|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
20.1.2009 9:14:45   
zrak
ma jaz sem že nekaj pisala in mi je vrglo ven in zdaj se mi ne da ponovno

želim vsem da se hitro pozdravite..

sicer tudi Enei je začel nekaj kašljat... samo zdaj ne vem ali je od zobkov al kaj.. iz noska teče vodica in kašlja kot bi imel zabasana pljučka.. ma imam občutek da ta sluz namesto iz nosa teče v grlo.. če se bo nadaljevalo bom klicala P

Nektarina, ti verjamem da si fuč.. z dvema.. sebe niti ne predstavljam

Asso poročilo

zdaj pa še nekaj.. Zobna pasta otroška.. ne razumem zakaj smo jim mogli dajat fluorove tabletke, če je fluor nezdrav... in ga otroške zobne paste ne vsebujejo...user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
20.1.2009 9:24:00   
n€na
Zrak če se ti zdi da ima Enej zabasana pljučka. le pokliči P in ga naj posluša in potem boš tudi ti bolj mirna.

glede zobne paste in pa tabletk pa nimam pojma...jaz ji kdaj pa kdaj umijem zobke z zobno pasto za otroke mlajše od treh let. Drugače ji pa zobke umivam z vodo.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
20.1.2009 9:54:36   
thaiss
Dobro jutro,

evo, danes pa zares neki napišemuser posted image

Nena ti kar imej Zalo še ta teden doma, ker v vrtcu so vsi bolani, pri Matii jih je samo 6user posted image  ker so vsi bubkoti!!

Zrak pomoje kašelj ne more bit od zobkov, je pa možno da mu iz nosa teče nazaj v grlo, tako da pucaj nos čimvečkrat na dan!!user posted image

nektarina user posted image user posted image user posted image  za tvoje fante

majrim, mela, asso in ostale, kje ste se zgubile????

Jaz že iščem plac za Matičkov RD, imate kašno idejo...pa da je poceniuser posted image
In še neki, kje bi dobila koga ki tiska na majce???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
20.1.2009 10:05:49   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jaz že iščem plac za Matičkov RD, imate kašno idejo...pa da je poceniuser posted image

Na broli v Kopru.. super naredijo, jaz sem zadnjič tja nesla.. nimam pa pojma kako se kliče firma..
ti pa lahko razložim kje se nahaja..

Brolo.. greš pod volt (na levi je kjnižnica) hodiš...po ulici .. na levi vidiš vhod v zdravstveni dom, na desni pa ena taka velika polkrožna lesena vrata in vstopiš... te zadene kap, ker imajo cel bataljon majc.. dela pa prijazna gospa in mož..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.1.2009 10:07:20   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Na broli v Kopru.. super naredijo, jaz sem zadnjič tja nesla.. nimam pa pojma kako se kliče firma..
ti pa lahko razložim kje se nahaja..

Brolo.. greš pod volt (na levi je kjnižnica) hodiš...po ulici .. na levi vidiš vhod v zdravstveni dom, na desni pa ena taka velika polkrožna lesena vrata in vstopiš... te zadene kap, ker imajo cel bataljon majc.. dela pa prijazna gospa in mož..

a lahko prineseš svojo slikico/motiv???

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.1.2009 10:12:54   
zrak
ja seveda... pa to je štos.. ona ti jih tudi uredi, poveča, zmanjša.. super so

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.1.2009 10:16:27   
thaiss
hvala zrak... imam sice še en kontakt, pa bom vidla

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
20.1.2009 12:11:10   
poka1
Dan!
Tuki še ena Južna primorkauser posted image  Jaz pa bi rabila vašo pomoč..kaj slučajno veste kje je kaka trgovina z rabljeno otroško opremo tle v naši okolici? Jaz poznam samo Ajatutaja..me zanima če obstaja še kaka.

Hvala!

