|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
16.2.2009 10:08:09   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

big mama...joj a tebe še vedno pluča hecajo...jao jao...teli zdravniki...

Hm .ne še vedno ampak že SPET.Sicer se stanje malo umirja ampak še vedno ni vredu.Sem bila pri zdravniku pa sem prišla skoraj objokana ven iz njegove ordinacije....ni bilo mojega zdravnika in je nodomeščala ena mlada zdravnica in ko ji razložim moje težave ,me je začela spravljati na pot ,da rabim kao psihiatrauser posted image user posted image user posted image user posted image

No vidis BM rabis en cvek me smo 100 krat boljse kot bilo kaksen psihiater...rabis RR terapijo user posted image user posted image user posted image mogoce je pa zdravnica imela to v mislih....user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.2.2009 10:25:10   
tasyo
Dober dan!

Uf, tile vikendi bežijo, da sploh ne vem kdaj in kam... Sem prebrala, kaj se je dogajalo in sem čisto frapirana...

Jabček, upam da se bo tvoj mišek hitro rešil gipsa in ne bo nikakršnih zapletov. Ja, tole je res grozljivo.

BM, sej ti je verjetno že trnuljčica vse napisala, sam moje mnenje - zdravniki so različni in eni dobijo kar pikice, ko gre za kaj malce nekonvencionalnega... Vseeno pa mislim, da bi te moral vzeti resno, ker tole se pa pri tebi vleče že kar nekaj mesecev. Sicer pa sem nad našim zdravstvenim sistemom tako razočarana, da ne bom izgubljala besed. Pri nas je tudi cel hudič - še malo, pa ne bo nobenega zdravnika več.

Joana, sej svojo cifro boš verjetno obdržala, za telefon pa nisem glih optimist.

Sem včeraj spremljala tvoj zborček, Posadka. Ja, vokalno se ju res ni dalo primerjat, vseeno pa menim, da izbor pesmi za tako oddajo ni bil ravno posrečen. Tisti, ki gledajo oddajo, bolj padajo na znane melodije, ki niso tako zahtevne. Sicer pa bravo, meni je bilo super. Te pa tudi razumem, zakaj si vso stvar bojkotirala - koreografije so pa res čist brez veze. Mi gredo na živce, ker zborovsko petje tega res ne potrebuje.

Hmmm, kaj še. Ja, naša Lana se je za silo pozdravila, sicer še malce pokašlja, vendar skoraj ne več. Je pa spet MM čist bogi. Sicer je šel v službo, samo ne verjamem, da ne bo predčasno doma. Jao...
Sicer pa vidim, da se naši škratki počasi pripravljajo na prve korake... Naša se je pa odločila, da brez opore pa ne, ker je malce boleče. Tko da se je zdej čist nehala spuščat. No, pa sej se ji nikamor ne mudi, sej še niti 10 mesecev ni stara! Pa ploskat tut še vedno ne zna, to ji je čist nezanimivo.

Evo, medtem ko tole klofam, je mala zaspala, jaz pa sem že posesala hišico. Zdej se moram lotit še posparavljanja, samo bo še malce počakalo, ker čakam enega majstra...

Naredite si kar se da lep dan!

Katka, a lahko še enkrat prilimaš navigacijo za pot do vas, da mi ni treba toook nazaj brskat?

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.2.2009 10:32:09   
tasyo
BM, za takšne je škoda izgubljat živce. Sej sem ravno prej napisala - so ljudje, ki ne bi smeli bit zdravniki in konec. Mislim, če nimaš nič čuta za človeka, potem nimaš kej delat v tem poklicu. Valda da si utrujena- pri 5ih nadebudnežih in dolgotrajnih virozah, pljučnicah in ne vem kaj še - haloooo!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.2.2009 10:59:59   
misa79
Oj.

Kje se dobite na čveku? So se nama mal plani spremenil, pa bi tud midva prišla.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.2.2009 11:05:59   
katka28
Ekola se enkrat kako do mene....

user posted image

pri predzadnji slikisi se zavija levo ne desno, kot pise...user posted image

Se pravi koliko vas lahko pricakujem??

