|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
13.1.2009 10:38:33   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

To je likalna mašina od Pfaff,prodajajo jih v Trstu v eni trgovini,kjer imajo šivalne,in druge stroje.Tak kot ga imamo mi,nov model,s paro stane 1700 ojrov,ma naredijo nekaj popusta.Res ne bo nobeni žal če ga vzame,ker je vreden tega dnarja.

user posted image KOLIKOuser posted image user posted image .. PROSIM PREVERI DA NISI DALA KAKŠNO NULO PREVEČ ALI PA ENKOuser posted image user posted image ..
MA MORAŠ VSEENO NOTER LEPO ZLOŽIT, SICER TI PRIDEJO ZALIKANE GUBICEuser posted image

DAJ KAKŠNO SLIKO GOR.. ME PRAV ZANIMA...samo zanima..za ta dnar plačam šinjoro, ki mi pol spravi tudi v omaro in zraven še omaro pobriše...

A proposito di šinjore.. pozna kdo kakšno dobro, za generalke nardituser posted image   ma resno mislimuser posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
13.1.2009 10:43:20   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

A proposito di šinjore.. pozna kdo kakšno dobro, za generalke nardituser posted image   ma resno mislimuser posted image

Vpraši Karlotauser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
13.1.2009 10:44:52   
asso
Ja, meni se zdi tudi too much cena. Čaki, če 1x na teden plačaš šinjori 8 ur x 6€ je to na mesec cca 200€. Za ta dnar mi 8 mesecev lika...user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
13.1.2009 10:46:26   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Vpraši Karlotauser posted image

ma njega niti za kozarec vodeuser posted image .. zame je neresen

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
13.1.2009 11:00:21   
nektarina
Ciaoooo
Da se še jaz malo javim.  Danes sem istala doma, ker je imel NIk včeraj vročino in imam malce časa za RR. V službi vas berem ma ni cajta za odgovor , ker nisem sama v pisarni in nimam rada, da mi kdo  gleda pod prste.

Mela:  kaj hodiš kaj na merendo po 12 uri??  Včasih grem tam mimo, ma nočem preveč motit.
Mene pa zanima, če gredo vaši v  vrtec z žabami  in če vzgojiteljice jim tam slečejo  hlače.  Jaz sem zdaj ko so bile tako nizke temperature jim dala žabice ampak ko sem prišla jih iskat  so bili  še vedno z žabicami + hlačami. Zdi se mi malce pretoplo.  Zdaj razmišljam ,da bi zopet prešaltala na nogavičke. Čakam ,da se temp. dvigne še za kakšno stopinjo.

Slinčke take plastificirane sem tudi jaz kupila v Dm.ju, ampak sem jih videla vsepovsod. SO pa praktični. Še posebno ker moja dva v vrtcu  sta pridna  ko jesta ampak doma vse prevrneta in se igrata s hrano. Jaz  pauser posted image .. bi mi rabila kakšna mačka,da počisti po tleh.

Ben. Grem kaj skuhat.  ciaooo

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
13.1.2009 11:09:17   
majrim
ma kaj ni boljše uni plastičen slinček,ki je na koncu zavit??-...nič ne gre doluser posted image ...meni ta navaden ne koristi dosti,ker mi je bistvo,da ostanki hrane ne letijo po celi dnevniuser posted image
thaiss...si doma??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
13.1.2009 11:13:57   
DaniNeli
Cena je res takšna,pol nam je naredu popust in dal za 1300.Ma je vreden tega denarja,res.Med grelec in valjar daš noter kakor hočeš,ne rabi nekaj lepo glihat,razen kake srajce. Samo koliko časa,živcev,volje se ti obrestuje s tem...ogromno.Jaz ga imam dobrega pol leta in sem si samo rekla,da kje sem bla do zdaj.user posted image

Jaz drugače perem vse sproti in peglam tudi,tako da nimam nikoli več kot pol koša polnega.Popoldne se bom potrudla dat sliko gor,niti nevem kako to gre,ker nisem dajla še nobene.

Neposredna povezava do sporočila: 3482
13.1.2009 11:45:39   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Ciaoooo
Da se še jaz malo javim.  končno!!!

Mela:  kaj hodiš kaj na merendo po 12 uri??  Včasih grem tam mimo, ma nočem preveč motit.
samo mi javi prej, da se rezerviram!!! rade volje...

