|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
30.1.2009 23:14:48   
Pandica
Klaudia   sem šla vse po navodilih, si še vse prebrala na trierini strani, napisala, pa še mi vedno ne dela...grrr... user posted image  user posted image kak sem jezna...tak, da brezveze, da se še sama mučim, ker ali sem res tak smotana, da ne znam ali pa je kaj druga...eh, vseeno to hvala še 1x za pomoč...
Si bom verjetno še nekje en nov mail naredila. Kje je najboljše? user posted image

Še nekaj slikic iz včerajšnjega srečanja Mariborčank ( slikala je ena mamica kr z mobitelom, ker nobena ni imela zraven fotoaparata user posted image )

user posted image

user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
31.1.2009 11:23:27   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Klaudia   sem šla vse po navodilih, si še vse prebrala na trierini strani, napisala, pa še mi vedno ne dela...grrr... user posted image  user posted image kak sem jezna...tak, da brezveze, da se še sama mučim, ker ali sem res tak smotana, da ne znam ali pa je kaj druga...eh, vseeno to hvala še 1x za pomoč...
Si bom verjetno še nekje en nov mail naredila. Kje je najboljše? user posted image

Veš kaj še preveri. Pojdi na internetno stran triere in v nastavitve, ter preveri če imaš nastavljeno, da lahko tudi drugje bereš maile. Gmail ima isto zanko. K v outlooku že vse nastaviš, še vedno ne moreš prejemat mailov. Ko pa označiš, da lahko z drugim programom dostopaš, pa dela.

Drugače pa priporočam gmail. Ogroooomno prostora, edino vabilo moraš dobit, da sploh lahko odpreš račun. Če boš rabila mi poovej, pa ti ga pošljem...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.1.2009 15:30:19   
mama06
Helou punce!

Sem malo v zaostanku z vamiuser posted image .

mišk sicer z zamudi pa vseeno - iskrene čestitke za RDuser posted image user posted image

Pandica - lepa punca, pa vidim, da sveče kupuješ v Ikeiuser posted image user posted image user posted image

srečanje - lepe slikice. Kako so naši malčki že veliki

sanwebdra - držim pesti za novo službo

valči - HB, da ti je boljeuser posted image

Me je dragi včeraj povabil na predstavo 5moških.com. Bilo je super, trajalo  je pa 2,5 uri in ko sva se vrnila domov k mojim, je mali že pridno spal.

vrtec - naš malček je pa postal že pravi veselko, ko gre v skupino, ker ko vidi vzgojiteljico, samo stegne roke proti njej in komaj čaka, da ga vzame v roke. Sem ful vesela. In še cartajo ga tako, da se mi zdi, da ga že razvajajouser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.1.2009 20:06:28   
mama06
Ni nobene........

No, pa da nas spravim na prvo stranuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.1.2009 20:58:08   
skuštrana
Hojla...

Mi smo bili danes na prvem pustnem rajanju..Bilo je super, res lepo organizirano, otroški plesni bal, ampak Arsenu ni bilo všeč. Je bilo preglasno - muzika, pa otroci so pokali balone pa ga je bilo strah. Pa še naspan ni bil. Liza je pa uživala user posted image Arsen je bil Pikapolonica, Liza pa Pika Nogavička.

Kaj se rad igra? Kot pri Jasni, vse user posted image Vozi avtomobilčke, poganjalec je zakon, barvice itak, pleše rad...Ma, ni da ni, vse kar počne Liza hoče tudi on user posted image

Se pa že 3 dni ne doji več, enostavno noče več. Tako da je ta del za nami. Malo mi je žal, se mi zdi da je čez noč iz dojenčka postal mali možičekuser posted image , po drugi sem pa full vesela da se je sam odločil da ima dovolj. user posted image Jah, nikoli nam ni prav, kaj čmouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
31.1.2009 22:13:41   
micla
Pozdravček na hitro.

pri nas še vedno vlada virotično stanje. Še najboljš je trenutno user posted image , ki je v bistvu že skor dobra, samo še malo nosek pušča.  Jst imam čez celo zgornjo ustnico herpes in vse oguljeno okoli nosa od brisanja. Skratka....sem ko strašilo. Še dobro da se me otrok še ni ustrašil.    Moj predragi pa je danes prvi dan viroze (vročina, nos, kosti) in itak da je najbolj bogi od vseh nas.   Se razume, da njemu pripada da je danes cel dan odležal (zame to seveda ni veljalo in sem cel teden bla bolana in sama z user posted image  do 7 zvečer).user posted image  ZAKAJ ŽE?