Srecka, Jo@n, Krista, Tanja, Tasyo, Trnjulcica, simvir, sky, Majcek, Nile, posadka,.....pa se druge??? to sem zdaj kar tako napisala dajte se pofockat, da vem kaj vse nabavit...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.2.2009 11:30:08   
JABOLKO3
Za mano je že nekaj iger spomina, pa naseljencev... je našemu poškodovancu dolgčas, ker mora mirovat, sem pa jaz trenutno edini primeren družabnik za igro... no, zdaj sestavlja puzzle, ker moram jaz tudi kaj dela opravit po hiši (pa malo na rr)... Juretu sem pa tudi eno leseno sestavljanko poiskala, da se zabava po svoje in mu ne nagaja več... ja, zna biti tudi on hiter, če ni treba, sploh v podiranju sestavljank... bi se pa zadnje dni kar na noge postavljal, kaj bi nekaj po štirih pa s tem čas izgubljal - če sedem k njemu na tla, se me oprime in potegne na noge... ker nad tem nisem preveč navdušena, ga takoj posedem, pa se takoj spet dvigne... pa zraven glasno vriska od navdušenja...

Se pa zadnja dva dni ukvarjam s kreiranjem oblačil za ta večjega, ker ima same majice za čez glavo, to pa čez gips ne gre... sem mu dve bolj veliki spredaj prerezala in zarobila z enim trakom ter prišila pritiskače, pa odrezala desni rokav, tako da je za silo oblečen, pa na zgornje dele trenirk (so vse na zadrgo) mu šivam pritiskače, da lahko zapre nad in pod gipsom... sedaj še moram nekaj pogruntat za bundo, da jo bomo lahko zgoraj speli skupaj - trenutna ideja je s tistimi žabicami od hozntregarjev... grem popoldne v šoping teh stvari, pa bom videla. Ta teden tako ne sme v šolo, naslednji teden so počitnice, pol bomo pa videli, kaj bodo dohtarji rekli, kontrolo ima naslednji ponedeljek... moram pa seveda sedaj tudi jaz čepeti doma... eh, saj mi ni težko, da bi se le dobro zaraščalo in se izognemo operaciji, vse ostalo bomo že...

me že kliče...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.2.2009 11:33:35   
Isabellabina
kaj kroži po netu pa ravno ta jogurt mam ful rada

VAŽNO OPOZORILO: jogurt Vitalinea - ZELO STRUPEN - preberite, sem
dobila od kolegice z kliničnega centra v Lj...

DOBRONAMERNO OPOZORILO

Verjetno vsi dobro poznate jogurt z imenom Vitalinea. Če ne drugače, se
spomnite tiste reklame, kjer se borijo sumoborci in na koncu
ugotovijo, da bo treba shujsati. Nič lazjega, kot hujsanje z
Vitalineo!!!

Pa poglejmo. Na simpatičnem, privlačnem ovitku pise: 0,1 % maščobe; 0
%  dodanega sladkorja. Mmm, obetavno. Takoj, ko spijem prvi požirek, si
mislim, bljak, to je presladko!! Fuj, okus ima po prašku!!!

Pa poglejmo na deklaracijo, kaj vse je v tem "zdravem" jogurtu...
VITALINEA SADNI JOGURTOV NAPITEK Z O,1 % MAŠČOB, Z VITAMINI, S SLADILI
Sestavine: jogurt ... bla bla bla
Sladilo: ASPARTAM - opa, tukaj pa se spotaknem!!!
V zdravo zdravilnem blagodejnem,prekrasnem jogurtu dodan aspartam!!!

Bravo!

Za vse, ki ne veste:

Aspartam (E951) spada na listo izredno škodljivih dodatkov,
kancerogenih, ki se jih je potrebno kar se da izogniti.

Povzroča: glavobol (tudi zelo močan) in migrena, slabost, vrtoglavica,
nespečnost, izguba kontrole nad udi, zamegljen vid, slepota, izguba
spomina, nejasen govor, vse vrste depresije, ki pogosto vodijo v
samomorilske težnje, hiperaktivnost, črevesne in želodčne motnje,
epileptični napadi, kožne poškodbe, izpuščaji, napadi tesnobe,
bolečine v mišicah in sklepih, neobčutljivost, spremembe razpoloženja,
utrujenost, menstrualni krči (tudi izven cikla), izguba sluha ali
zvonjenje v ušesih, izguba ali sprememba okusa, simptomi podobni
tistim pri srčnem napadu, astma, stiskanje v prsih. Kronične
posledice, h katerim aspartam bistveno prispeva: multipla skleroza,
hormonske težave, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen,
hipoglikemija, možganske poškodbe (tumorji), neuro-endokrine okvare.

