|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
11.1.2009 11:15:05   
Pandica

Samo na hitrco, da vam napišem, da je danes samo še slabše z mojo punčko user posted image user posted image user posted image
Celo noč seveda nisma kaj spali, pol pa je že dopoldne od 9.45h imela 38.9 vročine in bruhala mi je spet, čeprav nič ni jedla, je samo malo čajeka spila. Sem ji dala Paracetamol in upam, da ji zbije vročino. Drugače pa je čisto vsa odsotna, sploh ni prisebna in takšna kot sem je vajena user posted image

Punce, držte mi pesti prosim, da se moja miška čimprej pozdravi, ker me je res full strah za njo.

Tak, zdaj pa šibam nazaj k njej...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.1.2009 12:35:04   
mehurčica
Pandica, upam da se Zala ČIMPREJ pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem pa jaz ponavadi dala Eni Calpol ali Parac. komaj, ko je imela 38,5 vročine.
Sem pogledala slike na FB, kak je lepa tvoja pikica, pa ti s super postavco.

Ne vem, če sem vam kdaj že pripopala ta filmček. Pa bom še enkrat, ker mi je tak fajn.user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.1.2009 13:15:24   
živa
Hoj!

Pri nas smo tudi bolani, N. mi je v četrtek zakuhal na 40, v petek isto, včeraj je bruhal in boli ga buši, čvergi pa je v petek dobil nizko vročino, včeraj jo je imel malo čez 38 in iz nosa mu teče. Jaz sem že pošteno sita te bolezni in zime user posted image

Pandica, tudi za vaju pikepoke; več pa kdaj pozneje.

Lp,

živa

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.1.2009 14:24:01   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Ka je luštno vse te slikce gledat!user posted image user posted image user posted image  Pravi človečki so že ti oktoberčki!user posted image
Moram priznat, da grem striktno v albume zelo poredko gledat slikce, si pa te, ki so tako "mimogrede" prilepljene z užitkom pogledam.

Jaz jih sicer grem pogledat, mi je pa vseeno fajn, ko jih tukaj pogledamo.user posted image

šE NISEM VSEGA USPELA PREBRAT, (sorry črke, Julija stiska tipke) vsem bolančkomuser posted image .

Zdaj pa šibamo na obisk, se tipkamo zvečer.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.1.2009 14:35:52   
Klaudia
Za vse bolančke... upam da boste čimprej zdravi
user posted image

ulaa -
user posted image

Luštkane slikce od vseh. Vidim da vas je veliko naredilo medene hišice. Mi smo jo tak odobro skupaj zlepli, da sem dobesedno kladivo rabila, da je streha odpadla user posted image

Torej, da ne bomo pozabili.
Srečanje v LJ v Koloseju, 17.1.2009
- Klaudia

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.1.2009 18:45:05   
Ulaa
klaudia: hvala user posted image

medena hisica:  jaz je ze dolgo nisem delala, sem pa vidla letos reklamo v žurnalu, da jo imajo v Ikei za 4€ speceno samo za limat skupaj. Potem sem tak komplet vidla v Sparu in je bil skoraj 20€ in me je malo na rit vrglo, potem mi jo je pa se v Tusu ponujala trgovka za 16€ in sem se malo  user posted image user posted image user posted image   in jo spekla sama! Tako sem otrokom pokazala kaj mama zna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Smo jo pa tudi z veselem pojedli in je ni vec! Danes je bila na vrsti torta!

Srecanje Lj: ce bomo o.k., prideva!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.1.2009 19:11:36   
živa
Popravek prejšnjega mojega posta: čvergi kuha že na 39,4.

Jaz moram pa podnujno napisat nekaj za službo, ker že cel teden zamujam, ko sem na bolniški. Pa še mene se nekaj loteva. Če bomo zdravi, 17. pridemo.

Ulaa, vse naj-naj user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.1.2009 19:28:10   
majoli
Moram nujno še jaz pojamrati, ker mi je res hudo in sem tudi že vsega sita: mož je bruhal v petek popoldan, jaz iz petka na soboto ponoči, da driske ne omenjam. V soboto sva oba obležala, jaz še na WC nisem mogla sama. Maks je prvič v svojem življenju na AB, skoraj nič ne je že 9 dni. Zdaj po AB ima še on ful drisko. Meni je stalno slabo, jesti ne morem nič. Jutri moramv službo... Zdravje je res zlata vredno! 

