sanwebdra
|
Drage moje desetke, tale naš forum bo pa čisto umrl, še dobro, da imamo Pandico in Miclo, da nam rešujeta riti, pa mamo06, da malo vskoči in pomaga. KAJ JE ZDAJ TO? A se ne boste več z nami družile???? IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Mama06, držim pesti za izpit Micla, tebi tudi Go, girls, go.... se pridružujem!!! držim pesti za vaju Jaz tudi!!! Najprej se, punce, opravičujem, da je tako dolgo trajalo za odgovor, sem bila v soboto zunaj, pa me je že takrat matralo grlo, včeraj pa me je po sankanju čisto vrglo in sem imela tresavico, čeprav brez vročine. Ki je itak nikoli ne dobim. Kar je najslabše. Ker se telo ne zaveda, da se mora boriti proti okužbam. Skratka: IZVIRNO SPOROČILO: mišk Sanwebdra: Kaj pa veš kako je s plačilom zavarovanja pri študentih 26+?!? Po novem moram namreč tudi jaz plačevati dodatno zdravstveno zavarovanje, ker sem stara 26 let, čeprav imam status rednega študenta in sem brez bilokakega dohodka. Ne vem, kako je to, glede na to, da si poročena. Kolikor je meni znano, te mora finančno podpirati mož. Razen v primeru, da ima prenizke dohodke in bi ti pogojno lahko prejemala denarno socialno pomoč. IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Sanwebdra, kako pa napišeš prošnjo? Jaz na vzajemni nič ne najdem... http://www.vzajemna.si/uploaded/images/MIR-01-08a.pdf in obkljukaš upravičenec do denarne socialne pomoči po predpisih o socialnem varstvu oz. do kritja doplačil iz proračuna (določbe 15. člena ZZVZZ-K), ter priložiš kopijo odločbe