|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
12.1.2009 16:09:42   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

kasija, najbolj mi je bila tvoja izjava, ko praviš, da boš čimprej napolnila kotičke z igračkami. izjava tedna!!!!
to je lep primer neskladja med teorijo in prakso. namreč, da pojasnim:teo ima nekaj takega, igralne police, igralni kotiček... a kaj, ko je bolj zanimivo it za vata, ki so skos odprta, a za njimi je likalna deska in metla z dolgim štilom. In zvrne desko, da prileti v vrata in na srečo še ne na njegovo glavo, pa metlo zvleče v prostor in z njo pometa. ne ve pa, da s štilom meče stvari dol ali lahko koga kresne po betici. Potem - včera mu je uspelo zlest iz bane ven, obratno pa se je zaujčkal na trebuhu na robu bane, a je na srečo rit prevagala in ni pristal na glavi.

user posted image Ja, to je pa navdušenje pred vselitvijo, itak user posted image Sicer pa ja, elian pleza po stopnicah, pometa, in igračke najraje razmeče povsod in pusti. Ampak bolj sem razmišljala, kako mu prikazati hišo kot njegov novi dom in mislim, da je uspelo. Je dobil kotiček z igračami in z mizico iz ikee in mislim, da se počuti domače.

Vsem bolanim želim, da se čimprej pozdravite. Jaz sem ravno iz bolniške v službi. Sva bila bolna oba z elianom.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
12.1.2009 16:11:51   
Kasija
Pa zaenkrat sem še odrezana od sveta - beri brez interneta - pa se bom redkeje javljala.

Lepe fotke. Jaz tudi prej pogledam tiste, ki jih kar objavite na strani, redkeje imam čas za albume.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
12.1.2009 20:05:48   
živa
No, tako: mala dva imata virozo, malo rdeče grlo in ušesa, HB še ni za AB, mož ima bronhitis, jaz pa vročino in vse me boli.

Sem prišla malo pojamrat in prosit za dobre misli user posted image .

Aja, pa zjutraj smo imeli 17 stopinj v sobah, kjer trenutno živimo. In čez dan se ni ogrelo, ker je bil zapacan ventil user posted image .

Zdaj grem pa v posteljo zraven na pol mrtvega moža user posted image .

Lp,

živa 

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
12.1.2009 21:05:08   
nova10ka
bzzzz, živa mene zebe samo da te berem.

bolančki pošiljam vam veliko pikapok user posted image user posted image user posted image in to takih, ki bodo čim prej prijele in dolgo držale.

moj user posted image ima pa toliko dela, da sploh ne vem več a še tukaj živi al ne. no, za kosilo se pojavi, pa vedno si zvečer vzame čas in da tjašo spat. jaz sem se že kar hitro navadila službe po eno mesečni pavzi.

grejte se in čuvajte se... pa da bo kmalu konec te zime in bolezni!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
12.1.2009 21:55:44   
Alina_alin
živa, user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakega od vas. Hitro k možeku in saj veš: najboljše, da se segreješ:pokriti te je potrebno s toplim trebuhom user posted image

Tudi jaz mam te zime že dovolj (natančneje: ta mraz mi ni všeč) , pomlad priiiiidiiii... Ja, saj vem, komaj smo še v januarju...user posted image
Nočka!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
12.1.2009 22:06:16   
Alina_alin
A Vanili  ti tudi spadaš med bolančke. Ejej. user posted image user posted image tudi zate.
Tolk vas je bolnačkov...user posted image
Lepe slikice, tak sta cart, za pojeest. Ta afro frizura Teotka je originalna.user posted image

Mama06, a ti pa počasi v službo - kdaj začneš?
Sanwebdra, Julijo lahko k Tjaši pripelješ na šolanje plezanja na trip trap - najvišjo poličko - in da gor stoji, hopsa z nogami in maha z rokami. user posted image user posted image Ko pa ugotoviš, kje je tečaj, za katerega se zanimaš, pa javi, da še vpišemo Tjaško.
Po naših izkušnjah Š - ta starejše: če bo T šla tudi po njenih stopinjah, ne bom živčkala nekje pri slabih 3 letih. Vsaj Š je takrat nehala plezarit po vseh možnih okenskih policah ipd. Sedaj ima prav rešpekt pred višino. Je T bolj pogumna kot Š na tem področju.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.1.2009 22:12:16   
Pandica
Ojla mamice 

