kathy- čestitke za novo družinsko pridobitev
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 15:57:41
|
|
|
|
Dali*
|
... prosim za pomoč, predno gnjavim mojo G po telefonu torej...v nedeljo sem imela krče na desni strani trebuha, brez otrdevanja trebuha in od takrat naprej me boli "nekaj" med popkom in žličko. Ko se sklonim, tudi ležanje na boku, hrbtu, kakorkoli mi sploh ne paše, ko globoko vdihnem... Bolečina je pa konstantna in se ne pojavlja samo na trenutke. Kaj menite, kaj bi to bilo?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 16:13:26
|
|
|
|
_kathy_
|
hmmm to pa ne vem kaj bi bilo. Mene občasno kaj zaboli, če se na primer sklonim ali pa čudno uležem ... pa potem kr mine. Sam tisti trenutek tak zaskeli.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 16:57:15
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, vem sicer ne, kaj bi blo, bi blo pa fajn, da jutri svojo G pokličeš. Ziher je ziher. Še posebej, če imaš to bolečino konstantno od nedelje. Ja, tale naša se bo še mal pozabavala Se je od ELine nalezla _kathy_: ne, G imam v Velenju, a ker grem rodit v SG, morm tja na CTG jutri. Pol nasledn tedn pa spet k svoji G v Velenje. No, mogoč me bodo pa v P obdržali Madonca, sm optimist ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 16:58:38
|
|
|
|
katja_p
|
Mene pa zdle zadnjo uro neki špika v spodnjem delu trebuha. Tk vsake tolk mal ... Najbrž nč resnega ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.12.2008 17:26:49
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Kako razložiš , da bi rad, da pride ven? NA ENAK NAČIN KOT OTROK TEBI, DA ŠE NI NJEGOV ČAS!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?