emi*
|
Dan dan! Še 1x srečno! Ma končno je šlo to novo leto mimo,meni se sploh ni dalo čakat,sem šla kar spat 10 min čez polnoč. Tolko da sem dragemu naredila veselje da ni bil sam,ko pa mi je tako težil,če ne bi šla že prej spat. Midva sva tudi kupla Ines pametnega kužka,in non stop pritiska le uno tipko kje so pesmice,kaka še odpovej svoje drugače mam remix. Evo midve smo danes jedle prvo kašico,jaz sem ji kar zmiksala jabuko pa korenček.En obrok ji bom zaenkrat zamenjala.Ampak kako je jedla,ne morete verjet,cel čas je odpirala usta,kao:"Dej še!!" Sem si že mislila,da sanjam pa sem mamo klicala,da kolko lahko poje,pa je rekla naj malo počakam,kao če bo kaka reakcija in je blo vse ok,pa sem ji pol čez kako urco spet dala še malo in je kar zaspala vmes,ma se je utrudla z žvečenjem. Kar zmanjkalo jo je. Ma jaz moram počasi dodajat,saj jo bom še dojila ma ne tolko,ker se jaz razpadam,meni že skoraj rebra ven štrlijo,groza me je se ogledat v ogledalo. Celo me bo pojedla.Danes se že cel dan bašem,z vsem pomalo,moram se zredit v tem mesecu vsaj za 5kg.Sem si rekla,da bom kar dragega vpregla,da malo sesa pa čisti. Drugače me bo pobralo.Obvezno se moram zredit,ker se ne počutim dobro v svoji koži,ko smrt se zdim sama sebi. Nujno rabim recept,za se zredit!! Ga ma katera?
|