|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
6.1.2009 10:07:17   
TinaV*
o vceraj je pa la debata o kg in bruhanju v nosecnosti...no trezika vse to se je meni dogajalo pa nisem nic kaj pridobla oz zgubla....sem bruhala dosti od slabosti pa sem vseeno dobla 19-20 kg gor user posted image user posted image user posted image
sem ze na 68 se cisto malooooooooo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj vam tatly pove koliko me je skupaj user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.1.2009 10:07:29   
mamamajča
Tina, kolino so to pri nas.

Vem, deja, sem se hecala.
Jaz se spomnim, ko sma z Damjanom delala izpit za moped (user posted image ), sma se tudi pri njem slikala... Pa sem sliko bolj na trdo prijela in mi je barva ostala na prstih, slika pa spackana.user posted image user posted image user posted image
Ja mi všmarju pa mamo samo enega fotografa, pa je super!user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.1.2009 10:09:12   
TinaV*
pa to je tudi hitro narejeno...koline das pect se same pecejo krompir glih tak,zelje pa kislo ze tak kupim pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.1.2009 10:10:11   
mamamajča
Jaz pa se moram malo pohvalit, da mi mamini geni prevladujejouser posted image user posted image user posted image , ker moja mama je namreč zelooo drobna ženska, in sem tam, kot sem bla pred nosečnostjo. Zaenkrat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.1.2009 10:11:48   
TinaV*
user posted image  super bodi srecna,jaz nisem debela  da bi to rekla...mam pac prevec zaenkrat ampak do poletja ziher bo user posted image user posted image user posted image
samo sem srecna da nisem strij dobla....no dobro po nogi eni mam malo ampak ni panike user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.1.2009 10:12:08   
mamamajča
TinaV, jaz mam koline ful rada. Sploh moji so jih včasih delali iz prosene al kake kaše, jaz sem jim rekla bele koline, pa so ful dobre.
Ampak moja deda, ki sta iz mesta, sploh ne veta, kaj to jeuser posted image in jih tudi nimata rada...

Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.1.2009 10:12:23   
TinaV*
petra te pa nam le pokazi ko bos mela koledarje user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.1.2009 10:13:43   
TinaV*
zanimivo...moj je tudi z mesta pa jih ma full rad...meni so bele tudi boljse ko rdece...sicer pa jem obojne ker so zelooooo dobre...pac kakor komu,jaz mam pa take stvari rada...

pa zelje,repa oz vse kar je na zlico (no vampi ne) mam rada user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.1.2009 10:16:16   
mamamajča
Aha, čakaj...
Pri nas je blo tak (pa to je od vasi do vasi ful različno)-
rdeče so ble krvavice, potem neke sive, navadne, mislim da so iz ajdove kaše al kake, saj ne vem. tiste bele pa so ble čisto bele, ful redko jih še kje delajo, ampak so mele taki sladki okus, res dobre...
Tu v šmarju pa drugih sploh ne poznajo, samo krvaviceuser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.1.2009 10:17:06   
mamamajča
Tako!
Zaj pa je treba it malo pospravit, samo se ne bouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2460
6.1.2009 10:18:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

saj mi nebomo delali tistega koledarja, ki bi za vsak mesec bla slika. ena stran, pa na njen celo leto, pa to v okvir. mislim, da ma ceno za sliko okrog 5 eur. pa slika čist normalne velikosti. s  tem, da za aleševe bota obe gor, za mojo

saj mi mamo tudi samo eno stran. samo me jezi to, da ni neke razlike med koledarjem in sliko za posoš oz. osebno. pa ozadje enako kot pred 20leti.
tam pri oni(ki so vida slikali) ma pa krasno ozadje z snegom pokrajina pa zajčki,... res lepo- pa letnemu času primerno. saj jaz tudi nebi pri njem delala če nebi v vrtcu meli tega slikanja. drugo leto pa nebom v vrtcu naročila pa bom rajši samo emi sliko nesla ali pa ga res k toti v moškajnce pelala

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.1.2009 10:18:33   
petra *k
o kg.... jaz sem jih pridobla med nosečnostjo 15kg gor. pa mi je tia samo 3 kg pojela,tak da sem šla z bolnice z 72kg, zaj jih mam pa 62, tak da še dobri 2 morem dol spraviti. vsak dan sem par dag lažja. dosti se pozna tudi to, da mi, če le mamo čas gremo vun na sprehod za uro pa pol al pa še več.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.1.2009 10:20:19   
petra *k
no če bi blo po moje, bi jaz tudi nesla sliko doma nareto, tak jo najlažje slikaš, pa dobiš lepo sliko. pa dobro, kaj zaj čem, če oni tak delajo. pa drugo leto...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.1.2009 10:22:08   
Anonimen
ja saj!
no mi že lušta delate z kosili. jaz pa pa ne vem kaj bom kuhala?!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.1.2009 10:23:27   
Anonimen
kar se pa tiče slabosti v nosečnosti- hmmm še včeraj sem bruhala( danes sem prestopila že v 20t). pa se lepo redim +5kg že mam če ne več, se zaj po praznikih sploh nisem vagala. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.1.2009 10:23:50   
mamamajča
jaz sem gledala na internetu, ma en foto dtudio iz slovenske bistrica oglas, da delajo koledarje, in to zelo lepe. Mislim, da sliko pošlješ po mailu, pa ti potem oni pošlejo na dom.
Ampak res ful lepe.
Zakaj pa recimo ne grete k Emi?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.1.2009 10:26:15   
petra *k
ker so oni vsako leto pelali ylenio k hozjanu delat koledarja, in zato gremo tudi letos.kaj se naj jaz zaj nekaj glasim brezveze? jaz bom potem že alešu povedala mojo mnenje, če mi je lep al ne, pa se boma za drugo leto drugače zmenla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.1.2009 10:27:58   
mamamajča
ja, normalno, saj to pa maš prav.
Pa kaj skup bota na koledarji, al vsaka posebej?
Mi pa ga letos očitno ne bomo meli...user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.1.2009 10:29:02   
petra *k
ylenia bo držala tio- kar meni niti malo ne paše,ne ker je še le 4 leta stara, pa ni to hec. saj bom zraven stala, da bom tii glavico podpirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
6.1.2009 10:32:40   
Anonimen
tist ki ste nosečke, kaj ste kaj gledale to tabelo za napoved spola? kaj vam kaže pravilno- ker večina vas tak ve kaj boste mele?
meni ta kaže, da bomo meli spet fantka, na mamini čvekalnici pa mi kaže punčkouser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.1.2009 10:34:36   
mamamajča
hm....

Naša Gabi bi mala dva skoz cartala pa mela, pa je 5 stara. Vem kak je to.
Eh pa saj če boš stala poleg...
Da ti pa ni glih ok, pa ti verjamem ja

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.1.2009 10:35:54   
mamamajča
deja, jaz sem se med nosečnostjo tudi s tem ukvarjala, pa mi je pokazalo, da bo fantekuser posted image
Samo jaz ne dam dosti na to...

Neposredna povezava do sporočila: 2472
6.1.2009 10:38:20   
Anonimen
saj jaz tudi ne. mi je prvič ves čas kazalo punčko, pa anej to glih niuser posted image user posted image samo je pa zanimivo ugibat, če ne veš

Neposredna povezava do sporočila: 2473
6.1.2009 10:40:45   
mamamajča
Je ja. Kak sem se zaj nasmejala...user posted image
Jaz pa še kar nil ne delam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
6.1.2009 10:42:05   
Anonimen
jaz tudi ne!user posted image saj me bo vse počakalo

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?