In kaj mi prijavi on danes,user posted image k sm mu rekla, da naj se neha smilit sam sebi, ker ni tako grozno, da ne bi preživel....ja da kej čem jst vedet, k  nisem bla tko hudo bolana kot on.  Mislim....če mu nism hmali ene prlimala. user posted image    Ku mi gre na živce, kadar je bolan, k je najbolj bogi na tem svetu in samo cvili in najeda...pa čaj, pa aspirin,pa to pa ono......

Evo, zdej sm se skašljala, zdej grem pa še jst malo odležat.

< Sporočilo je popravil micla -- 31.1.2009 22:15:22 >

micla

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.1.2009 22:36:59   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Ku mi gre na živce, kadar je bolan, k je najbolj bogi na tem svetu in samo cvili in najeda...pa čaj, pa aspirin,pa to pa ono......

Moški, no, bolni moški, so vsi enaki ... user posted image

Julijo sva danes vseeno peljala k zdravniku, ker je ponovno dobila T, in ji ni padla niti s pomočjo svečk. Čakalnica polna tako, da me je kap ... Dobro, po eni uri čakanja (Julija je lubčkala najbolj bolane otročke ipd.) pridemo na vrsto ... in levo uho malo vneto, malo bronhitično diha - pa dobimo AB na 12 ur. A je to normalno?user posted image

Jaz pa sem danes že 21. dan bolna, mislim, da prebolevam bronhitis, ampak ker moje butasto telouser posted image noče proizvajat vročine, tudi ne proizvaja protiteles za borbo proti bolezni. Moram ta teden še sama k zdravniku, da pogleda, kaj mi pravzaprav je. Da ne bom slučajno si česa dodatno skuhala.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
1.2.2009 10:18:26   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Veš kaj še preveri. Pojdi na internetno stran triere in v nastavitve, ter preveri če imaš nastavljeno, da lahko tudi drugje bereš maile. Gmail ima isto zanko. K v outlooku že vse nastaviš, še vedno ne moreš prejemat mailov. Ko pa označiš, da lahko z drugim programom dostopaš, pa dela.

Drugače pa priporočam gmail. Ogroooomno prostora, edino vabilo moraš dobit, da sploh lahko odpreš račun. Če boš rabila mi poovej, pa ti ga pošljem...

Kje so te nastavitve na trierini strani? user posted image Jaz jih ne najdem user posted image
Sem probala tut se prijavit kr direkt na trierini web strani za maile, pa mi tut ne gre user posted image
A praviš, da za gmail pa rabim vabilo? Pa, če si naredim nov račun na gmailu si lahko pol to tut tak naštimam, da bi imela dalje preko Outlooka ali ne? Ker mi je tu v Outlooku full fajn, ko sem ga tak navajena, ga uporabljam že celo večnost...odkar imam narejen svoj prvi mail user posted image

mama06   ja, res je, svečke kupujemo v Ikeji user posted image

vsi bolančki  

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

A je to normalno?

Kaj, če je normalno? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
1.2.2009 11:24:22   
Klaudia
A praviš, da za gmail pa rabim vabilo? Pa, če si naredim nov račun na gmailu si lahko pol to tut tak naštimam, da bi imela dalje preko Outlooka ali ne? Ker mi je tu v Outlooku full fajn, ko sem ga tak navajena, ga uporabljam že celo večnost...odkar imam narejen svoj prvi mail user posted image

Seveda se da preko outlooka gledat. Samo obkljukaš da dovoliš dostop drugim programom. Žal pa ne vem kje je to na trierini strani... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
1.2.2009 11:42:14   
Pandica

Seveda se da preko outlooka gledat. Samo obkljukaš da dovoliš dostop drugim programom. Žal pa ne vem kje je to na trierini strani... user posted image

Torej lahko enako vse delam kot do zdaj v Outlooku ne glede na to, da bi bil gmail?
Samo tak kak sem jaz smotana sem ziher, da si nem znala to nastavit user posted image user posted image user posted image je težko user posted image eh, tebi tak ne, ko vse znaš in veš kaj te tebe sploh to sprašujem user posted image itak, da boš rekla, da ne user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
1.2.2009 12:55:33   
Pandica
Aja, pozabla sem vam povedat kaj mi je včeraj mala naredla user posted image user posted image user posted image

Vedno kak odprem hladilnik je ona prva pred vrati user posted image pa ne zato, da bi jedla, ampak zato, ker vedno ven jemlje stvari in jih pol dol meče...včeraj pa mi je zagrabla eno jajco, vrgla na tla, pol pa še je hotla hodit po njej in pacat user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
1.2.2009 12:57:56   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
A je to normalno?

