Ayo
|
JUTRO! Najprej DIANE - in upam, da vama spet cimpreje uspe!! No, moje vnetje sinusov se izbuljsuje (beri AB opravljajo svoje delo). Vsaj bolecin nimam vec, slabotna sem pa se vseeno malo. Meni se je to prvic zgodilo in to so res neznosne bolecine, glava, obrazne misice, celjusti in celo zobje, in se vrat...groza!! No, zdaj je minilo, HB! Drugace slabo mi je (se) po malem. Najbolj takoj po tem ko pojem. Ko se zelodcek spet sprazni, je bolje. Najvecja muka mi je piti, se voda mi smrdi, to je bilo isto pri 1. AS - nisem ga imela v 1. in ga tudi sedaj ne bom. Se mi zdi se s tem se obremenjevat cisto odvec, brez zveze. No moje osebno mnenje. Oblacila - jaz imam kar nekaj zimske garderobe, ker je moj mali decembercek. Tako da si bom kupila vec pomladi, predvsem za poletno garderobo. Zaenkrat se nekako dobim gor vse, tudi kg so ok, sedaj ko sem bila bolna, sem celo izgubila.
< Sporočilo je popravil Ayo -- 9.1.2009 9:41:44 >