Na koncu naj dodam samo tole: ni vse zlato, kar se sveti. Bodi
previden pri tem, kaj kupis in kaj jes!! Se posebej bodite previdne
mamice, kaj dajete svojim otrokom!

V ta namen dodajam se priponko s seznamom škodljivih E-jev.

Naj dodam da Coca Cola ZERO in mnoge druge "zdrave" pijače prav tako
vsebujejo ta strup - Aspartam (E951)!!

!! OSTANITE PAMETNI !!

Izredno škodljivi dodatki. Če je le mogoče, se jim povsem izognite. E102 tartazin Povzroča alergije, astmatične napade, migrene, zamegljen vid, srbečico, vnetje nosne sluznice, škrlatne kožne madeže. Povezujejo ga z tumorji ščitnice in poškodbami kromosomov. Še posebej je nevaren za osebe, preobčutljivih na aspirin ter za astmatike. V kombinaciji z E210 povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E110 oranžno FCF Povzroča želodčne težave, slabost, bruhanje, kožne izpuščaje, podobne koprivnici, otekanje kože, alergije, ledvične tumorje, poškodbe kromosomov, bolečine v trebuhu, poslabšanje prebave, zavračanje hrane. Povezujejo ga s tumorji pri poskusnih živalih. Še posebej nepriporočljiv za osebe, preobčutljivih na aspirin. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E131 modro V Povzroča kožne izpuščaje, podobne koprivnici, srbečico, slabost, bruhanje, motnje v krvnem pritisku, drhtavico, ter težave pri dihanju in druge alergijske reakcije. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E132 indigotin Isto kot E131. Povezujejo ga tudi z možganskimi tumorji. E173 aluminij Povzroča številne alergijske reakcije, povezujejo ga z Alzheimerjevo boleznijo, povzroča osteoporozo.  K nitr E249it Rakotvoren. Povzroča težave pri dihanju, omotico in glavobol. E250 Na nitrit Dokazano rakotvoren. Povzroča hiperaktivnost. E310 propil galat Povzroča vzdraženje želodca ali kože, ter krvne motnje (metemoglobinemija). Potencialno rakotvoren. E311 oktil galat Enako kot E310. E312 dodecil galat Enako kot E310. E620 glutaminska kislina Enako kot E621. E621 mononatrijev glutaminat Povzroča glavobol, pekoč in ščemeč občutek v vratu in na podlakteh, napetost obraza, žejo, hladen znoj, omotico, slabost, diarejo, trebušne krče, motnje v srčnem ritmu. Povzroča možganske poškodbe pri laboratorijskih živalih. E622 monokalijev glutaminat Enako kot E621. E950 acesulfam K Povzročil raka pri poskusnih živalih, škodljivo vpliva na ščitnico. E951 aspartam Povzroča: glavobol (tudi zelo močan) in migrena, slabost, vrtoglavica, nespečnost, izguba kontrole nad udi, zamegljen vid, slepota, izguba spomina, nejasen govor, vse vrste depresije, ki pogosto vodijo v samomorilske težnje, hiperaktivnost, črevesne in želodčne motnje, epileptični napadi, kožne poškodbe, izpuščaji, napadi tesnobe, bolečine v mišicah in sklepih, neobčutljivost, spremembe razpoloženja, utrujenost, menstrualni krči (tudi izven cikla), izguba sluha ali zvonjenje v ušesih, izguba ali sprememba okusa, simptomi podobni tistim pri srčnem napadu, astma, stiskanje v prsih. Kronične posledice, h katerim aspartam bistveno prispeva: multipla skleroza, hormonske težave, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, hipoglikemija, možganske poškodbe (tumorji), neuro-endokrine okvare. E952 ciklamat Povzroča migrene, je potencialno rakotvoren, povzročil raka in poškodbe na modih pri poskusnih živalih. E954 saharin Potencialno rakotvoren. Povzročil raka pri poskusnih živalih. E924 K bromat V večjih količinah povzroča slabost, bruhanje, diarejo, bolečine. Povzročil raka pri poskusnih živalih.               