Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ma sem sigurna, da se bo danes zvečer še zbudila... ma prav, kar nej se.... potem bo itak takoj nazaj zaspala...

in posledično čez dan premalo poje....... zato torej 3 ure....
? Jaz toliko dobim, da mi je že zoprno. Pa ne misliti, da sem nehvaležna, ampak vse kar je normalno. Ne vem če nima istih številk trenerk za spomladi enih sedem, osem, bodijev št. 80 enih 15. Škoda mi je denarja, ker tak ne more vse ponositi. Včeraj je spet dobila mikico s kapuco - prav ji bo kvečjemu dva tedna, danes je dobila eno mikico spet. Jaz nisem razsipna in mi je to vse preveč. Rada vidim, da je lepo oblečena, pa barvno usklajena da je, ampak toliko pa ne rabi. Vsi zgleda radi kupujejo cotke, ker so tak cart in pa izbira je velika.
...pa takih cvetk je kar nekaj.....nekaj prinesejo pa sploh ne študirajo koliko bo otrok star, ko bo lahko to nosil......