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
20.1.2009 21:34:00   
DaniNeli
Ojla!
A mogoče katera ve če imajo še kaj pametnih in leoih stvari v Trendsu v Kopru,mislim za oblečt ta male?
Ker se trgovina zapira,in sem prav vesela,da pride Oviesse v Koper...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
21.1.2009 7:42:30   
n€na
jutro,

danes sem pa taprva :))))user posted image user posted image user posted image user posted image

midve sva bili včeraj pri P in je rekla, da naj bova kar do konca tega tedna doma in da se čujemo v petek.

zrak kako je kaj Enej, si klicala P?

poka1...nimam pojma glede trgovin z rabljeno robo....bila je v Luciji, vendar je ni več...

daneli tudi zate nimam odgovorauser posted image user posted image user posted image nism bila v trgovini že 100 let se mi zdiuser posted image user posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
21.1.2009 8:24:05   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro,

danes sem pa taprva :))))user posted image user posted image user posted image user posted image

midve sva bili včeraj pri P in je rekla, da naj bova kar do konca tega tedna doma in da se čujemo v petek.

zrak kako je kaj Enej, si klicala P?

poka1...nimam pojma glede trgovin z rabljeno robo....bila je v Luciji, vendar je ni več...

daneli tudi zate nimam odgovorauser posted image user posted image user posted image nism bila v trgovini že 100 let se mi zdiuser posted image user posted image

Nena .. bravo za Zalo.. vi se kar cartajte doma.. čeprav mislim, da na koncu dneva si bolj utrujena, kot če bi delala.
moja tašča je knjigo prebrala v treh dnehuser posted image .. jo je čisto not vrglo..zdaj pa čakam Asso da jo pride iskat, samo je bolana..

P nisem klicala, ker bi mi sigurno rekla naj se pridemo pokazat.. in seveda se bojim polno čakalnico bolnih otrok.. da še kaj odnesemo domov

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
21.1.2009 8:27:36   
asso
Jutro,

še nahitro par besedic od mene preden se punci zbudita.

Dopust je šel mimo super, smo uživali, smučali, se savnali in jedli tako dobroooo... peró še dobro, da sem imela sabo Naklofen, ker če ne bi še prej obležala.
Domov sem prišla z virozouser posted image user posted image , ki sem mislila, da je pljučnica, ker se je začelo s tako grdim kašljem, da sem mislila, da bom pljuča vrgla ven.... sem bila včeraj pri doktorci, pa je baje samo viroza, čeprav sploh nisem še dobra...
Punci sta tudi zboleli. Tarin je v ponedeljek že prišla k sebi, Nastia pa je v nedeljo zbolela. Je bruhala in imela vročino. Včeraj je bila že boljša in upam, da danes bo dobra. Nismo hodili nič k zdravnici, ker kot prvo mene ni bilo doma, včeraj sem mislila tatija poslat z Nastio (ker jaz taka hodituser posted image ) pa je bila potem že boljša.
Evo, nekaj besed od nas. Vsi trije bmo doma vsaj do petka... tata pa dela in upam, da bo ostalo pri temu, da ne zboli še on.

Zrak kako je Enei????????

Zdej pa grem malo na kavč, ker če ne sem lahko tu gor cel dan.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.1.2009 8:37:04   
Sibil_
Asso pozdravi se čimprej, pa tudi tvoji dve punci seveda. JA, ta kašelj tudi mene in Lukasa muči, tako da je Lukas doma z očijem, smo bili namreč v ponedeljek ob 3 zjutraj v bolnici, ker je ful kašljal in ni mogel spat.In je spet na pumpicah.Jaz se bom pa zgleda izvlekla samo z nekaj kašlja, no upam, da me sedaj ne zgrabi še kaj.

