|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
23.1.2009 7:43:20   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Bomo videli kako bo....itak pa mam za rezervo kromiruser posted image

se je začela ukrarjat z športom............gleda tenisuser posted image user posted image user posted image user posted image   se ne odmakne od TV-jauser posted image user posted image

Veš ,d a tudi Enei ko vidi tenis ali nogomet ful gleda... drugače televizija absolutno nezanimiva

Thais ... Ma kaj Matia je imel škrlatinko?????user posted image user posted image  ker pol si napisala, da ni škrlatinka  da sploh ne vedo kaj je..user posted image   in da pikice ni od škrlatinke???

Draž in vsi bolani user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa neki zelo resnega, če vas zanima user posted image
Včeraj sem kupila telečje hrenovke, da jih dam zraven zelenjavne mineštre... kupila sem jih v delikatesi od MDK (mesna deležla kranjska - neki takega) in trgovka je kar gor pustila nek original listek in mi zavila še v njihov papir...
V glavnem ko sem prišla domov sem gledala original etiketo in kaj vsebujejo telečje hrenovke...med mnogoimi E-ji   je tudi E250, ki je med izredno škodljivimi dodatki in je zelo rakotvoren..Na nitrit..

tako to v vednost tistih ki jih zanima, ker sem te hrenovke kmalu dala otroku od 18 mesecev...enostavno sem jih zabrisala stran..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
23.1.2009 8:59:46   
n€na
jutro,

midve sma pa danes malo več spaleuser posted image user posted image user posted image

kavica je že kuhana, zajtrk se še delauser posted image user posted image

Hrenovke- kaj je to, naša Zala jih še ne jeuser posted image user posted image včeraj tudi pica ni potegnila...še sreča da sem naredila za rezervo krompir, ki ga obožujeuser posted image user posted image

Helena- user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite in da bo z nono vse dobro.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
23.1.2009 9:14:05   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT
Thaiss, si falila stran na koledarju. Verjetno si gledala januar. V februarju je 18. sreda. Za ob nedeljah pa je rekla, da imajo zaprto in tudi ne oddajajo.

ups maš prav user posted image

Thais ... Ma kaj Matia je imel škrlatinko?????user posted image user posted image  ker pol si napisala, da ni škrlatinka  da sploh ne vedo kaj je..user posted image   in da pikice ni od škrlatinke???

je bila škrlatinka, potrjena z brisom žrela. Hudo reakcijo pa je imel na Ospen, tako da se bomo mogli testirat na Ospen, da bomo vedli za naprej.

Zdaj pa neki zelo resnega, če vas zanima user posted image
Včeraj sem kupila telečje hrenovke, da jih dam zraven zelenjavne mineštre... kupila sem jih v delikatesi od MDK (mesna deležla kranjska - neki takega) in trgovka je kar gor pustila nek original listek in mi zavila še v njihov papir...
V glavnem ko sem prišla domov sem gledala original etiketo in kaj vsebujejo telečje hrenovke...med mnogoimi E-ji   je tudi E250, ki je med izredno škodljivimi dodatki in je zelo rakotvoren..Na nitrit..

jaz sem ji že pred časom črtala iz Matičkovega jedilnika!! Še dobro da mu ne grejo dol mesni izdelki. Sem pa zadnjič prebrala da so paštete ista svinj***** kot hrenovkeuser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.1.2009 9:25:22   
asso
Jutro,

danes malo boljše, če ne drugo je super vreme, ki sicer baje ne bo trajalo dolgo. Do ponedeljka upam, da pridem totalno k sebi...

Hrenovke, ja mislim, da večina jih vsebuje ta konzervans. Ampak pač mi jih vseeno jemo. To je skoraj najbolj priljubljena hrana puncuser posted image  Pa tudi v vrtcu jih dosti krat imajo na jedilniku.

Zrak, kako je z Eneiem? Kaj pravi P?

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.1.2009 9:32:20   
asso
Evo še nekaj o HRENOVKAH

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.1.2009 9:33:44   
thaiss
Asso sem dobila včeraj robčke, hvala!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.1.2009 9:36:39   
n€na
jaz sem pa sedaj dala nekaj slikic v moj album......povezava je v podpisu.

zdej grem pa mal prebrat o hrenovakah

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.1.2009 9:42:29   
asso
Thaiss prosim. Sicer usluga ne gre toliko meni, ker jaz sem pozabla sporočit naprej. Še dobro, da je moj tako pameten in vozi te robčke v avtu (ko smo šli na dopust jih je vzel ven in potem dal nazaj not) in ga je D sam poiskal.
Včeraj mi pove, da ima šolde in jazuser posted image user posted image  ups, sem pozabla...