Škodljivi dodatki. Poskusite se jim povsem izogniti, če pa to ni mogoče, omejite zaužite količine na minimum. E122 azorubin Povzroča kožne izpuščaje, podobne koprivnici, ter zadrževanje vode. Še posebej nepriporočljiv je za osebe, preobčutljive na aspirin in astmatike. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E123 amarant Lahko povzroči astmo, ekceme in hiperaktivnost. Pri laboratorijskih živalih povzročil poškodbe in smrt zarodkov. Potencialno rakotvoren. E127 eritrozin Povezujejo ga s tumorjem ščitnice in poškodbami kromosomov. E235 natamicin Povzroča slabost, bruhanje, anoreksijo, diarejo, vzdraženje kože. E251 Na nitrat Potencialno nevaren zaradi pretvorbe v nitrit v telesu. E252 K nitrat Dalj časa trajajoče uživanje že majhnih količin lahko povzroči slabokrvnost in vnetje ledvic. Pri zaužitju večje količine lahko povzroči močne bolečine v trebuhu, bruhanje, mišično oslabitev, omotico in nepravilen pulz. V nekaterih primerih se v želodcu pretvori v nitrit, ki je potencialno rakotvoren. E320 butil hidroksianizol (BHA) Povzroča alergijske reakcije in hiperaktivnost. Potencialno rakotvoren, povzroča raka pri poskusnih živalih. E321 butil hidroksitoulen (BHT) Enako kot E320. E407 karagenan Povezujejo ga z rakom in čirom na želodcu. E421 manitol Potencialen alergen. Povzroča diarejo, motnje v delovanju ledvic, slabost, bruhanje. E508 K klorid V večjih količinah povzroča čir na želodcu. E553(b) talk Povezujejo ga z rakom na želodcu.     Pogojno škodljivi dodatki. Rizične skupine naj se jim povsem izognejo. Tudi za vse druge je priporočljivo, da se jim čimbolj izogibajo. E100 kurkumin Nepriporočljiv v primeru žolčnih kamnov, zlatenice, kolik in zastrupitve jeter. E104 kinolinsko rumeno Povzroča hiperaktivnost pri otrocih, ter dermatitis. E107 rumeno 7G Povzroča alergijske reakcije pri astmatikih in hiperaktivnost pri otrocih. E124 rdeče R4 Povzroča alergijske reakcije, še posebej pri osebah, preobčutljivih na aspirin ter pri astmatikih. E129 rdeče AC Povzroča alergijske reakcije, še posebej pri osebah z občutljivo kožo. Povezujejo ga z rakom pri poskusnih živalih. E155 rjavo HT Povzroča alergijske reakcije pri astmatikih, ter ljudeh, preobčutljivih na aspirin. Povzroča preobčutljivost kože. E174 srebro Dolgotrajno redno uživanje lahko povzroči okvaro ledvic, ter modro-sivo barvo oči, nosa, nosnic, grla in kože. E180 rubin Zaostri simptome pri ljudeh z astmo, vnetjem nosne sluznice in koprivnico. E210 benzojska kislina Povzroča kožne izpuščaje, podobne koprivnici, astmo, nevrološke motnje. V večjih količinah povzroča želodčne težave. V kombinaciji z E102 povzroča zelo močno hiperaktivnost pri otrocih. E211 Na benzoat Pri ljudeh z astmo, preobčutljivostjo na aspirin in koprivnico lahko povzroča poslabšanje simptomov, še posebej v kombinaciji z E102. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E212 K benzoat Enako kot E211. E213 Ca benzoat Enako kot E211. E635 dinatrijev 5'-ribonukleotid Povezujejo ga s kožnimi izpuščaji do 30 ur po zaužitju (odvisno od občutljivosti posameznika). 1510 etanol Alkohol. Škodljivi učinki so splošno znani.         