mehurčica
|
Ooo, koliko pogrešanih se je javilo. Pam koliko LEPIH slikic od naših oktoberčkov. Aneta, prava čopika mala, Lia z njenimi sladkimi nasmeški, Lan frajer, pa Elena mala puhica s kiklco in Julija zimska lepotička. Joj, jaz sem pa tako žalostna. Eni sedaj drugo noč spi pri Davidu in mi je tak hudo, ko je ni pri meni v sobi. Prvo noč sem jo nesla nazaj v spalnico, ker je jokala in nisem vedela ali je od tega, ker ni ista postelja. Včeraj pa je kar lepo zaspala, danes pa skoraj takoj. Ampak vseeno jo bom jutri spet preselila k meni. Pa še David dela probleme. Včeraj jo je še šel božat(to nama je danes povedal) in zaspal ob pogledu nanjo, danes pa noče več da tam spi. Je zadnje čase postal ljubosumen, čeprav ne vem zakaj, ker mu res dajema dosti pozornosti. Na enak način ga pozdravim, kot Eni(ga vzamem v naročje in poljubčkam), večkrat mu povema, da ga imava rada, sama grema kdaj z njim kam,.... Ma, ne vem več...je od sile kar hiperaktiven postal... Upam, da se to malo izboljša, ko gre v šolo... Da se vsaj malo umiri. Se bo mogel vsaj toliko, da bo kakšno nalogo naredil. Pandica, Ragdoll mačke se navežejo na ljudi. Je kar rabila, da se nas je navadila. Je sedaj čisto druga, kot prvi teden. Sem že takrat mislila, da se rada carta, pa tisto ni bilo še nič. Zdaj še za mano hodi, ko misli da kam grem, kot kuža. Pa jest je začela ful. Pa saj se lahko še zredi, ker ima samo 2 kili. Ji pa pravimo ponavadi kar Maja.... Moj večkrat Majči, jaz pa Majki ali pa tudi Majka, Majkica. Lane31, BRCA V RIIIIITTTT!!!!! Kaj se to pravi! No, jaz sem začela 2.1. z dieto. 1.1.mi je še bilo prehitro. Imam pa srečo, ker je moj tudi na dieti(ketonski), tako da mi ne dela luštov s kakimi poznimi visoko kaloričnimi večerjami. Joj, zdaj že tako dolgo pišem, da me bo ziher skenslalo........ pa da vidim..enter..