Kaj, če je normalno? user posted image

Da smo za Julijine bolezenske znake dobili AB? A se ne daje AB izključno ob bakterijskih obolenjih?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
1.2.2009 13:06:39   
2ursae
ojla, mamike

za nami je user posted image  teden: mi3 s piščančkoma smo imeli eno hudo user posted image  virozo s 40'C vročine ... katastrofa, komaj smo pregurali skozi teden. Še dobr, da je moj mož ostal zdrav, da nas je mal gor držal, res, vse časti njemu user posted image . A. je že ves vikend brez vročine, a še kašlja, Bor je bil včeraj še totalni revež, danes je že boljši, jaz sem pa tud danes šele bolj zadihala. Pišuka, saj se vse da prenest, če si le zdrav - tako sem pa jedla Lekadole, k dr. nisem šla, ker se pri nas ful čaka, Bor pa brez svojih jošk ni zdržal niti ure...

tkoa na kratko, šiba, A. se hoče igrat Lotti Karotti user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
1.2.2009 13:51:49   
Klaudia

Torej lahko enako vse delam kot do zdaj v Outlooku ne glede na to, da bi bil gmail?
Samo tak kak sem jaz smotana sem ziher, da si nem znala to nastavit user posted image user posted image user posted image je težko user posted image eh, tebi tak ne, ko vse znaš in veš kaj te tebe sploh to sprašujem user posted image itak, da boš rekla, da ne user posted image

Račun v outlooku si najbrž znaš nardit. No... v gmailu pa samo tukaj (na slikici imaš označeno) vse lepo zrihtaš. Označiš da omogočiš pop in nastaviš v katerem programu in to je to... res je simpl.
user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
1.2.2009 13:53:11   
Klaudia
bolančki - spet vas je veliko
user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
1.2.2009 20:12:43   
Pandica
Klaudia   imaš zs user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
1.2.2009 22:44:17   
mama06
Nikjer nobene.....

Ne vem, kaj naj naredim jutri jutraj. A naj malega peljem v vrtec ali k zdravniku. Vročine nima, samo kašlja tako grdo, da se mi zdi, da mu občasno gre na bruhanje zraven, Sicer je ful dobre volje. Res pa je tudi, da mu gre 4 sodaj desno ven in da se to pozna pri spanju, ker se ful doji ponoči oz je priklopljen na mene - HB za dojenjeuser posted image .

Nič, ker se sama s seboj ne bom pogovarjala, vam želim lepo in mirno noč ter varno vožnjo v službo, saj pri nas še kar sneži in vprašanje, kakšno bo jutri zjutraj. Še sreča, da nisem ful vezana na uro v službi oz se lahko lažje prilagajam v ekstremnih situacijah. Pa komaj en teden se delala pa ima že malo fora v urahuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
1.2.2009 22:59:16   
nova10ka
viroza- smo jo tudi mi fasali, najprej tjaša dva dni 39 C in več, potem dva dni jaz, stopinjo 38-39, večinoma uspešno zbijala pod 38. sem jo pa v glavnem prespala, v soboto sem bila budna vsega skupaj 5 ur.

mama06- naša pikica je tudi že 2 dni brez vročine, pa ponoči ful kašlja. ravnokar sem ji dala pod postljo lonec vročih kamilic (sem prebrala kle na forumu, da se to laho dela) in čakam, če bo kaj pomagal.

kasija - hvala za nasvete glede padcev z glavo, sem jo gledala, ponoč ni več hotla spat pa čist naravnost hodila. glavnoje, da je vse kul, pa da prenašamo znanje user posted image

kamilice pod posteljo - še vedno kašljauser posted image

bolančki - pozdravte se, pa da v mrzli zimi vsi viruski zmrznejo!!! prvič v življenju podpiram koncept mrzle zimeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.2.2009 8:14:13   
sanosan
Lep pozdrav!

