Talibetun_tewhidi
|
se opravičujem ker se nisem prej javila. z mojim sporočilom nisem mislila da nej mu bo sluga, kakor ste me komentirale, ampak v tem je modrost. velikokrat je uspešno, je pa res da pri cepcih ne uspe . zato sem ji svetovala da se ne utika v ta denar in ne sprašuje preveč, dobro bi blo pozabit,... ker tako so samo novi prepiri. se pa moraš vprašat. sva midva za skupaj ali ne? hočem biti z njim ali ne? če hočeš nadeljevat vezo, se potrudi, pa bo to sigurno opazil, razen če ni kakšen cepec. jaz osebno rade volje se prebudim in svojemu kaj skuham, pa nej bo to 2 ura zjutraj, ampak tudi on mene preseneti, ko sem bolana ali mam krče ob menstruaciji, pa ne morem nč samo ležim, pa mi on kaj pripravi in poskbi za mene.pa tudi nekajkrat se mi ne da nč, pa on rade volje namesto mene:) "kolikokor dobrega daš toliko dobiš, toliko ljubezni kot daš toliko se ti je vrne...." bodi pozitivna in pomagaj da se zaupanje vrne. namesto kreganja "kam si dal to...? " raje mu reci, da ti lahko vedno zaupa, tudi če je denar zapravil za stave ali v kakšni igralnici, ali pa ga komu posodil, reci da ne boš nč jezna, moraš poudariti da ti je važna resnica - zaupanje, ne pa denar. denar pride in gre... denar ni vreden kreganja. sem brala mal od drugih mnenja, sicer mi večina mnenj ni všeč, ampak se zaradi njih nebi prepirala. vsak ima pravico izraziti svoje mnenje. ampak če boš ti "lajala" na njega, kot bi verjetno večina storila, s tem ne boš nič dobrega dosegla. lp
< Sporočilo je popravil Talibetun_tewhidi -- 11.12.2008 22:13:24 >
|