Danes sva bile pri pediatrinji. Ima vneto grlo, dobili sma ab in še en kup zdravil v primeru, da se ji spet poslabša pa seveda takoj nazaj.
Danes vsaj bruhala ni več in tut vročine ni več imela tako velike, hb vsaj to.

za vse bolančke  user posted image

v naši bajti smo zdaj popolnoma vsi bolani, ni niti enega družinskega člana, ki nebi nekaj jemal proti prehladu in tem sranjem. No, lažem, naši kosmatinci se super držijo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2032
12.1.2009 22:32:20   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Mama06, a ti pa počasi v službo - kdaj začneš?

Začnem 21.1. pa še 5 dni dopusta mi ostaneuser posted image user posted image user posted image

Jernej pa je danes kar v vrtcu spal in je bil naje zelo pridenuser posted image user posted image user posted image

No tudi v LJ sem bila, priletela domov in še zlikala sem vse. Potem je pa mami pripeljala Jerneja in sva se dolgo cartala v postelji, preden je zaspal. Pa še lupčka mi da po novem, ker ponavljal je sedaj vse, samo lupčkanje je ignoriral. Sedaj pa usta odpre, pa te celega posliniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2033
12.1.2009 22:56:21   
Ulaa
Hvala vsem za cestitke!

Vsem bolanckom veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste cinmprej o.k.

Mi smo imeli pa nocno akcijo. Se je Nik zbudil ob 2h in se nekaj premetaval, potem pa se mu je zacelo tako kolcati da ga je kar metalo. To je trajalo vec kot eno uro in valda ni mogel spat. Vmes sva pucala se nos in pila in ne vem kaj se vse, tako da je bila na koncu ura 4.30, jaz pa ob 6.00 vstajam za sluzbo. O.k. sem ga nesla v svojo posteljo pa tudi tam ni mogel zaspati in sem ob 5:30 poslala mojega user posted image in tamalega ven iz spalnice in si privoscila spanje do 7:00 pol pa na siht. Si lahko mislite da hodim kot zombi.

No danes pa ni videti da bo kaj bolje. Mali ima polna pljuca sluzi in ko kaslja zdraven se bruha. Eno rundo ze pere stroj, upam da jih vec danes ne bo user posted image user posted image .

Tako do zdaj je moj user posted image , sedaj pa sem na vrsti jaz,

Lahko noc in eno bolho za pomoc
pa enga komarja za sleparja
ce te pa pic,
pa mene poklic
:o))

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
13.1.2009 7:12:22   
sanosan
Pozdravljene!

Najprej želim vsem bolančkom čimprejšnjo ozdravitev in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo pomagale.

Meni je že občutno bolje, danes pa imam še laboratorij in potem pregled pri zdravnici in upam da se bo tudi tukaj izkazalo, da je boje.

Brina je postala prava mala asica. Zdaj že šiba po stanovanju, vedno bolj pogosto me pokliče mama (prej sem bila ati), vedno več stvari dobiva imena, zelo podrobno spremlja bratca in kasneje posnema, sama spleza na fotelj v dnevni sobi s knjigo v roki in jo potem bere. V vrtcu so rekle, da je začela tako jesti, da ne vedo kam daje. Običajno ostane zadnja pri mizi, ker še mora pojsti drugo porcijo do konca. Zelo rada sama je in ni zaželjeno, da se ji karkoli pomaga. V glavnem se nam (tako kot vsem vam) dogaja.