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.1.2009 19:37:19   
živa
Za vse nas mame, ki smo slabe volje:
THE MOM SONG

http://www.youtube.com/watch?v=KMhuAtyFCrw

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.1.2009 20:39:38   
teka
joj, tud jaz mam teh bolezni že poln kufer! sicer smo mi danes že čisto ok, upam da tako ostane. vsem ostalim bolančkom pa veliko pozitivne energije in user posted image user posted image user posted image !

pandica, uboga zala. glede na to, da bruha in ima visoko vročino pazi, da ne zdehidrira! bojda po bruhanju najlažje prenesejo hladen (mislim sobna temperatura) šipkov čaj - počasi, po žličkah, za jest pa bobi palčke, prepečenec, juho s korenčkom in rižem...NE mlečnih, mastnih in sladkih zadev ter nič svežega sadja.

majoli, vam pa kar eno družinsko user posted image ! jaz pri ab vedno dajem še bio gaia kapljice (probiotične) ravno zaradi črevesnih težav. ali pa npr. probiotični jogurt...

držte se vsi pa čim bolj mirno noč!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.1.2009 21:01:59   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Jaz sem že pošteno sita te bolezni in zime user posted image

Ja, res user posted image

Vsem bubanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ulaa, vse najboljšeuser posted image . Upam, da si se imela lepouser posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.1.2009 21:02:45   
mehurčica
Živa, še tvojemu fantku user posted image user posted image user posted image .
Video za pesem sem pa jaz dala par postov višje tudi. Mi je pa boljši original:
http://www.youtube.com/watch?v=RxT5NwQUtVM&feature=related

Se boljše razume, čeprav ni podnapisov. Tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=LtNGFh-dCe0&feature=related
pa je tudi en fajn posnetek. Sploh nekje na 2:20 min.user posted image

Vsem ostalim bolančkom, tudi celi Majoli familiji, pošiljamuser posted image ! Pri AB pa tudi mi vedno jemo jogurte.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.1.2009 21:04:36   
Alina_alin
Ulaa -vse naj naj.
Majoli, Živa, user posted image
Pandica,
a ste že kaj bolje. Upam, da ste s tahujšega ven.
Kaj se je to spravilo sedaj na naše oktoberke/čke... hitro bacili vstran in viroze šc...

Naša medena hišica je pa iz trgovine z Maya Maya za 10E.

Naša Š je pa danes na Rogli prvič smučala z atijem. Baje ji je šlo fuul. Pa še lepo, sončno in samo -1 je bilo na smučišču. Če bi to vedela, bi še midve s T šle zraven. Tak pa si sedaj samo ogledujem slike :-(

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.1.2009 21:05:08   
mehurčica
Ulaa ima roj.dan?

Torej VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.1.2009 21:49:58   
Pandica
Jaz sem pa danes tak crkjena user posted image   in zaskrbljena zaradi Zale.
Sem ji ves dan zbijala vročino z svečkami, ampak najbolj kar mi jo je uspelo zbiti je bilo na 37.8C. Od 10h pa do 17h mi je skoraj ves čas spala, je bila tako odsotna še, ko sem jo zmes previjala in ji dajala svečko, da se ni niti prav prebudila. Ju3 grema pop. k najini pediatrinji se pokazat, ker to pa zdaj ni več vredu user posted image namesto vsak dan boljše, je vsak dan slabše user posted image boga moja pikica.
Zdaj je spet zaspala, jaz pa letim hitro dol jest, ker sem lačna, ko pes.

Hvala vsem za lepe želje in pike poke  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.1.2009 22:59:11   
mama06
Še jaz na hitro

Ulaa vse najboljšeuser posted image

vsem bolanim pa eno veliko user posted image , da ste čimprej spet zdravi. Jernej je OK, samo ati nam ga malo svira z zdravjem

Klaudia mi imamo 10 zobkov

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.1.2009 23:39:44   
sanwebdra
No, da se še jaz obtačlam.

Julija ima 12 zobkov, enega sem prepozno opazila, vse 4-ke so prebile dlesen, posledično je stopnja tečnobe na čase taka, da ni zdržat.

user posted image user posted image user posted image Kaj narediti, da bo naša malčica dobila malo strahospoštovanja pred višinami? Včeraj se mi je gospa mirne duše vrgla prek naslona sedežne, ujela sem jo 5 cm preden bi z glavo pikirala direkt na parket, po možnosti bi končala še z zlomljenim tilnikom. Ne vem, kaj naj. Že dvakrat je čofnila na tla (v vrtcu in z babičine postelje) in imela takooooooo veliko buško na glavi, pa je še ni izučilo. Nasveti?

Vsem bolančkom pa velikoooooooooo
user posted image .

Ulaa, happy happy. Predvsem pa zdravja!
user posted image

Joooooooooooj, sem pozabila povedat. user posted image
DELAM, kao! Sem na probi pri enem privatniku, ki ima RTV servis, kot poslovna sekretarka (kao), čeprav išče deklico za vse. user posted image  No, zdaj sem tam 4 ure dnevno, dalje pa bomo videli. Malo mi gre na živce, ker mi skoraj ničesar ne pove, jaz pa prvič v življenju pripravljam finančno dokumentacijo za računovodstvo in se malo lovim ... pa še 3 mesece zaostanka je. On je vmes delal samo najnujnejše. Kakorkoli, nisem doma in 4 urni delavnik (ki je sicer blesavo nastavljen na 9-13) mi trenutno ful paše. Pa bomo videli.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 11.1.2009 23:40:51 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.1.2009 23:42:12   
sanwebdra
Aja, izgubljene duše, Alina, Teka in podobne, pa WELCOME BACK!