Mene pa zanima, če gredo vaši v  vrtec z žabami  in če vzgojiteljice jim tam slečejo  hlače.  Jaz sem zdaj ko so bile tako nizke temperature jim dala žabice ampak ko sem prišla jih iskat  so bili  še vedno z žabicami + hlačami. Zdi se mi malce pretoplo.  Zdaj razmišljam ,da bi zopet prešaltala na nogavičke. Čakam ,da se temp. dvigne še za kakšno stopinjo.

mi gremo od doma v dokolenkah, žabe damo samo če gremo pohajat ven... v vrtcu nimajo časa se s tem ukvarjat, pa še vse zamešajo...pri nas si odnašajo jopice in bunde domov user posted image

Slinčke take plastificirane sem tudi jaz kupila v Dm.ju, ampak sem jih videla vsepovsod. SO pa praktični. Še posebno ker moja dva v vrtcu  sta pridna  ko jesta ampak doma vse prevrneta in se igrata s hrano. Jaz  pauser posted image .. bi mi rabila kakšna mačka,da počisti po tleh.

Ben. Grem kaj skuhat.  ciaooo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

Neposredna povezava do sporočila: 3483
13.1.2009 11:46:53   
melaverde
najprej sem se jezila na zrak, naj gre že enkrat domov, da kaj naredim...zdaj pa sem tu...

ma kako šinjoro zrak, en dopoldan si vzami fraj, navij radio do konca in dagila...mene prav sprosti!! user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
13.1.2009 13:00:31   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
ma kako šinjoro zrak, en dopoldan si vzami fraj, navij radio do konca in dagila...mene prav sprosti!! user posted image

Lahko prideš tudi k meni na sprostitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
13.1.2009 13:41:53   
thaiss
evo mene

smo bili pri P, v četrtek se gremo spet pokazat (melauser posted image ), mineštra se kuha, Matia spi.....
zunaj pa je tako lep sonček, sva naredila en giret po izoli, čeprav peš ne pridemo dalečuser posted image

majrim jaz sem doma, jutri grem delat, v četrtek pa bom spet doma. TI?Kako je Neža??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
13.1.2009 13:45:53   
thaiss
DaniNeli kaj to čudo imaš ti doma??? http://www.pfaff.com/it/663.html

user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.1.2009 13:46:29 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
13.1.2009 14:01:53   
n€na
oj oj,

komaj sem našla nekaj časa...bolj ko gre proti koncu moje kariere tukaj na tem delovnem mestu, več gužve imamuser posted image user posted image ...le kaj bi bilo če bi se jim pustila izkoriščat...se moram kar potruditi, da delam toliko kot je treba (ne premalo in ne preveč) tako za sproti in da lahko grem v miru na malicouser posted image

se selim ko mačka z mladimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zrak -ja lahko predaš knjigo Asso, za enkrat je ne rabim, ker se mi ne da brati.

Jaz in Zala pa kraljujeva doma sami...malo pogrešava atija...vendar se tako čujemo kar naprej in jutri mogoče pride tudi domov in v četrtek gre nazaj do soboteuser posted image user posted image

likanje- jaz začnem likat, ko nam zmanjka za oblečt in je to nujno potrebnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
13.1.2009 14:33:42   
DaniNeli
Ja,ja to čudo imam doma.Samo jaz ga ne obračam pokonci,je kar vodoravno.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
13.1.2009 14:47:51   
dskubin
mleko...valjda v plastiko

Ja, ampak v Kopru ločujejo, v Izoli pa ne. Mislim, v Izoli ne zbirajo tetrapakov - mi smo jih tudi stiskali pa nosili v uno kanto za plastiko, pol smo se pa glih srečali enkrat s smetarskim kamionom in sva z mojim vsa ponosna naše ločene odpadke tam metala, pa nam rečejo, da brez veze user posted image . Pa da ne rečem, da pride 1 kamion in spraznejo not vse kante: plastiko, papir in steklo (upam, da ne tudi organskih odpadkov), pol pa na smetišču spet ločujejo user posted image

Thaiss kje si dobila tako dolge slinčke.. jaz sem jih zadnjič kupila spodaj v famili, ampak vseeno niso tako dolgi.
Ta slinček sem kupla v DMju, ma je že eno leto mimo. Je pa res dober, ker je velik in še plastificiran.

