sanosan
|
Lep pozdrav! Po dolgem času se spet javim. Pri nas spet nimamo sreče z zdravjem. Sem šla 19. jan. delat po dveh tednih bolniške (moja pljučnica) in sem bila v službi celih 14 dni, zdaj pa sem spet doma, saj je naša boga pika zbolela za angino (streptokok, v vrtcu pa je na pohodu škrlatinka). Če bi vmes morala biti še za Blaža doma, bi bila cel januar na bolniški. To sploh ni več hecno, v službi me že postrani gledajo. Jaz pa si najbolj želim, da bi se že enkrat to bolano obdobje nehalo. Je pa Brina zelo boga, saj ima že od četrtka zvečer vročino. Začelo se ji je z 38,5, v petek je imela najvišjo 39, v noči na soboto je kuhala do 40 in celo v soboto ji vročina ni padla pod 38. V nedeljo je bilo malo boljše, saj se ji vročina ni dvignila nad 39. Je pa sedaj vidno slabotna, saj že dva dni ne je, samo pije (in k seči se še dojima), če pa kaj malega poje, pa že bruha. Tudi ab, ki smo ga dobili, je že dvakrat zbruhala, tako da smo mogli doze ponavljat. Upam samo, da se ji bo danes vročina ustavila. Dajte mi prosim povedat, tiste, ki že imate izkušnje z anginami, ali je to normalno, da ji vročina kljub ab, ki ga jema na 8 ur od sobote, ne pade? Malo se že bojim, da ne boma slučajno pristale v bolnici, ker je tako slabotna. Cel dan samo spi in malo se podoji, malo vode spije in spi dalje. Tako, to so slabe novice iz našega konca. Upam, da bo kmalu bolje. Zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj, ker mala pika še spi.
|