Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
premikajo po bušiju in tudi pomeni,da so živi kajne?
11t2dni

.
, splo ne vem kaj naj spravim v sebe saj nimam nobenega apetita več. Slabo mi je občasno, vendar manj kot prej. Bruhala tud nism že dobre 4 dni, upam da se počasi umiri.
. V prvi
.
, naj vaše pikice lepo rastejo in srčki neumorno bijejo!
, tale viroza me ubija, še jest ne smem, ker me potem želodec matra. sj bo, mam še jutr dan za počivat, v ponedeljek pa delat. Veste, kaj sem hotla vprašat: do kdaj mislite delat - do konca, boste 1 mesec prej šle na bolniško ...? Jaz namreč delam prek avtorske pogodbe in ta teden moram šefu povedat, da sem noseča, pa ga bo zanimalo, do kdaj mislim delat, ker bo treba zamenjavo najdt. Seveda, če bo
To je bilo drugo bruhanje v tej nosečnosti. No danes zjutraj je pa sledilo še tretje bruhanje. Sem tudi nekaj minut po zaužitju cel zajtrk pustila v školjki
Ne vem kaj je zdaj s tem, a me bo začelo v 11. tednu bruhanje dajati al kako. Na srečo sem potem uspela zadržati hrano v sebi ampak sem se pa ful slabo počutila cel dan.
Že ob 6ih sem stašila okoli..
), ampak smo šli naravnost k mojemu očetu na praznovanje rojstnega dne (Brina in dedi imata oba rojstni dan v ponedeljek-dedi je praznoval včeraj, Brina pa danes...)...No in ko sem se malo prej vsedla za računalnik, me je skoraj kap, toliko ste napisale...Zdajle ne morem prebrat vsega, bom poskusila kaj kasneje, lahko mi pa katera, ki je bila ves čas prisotna, napiše, če je kaj nujnega napisano v zadnjih 20 straneh
spuščala po otroškem terenu...