|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
8.1.2009 10:49:19   
Anonimen
se ti res bolj splača novega vzet. pa še ziher boš da ni kje  kaj uničenouser posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.1.2009 10:50:12   
katjakokol
ada si dobila jaz sem tvojo

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.1.2009 10:51:34   
katjakokol
ja mi je rekla manj slano pa sem zmanjsala sol pa nic ne pomaga
desno stopalo pa glezenj se vedno tak zatecena

mai pričakuje družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.1.2009 10:51:45   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: tatly
zdaj se mi bo pa 100°% razvadla ko je bolana ker se dosti cartama

jaz sem stroga, kaj se tega tiče. Pa če Marka pri mojih krega, ker kaj naštima, se mama takoj vmeša. pa ma tako bedasto navado, da reče pridi mucek k meni, grema nekaj gledat.
ok, pri mojem tega ne dela več, ker sem ji povedala, pri gabici pa še zaj, ko je že 5 stara.
tega ne odobravam. če starši kregamo, že mamo razlog za to in ne prenesem, da se mu daje potuha pri babicah.
 Glede tega, kak pa se cartamo, ko je otrok bolan- jaz tega ne jemlem kot razvajanje. je res ja, da mu mogoče malo več pogledam skozi prste, ker se mi smili in je verjetno to napaka, ampak razvajanje za mene ni cartanje z otrokom, ampak način vzgajanja.
Ne vem no, če jaz mojega otroka cartam, lubčkam, ga mam na rokah, ko ga kaj boli ali je slabe volje, mislim, ni nujno, da ga razvajam.
Ampak to je samo moje mnenje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.1.2009 10:53:20   
Anonimen
jaz sem tudi zmanjšala- ampak potem ko te dajo v bolnico- tam komaj vidiš kaj je malo soli. res nič slano za kosilo sem dobila toliko soli da sem si malo posolila juho pa solatouser posted image  

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.1.2009 10:54:35   
katjakokol
edino dobro je da sem ze res cisto pri koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.1.2009 10:54:41   
tatly
maja se strinjam pravim da se bo zdaj malo ziher razcartala,pa saj nima veze,drugace je pa ona fulll malo na rokah ker ne dovolim,ker tasca je vedno hotla da bi ji na rokah spalauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.1.2009 10:56:22   
tatly
tine pa nic ni odkar je njena sestra v bolnici,,kak lepo skrbi zanjo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.1.2009 10:57:08   
tatly
katja-zdaj ti bom zs poslala

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.1.2009 11:00:16   
mamamajča
tatly, mi ko smo bli zaj pri mojih, sem jaz maladva ful cartala, ker se en mesec nismo vidli.
Sem mela oba na rokah, samo mi je seka takoj rekla, naj mi ne zaspi. oz naj ga ne uspavam, ker potem ko ga da v zibko, je problem.
samo če se mi zdi, da ko maš tak malega dojenčka na rokah, ga podzavestno zibaš...user posted image
Saj ga ne bi, ne, ampak se mi roke same nekaj premikajopuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.1.2009 11:10:00   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

tatly, mi ko smo bli zaj pri mojih, sem jaz maladva ful cartala, ker se en mesec nismo vidli.
Sem mela oba na rokah, samo mi je seka takoj rekla, naj mi ne zaspi. oz naj ga ne uspavam, ker potem ko ga da v zibko, je problem.
samo če se mi zdi, da ko maš tak malega dojenčka na rokah, ga podzavestno zibaš...user posted image
Saj ga ne bi, ne, ampak se mi roke same nekaj premikajopuser posted image

ja saj meni tudi

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.1.2009 11:11:58   
mamamajča
Ko pa je že starejši...
Veš kaka je razlika med tem, kak se Mark doma obnaša, al pa ko pridemo k keri od babic?
Točno ve, da tam pa lhko dela kaj mu paše.
In dela stvari, ki jih doma nikoli ne...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.1.2009 11:13:00   
TinaV*
lepo pozdravljene

user posted image user posted image  iskreno cestitam koliko ste nakracale.....
a bo kdo skuhal kavo al moram sama? user posted image user posted image user posted image sma vstale komaj pred eno uro ....tak sma spale da dol padnes...

kaj mate kaj novega? vidla sem da ste mele temo o imenih user posted image  ...lepa imena
aja,jaanza pa zana sta ze veliko boljse...sem bla se vceraj pri njima danes pa nebo slo skozi,jutri pa itak ne ker moj popoldan dela...z lariso pa nebi rada sla v bolnicooz tak bom napisala negrem z lariso v bolnico

