Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: kaj pa ve naredite s spermo? 10.1.2009 11:58:04
muki1
Jaz jo pa shranjujem v male flaške. Baje je dobro za rane mazat. Če se urežem ali oparim si malo vtrem v rano in je naslednji dan takoj boljše. Sperma je recimo dosti boljša od trpotčevih listov, a ne tak dobra kot pražena čebula z medom.
RE: kaj pa ve naredite s spermo? 10.1.2009 13:16:11
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncek30
Vi ste vsi nori,ker odgovarjate na takšna vprašanja,še bolj pa tisti ki jih zastavlja!!!
A bi enkrat nehali s temi norci, pa butlji..........? Si sploh preberete pravila predno se vpišete? Nikoli mi na pamet ne pride, da nekoga zmerjam z norcem ali čem podobnim.Naučite se bontona.
RE: kaj pa ve naredite s spermo? 10.1.2009 20:54:31
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Jaz jo pa shranjujem v male flaške. Baje je dobro za rane mazat. Če se urežem ali oparim si malo vtrem v rano in je naslednji dan takoj boljše. Sperma je recimo dosti boljša od trpotčevih listov, a ne tak dobra kot pražena čebula z medom.
Hudo....pa se nč ne strdi? Al jo na toplem hraniš?
RE: kaj pa ve naredite s spermo? 10.1.2009 21:17:13
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pravi da ji ful paše okus
Kolk te je nategnila... Jaz se pa ponavadi stuširam...
RE: kaj pa ve naredite s spermo? 10.1.2009 21:29:29
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Hudo....pa se nč ne strdi? Al jo na toplem hraniš?