V službi sem že čisto noter, sicer ni še neke gužve zaenkrat tako da sem bolj na izi.user posted image

KAj mi kdo priporoča kakššen kraj za dober zimski dopust?PA seveda hotel z Welnessom in bazenom?Sem razmišljala o Rogli, mogoče se odpravimo tja, kdaj so že šolske počitnice, katera ve?Ker takrat pač ne bi šli, bo vse polno verjetno.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
21.1.2009 8:40:40   
n€na
Nena .. bravo za Zalo.. vi se kar cartajte doma.. čeprav mislim, da na koncu dneva si bolj utrujena, kot če bi delala.

ja sem full utrujena in izmozgana...koliko energije ti lahko poberejo otroci pa čeprav so tako majhniuser posted image user posted image mam en večji problem...naveličale sva se vseh igric ki jih imava doma in pol si kej zmišlujem...pa se vseeno naveličauser posted image user posted image user posted image nimam več idejuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
21.1.2009 8:52:17   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

ja sem full utrujena in izmozgana...koliko energije ti lahko poberejo otroci pa čeprav so tako majhniuser posted image user posted image mam en večji problem...naveličale sva se vseh igric ki jih imava doma in pol si kej zmišlujem...pa se vseeno naveličauser posted image user posted image user posted image nimam več idejuser posted image user posted image

Enei se zadnje času ful zamoti s sesalcem in včeraj je ugotovil zobno ščetko tisto na baterije (cel popoldan si je hotu umivat zobe).. in seveda nono se je bril z brivnim aparatom.. in pol še Enei... ful se zamoti s takimi strojčki

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
21.1.2009 9:04:43   
thaiss
Dobro jutro

mojga šefa danes ni juhuhuhuhuuuhhuuuuuser posted image user posted image user posted image ...me pa non stop klicari tako dauser posted image

poka1 jaz vem samo za Ajatutaja

danineli- trends user posted image  nazadnje ko sem bila niso imeli neki izbire, res pa da jaz rabim za fanta in mi une Cars, Spiderman in nevemšekašne cunje niso všeč.
Gremo pa večkrat tja na kavo, ker se Matia zaigra tam v otroškem kotičku.

Asso tebi in tvojim puncam košek zdravja user posted image user posted image
Kaj lahko tvoj pusti robčke sej veš kje, pa bom poskrbela da jih D prevzame in plača. BTW kolko sem ti sploh dolžna???

nena26 super da je Zala boljšauser posted image

Sibil - user posted image user posted image  za Lukasa!!! Šolske počitnice pa so če s ene motim 16.2

Mi smo bili včeraj na govorilnih urah in itak da sem šla domov user posted image user posted image user posted image  ker je Matia zelo priden!! Mi je pa všeč, da naša vzgojiteljica zapisuje vse napredke otrok. Kdaj je prvič povedal cel stavek, katere nove besede pove, s čim se najraje zamoti v vrtcu, pokazala nam je risbe.... Pa da se pohvalim, full je naudušena nad njegovim umetniškim ustvarjanjem in je poslala dve njegovi risbi na nek natečaj v Ljubljanouser posted image user posted image user posted image  

melaverde, majrim????

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
21.1.2009 9:16:53   
asso

Asso tebi in tvojim puncam košek zdravja user posted image user posted image
Kaj lahko tvoj pusti robčke sej veš kje, pa bom poskrbela da jih D prevzame in plača. BTW kolko sem ti sploh dolžna???

Ja, ja mu bom naročila. Jih bo jutri pustu ali predal. 6€ oz. bolj točno 5,99€ user posted image user posted image user posted image

Kako je lepo, ko se ti otrok sam odpravi... Nastia se zbudi, gre v kopalnico, da dol plenico, gre lulat, se umije tam spodaj... ji napravim za oblečt, se obleče... in zdej grem pogledat v kopalnico, če je res vse to naredila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.1.2009 9:24:05   
thaiss
hvala asso!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
21.1.2009 9:25:18   
n€na
bravo Nastia, da že vse to znaš sama.user posted image user posted image user posted image user posted image