Po dolgem času se spet javim. Pri nas spet nimamo sreče z zdravjem. Sem šla 19. jan. delat po dveh tednih bolniške (moja pljučnica) in sem bila v službi celih 14 dni, zdaj pa sem spet doma, saj je naša boga pika zbolela za angino (streptokok, v vrtcu pa je na pohodu škrlatinka). Če bi vmes morala biti še za Blaža doma, bi bila cel januar na bolniški. To sploh ni več hecno, v službi me že postrani gledajo. Jaz pa si najbolj želim, da bi se že enkrat to user posted image  bolano obdobje nehalo.

Je pa Brina zelo boga, saj ima že od četrtka zvečer vročino. Začelo se ji je z 38,5, v petek je imela najvišjo 39, v noči na soboto je kuhala do 40 in celo v soboto ji vročina ni padla pod 38. V nedeljo je bilo malo boljše, saj se ji vročina ni dvignila nad 39. Je pa sedaj vidno slabotna, saj že dva dni ne je, samo pije (in k seči se še dojima), če pa kaj malega poje, pa že bruha. Tudi ab, ki smo ga dobili, je že dvakrat zbruhala, tako da smo mogli doze ponavljat. Upam samo, da se ji bo danes vročina ustavila.

user posted image  Dajte mi prosim povedat, tiste, ki že imate izkušnje z anginami, ali je to normalno, da ji vročina kljub ab, ki ga jema na 8 ur od sobote, ne pade? Malo se že bojim, da ne boma slučajno pristale v bolnici, ker je tako slabotna. Cel dan samo spi in malo se podoji, malo vode spije in spi dalje.

Tako, to so slabe novice iz našega konca. Upam, da bo kmalu bolje.

Zdaj pa vas grem malo prebrat za nazaj, ker mala pika še spi.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.2.2009 9:31:16   
nova10ka
Dajte mi prosim povedat, tiste, ki že imate izkušnje z anginami, ali je to normalno, da ji vročina kljub ab, ki ga jema na 8 ur od sobote, ne pade?

antibiotiki bo mogli prijet v 2h dneh. če do jutri ne bo boljše, bi šla jaz na tvojem mestu z njo nazaj k zdravniku...

kamilice pod posteljo - so bile zmaga leta!!! kakšne pol ure po tem, ko sem dala lonec pod posteljo, je nehala kašljati in trdno prespala noč do jutrauser posted image user posted image user posted image tiste, ki ste o tem pisale, hvala za super nasvetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.2.2009 12:58:46   
janja
No, da se še jaz malo javim. Tud pri nas je zdravje bolj na psu. HB sta vsaj otroka kolikor toliko zdrava. Tudi jaz sem bila januarja vsega 3 dni v službi, ostalo pa moja bolniška, pa bolniška za Urbana. Smo bli skoraj 14 dni doma zaradi noric. Revček jih je imel res precej, pa takoj, ko so se posušile, so postale take grde hrastice. Upam, da ne bo ostala še kakšna brazgotinica.

Klaudia - sem že pred par meseci pozabila napisat, da imamo 12 zobkov, zdaj pa prihaja na plan 13. (prva trojka). Pa še mere pri 15. mesecih: 9290 g in 79 cm.

Pa še jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.2.2009 13:00:50   
Pandica
Nekaj današnjih slikic user posted image

Mami, saj ne morem hodit po tem snegu user posted image

user posted image

Ku ku user posted image

user posted image

Zimske radosti user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.2.2009 18:06:38   
majoli
Drage moje, naj še z vami delim lepo novico - Maks bo avgusta dobil bratca. Nuhalna je za mano in je vse ok. Sem pa bila v nedeljo na urgenci, ker sem malo krvavela, ampak je gin. rekla, da naj samo malo več počivam.

Smo pa ravno bili na snegu in še enkrat ugotovili, da naš pamži snega ne mara. Na sankah je užival nekaj minut, potem je bil pa svet lepši iz naročja. Je pa njegova sestrična Aiken uživala in se vozila na sankah, ko prava mala frajerka.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.2.2009 18:13:23   
Pandica
majoli   iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image

A ti si bila tista anonimna user posted image ? user posted image

user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.2.2009 18:14:03   
tave
Majoli iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image . ČESTITKE.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?