lp

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
13.1.2009 8:47:51   
VANILI
dobro jutro, mamčice!
evo jz še vedno nisem dobro, a malo boljše je. prav grozno mi je, ko sem se poglobila v to, da mam sinuse. prej sem bila čist nevedna, vedla sem, da jih mamo, nič drugega. do zdaj niti nisem mela problemov z njimi. Zpptno mi je zlivat vase fiziološko, ker prav čutim, kako mi potuje po vseh kanalih v glavi - kot da bi mela cevovod in ta del kao greznica - sinusi, mi dela preglavice.. joj kok trga.

sicer pa pošiljam vsem bolančkom ponovno poziivno energijo inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj jedo naše žabe in žabci:
zanima me, ko že dolg ni blo govora o tem, kaj v tem obdobju vaši malčki papajo. Npr teotkov jedilnik zgleda tako:
zajtrk (ko se zbudi): še vedno mamina papika zakon.
potem ga nesem k tšči,ki mu da tekom dopoldneva sledeče: kašico, ki jo pripravim - nepasirana skuta, 2 polnozrnata leibniz piškota in sadje, en fruchtzwerge, pa naredi mu kašico z mlekom, pa še nor je na klementine in grozdje tko da pade tud kaj od tega vmes.
kosilo: ob dveh, ko po tanovem pride domov, se najprej spet pri meni ntanka (ta obrok skušam počasi ukinit), potem je kosilo, je vse, razen.
oreščkov (razen lešnikov če so kje zdrobljeni)
med (čeprv je zadnjič pil mal čaja z medom)
svinjina
to se zdaj spomnim.

popoldne: kako sadje, okoli petih dojenje
večerja: 2dl kašice milupa npr.7korn ali pirino kera pač je
pred spanjem: papika, itak
ponoči: 2-3x papika.

tepenje z rokicami: ne vem, zakaj ma tako veselje tolčt z rokicami, najprej ves prijazen, pol pa v igri začne tolčt - njvečkrat faše živa. pa mu skos govorimo, ga primemo takrat za rokice, smo kao hudi. pa nič ne zaleže. Npr. teo ima zelo rad punčke. i pri večerji na mizici, kjer je, leži en tak dojenček. najprej ga lepo hrani, boža.. pol p v hipu z žličko ga tko premikasti, zraven se pa reži. ponavdi gapol vržedol in potem pokaže s prstom nanj in "UUUhuhuh!" in ko ga poberem, mu pokažem, da ga mora lepo božat. prkrat naredi pobož, pol pa g spet namaha... upam, da je to damo faza. da negovorim, kako rad očala z glav jemlje. samo to je kriv možev nekač, ki mu pusti, čeprav smo mu rekli, da mu ne sme. ah ja.

nič, grem počivat pa greznico si spirat - a mi je ker foušuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
13.1.2009 9:29:32   
Kasija
Pozdravljene!

Dragi mi je zrihtal internet, preden je odšel na službeno pot, če je to, da ga vsak teden ne bo 2-3 dni še službena pot user posted image

user posted image Mene pa zanima, kako se obnašate, ko trmarijo otroci? V glavnem elian se zadnje čase zelo veliko jezi, meče stvari in tudi meče sebe po tleh. Kaj storiti, da bo nehal ali vsaj zmanjšal?

A druge user posted image  ste kaj utrujene? Jaz sem takoooo utrujena. Selitev, pa Elian, pa veliko sem sama z Elianom, pa vse zimske bolezni in prehladi. Elian bi pa zdaj rad vse sam - jedel, hodil po stopnicah, ipd. - pa povsod spleza pa se mi zdi, da sploh ne zna biti sam. V glavnem ves čas sem na robu izčrpanosti. No, sem malo pojamrala.  

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
13.1.2009 14:34:32   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image Mene pa zanima, kako se obnašate, ko trmarijo otroci? V glavnem elian se zadnje čase zelo veliko jezi, meče stvari in tudi meče sebe po tleh. Kaj storiti, da bo nehal ali vsaj zmanjšal?