Neposredna povezava do sporočila: 2018
12.1.2009 10:04:38   
micla
Ojoj......kaj to berem, bogi bolančki. Sm lih kar prelistala časopis, ko sem si šla po kafečke dol v bar (ja, imam privat kafeterijo 5m od doma - fajn ne?) in sem samo vidla naslov, GRIPA, letos že zgodaj...al neki takega in sem samo pograbla kapučin in pozdravla kelnarco, ker zdej pa res nimam časa bit bolana.
Že tko se bojim, k moj jamra, da ga bolijo vse kosti. No, upam, da je samo od utrujenosti in da ima samo navaden prehlad, ker gripe pa res ne bi zdej. Vsaj še do konc mesca naj počaka, da končam s pisarijo.   Bi blo fajn, če bi se dalo tko zdilat.user posted image

pandica......upam, da zrihtate danes pri P. Kaj pa če ima mogoče šesto....moja je imela tudi ful visoko vročino takrat do 39,5 in je bla tudi out, samo spala. Pol pa itak tretji dan, kot da bi odrezal z vročino in vse polno pik.

sanwebdra......fajn, da vsaj neki imaš. Ma sej če samo pripravljaš stvari za rač. servis, boš že hitro prišla noter. Jst sm tudi enkrat to delala, pa ker sm mela tudi šefa, ki je mel še manj čistih kot jst glede tega, sem pol kar servis non stop gnjavla, dokler nisem poštekala, kaj vse je treba in kako.   Upam, da ti uspe.

majoli in drugi bolančki..........za vas: user posted image

Vas pozdravljam....se grem zabubit v knjige.  

Pošiljam sonček, če ga kje nimate.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 2019
12.1.2009 10:31:54   
VANILI
oj mamčice!

tokrat sem zbolela jaz, tako da nam vsem bolanim velikim in tamalim pošiljam pozitivno in zdravilno eergijo pa cel kup rdečih in oranžnih pikapolonic s črnimi pikami kot tudi tistih črnih z rumenimi (več jih je, bolje).

popoldne se grempokazat k zdravnici, ker že 14 dni pokašljujem, zadnjih nekaj dni me pa boli glava - sploh, ko zakašljam, se mi zdi, da mi jo bo kar razneslo. trga me v ušesih in po opisih sodeč mi je moj rekel, da mam sinuse vnete. še nikoli nisem mela, je pa res, da mi nekaj cvrči pod očesom.
vseeno bolje, da jaz kot otroka.

moja Živa je danes prvič celodnevno v vrtcu. so nam čez noč ukinili skrajšan program. saj meni se je vse poklopilo, ker bom ostala v službi kako uro dalj in se učila. Teo bo p tudi zdržal brez joške kako uro več, ne? saj je že velik fant zdaj.

no, živa si je pa itak želela ostat. samo upam, da bodo tem nespečnikom ponudili kako alternativo, npr. tio igranje ipd, ker ni smiselno, da jo leto dn pred šolo nvajam na spanje, ko ne spi čez dan že od 15.meseca dlje.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
12.1.2009 10:33:42   
VANILI
micla, joj kok si pridna. jaz tudi upam, d mi bo uspelo preklopit in bom padla not.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
12.1.2009 10:42:03   
VANILI
pa še malo včerajšnjih fotk, pol grem pa ležat, ker žarim in mi lahko oči ven zabriše
user posted image
sestričin poljupček

user posted image
bratcev poljupček

user posted image
naš mali afro luk

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
12.1.2009 11:03:24   
mama06
Še jaz na hitro!

Dragi je obležal doma v postelji, midva s tamalim sva še zaenkrat zdrava. Pikepoke za vse bolančke.

Sem zjutraj peljala J v vrtec, šibnila na hitro v službo, da so mi speli seminarsko, jo poslala profesorju, sedaj sem se učila, zraven pomagam kuhat in privaljam se na izpit za drugi teden. Prosim, držite pestiuser posted image , da ga naredim.

Pogrešam *kinnie*, Margareto, drobižek, pa še bi se jih našlo

Pandica upam da sta obe OK, prav tako ostale.

Šibam, ker grem počasi v vrtec po malega, potem pa spatuser posted image . jernej seveda, ne jaz. Mogoče še danes šibam v LJ, ni pa sigurno.

No, takšni so moji dnevi. Natrpani in skalkulirani v nulo glede časa in organizacijeuser posted image

LP do naslednjega javljanjauser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
12.1.2009 11:04:25   
mama06
VANILI zate pa ena velika user posted image , da prideš spet do zdravja.

Tvoja otroka sta pa itak ...brez komentarja, ker sliak pove vse...prekrasna, da ne boš narobe razumelauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
12.1.2009 14:03:54   
sanwebdra
Pozdravček, da nas vržem na prvo stran!user posted image

Pa še pikapoke za vse bolančke
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 12.1.2009 14:04:13 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!