Mi imamo tudi te slinčke, tudi jaz navdušena. Draž ga uporablja še zmeraj, mislim, da je enga strgal in ima zdej drugega. Meni so tolk praktični, da sem jih še za k vsem nonam nabavla. In tudi mi jih uporabljamo enako - damo pod krožnik user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.1.2009 14:50:37 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
13.1.2009 14:55:23   
DaniNeli
Jst moram tudi nabavit take slinčke.V vrtcu jih tudi imajo.Ker če imamo vse po hlačah in povsod kosilo.Še ki mi noče sedet v nobenem otroškem stolčku,razen na istih stolih kot mi,le da ji morem podstavit nakaj,da je bolj višje.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
14.1.2009 7:38:02   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: DaniNeli

Jst moram tudi nabavit take slinčke.V vrtcu jih tudi imajo.Ker če imamo vse po hlačah in povsod kosilo.Še ki mi noče sedet v nobenem otroškem stolčku,razen na istih stolih kot mi,le da ji morem podstavit nakaj,da je bolj višje.

Danineli, če sedi na stolu s podstavkom, si spregledala naše teme, ko smo nabavaljali stolčke za na stol.. poglej malo nazaj.. in so res super

Assouser posted image  stolčki so res enkratna stvar... tako da tisti primapapa je ostal kar pri tašči..

Mi smo ok (tok tok)... spanje kot vedno v šusu od večera do jutra (tok tok)..

Thaiss kaj pa je rekla naša P? 
Neža?

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
14.1.2009 8:00:14   
asso
Jutro,

jaz se že bašem s krofom in kmalu pride na vrsto še skupni čaj, potem pa šibam k zobarci, ker me boli zob... od kar mi ga je pol leta nazaj plombirala me non stop neki heca. Že takoj me je dva dni bolel in to je bilo kao normalno, ker je velika površina, bela plomba.... in bla bla bla... potem me je vsake toliko zabolelo ko sem kaj tršega ugriznila, itak od takrat nisem 100% uporabljala to stran ustuser posted image  Od včeraj pa vsakič ko kaj jem me prav fajn boli... Pa sem včeraj slučajno poklicala, da se končno naročim in malo zatežim takoj za tem pa me je začel resno boletuser posted image  in še dobro, da je danes fraj, da upam, da rešim pred dopustom.

Ja, stolčki so super. Sej drugače ga sploh ne bi priporočala...
Mi smo tudi zaenkrat zdravi. Z dragim si zvečer narediva en antigripin in je (čaj z rumom)... peró včeri zvečer me je tako zemblo, sem bila ledena. Po moje, če si bi zmerla temperaturo bi jo imela pod 35°C.

Ja, jutri pa končno odpotujemo...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
14.1.2009 8:29:04   
thaiss
Jutro

evo mene iz službe, pijem čajček pa en krof od asso bi mi tudi teknuuser posted image

Matia je doma z nonotom, jutri pa bom jaz doma.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
14.1.2009 9:07:27   
zrak
Asso uživaj še za nas.. in ti želim da dobro welnate...danes pa lahko prideš po knjigo, ampak po viki kiki t.j. tam po 18 uri

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
14.1.2009 10:02:24   
nektarina
LP .Danes sem tudi doma in to z dvema. Včeraj je zakuhal še Alex. V glavnem razlika med enim otrokom in dvema je velika. Včeraj je bil tak mir, danes pa kažin in vse razmetano.  Alex ne da mira niti sekundice in še zdaj ti tipka po računalniku ter njuri, ker ga ne pustim zraven..

by

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
14.1.2009 10:19:01   
thaiss
nektarina en košek user posted image user posted image  za tvoja dva!!!

majrim, kako je Neža danes???

Neposredna povezava do sporočila: 3497
14.1.2009 10:48:18   
asso

Asso uživaj še za nas.. in ti želim da dobro welnate...danes pa lahko prideš po knjigo, ampak po viki kiki t.j. tam po 18 uri

Bom, bom uživalauser posted image user posted image user posted image   Če si pa ti spomneš slučajno, ko greš domov ali prej pa mi jo ti mimo prinesi...
Dej pošlji mi še po ZS GSM od tvoje žlahte, ker uno kar si mi včeraj po sms poslala nisem nič uspela dobit. Kupujemo darilo njeni mami (ker bo imela 50) in rabimo njen nasvetuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
14.1.2009 11:49:51   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Če morda katera kaj malega rabi v Udinah je tu TU offerta.

kdaj greš spet v šoping??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
14.1.2009 12:33:11   
majrim
evo meneuser posted image ...Neža je super in gre jutri v vrtec,ker ji je tudi njej že zgleda dosadno...non stop hodi k vratom in ona bi šla pa pa..user posted image ..pa tudi meni že manjka družbe iz službeuser posted image
-..zdej grem zlikat,pol pa naredim še jaz en čiminuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?