Evo še nekaj o E250:
Konzervansi so nujni, da prepre~ijo rast
mikroorganizmov, med katerimi so nekateri
izredno nevarni, a so sami po sebi ve~inoma
varni. Na drugi strani pa za konzervanse, kot
so nitriti (natrijev nitrit E250, kalijev nitrit
E249), vemo, da so {kodljivi. Smrtni odmerek
te spojine za ~loveka je 4–6 g. Nitriti povzro-
~ajo methemoglobinemijo, tj. pove~ano proizvodnjo
abnormalnega hemoglobina, poleg
tega pa jih sumijo, da lahko povzro~ijo nastanek
raka. Ne glede na to so nitriti nepogre{ljivi
pri konzerviranju mesa, saj nas varujejo
pred izredno nevarno bakterijo Clostridium
botulinum, ki povzro~a smrtno nevarno bolezen
botulizem. V tem primeru se je bilo treba
odlo~iti, kaj je bolj nevarno; seveda za nikogar
ni bilo nobenega dvoma, da je botulizem nepredstavljivo
ve~ja nevarnost kot sami nitriti.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.1.2009 9:46:36   
thaiss
mi je reku D da je reku A da jih že en mesec vozi s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.1.2009 9:48:18   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro,

danes malo boljše, če ne drugo je super vreme, ki sicer baje ne bo trajalo dolgo. Do ponedeljka upam, da pridem totalno k sebi...

Hrenovke, ja mislim, da večina jih vsebuje ta konzervans. Ampak pač mi jih vseeno jemo. To je skoraj najbolj priljubljena hrana puncuser posted image  Pa tudi v vrtcu jih dosti krat imajo na jedilniku.

Zrak, kako je z Eneiem? Kaj pravi P?

hrenovke,,.. ja vsebujejo vse možne svinjarije, ampak vsaj tiste ki no seznamu izredno škodljivih jaz ne bi jedla in tudi drugim ne bom dala jesti...
mogoče druge hrenovke ne vsebujejo tega E.. bi bilo potrebno pogledati..

pa itak se vsak sam odloči.... Paštete pa tudi mi ne jemo.. Enei jih absolutno ne mara..

Včeraj sem klicala P in kot sem si mislila, je rekla da mu gre sluz namesto iz nosa ven nazaj po grlu in zato kašlja... naj močno spiram nos z fiziološko.. in da če opazim, da težje diha, da ima vročina ali še kak drug znak naj pridem..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.1.2009 9:54:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

hrenovke,,.. ja vsebujejo vse možne svinjarije, ampak vsaj tiste ki no seznamu izredno škodljivih jaz ne bi jedla in tudi drugim ne bom dala jesti...

Samo ena "prava" hrenovka
Med hrenovkami iz rdečega mesa je bila "prava" samo ena, za drugih 8 pa imena »hrenovka« ne bi smeli uporabiti – le dva vzorca predpakiranih izdelkov pa sta bila pravilno poimenovana kot "hot dog".
Ime "hrenovka" si po naših ugotovitvah zasluži samo hrenovka v naravnem ovoju, ki jo izdeluje Pomurka d. d., ki  nima dodanih nemesnih beljakovin. Druge testirane "hrenovke" sodijo v kategorijo barjenih klobas.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.1.2009 9:57:01   
thaiss
Nena lepe fotke!!! Tudi Zala je mali umetnikuser posted image   user posted image

jaz bom poskusla zvečer kako novo fotko gor dat

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.1.2009 10:02:55   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

mi je reku D da je reku A da jih že en mesec vozi s sabouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, njemu 1x rečem in velja... meni bi moral 100x rečt in vmes bi še 100x pozabla. 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.1.2009 10:05:31   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Samo ena "prava" hrenovka
Med hrenovkami iz rdečega mesa je bila "prava" samo ena, za drugih 8 pa imena »hrenovka« ne bi smeli uporabiti – le dva vzorca predpakiranih izdelkov pa sta bila pravilno poimenovana kot "hot dog".
Ime "hrenovka" si po naših ugotovitvah zasluži samo hrenovka v naravnem ovoju, ki jo izdeluje Pomurka d. d., ki  nima dodanih nemesnih beljakovin. Druge testirane "hrenovke" sodijo v kategorijo barjenih klobas.

haha ravno to sem zdaj tudi jaz brala... ma sej ni važno.. jaz sem to naredila enkrat na dva meseca.. zdaj pa tudi to ne bom več..

