VANILI
|
dobro jutro, mamčice! evo jz še vedno nisem dobro, a malo boljše je. prav grozno mi je, ko sem se poglobila v to, da mam sinuse. prej sem bila čist nevedna, vedla sem, da jih mamo, nič drugega. do zdaj niti nisem mela problemov z njimi. Zpptno mi je zlivat vase fiziološko, ker prav čutim, kako mi potuje po vseh kanalih v glavi - kot da bi mela cevovod in ta del kao greznica - sinusi, mi dela preglavice.. joj kok trga. sicer pa pošiljam vsem bolančkom ponovno poziivno energijo in kaj jedo naše žabe in žabci: zanima me, ko že dolg ni blo govora o tem, kaj v tem obdobju vaši malčki papajo. Npr teotkov jedilnik zgleda tako: zajtrk (ko se zbudi): še vedno mamina papika zakon. potem ga nesem k tšči,ki mu da tekom dopoldneva sledeče: kašico, ki jo pripravim - nepasirana skuta, 2 polnozrnata leibniz piškota in sadje, en fruchtzwerge, pa naredi mu kašico z mlekom, pa še nor je na klementine in grozdje tko da pade tud kaj od tega vmes. kosilo: ob dveh, ko po tanovem pride domov, se najprej spet pri meni ntanka (ta obrok skušam počasi ukinit), potem je kosilo, je vse, razen. oreščkov (razen lešnikov če so kje zdrobljeni) med (čeprv je zadnjič pil mal čaja z medom) svinjina to se zdaj spomnim. popoldne: kako sadje, okoli petih dojenje večerja: 2dl kašice milupa npr.7korn ali pirino kera pač je pred spanjem: papika, itak ponoči: 2-3x papika. tepenje z rokicami: ne vem, zakaj ma tako veselje tolčt z rokicami, najprej ves prijazen, pol pa v igri začne tolčt - njvečkrat faše živa. pa mu skos govorimo, ga primemo takrat za rokice, smo kao hudi. pa nič ne zaleže. Npr. teo ima zelo rad punčke. i pri večerji na mizici, kjer je, leži en tak dojenček. najprej ga lepo hrani, boža.. pol p v hipu z žličko ga tko premikasti, zraven se pa reži. ponavdi gapol vržedol in potem pokaže s prstom nanj in "UUUhuhuh!" in ko ga poberem, mu pokažem, da ga mora lepo božat. prkrat naredi pobož, pol pa g spet namaha... upam, da je to damo faza. da negovorim, kako rad očala z glav jemlje. samo to je kriv možev nekač, ki mu pusti, čeprav smo mu rekli, da mu ne sme. ah ja. nič, grem počivat pa greznico si spirat - a mi je ker fouš