|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znižano plačilo vrtca - novi obrazci
23.12.2008 14:51:52   
marijaklara
Vlogo sem oddala do 15.11., tako kot je treba, pa so mi poslali dopis, da naj dopolnim vlogo z EMŠO zame in za moža. Pokličem, pa pravijo, da so novi obrazci in ker sem poslala starega, ga bodo upoštevali če pošljem še EMŠO. ?  Sem preverila in so res novi obrazci in še vse podatke sedaj pridobijo sami. Me pa vseeno zanima, ker vloge zbira vrtec, ki jih potem pošlje občini, ali res ne bo problemov ker je stara vloga (emšo sem jim poslala)?

Pa še to, sama sem priložila vse potrebno (ftc. dohodn.odločbe, ..), ali kljub temu še vedno vse pridobijo sami, čeprav je že vse priloženo, in ali bo to pridobivanje podatkov podaljšalo izdajanje odločb? lani sem jo prejela mislim da šele konec februarja, če že ni bil marec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znižano plačilo vrtca - novi obrazci
23.12.2008 15:13:49   
uursa
Lani so podaljšali in so vloge zbirali do konca leta,zato so bile odločbe tako pozno.Sama sem jo dobila marca.Sicer se mi tudi glede na to ,da jim damo vse podatke,zdi da  rabijo preveč časa.Tudi meni ni jasno,če itak vse preverijo,zakaj moramo sami dajat!?Drugače imajo pa čas za odločbe do konec januarja.

(odgovor članu marijaklara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?