Manj škodljivi, vendar ne nenevarni dodatki. Previdno pri uporabi. E120 karminska kislina Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E128 rdeče 2G Povzroča težave, povezane s krvnim hemoglobinom in hiperaktivnost pri otrocih. E133 modro FCF Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E151 črno PN Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E153 sajasto črno Potencialno rakotvoren. Prepovedan v ZDA. E154 rjavo FK Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. E160(b) anato Povzroča koprivnico. Lahko povzroči hiperaktivnost pri otrocih. E216 propil p-hidroksibenzoat Povzroča alergijske reakcije. E218 metil p-hidroksibenzoat Povzroča alergijske reakcije, ki v glavnem prizadenejo kožo. E220 žveplov dioksid Povzroča astmatične napade, uničuje vitamin B. Težko prebavljiv za ljudi z okvaro ledvic. E221 Na sulfit Enako kot E220. E222 Na hidrogen sulfit Enako kot E220. E223 Na metabisulfit Enako kot E220. E224 K metabisulfit Enako kot E220. E225 K sulfit Enako kot E220. E228 K hidrogen sulfit Enako kot E220. E264 amonijev acetat Povzroča slabost in bruhanje. E281 Na propionat Povezujejo ga z migrenami. E319 TBHQ Povzroča slabost in bruhanje. Doza 5g je smrtna. E334 vinska kislina V večjih količinah povzroča črevesni katar. E412 guar gumi Povzroča slabost, napenjanje in krče. E420 sorbitol V večjih količinah lahko povzroči vetrove in ima odvajalen učinek. E422 glicerol V večjih količinah povzroča glavobol, žejo, slabost in povišan krvni sladkor. E440(a) pektin V večjih količinah povzroča vetrove. E441 želatina Če je pridobljena iz živalskih virov jo povezujejo z možnostjo okužbe z BSE (bolezen norih krav). E503 amonijev karbonat Draži sluznico. E626 gvanilna kislina Lahko povzroči protin. E627 dinatrijev gvanilat Enako kot E626. E629 kalcijev gvanilat Enako kot E626. E633 kalcijev inoziat Enako kot E626. E925 klor Uničuje hranljive snovi, rakotvoren. Pogosto dodan pitni vodi. E926 klorov dioksid Glej E925. E967 ksilitol Pri poskusnih živalih povzročil ledvične kamne in imel odvajalen učinek.                       Povsem nenevarni dodatki. E101 riboflavin vitamin B2. E140 klorofil Naravno barvilo zelenih rastlin. E160(a) karoten Naravno barvilo v korenju in drugih rumenih in oranžnih sadežih. Človekov organizem ga pretvarja v vitamin A. E160(d) likopen Naravno rdeče barvilo v paradižniku in številnih drugih sadežih. Zmanjšuje tveganje raka. E160(e) beta-apo-8'-karotenal (C30) Naravno oranžno barvilo. E160(f) etilni ester beta-apo-8'-karotenske kisline Naravno oranžno barvilo. E161(b) lutein Naravno rumeno barvilo, prisotno v zelenih listih in drugod. E161(g) kantaksantin Naravno rumeno barvilo, prisotno v gobah, ribah, famingovih peresih. E162 betanin Naravno škrlatno barvilo iz rdeče pese. E163 antocianini Naravno vijolično barvilo iz cvetja. E170 kalcijev karbonat Kreda. Neškodljiva v zmernih dozah. E260 ocetna kislina Sestavina jedilnega kisa, pridobljena iz lesnih vlaken. E290 ogljikov dioksid Mehurčki v gaziranih pijačah. E300 askorbinska kislina Vitamin C. E306-E309 tokoferol Vitamin E. E322 lecitin Emulgator, pridobljen iz soje, jajčnega rumenjaka, arašidov, koruze ali živalskih virov. Neškodljiv. V večjih količinah lahko povzroči želodčne težave. E330 citronska kislina Zaradi jezikovne pomote napačno razumljena kot škodljiva in celo rakotvorna. V resnici povsem neškodljiva naravna snov. E341 kalcijev fosfat Mineralna sol, gradnik kosti. E343 magnezijev fosfat Bistven mineral. E375 niacin Vitamin B3. E381 amonijev feritni citrat Bistven mineral. E400 alginska kislina Smola iz morskih alg. E406 agar Smola iz morskih alg. E519 bakrov sulfat Bistven mineral.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 16.2.2009 11:35:19 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.2.2009 11:49:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