moja bo pa verjetno prej kriminalke brala kot pa si bo znala dat plenico dol. Trenutno sedi na stolu in ima odprto knjigo od agate kristiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matia tudi ti si pravi mojster za risanje...bomo držali pesti da zmagajo tvoje slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
21.1.2009 9:55:58   
asso
Evo... sem šla v kopalnico in Nastia: mama, sem si zmočla body in pižamo (pri umivanju) in sem si oblekla konetjero... si je slekla body in pižamo, vzela iz predala konetjero in se oblekla... vsaj z eno, da nimam dosti delauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
21.1.2009 11:00:23   
thaiss
ma brava Nastia....moj nima še nekega interesa da bi si sam kej slaču...za se zmočit pa je taprviuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
21.1.2009 12:14:17   
n€na
evo, moja miška že spi...bom šla jaz tudi me je kar mal zmatrala...se kar pozna, da nisva nič zunaj se prav vidi da ji to manjka...stalno stoji pri balkonskih vratih in pravi dol, dol...saj bi jo pelala malo na zrak, samo tukaj tako piha pa še dežujeuser posted image user posted image

zdej bom pa spila še eno kavouser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
21.1.2009 14:35:23   
NAVT
Bravo, Nastia! Ful lepo se sliši, da se sama tako zrihta. Jaz pa Aljošo lovim okoli: ne se obleč, ne se sleč..
In bravo Matia za likovne podvige!

Thaiss, jaz sem za Aljošo rezervirala v kava baru Tisa, pri mercatorju pri Ritoši. Sicer je 10€ na uro, a druge variante ni. Sem klicala tudi na DPM, če imajo zdaj v novih prostorih kaj podobnega, pa je Barbara rekla, da niso prostori primerni, poleg tega pa še ne smejo oddajati najete prostore. Tako jim piše v pogodbi. En tak plac ful manjka,, ma ne eden, pet!

Danes sem doma. Tudi Brina je nehala driskati, zato je pa Aljoša danes zjutraj najprej driskal, pol bruhal, pol pa driskal naprej. Ta viroza je res hecna. Pri naslednjem se pojavi šele takrat ko neha pri prejšnjem!!! Kako ve? user posted image

Sibil, mene pa zanima kako so te gledali, da si prišla ob 3h zjutraj gor? Ne me slabo razumet, a jaz dostikrat (v glavnem vsakič) ko je ponoči dihalna stiska, rešujem krizno situacijo, ker rajši imam akcijo doma, kot da poslušam gor, da delam paniko.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
21.1.2009 14:56:34   
thaiss
joj NAVT, pri vas ni konca s temi boleznimiuser posted image  Upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT
Thaiss, jaz sem za Aljošo rezervirala v kava baru Tisa, pri mercatorju pri Ritoši. Sicer je 10€ na uro, a druge variante ni. Sem klicala tudi na DPM, če imajo zdaj v novih prostorih kaj podobnega, pa je Barbara rekla, da niso prostori primerni, poleg tega pa še ne smejo oddajati najete prostore. Tako jim piše v pogodbi. En tak plac ful manjka,, ma ne eden, pet!

sem že šla vprašat v Tiso, 10€ na uro tudi ni tako malo, me pa moti to da je odprto oz. lahko pride kdor koli v kafičuser posted image
ma ste bili zadovoljni??? Hrano in pijačo ste imeli svojo?

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
21.1.2009 15:27:37   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Sibil, mene pa zanima kako so te gledali, da si prišla ob 3h zjutraj gor? Ne me slabo razumet, a jaz dostikrat (v glavnem vsakič) ko je ponoči dihalna stiska, rešujem krizno situacijo, ker rajši imam akcijo doma, kot da poslušam gor, da delam paniko.

MAh, mene sploh ne zanima, kako oni to gledajo. Če jaz in zdravnik na urgenci meniva, da rabi otrok pregled, ga pač rabi. In verjemi da sem ob 3 ponoči glih ta prave volje, da mi kdo teži....sicer je pa itak tista sestra skor znorela, ko ji je lukas tretjič ugasnil tehtnico, ona ga je hotela pa stehtat...ah ja....

Je pa tudi res, da me že poznajo in so mi oni zabičali, da mora Lukas na pregled če je kaj s pljučki, ker je pač bolj občutljiv.Tako da me sploh ne zanima, pa verjemi, da mi ni glih nek užitek tam hodit....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?