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.1.2009 11:14:21   
Anonimen
zato je pa pri nas grozno, ker sta našidva doli in ve da ga deda zagovarja. pa smo se že 1000x skregali, pa nič ne pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.1.2009 11:17:03   
TinaV*
nasa je se mala pa ne pustim da jo prevec po rokah vlacijo....no dobro kdo hoce jo ze lahko ma ampak definitivno ne prevec casa ker potem se navadi meni pa se lahko zmesa user posted image user posted image user posted image ...jaz jo cartam pa vse ampak do neke mere...ker se mi zdi da se je ze razvadla eno malo ....vceraj je mela neke fore da se je tak zverisnko drla ko ji je duda z ust pala ....svasta ...tega se nisem culla

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.1.2009 11:17:53   
ada2
katja sem dobila, je že v imeniku telefona.

sem se zdaj mantrala s kopalnico, da mi je kar slabo postalo od klečanja in pripogibanja. grem rajši malo v kuhinjo, da marinado do konca pripravim.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.1.2009 11:19:42   
petra *k
mi pa mamo zaj ta problem, da bi ylenia, tiina sestrična, ki je 4 leta stara, jo rada  v rokah mela. in ji jo je aleš enkrat dal, s tem da ji je podpiral glavico, pa na koledarju jo je držala, in zaj se ji meša da bi jo vedno rada mela. pa sma bla zadnjič prek pri njih, pa jo je spet htela meti, ko jo je mel dedek v rokah. in on bi jo kar dal.te pa se je aleš raz.... pošteno in rekel NE, pa ni zaleglo, še vedno dedek ylenii pravi, naj se lepo naštima da jo dobi v roke. te pa se je aleš prav zdrl NE sem reka, kaj če ne čuješ, mene pa petro se boga!!!! te pa se je seveda dedek namula,pa da ga samo komandiramo, aleš pa je vzel tio pa meni rekel naj jo oblečem, da kar gremo. na koncu pa še poveda, da je to najin otrok in da se nadva boga, pa da ne pomeni ne. mater sem zaj zakompliciralauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.1.2009 11:21:06   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

nasa je se mala pa ne pustim da jo prevec po rokah vlacijo....no dobro kdo hoce jo ze lahko ma ampak definitivno ne prevec casa ker potem se navadi meni pa se lahko zmesa user posted image user posted image user posted image ...jaz jo cartam pa vse ampak do neke mere...ker se mi zdi da se je ze razvadla eno malo ....vceraj je mela neke fore da se je tak zverisnko drla ko ji je duda z ust pala ....svasta ...tega se nisem culla

naši se to danes dogaja, samo se nekaj dere, nevem, kaj ji ne paše. pa ji duda zleti z ust, pa je jok, al jo dam v posteljo, je jok. edino ko jo mam na rokah, al pa ko sem polek nje, te je ok. pa tak čudno jamra.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.1.2009 11:22:01   
katjakokol
tatly sem ti poslala zs

mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.1.2009 11:24:20   
katjakokol
ada mene se to danes caka ker je nas vse koncal
mamo zaj tak lepo koplnico ko je vse novo

mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.1.2009 11:25:33   
tatly
katja-zs imas
petra-ves klkokrat ma neja stellouser posted image samo me je full strah-ona bi si jo kar sama nalozla

Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.1.2009 11:26:33   
mamamajča
Petra, pa se naj muli če mu paše.
Če bi vidva dovolila, bi, če ne, pa ne!

Moj ata pa je tak hecen- novorojenčka niti enega ne vzame v roke. Skoz reče, čez kaki mesec, dva...

Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.1.2009 11:29:55   
petra *k
jaz pa to ne dovolim. ylenia je stara 4 leta, še je itak da nerodna, 100 krat ji moreš rečti pazi glavica. polek tega pa je tia skoz bolj težka, gibčna, še meni glavico tak hitro obrne da jo včasih komaj folgam loviti. in se niti malo ne počutim ok, ko grema tja prek, ker vem kaj bodo spet za cirkusi. pa nonstop nekaj kontra delajo. ne razmijo da če midva to ne pustima, da se to ne sme. saj zaj jih že počasi odvajama,pač se aleš malo skrega, pa so kak dan užaljeni te pa je vredi.
za razliko od moje mama, ni nobenih problemov. niti enkrat je ni gor dvignila, niti pomislila ni na to, ko je tia spala. pocarta jo 10-15 min, pa jo da nazaj. res vsaka ji čast. tak da z našimi pa ni problemov.pa saj njegove boma tudi rešlauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.1.2009 11:33:15   
tatly
petra moja mama je ista

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.1.2009 11:35:02   
tatly
katja-zs imas..daj kako slikco gor da te vidimo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?