Zaenkrat pomaga če jo ignoriram. Bomo vidli koliko časa še...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
13.1.2009 21:40:38   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Zaenkrat pomaga če jo ignoriram. Bomo vidli koliko časa še...

malo ignoriram user posted image

Moram priznat, da je nas v teh poizkusih se zacetnik. Vem pa da se bo to  stopnjevalo. Jaz sem imela ze pri vecjem sistem da je sel na minuto ali dve ohladitve v svojo sobo, ko se je pomiril in se bil pripravljen pogovarjati smo krenili naprej. Ga je trma ponavadi kar hitro minila.
Pa se enega nacela sem se drzala - no se se vedno
imamo omaro s tremi predali:
V prvem predalu so stvari take kot so in pika, o teh z otroki ne diskutiram in se ne pregovarjam (npr. zobe si umivamo, med voznjo smo pripeti s pasom...)
V drugem so stvari, o katerih se lahko pogajamo, jih izbiramo (npr. bomo jedli zeleno solato ali peso pri kosilu, oblekel bo zeleno ali modro majcko....)
V tretjem so stvari, ki so dostopne (npr. njegove igrace, odlocitev kaj se bo igral...)
Pa to kar dela user posted image

mimo grede: sem brala eno knjigo in mi je bil najbolj vsec stavek: "kvalitetnega" casa, ki ga prezivimo z otrokom ni, je samo cas!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
13.1.2009 22:01:12   
mama06
Čer!

Kako smo kaj?user posted image Vidim, da je zatišje.....

Klaudia
mislim, da nam lahko daš hodečega športnika na sezam, saj se je danes odločil popolnoma spustit in prehodit parkrat dnevno gor in dol. Sicer ste vsi že profesionalci v hoji, amapak tudi mi bomo počasi prigurali do tjauser posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.1.2009 9:26:59   
micla
Dobro jutro,

kaj vas je vse zasnežilo, da se nobena še ni javla danes. user posted image  No, pr nas spet dež. Sej sm vedla, da bo, k se je pa tko otoplilo....smo meli zdej tri dni 11 stopinj čez dan.  A se še spomnete, kako to zgleda, toplo in sončke. user posted image   

Včeraj sm sicer bla v LJ, sm šla neki na faks urejat, za dipl. In pol sm šla s kolegico  na eno pijačko in smo šle kar peš do Zvezde in sm na razdalji čez tržnico in tromostovje hmal zmrznila. Pa sej vam, ki ste navajene, najbrž niti ni blo tko mraz, ma meni so bla uha čisto trda od mraza. user posted image  Valda, jst primorka brez kape. Še rokavice in šal sm vzela samo v torbici zraven in še dobro da sm jih mela.  Pa sm vidla ene tri mamice z vozički, pa otročki vsi v kombinezončkih in zaviti v dekice in vreče in pridno sedijo in se vozijo. Mogoče bi mogla mojo prinčipeso pripeljat malo gor na inštrukcije, da bi lepo čičala v vozičku, ker bi ji bilo premraz za razne neumnosti.  Pa najbrž tudi kombinezonček, pa dekce in vreče pomagajo, da so pridni noter, ker niso tko mobilni, kot brez. V glavnem jst lahko prodam voziček, ker ga imamo samo še za okras. Maximum, kar je noter je 5 minut in še to se dvakrat usloči in tuli in sili ven, pa je brez kombinezona, brez deke in brez vreče, ker ni tko mraz.
Bolančki....me veseli da vam gre na bolje. Mojemu modelu sem šla kupit aspirin complex in mu je res hitro pomagalo.  
Vanili....joj se mi smiliš, vem kako svinjsko bolijo sinusi. Jst kdaj niti glave ne morem premikat, ker mi tko nabiva od vsakega najmanjšega tresljaja.
kasija.....jst mojo kar poležem na tla in počakam, da jo malo spusti, ker dela take, da se je ne da niti v naročju imet. Enkrat sem jo kar v trgovini pred delikateso lepo položila na tla in se je hitro umirila za naslednjih 5 minut.
V glavnem jst z mojo user posted image  ne morem nikamor več, niti po kruh, ker mi dela tako po marketu, da ni za nikamor. Najboljša zabava so ji uni plastični listki od cen in kar je na najnižji polici vse zmeče dol. Ma sej bo minilo, upam.....

