|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
21.1.2009 20:59:48   
DaniNeli
Prej sem se vrnila s Kopra...in sem bla v tem Trendsu.1.prodajalke so "ajd čaw",2.nimajo ene lepe stvari,vse pobrano,pižamice pa sem le dobila,od Disneya,so kar lepe,čeprav drudo od teh Winx,Pooh-ja,...mi ni lepo.Aja,pa še od Wenice sem ji vzela krake hlačke in en puli.Tudi v Okaidiju sem bla je tudi vse pobrano :( 

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
21.1.2009 21:10:02   
thaiss
DaniNeli si pozna za kej več izbirat. Škonti so začeli že prvi ponedeljek v letu in je vse pobrano.
Danes sem prebrala v Primorskih da odprejo HM v Kopru marca user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
21.1.2009 21:11:57   
DaniNeli
Sem šla z namenom,da ji kupim nekaj pižamc,pa sem vesela,da sem dobila vsaj to,sem vzela kar za 3-4 leta.
In sme res vesela,da pride H&M v Koper...sem slišala tudi jaz
za to novicouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
21.1.2009 21:36:04   
n€na
Danes sem prebrala v Primorskih da odprejo HM v Kopru marca

fantastična trgovinauser posted image user posted image user posted image user posted image prav manjka ena taka. Upam da bo fajn založenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
21.1.2009 23:38:37   
NAVT
H&M V KOPRU????? Končno!!! Kje pa? Marec bo pa hitro tukaj. Še ene dvakrat bruhamo, pa trikrat zakuhamo, pa bo že :)))

Sibil, sej verjetno sem samo jaz tista, ki se obremenjujem, da delam paniko po nepotrebnem. Kako pa zgleda pri Lucasu, ko je kriza?

Thaiss, plac sem rezervirala, a ga še nismo koristili. Aljoša ima 18. februarja RD. Hrano in pijačo nameravamo imet svojo. Nisem pa vedela, da je lokal odprt. Ampak po moje si noben ne želi prit na kavo v tak direndaj.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
22.1.2009 7:50:00   
zrak
dobro jutro...
H&M v kOpru user posted image user posted image .. ma itak ko bo prišu še v Koper, bodo po moje tudi cene nasoljene.. tak filing imam

drugače smo ok... glede Eneievega kašlja pa bom danes kar klicala k P.

Na Viki Kiki je pa zelo lepo.user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
22.1.2009 8:21:35   
thaiss
Jutro

HM bo nasproti stadiona, bivša Železnina. Cene pa bojo take kot v Ljubljani, vsaj po moje.

NAVT kaj 18. boste praznovali??? Če se ne motim imajo oni ob nedeljah zaprto, tako da vsa sigurno noben ne bo motiluser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
22.1.2009 9:41:13   
n€na
jutro,

mi pa že papcamo pašteto, kij e zakon...ne rabimo nič drugega kot pašteto in monte pa smo preživeliuser posted image user posted image user posted image

kavica je kuhana in jo že veselo pijem tukaj z vami...mi Zala ne pusti biti za mizo, da ji slučajno nebi vzela kakšnega koščkauser posted image user posted image

HM tudi jaz upam, da ne bojo cene prveć visokeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
22.1.2009 10:01:31   
thaiss
nena26 tudi jaz sedim pred računalnikom s kafetkomuser posted image
Pridna Zala, Matia pašetete še poskusu niuser posted image , če mu dam kej novega v usta se začne davit, kot da bo bruhal....niti sirčka, marmelade, nutele, ničuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
22.1.2009 10:23:14   
thaiss
ragazze kje ste???????????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
22.1.2009 10:31:15   
n€na
Moja tudi noče nič drugega kot pašteto in mogoče kako juhico in krompirček to je pa vse na našem jedilniku....v vrtcu pa pravijo, da vedno poje vseuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
22.1.2009 10:39:57   
thaiss
pri nas je krompir na Top listi, še zjutraj vpraša za ˝ompir˝user posted image , zelenjavo tudi poje, meso pa user posted image
zakon so pa jogurti, pudingi, gris, kruh in mleko

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
22.1.2009 10:46:44   
n€na
vsaj nekaj je imaš dosti izbireuser posted image user posted image jaz jo imam manjuser posted image

danes ji bom naredila pizzo mogoče jo bo pa jedlauser posted image user posted image si jo je moj zaželel in po dolgem času bomo spet vsi trije skupaj jedli kosilouser posted image user posted image user posted image

si je najdla nov hobiuser posted image user posted image   ima eno veliko vrečo na zadrgo in le to odpira in zapira vmes pa daje notri v vrečo igrače....pa bo mir za pet minutuser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
22.1.2009 10:48:12   
thaiss
pizza- no go!!user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
22.1.2009 11:05:00   
Sibil_
Pri nas je pa hrana čisto po občutku, včasih ja včasih ne.Ampak sta fanta kar dobra jedca, čeprav tudi dosti pokurita.user posted image

Sem bila pa zadnjič na govorilnih za Lukasa - je priden in otroci ga imajo radi, ampak je intenzivno začel z obdobjem trme. In je rekla da zadnjič na sprehodu dobro da so bile 3 vzgojiteljice, ker če ne ne bi mogle prit nazaj v igralnico.Se je vrgel na tla in ni bilo variante karkoli - trma mala.Itak da je doma enako, zato pa še vedno na sprehod vzamemo voziček...

