Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

saj lepo to...ja saj to razumem glede tega, da moreš otroka zaščitit itd...ampak jaz mislim takoj po porodu takoj ko domov prideš...jaz ne mislim 3 t bit v stanovanju...jaz mislim za par dni it ven pa to ne za 5 min pač za cele ure pa večkrat na dan...prijateljica je isto naredila pa bilo vse ok...aja, veš kaj me zanima kako dolgo pa mora imet dojenček kapico na glavici? npr. jaz rodim aprila...
...... Saj otroka oblečeš in zaščitiš, tako da sploh ne občuti mraza. Do kdaj kapica- odvisno od vremena...... Glede temterature v stanovanju- je pa stvar navade. mi imamo v dnevni sobi cca. 22 - 23stopinj....v sobah 20, v kopalnici pa 24 (zaradi previjanja), pa je Eva oblečena samo v bodija, zokne in spodnji del trenirke...... Luka pa ima bodi, majčko, hlačke in zokne......
....če glih se mi kaj ekstra ne da
ampak je toliko prahu, da me skoraj kap...pa še včeraj smo imeli obisk pa je od čipsa do smokijev vse na tleh
(če se seveda odločimo zanj) ali pa ko se odločimo, da bomo ostali pri dveh. No, nekaj cotik (tistih zelo lepih) bomo pa obdržali kar za spomin.
!