Evo, malo se vam naložila,  kafečke sm spila, zdej pa grem v book(s) land, če me razumete.   
Joj, a je tudi vam na koncu vedno tko, da pol enostavno ne znate končati......pa še to, pa še ono, pa še tretje.........joj.

Evo, kavica za vse z deževne primorske:
user posted image

< Sporočilo je popravil micla -- 14.1.2009 9:34:32 >

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.1.2009 15:30:32   
lane31
Brrrrrrrrrrrr ,zebe me .........pri nas je zimska pravljica in upam,da nas ne zameče

Zdravje........eh prehlad spet pri ta mali-hb zaenkrat samo nos

Trma........samo totalni ignor ,par sekund pa mine user posted image

Nasveti -
DRISKA- če se bojite dehidracije je full super isostar napitek- je v prahu in se zmeša z vodo,se takoj absorbira-že v ustih , tako da tudi če veliko bruha in sračka ne zgubijo elektrolitov
SLUZ V PLJUČIH - velik pisker kamilc vrelih pred posteljico (ko spi ) noter kako eterično olje in povezni rjuho preko kinderpeta in lonca -kot šotor ,preverjeno pomaga -jaz pustim še potem ko ni več pare + na prsa dam v gazo zavite -kamilice pražene na olivnem olju in posoljene ter ji dam kar pod bodi in z tem spi
SINUSI..............inhalacija -pisker kamilc  in brisača preg glave

Pozdravček vsem desetkicam ........ upam,da bo kdaj več časa oziroma da pride dan,ko bo tudi mami pustila za računalnik ,atija ne gnjavi nič,jaz pa ni šans da se vsedem za zaslon user posted image

Pozdravite se pikice ........nosečkice ,upam,da vas obidejo gripice

< Sporočilo je popravil lane31 -- 14.1.2009 15:31:57 >

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
14.1.2009 21:17:48   
mama06
micla WB - se ti pridružujem v bookslanduuser posted image . V torek imam namreč izpituser posted image .

Nas je prvo zaledenelo, potem pa še zasnežilouser posted image

lane31 tudi tebi WB - kar se pa računalnika tiče, pa pri nas velja enako. Ati je lahko za njim, če se pa jaz vsedem zraven, je ta kriza, pa jok, pa,.......saj bo enkrat boljeuser posted image

hoja - danes me je mali tako šokiraj, da sem skoraj dol padla. Namreč bila sva v dnevni in ga pustim ter grem v kopalnico. Pa se začne nekaj oglašat, pa grem po njega da se ne bi bunil, mali pa za mano pred vrati na dveh. Je kar iz dnevne, po hodniku prišel do kopalnice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
14.1.2009 21:19:08   
mama06
trma - ma je še nimamo taprave, saj tega, kar pišete, mi še ne pounamo

mišk - a malecka že kaj koraka, ker mislim, da sta najina dva bila tazadnja plazeča se.user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
14.1.2009 22:02:57   
Pandica
Hello mamice user posted image

Pa nas bo ja zametalo kaj je že snega tu pri nas user posted image

Danes smo že 2x kidali pred bajto. Naj se pohvalim, da se dop. sama skidala celo naše dvorišče in še pločnik pred našo bajto, mi je tak pasalo malo miganja in telovadbe user posted image user posted image user posted image
Pol pa še 1x pop., samo te pa nisem jaz user posted image
Avto pa že imam tak zametan, da se ga sploh več ven ne vidi, je kot en iglu user posted image

Zala je hb malo boljše, se vidi, da ji je prijel ab. Nima več vročine in bruha mi tut ne več, pa spet je hiperaktivna postala, je že stara Zala user posted image

micla   praviš, da te je zeblo v Lj? Valda, da je te, če še je danes mene, pa sem navajena na ta minus, kaj šele ti boga reva, ko nisi user posted image ko si iz "toplih krajev".

mama06  bravo Jernej za korakanje user posted image user posted image
Ja, mene tut zdaj zanima, če še je kateri oktoberček, ki še ne hodi?

trma   moja je taka trma, da, če ni kaj po njeno in ji kaj ne pustim oz. dam se vrže na tla in začne z glavo butat v tla user posted image user posted image pa vse kar ima tisti trenutek v roki oz. pri roki zmeče daleč vstran od jeze user posted image
user posted image   a še je kateri tak trmast?
Kaj je najboljše narediti? Jih dati na ignor?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
14.1.2009 23:52:07   
Pandica
Punce, a ste že kaj razmišljale letos za pusta?