HM - ma ste sigurne?Pa že tako kmalu?Kje ste to izvedle?In kaj tudi Oviesse al kaj?UUU ma to bo žur, ne bo treba nikamor več hodit...user posted image

NAVT - Lukas ko je bolj kriza ful kašlja, prav ne more se odkašljat in pri vdihu piska.Tako astmatično piska, ne vem razložit.Saj ga bom morala peljat spomladi na testiranje za alergijo, da vidimo če je na kaj alergičen.

Kje pa je Tisa al kje boste imeli rojstni dan?Imajo kakšna igrala itd?JAz komaj čakam Tuš, imjo tam tisti igralni kotiček in baje lahko narediš tam rojstni dan.Mogoče bi se dalo zmenit v Mercatorju, za uni Lumpi kotiček?user posted image

LP,
Sibil RR, ki čaka na malicoooo.....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
22.1.2009 11:05:22   
n€na
Bomo videli kako bo....itak pa mam za rezervo kromiruser posted image

se je začela ukrarjat z športom............gleda tenisuser posted image user posted image user posted image user posted image   se ne odmakne od TV-jauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
22.1.2009 12:59:26   
dskubin
Da še jst neki napišem, da ne samo čekiram, ko sem glih pršla h sebi. Sm zgleda prejšnji teden neki prnesla iz LJ, od petka do včeraj +39 pa za pljuča ven skašljat user posted image Bo boljš. V soboto ponoči je Diti neki štrajkala (bruhala ene 10x, čeprav matariala je blo samo prvič, potem je samo sluz metala ven), ampak se je zraven smejala in to je blo to od bolezuni pri njej user posted image , včeraj pa je zakuhal Draž, ampak bomo počakali s P do jutri, da vidimo kaj oz. če se bo iz tega kaj izcimilo. Prej pa me je moj klical iz službe, da ga nekja lovei - kaj le user posted image . V glavnem, smo veseli, ker bomo ozdravlji preden gremo na počitnice user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
22.1.2009 13:28:18   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
se je začela ukrarjat z športom............gleda tenisuser posted image user posted image user posted image user posted image   se ne odmakne od TV-jauser posted image user posted image

Pri nas so risanke totalno nezanimive, niti 2 minutki ne zdrži, ampak šport pa ja!!! trenutno najraje gleda ˝kokaj˝ (hokej) in lahko sedi pred tvjem 10 minut in kriči ˝damo gol˝user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
22.1.2009 13:29:12   
thaiss
dskubin user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
22.1.2009 16:48:17   
dskubin
Draž je ratal nakam čudno pikast - ker naša P dela popoldan, sem se takoj najavla in: ŠKRLATINKA user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
22.1.2009 19:53:33   
n€na
Draž šc, šc stran škrlatinka in to čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Helenav
kako ste kaj?

.........in ostale prite malo na raport, takojuser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
22.1.2009 20:27:55   
helenav
ojla...na hitro..danes ni dan..NOna je v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara pa fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll prehlajena....iz nosa teče ko slap savica...vočina je bila le en dan....tako, d aje do nadalnega doma...danes s tatijem, jutri z nono...za vikned pa z mamico..

grem ,ki sem žalostna

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
22.1.2009 20:28:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Draž je ratal nakam čudno pikast - ker naša P dela popoldan, sem se takoj najavla in: ŠKRLATINKA user posted image

bošček Dražuser posted image  Upam, da mu ne bo hudega, Matia se je kar dobro držal ob škrlatinki, je pa dobil alergijo na Ospen, tako da so bile takrat pikice hudo srbeče, niti Claritine mu ni pomagaluser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
22.1.2009 20:33:14   
thaiss
Helenav upam da z nono ni hujšega!! Naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image
tebi in Klari pa pošiljamouser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
23.1.2009 7:23:15   
NAVT
Ja, ful bo žurka z novimi trgovinami v bližini. Bom mogla mal na šefa pritisnt, da nam zviša plače :)) Sigurno komi čaka!

Thaiss, si falila stran na koledarju. Verjetno si gledala januar. V februarju je 18. sreda. Za ob nedeljah pa je rekla, da imajo zaprto in tudi ne oddajajo.

Sibil, neki igrač imajo za silo, sicer imajo lepše zunaj na terasi (tobogan, nek avto...), a to je za toplejše dni. Tisa bar je na prvem vogalu v neki hiši, če greš z Južne ceste proti novi upravni enoti (Livade; obrtna cona).

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?