|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
2.1.2009 9:12:04   
TinaV*
Dobro jutro

najprej zelim vsem srecno,zdravo in uspesno 2009...

potem vam ponujam user posted image (pa se sebi jo grem skuhat) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako smo spale? mi super.....
danes pa gremo k mojim,na kosilo user posted image user posted image  spet ne rabim kuhat user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
2.1.2009 9:16:06   
Anonimen
jaz pa še ne vem kaj bomo danes jedli/kuhaliuser posted image
čaka me pa en kup opravkov in se nikakor ne morem spravit zraven. no stuširala se sem in si posušila lase. user posted image drugače pa spet visim na rr. bom mogla res rač izklopit, ker drugače me kar gor potegne.user posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
2.1.2009 9:40:16   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ADA jutri so v tvoji službi pogače, idi jih malo obiskatuser posted image

u, to pa skoraj ne bi smela zamuditiuser posted image

jap, sicer pa sem jih danes žicala za februar, pa je bila sllišati kar navdušena, a se kar zmeniva.

Ta mesec malo poglej, če ti kaj manjka za Mihca. Lahko pogledam, kaj imam na vikendu in če kaj takega rabiš, ti z veseljem takrat dam.

user posted image user posted image user posted image
vsekakor pa se morava dobiti z otroci, da vidimo, če bo pri Lani in Adamu preskočila iskricauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
2.1.2009 9:41:26   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

dobro jutro..
adajaz poznamene ki so dali za pirotehniko1300€

svašta
no in potem je pa kriza in recesija user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.1.2009 9:55:06   
trezika
Dobro jutro!
Mi smo se glih menli zadnjič, kako bogati bi bli, če bi dobli ves ta denar, ki je šel z ognjemeti v zrakuser posted image user posted image user posted image  kr en folk pa res pretirava... fant dela v trgovini in mi je pravil, koliko je folk tega kupovaluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.1.2009 10:04:11   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!
Mi smo se glih menli zadnjič, kako bogati bi bli, če bi dobli ves ta denar, ki je šel z ognjemeti v zrakuser posted image user posted image user posted image  kr en folk pa res pretirava... fant dela v trgovini in mi je pravil, koliko je folk tega kupovaluser posted image

pa dodaj še tisti denar, ki gre s cigaretnim dimom v zrak in potem sploh ne rabiš imeti več kot tri otroke, da obogatišuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
2.1.2009 10:09:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro!

pa dodaj še tisti denar, ki gre s cigaretnim dimom v zrak in potem sploh ne rabiš imeti več kot tri otroke, da obogatišuser posted image

user posted image user posted image user posted image  maš čisto prav user posted image user posted image user posted image  
Samo ne razumem zakaj se folk pritožuje, da nima denarja, kakšna kriza je... sn se glih zadnjič skoraj z eno skregala, kr mi je jamrala, danima denarja, kako je vse drago in blablabla...zravn pa si je prižigala čik za čikom...mater mi je dvignila pritiskuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
2.1.2009 10:31:51   
ada2
saj v tem je problem, mediji so napihnili to krizo in zdaj še tisti, ki niso v krizi, ki imajo dovolj za normalno preživetje jamrajo, tisti, ki pa so bili že prej na robu, pa so zdaj res ubogi, pa so tiho, pa trpijo. se mi zdi, da še vedno drži tisto - kdor jamra se mu mora vzetiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
2.1.2009 11:23:31   
tatly
deja saj jih poznas!
saj jaz sem tudi rekla eni bogi otroci nimajo za eno malo zemljico oni pa tlko dnara za toto norijo-te pa naj gdo rece da je financna kriza
midva sma pucala ker dobima jutri obiske-pride valerija ki sma skupaj ble v porodni pol se pa v sobi v p!
petra jutri lahko pridete kaj ker mam spucanouser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 13:01:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 13:02:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1736
2.1.2009 13:07:01   
ada2
moj je pa na hrvaško mogel zdaj, pa upam, da bo hitro nazaj, da bom lahko šla jaz v službo na kavicouser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 13:09:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.1.2009 13:09:52   
trezika
pa na pogače ne?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
2.1.2009 13:12:35   
ada2

Kaj še nisi šla. Daj če greš idi pa poišči Juričko, pa ji vošči za Novo leto.user posted image

ja, če mi bo uspelo iti bom itak Juričko poiskala, da vidim, če je kaj pogač ostalouser posted image user posted image user posted image
imam pa kavo za sodelavke in bi res rada malo šla pokukat kako se kaj imajo.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1740
2.1.2009 13:19:06   
suncicica
haj
je kateri jasno kdaj od g dobis potrdilo za novorojenckov paket?

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
2.1.2009 13:24:52   
Jaanža
Lep pozdrav

Na kratko se vam javim ...(tina)

samo da vam povem prijavila sem se eno mamico...se pravi sestro...jo bomo sprejele kajne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj vec pa bo sama povedala...

me pa se cujemo c e ne prej vecer al pa jutri

Tina

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
2.1.2009 13:55:28   
Jaanža
ja dobiš ga mesec pred porodom čepa je slučajno pozabil pa ga spomni.... meni ga je napisal mesec pred porodom!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.12.2008 sva dobila najvecji zaklad...Zano ki je velika 49 cm in 2810g

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
2.1.2009 13:58:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

haj
je kateri jasno kdaj od g dobis potrdilo za novorojenckov paket?

meni se zdi, da sem dobila to od G malo prej kot 60dni do pdp - ker 60dni prej lahko začneš skoraj vse papirje urejat.

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
2.1.2009 14:02:02   
Jaanža
meni ga je dal mesec dni prej pa sem ga dobla pol pravi cajt!!!!nevem nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
2.1.2009 14:09:55   
Anonimen
denar od paketa dobiš nekje en mesec preden greš rodit(15.4.so mi nakazali-5.5sem šla rodit).  za paket ne vem. v glavnem jaz sem sigurno prej dobila potrdilo, kot mesec dni prej.

(odgovor članu Jaanža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
2.1.2009 14:12:11   
Anonimen
verjamem pa , da pač eni g ne dajo prej. mislim, da si ti  petra tudi dolgo čakala, ali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
2.1.2009 14:13:03   
Anonimen
jaanža pa dobrodošla!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
2.1.2009 14:22:21   
Jaanža
deja hvala za dobrodošlico!!!

nevem jaz sem tudi dnar vzela ne paketa pa mi je dal potrdilo novembra ko sem mela pregled 12.decembra pa sem dnar mela nakazan!!!

pojma nimam tak kak praviš od g do g je odvisno po moje!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
2.1.2009 14:27:43   
Jaanža
in kako kaj drugače malo se še lovim sami z mojim žepkom sma doma po tv nega nič pametnega na netu tudi nič pa mi je dolg cajt!!!

je bla prej tina tu mi je malo popestrila dan ko me je registrirala!!vglavnem žepek spi pa mi je dolg cajt!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?

Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (38%)

Javni. (50%)

Zasebni. (0%)

Montessori. (0%)

Waldorfski. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!