BM, za takšne je škoda izgubljat živce. Sej sem ravno prej napisala - so ljudje, ki ne bi smeli bit zdravniki in konec. Mislim, če nimaš nič čuta za človeka, potem nimaš kej delat v tem poklicu. Valda da si utrujena- pri 5ih nadebudnežih in dolgotrajnih virozah, pljučnicah in ne vem kaj še - haloooo!

Se podpišem.
Imaš pa tudi možnost pritožbe (nad odnosom...).Povsod so obvezni imeti sistem pritožb.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.2.2009 13:07:35   
tasyo
Za seznam:
Imamo 3. zobek! Pa mislim da bo tudi druga enkica zgoraj kmalu pokukala na plano...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.2.2009 13:16:57   
trnuljčica
Mater, zagroziš s tožbo v 8 dneh. Potem pa se čudežno vse reši...
Nazaj pa vseeno ne gremuser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.2.2009 13:24:27   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Mater, zagroziš s tožbo v 8 dneh. Potem pa se čudežno vse reši...
Nazaj pa vseeno ne gremuser posted image

a se zdaj nisi do konca zrihtala....upam, da se bo vse speljalo kot sama zelis.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.2.2009 13:29:30   
trnuljčica
Menjava službe je že v teku. Le tožit mi jih več ne bo treba.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.2.2009 13:42:28   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Menjava službe je že v teku. Le tožit mi jih več ne bo treba.

no je pa tudi ena skrb manj, ker te tozbe se pol vlecejo v nedogled samo dnar gre za brezveze...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.2.2009 15:02:07   
simvir
Hej!

user posted image  sploh ne vem zakaj mi je predčasno objavijo.

Katka hvala za fajl, da mi ni treba listat predaleč nazaj. Po kateri cesti pa se najbolj splača do Laškega, čez Celje, čez Litijo?

Vidim, da ste se ene dobile, jaz sem bila pa tudi v Ljuser posted image . No pa v četrtek. Saj to sedaj menda velja, da se ne boste zadnji dan vse premislile? Sprašujem zato, da še drugi obisk zorganiziram.

< Sporočilo je popravil simvir -- 16.2.2009 15:07:09 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.2.2009 15:13:31   
simvir
Trnuljčica upam, da čimprej porihtaš to s službo, nekaj si že doseglauser posted image . Pa še dobro da lahko tako hitro zamenjaš delodajalca.

Vitalinea&co jaz nikoli ne kupujem takih jogurtov, mi je preveč čudno, da vsebuje le toliko maščob. JAz kupim večinoma kar 3,5%mm. Mam raje kakšno kilco večuser posted image .
Si bom pa spravila seznam škodljivih Ejev, hvala BM

BM kaj pa če bi vseeno šla še enkrat do tvoje dr. Pa gresta še enkrat skozi težave, ne vem poizkusi.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.2.2009 15:30:24   
Tanja555
Ojla, Katka medve z Neli v četrtek prideva:)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.2.2009 15:37:17   
scorpiogirl
Ojla!

Naš vikend je minil jokavo user posted image v soboto smo praznovali rd od sestrične in mojega atija. sicer sta bila oba tamala pridna, sta se zabavala, Nal pa je ob 4h začuda zaspal ... in kar spal ... sem ga malo pred 7. zbudila, da smo šli domov ... pa je bil zvečer ves čuden, zaspal že mal čez 8 ... no, ko sva bila z MM že vesela, da imava končno valentinov večer zase, se je pa začelo ... je bila res nora noč, dobro, da Nal ni še Marka zbudil, ker se je parkrat tako jokal, da sem zraven jokala, ker ni nič pomagalo ... pa upam, da so samo zobki user posted image včeraj je bil tudi cel dan ves čuden, jokav, še temperaturo je imel povišano ... noč je bila mal boljša, kej prida pa tud ne ... no, danes je pa kul. sicer še mal utrujen, ampak ok ... pol nej ti bo pa kej jasno.
pa za danes še varstva ni bilo, ker sta moja dva šla za par dni morčka pogledat, tko da sva morala malega kar s sabo vzet po nakupih. je hladilnik čisto prazen, pa plenice je bilo treba kupit ... tko da smo šli dopoldne v Kranj nabavljat. no, zdej sem šla še eno anketo za cajtng naredit ... MM in Nal pa spat user posted image

BM, upam, da hitro zrihtaš, ker se tole čisto nič dobro ne sliši user posted image o takih "prijaznih" zdravnikih pa tud ne bi zgubljala besed user posted image

