micla
|
Ojla, alina_alin.....tudi moja že cel teden noče jest skorej nič. P tudi jst obupujem, ker se trudim, da ji skuham in to zelo dobro, ona pa tri žličke in konc. Itak, da zdej je viroza kriva, ma je tudi prej že neki štrajkala. In nasploh se mi zdi, da ful spreminja okuse.....eno obdobje bi jedla samo jogurte, drugo samo monte, spet tretje neki tretjega. Trenutno smo v fazi banane in paštete. Je probala argeto junior in ni šans da ji preprečim. Tko da zdej jo kar nimam več v hladilniku, da je niti ne vidi. Mi je pa ful zanimivo, ker še do 14 dni nazaj se je skor udušila v gresu, zdej pa samo da ga vidi na žlici, že maha in odriva in sploh ga ne proba več. Tudi mene ful živcira to, da noče jest, ker posledično je potem še bolj nemirna in ne ve kaj bi. Sicer pri nas ni take krize, ker pomojem imamo okol 9-9,5kg, tko da ni panike, ampak vseeno....ker vem, kako je lepo zadovoljna, če je sita. Pol je pa kažin če gremo kam ven, ker je ful loterija, al bo pridna al bo začela sitnarit in trmarit. Pa sranje, ker ne znajo še povedat kaj bi jedli. Itak da moja če jo dam pred hladilnik pa vedno samo ali sirček pokaže, ali pa monte. Zdej pa bodi pameten. Zobki...pri nas hodijo štirke ven. Spodnje so obe že več kot pol zunaj. Zgoraj pa vse nabito in nikjer nič. Pa ko sem že pri zobkih, mi imamo ful scene za umivanje. Dela tako, kot da jo režem. Jo moremo v dveh, da eden drži in drugi ščetka. In še nejabolj želosten del.....da se ji zgornje enkice in dvojkice vse rjave in lisaste in še dvojkice se kar topijo. Ja itak, od flaške...pa dam prou minimalno sladkorja v čaj, ker brez mi meče flašo v glavo. Zdej jo že nekaj tednov navajam na vodo. Popoldne še gre, ma ko je treba spat, pa ni šans. More bit čaj. Zanimivo, da spodnji zobki so pa lepi in beli ko sneg. Upam samo, da ne bo uničena zasnova za stalne. Če bi ona meni pustila malo bolj temeljito oprat, samo kaj ko uspem lih za silo, ker že tko skor spusti dušo. mama06.....J je pa manenček. Ma sej bo, počasi bste prilezli do dvomestne. pandica....kje si danes?
< Sporočilo je popravil micla -- 18.1.2009 22:49:06 >