Zanimivo, da takrat Enei ni dobil škrlatinke.. pa še za roke sta se tudi primla..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
23.1.2009 10:15:15   
thaiss
Zanimivo, da takrat Enei ni dobil škrlatinke.. pa še za roke sta se tudi primla..

škrlatinka ni tako zelo na lahek način nalezljiva (kot npr. koze...)prenaša se izključno s slino. Poljubljala po francosko pa se nistauser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
23.1.2009 10:15:38   
asso

Sem šla malo v hladilnik gledat in ugotovila, da vse salame vsebujejo ta Euser posted image user posted image  piščančja prsa, hamburška panceta... celo pakirano meso sem že zasledila, da vsebuje ta E...user posted image

Najboljše, da samo domač pršut jemo in panceto pa bo. Ampak kaj ko drugje nimajo domačega...

< Sporočilo je popravil asso -- 23.1.2009 10:19:49 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
23.1.2009 10:22:09   
zrak

Sem šla malo v hladilnik gledat in ugotovila, da vse salame vsebujejo ta Euser posted image user posted image  piščančja prsa, hamburška panceta... celo pakirano meso sem že zasledila, da vsebuje ta E...user posted image

svinjak.. saj smo že sami en cel E..
zato bomo jedli naše klobase, pancete in pršute..
saj mogoče za nas ni tako hudo.. ampak otrokom naj se ne bi dajalo, pa tudi starejši in bolni naj tega ne bi jedli

Za škrlatinko mi je takrat rekla P da ni tako hitro nalezljiva.., ampak dovolj da zakašlja v roko, se primeta in ta drugi da to v usta... in je ffrancoski na daljavo.. Ma sej ni važno.. v glavnem sem mislila da Matia ni imel škrlatinke...
Kje pa ga bodo testirali za alergijo?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
23.1.2009 10:29:23   
thaiss
Najboljše, da samo domač pršut jemo in panceto pa bo. Ampak kaj ko drugje nimajo domačega...

jaz sem takoj zauser posted image

Kje pa ga bodo testirali za alergijo?

zaenkrat imamo samo v kartonu z rdečo napisano NE OSPENA, tako da se ga bomo izogibali, oz. nam ga ne bo predpisala. Ko bo malo starejši ga bo po potrebi dobil in če bo spet taka reakcija bojo testirali, da potrdijo alergijo na sirup

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
23.1.2009 10:53:44   
majrim
evo,da se še jaz na hitro javimuser posted image ...smo superuser posted image ,celo noči so ratale superuser posted image ...
..kar se e-jev tiče,so pa itak v vsaki hrani,tako,da je že težko izbirat kaj dati otroku jest in kaj ne..jaz ji hrenovke dam vsake toliko čassa in to konjske..pač nimamo doma pršutauser posted image
dskubin...se mi je kar zdelo,da je kej takega pri vas,ker včeraj nisem vidla Draža na sprehoduuser posted image ...ampak da ste vsi taki bogi...ajejjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image
helenav...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ke lepe slike....pri nas je risanje tudi zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
23.1.2009 10:54:44   
majrim
thaiss....kaj se pripravljaš????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
23.1.2009 10:55:53   
majrim
melaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????user posted image
...pa ti cuma bi tudi lahko kaj napisalauser posted image
...žanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
23.1.2009 11:08:14   
n€na
ojla, majrim....tebe že pa res dolgo ni bilo tukajuser posted image

midve sva se pa šle malo sončku pokazat...je prav uživala zunaj, ker tam ni bila že več kot en teden..razen ko sva bile pri zdravniku....

danes je full lepo zunaj...lep sonček in nič ne pihauser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
23.1.2009 11:11:21   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

melaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????user posted image

Melo in njene je tudi neka viroza vrgla dol...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
23.1.2009 11:52:30   
thaiss

thaiss....kaj se pripravljaš????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na kaj????????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
23.1.2009 11:53:44   
thaiss

Melo in njene je tudi neka viroza vrgla dol...

o bušci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?