Jabolko, je kar lepo prebrat, da se tvoj mulček lahko igra in ga ne boli preveč ... me kar zmrazi, ko pomislim, kaj se je zgodilo user posted image

kar se jogurtov tiče, se pa podpišem pod Simvir ... za tamale je tako ali tako boljše polnomastno, jst pa tud ne pojem toliko jogurtov, da bi lahko odvečne kilce pripisala preveč mastnim jogurtom user posted image

tko, bo treba še kej koristnega naredit, ko mali spi ... pa poiskat po netu, kakšno je kaj vreme na morju ... bi jutri ali v sredo se mal odpravili sončka pa morski zrak lovit, če ne bo preveč pihalo ... sem optimist, a user posted image

uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.2.2009 16:30:13   
sinskaT
Hojla,
le toliko da pohvalim Posadkine fotke (te lahko zaprosim za original od tiste kjer vsi trije "žarimo user posted image user posted image , pa eno od H.) Hvala! Zborček sem ujela, se mi je dopadlo...čeprav priznam, drugače nisem gledala Maria,raje Salome na POPu, to je blo smeha...user posted image user posted image user posted image

Mene je zgleda uhvatil nek prehlad in sem bolj fuč...Pa berem, da se je kar dogajalo..ja petek 13. Uf, Jabček..naj se hitro poceli.pa Joan, a je kakšna verjetnost, da dobiš mobiča nazaj....in Big mama to je pa res bedno od zdravnice, da ti gre tako prijavit, no saj so že druge lepo napisale.

Glede dežne prevleke, če jo nobena ne rabi ali misliš, da bi sedla na naš voziček, prav tako trikolesnik,če se ne motim je ta vaš Jogger trikolesnik?! No kakorkoli, če ti bo ravno hodil za v smeti...

Aja še to. Čeprav jaz ne verjamem v moč trinajstice, prej enajstice. Je pa res, da sem prvo menstro dobila pri 13 letih, na petek 13., točno 13 dni po r. dnevu hehe...ampak to je v bistvu veseli dan..ker sem postala ženska!user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.2.2009 18:16:23   
misa79
Dan.

Da se na kratko javim. Naša noč je bila spet kar pestra, saj je imel mali telovadbo od treh do petih zjutrajuser posted image . Mislim da so tudi pri nas na pohodu zobki. Zgornja štirka bo zdaj zdaj zunaj.

Danes je bil zelo lep dan, čeprav tale veter popoldan paq ni bil nič kaj prijazen. Čvek v Tivoliju je uspel, potem pa smo šli še na obisk tašči, ki so ji operirali kolk. Se zelo dobro počuti in gre kmalu domov.user posted image user posted image

Katka tudi midva se pofočkama za četrtek, če še sprejemaš prijave. Malemu sicer spet nekaj curi iz noska, ampak mislim da bo pri tem tudi ostalo, da ne bo kej hujšga.

Trnuljčica - čestitke za menjavo delodajalca. Upam da boš imela z novim več sreče.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.2.2009 18:18:46   
misa79
Še glede petka 13. Za mene je to srečen dan, saj sem na ta dan naredila vozniški izpit.user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.2.2009 18:23:30   
resnično srečna
Tud mi2...tud mi2 prideva k Anžetu in Jakobu...valda tud Katki...sej to spada skupaj a ne???...bo pestro he he...drugače naju je padanašnji sprehod uničil...Iza je pojedla kosilo in ob 17ih šla spat...po mojem bo kar vlekla v noč...meni pa tudlica gorijo od sonca in se grejem pod kovtrom...brrrr zebe...manarobe svet no...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.2.2009 20:27:08   
sky77
katka nas ne bo. Imava z Rokom v četrtek pregled na orl.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.2.2009 20:30:14   
simvir
Evo mi že spimo in to obauser posted image . Nejc ni nič spal čez dan (je vedno več takih dni), Tevž je pa tudi imel eno od obeh kitic bolj kratko.
Drugače smo tudi mi zadnje noči zelo slabo spali, pa zvečer se po eni urci spanja spet zbuja, no upam da se danes ne bo. Sem sigurna, da tudi nam že nagajajo štirke, samo če bodo že ven pokukale pa ne vem, bi morali še zg dvojki najprejuser posted image . Joj tile zobki grrrr.
Pa malo še kašlja, ampak upam da bo šlo vsak dan na boljše.

Drugače pa že kakšnih 10 dni ne je več ponoči, tako da mu zjutraj ko se zbudi sama ponudim. Nekaj minutk vleče, potem pa gasa daljeuser posted image . Bova zgleda zjutraj kar zaključila z dojenjem. Zvečer se pa tudi še malo pocrklja, ampak ko ima dovolj, se pa kar stran obrne. Meni je najbolj važno da potem bp zaspi, ga samo malo pobožam, potrepljam in grem ven.