Kaj boste našemile naše malčice / malčke? Kdaj je sploh pustni torek in sobota letos?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.1.2009 7:33:53   
sanosan
Dobro jutro iz snežene pravljice!

Danes so moji otroci imeli poseben prevoz do vrtca, namreč šli so s sankami! Se je Brini zelo dopadlo in ker so imeli zraven še spremstvo user posted image , se ji je prav smešno zdelo, zakaj tako skače. Tudi naš user posted image  je en mali otrok in je neznansko užival. Blaž pa je tudi takoj, ko sta prišla v vrtec povedal, da je prišel s sankami. Jaz pa še vedno na bolniški, saj se mi ni še čisto izboljšalo in zato ne bom smela popoldan z otroci na sneg user posted image user posted image user posted image

Trma - ko ni kaj po njeno, se razjezi in zmeče vse, kar ima v rokah, na tla. Parkrat pa je malo iz trme in malo iz strašanske užaljenosti, ker je nisem mogla (po njeno hotela) dvignit v naročje, vrgla na tla (na trebuh) in vse štiri od sebe in taki jok. Malo opažam, da posnema vzorce starejšega bratca. Če sma same, jo ignoriram ali ji z malo strožjim glasom povem, da se to ne dela (če meče stvari po tleh). Če pa je zraven Blaž, pa moram že zaradi njega postopat približno tako, kot takrat ko on naredi kaj narobe. Zdi se mi fer, da med njima ne delam razlik, samo zato ker je Brina mala, saj so pravila, kaj se sme in kaj ne, enaka za oba.

Pust - verjetno bomo za Brino uporabili Blažev prvi kostum, za Blaža pa lanskega. Mogoče pa bo kaj drugače, saj si bo mama (torej jaz) nabavila šivalni stroj in mogoče boma z babico kaj zašile.

< Sporočilo je popravil sanosan -- 15.1.2009 7:35:58 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.1.2009 8:09:46   
VANILI

najprej tale

http://www.youtube.com/watch?v=1f2KUuR3qSg&feature=related

komad za dobro jutro, ki je nekaj najlepšega, kar sem zadnje čase slišala...

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.1.2009 8:16:00   
VANILI
no, lepa reč, pišem ko budala, pa me prekine. verjetno, ker sem napisala, da sem včeraj začela dajat milijardo fotk, ki so na računalniku, na cd-je, ker nikoli ne veš, kdaj ta kišta crkne - pa mi je kišta zgleda zamerla, tko da zdaj hitro postnem...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.1.2009 8:19:51   
VANILI
sori, kištica, sej si kul.

jaz sem malo bolje in že milijon reči za postorit.dnes sem še doma, mam pol pregled, bom rekla, da mi kar zaključi bolniško. danes zvečer če bo sreča, grev z mojim gledt jamsekg človeka, žabo mali bo pa prvič počakal tako pozno pri mojih. nimam pojma, kako bo, ker je nvjen , če se ponoči zbudi, da g uspava moj jošk. Moj, ko je že  pojstli in se zbudi, me pokliče: "Mami, prinesi jošk sem!"user posted image

fotke: kok ste ve pridne pri razvijanju? jaz sem zelo slaba. od teotka nima niti en lbum za v roke za prijet, vse je na računalniku - in zdaj na cd-jih... če bi hotela vse fotke za nazaj razvit, bi po moje porabila celo mojo plačo pa še ne bi bilo dostuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?

Kahlica/Račka. (67%)

Nastavek za WC. (0%)

Uporabljamo vse zgoraj. (33%)

Od rojstva je brez plenic. (0%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!