Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, ampak ni pa bila ziher. Tak da zdaj pa se bo ja menda kaj več vidlo, kot na morfologiji. Že komaj čakam, da vidim to naše malo čudo.
Itak je pa petek danes ja. Jaz sem itak zdaj na dopustu, do 20.2. tak da mi bo kar fajn. Moj bo pa tudi vzel še nekaj dni lanskega dopusta, boma šla v Aut po pohištvo za
in še kake cotike obvezno zraven.
Mogoče bom pa lahko celo kaj rozanega ali modrega kupila. Do zdaj sem vse nevtralno kupovala.
...
...lekaj je pri meni eto resno bila kriva voda, če se spomniš ka san se ti tožila ka mi je čez noč vaga pokazala +2 kg...gnes je že 1,5 kg menje...sicer pa san včeraj cejli den lejtala na -...eto pa san samo pila pa pila pa nič nej šlo iz mene....