Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bili pri homeopatu, res si je vzel čas, vse izprašal, ni da ni. Potem je Gregi dobil zdravilo, zdaj pa srčno, srčno upam, da mu bo pomagalo. Dr. nas je opozoril, da se zna stanje v prihodnjih 24 ur poslabšati, potem pa gre rapidno na bolje. To je značilno za delovanje homeopatskih zdravil. No, kot se rekla: upam na najboljše Aja, pa prestavit moram januarsko cepljenje, da se mu telesno ravnovesje spet ne poruši, dokler se primerno ne utrdi. Anitka, tudi Gal se bo navadil na kaj drugega kot le dojenje Držim pestke, da bodo homeopatska zdravila pomagala . Pa seveda tudi jaz upam, da bo GH pri nas stekla in prav tako AM. Špelin@, tudi jaz držim pesti, da se zrihta. Saj to je zelo logična diagnoza in smiselna. Res upam, da bo od sedaj v redu Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale.