mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra Aha, še nekaj ... so mojemu vzgojiteljice v vrtcu v petek, ko je prišel po Julijo, prijazno namignile (beri: zapovedale/ukazale), da bi Julija dobila copatke s trdim podplatom. Sem ji zdaj, ko je Cicibanke prerasla (v treh mesecih ), dala naše kanadske mehke copatke in še ene druge, ki očitne ne ustrezajo "vrtčevskim standardom". Pa kaj naj zdaj naredim. Vsake tri mesece že ne mislim 18-20€ ven dajat za ene posrane copate. Glede na to, da ima super kvalitetne, novodobno pravilno motorično usmerjene usnjene copatke doma .... ali naj jim sprintam članke in jih nesem tja ali kaj??? Julija bi seveda bila edina izjema, ki copatk s trdim podplatom v skupini ne imela. Jernej je ta izjema . Pa ker hodi v isto skupino še otrok najine fiziterapevtke, še njeno dete . Ona je strogo odsvetovala gumjasti podplat, ker mora noga - podplat imeti možnost, da se normalno razvija, z vsemi stimulansi iz tal, kar pa pri gumi ni možno. Punce hvala za pesti. Izpit je za menoj, ampak imam slab filing, ker je stari zakompliciral da mu j****m m**** . Brez zamere, ampak res. No, po izpitu sem šla pa še sama k zdravniku, dobila enako kot Jernej Hiconcil in voila, jutri, ko bi morala v službo po letu in pol, sem še vedno doma . Pa dobila sem napotnico za slikanje obek stopal, ke ne morem stopit na levo nogo, ker me tako boli podplat, sicer se navzven pa nič ne vidi . Očitno sem že za odpis Samo res, jaz pogreš marsikatero čveko. Predvsem me zanima, kako se drži *kinnie* Nič punce, grem pod tuš, potem se pa malo stisnit k dragemu. Mogoče se še oglasim
|