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

kar se jogurtov tiče, se pa podpišem pod Simvir ... za tamale je tako ali tako boljše polnomastno, jst pa tud ne pojem toliko jogurtov, da bi lahko odvečne kilce pripisala preveč mastnim jogurtom user posted image

Pri meni so pa jogurti vsak dan na jedilniku. Še najraje imam kar navadne, potem si pa kakšne kosmiče noter stresem ali pa kar v kozarec natočim.

Scorpio super da je Nal že boljše in da se ni razvilo kaj hujšega.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.2.2009 21:15:20   
lepa posadka
Dober večer še iz naših logov.

Za nami je par luštnih in pestrih dni. V soboto sva imela namen spet v savno... pa so varuške odpovedale... pa sva ostala doma... in imela čudovit večer oz. noč :-))) Nedelja pa spet po starem. Dan je bil krasen, čeprav je cen dan brilo. Pohajanje je bilo luštno, so pa otroci potem HB hitro zaspali. Zvečer smo seveda navijali za Pomladnike... vidim, da ne samo mi :-))) Ja, zbora sploh nista primerljiva. Žal je Mario vse skupaj zbanaliziral... itak je cela oddaja banalna... Me pa čudi, da vam Enakonočje ni poznan komad... Kakorkoli že... naši pravijo, da HB, da niso zmagali, ker je tisto dogajanje v studiu... pa že od 15.30 dalje, prav dolgočasno.  Danes je MM odpeljal ta velika dva na Krvavc, ajz pa sem cel dan šivala za maškare. To je spet projekt... pa s Tomažem zraven... so bili vsi kabli zanimivi od stroja, pa vsak kos blaga sem 100x pobrala... No, HB je normalno odspal svoje runde, tako da sem vsaj takrat kaj sešila. Je pa od danes Tomaž slavni lasnik poštenega rugeca! No, saj sedaj se hecam, ko se je vse skupaj že umirilo... zjutraj sem bila pa kar panična, saj se je dečko zvrnil iz stola... Še sedaj ne morem verjet kako je to bilo... Kakorkoli, maslo je delovalo in zadeva ne izgleda grozno, Tomaževo vedenje pa tudi ni nič kaj drugačno. Bomo videli kakšna bo noč. Smo pa mi tudi počasi v ukinjanju dojenja. Parkat sem mu ponudila mleko v lončku in potem kar ne podojim in samo malo stisnem pajaca v naročju in se umiri. Tako sva se zadnje dve noči prvič dojila šele okoli 3h. Tako je trenutno stanje na 1-2x nočno dojenje in 1x še dnevno... sem včeraj kar namenoma ga pristavila, ker sem bila že kot Lepa Brena... Tako sem v pričakovanju nocojšnje noči...

Za nazaj pokomentiram sam tole:
Katka... pridna si z organizacijo srečanja... naju s Tomažem pa ne bo. Trnuljčica... tudi po Pohorju se ne bomo potikali, ker sta naša ta velika možaka pozabila na ene obveznosti konec tega tedna :-( Te pa porufam ob prvi priliki, ko pridemo v MB. Pa super za tako hitro menjave službe. Privoščim, da greš na bolje :-) Si se že odločila, boš kaj podaljševala porodniško?
Jogurti... pri nas je tudi vse polnomastno... ostalo mi sploh ni dobro.
Lana... čestitke za zobek... pa tudi tisti otročki, ki vam še rinejo... naj bo čim manj boleče :-)
Jabček... 5 pik za inovativnost pri kreiranju. Pa še naprej veliko dobre volje.
Big Mamma... saj so ti punce dobro napisale. Kar poskrbi zase. Ti pa privoščim kakšno dodatno roko pri hiši. Morda lahko koga prosiš za pomoč, da ne bo vsa skrb na tebi... pa se ti morda malo odpočiješ? Seveda si ob vseh skrbeh in delu samo še bolj dojemljiva za bolezen. No, upam, da dobro poštimaš in bo naslednji obisk pri dr-ju bolj optimističen in učinkovit.

Toliko za enkrat... hitim šivat dalje.

Vam pa prilimam še tole... od včeraj...
user posted image

Pa še naša mala zobka :-)
user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.2.2009 21:17:35   
Majček28
čer punce moje, se samo na hitro javim....

...moje bolečine so že skor zginle in so bile posledice pretiravanja na aerobiki...mastitis ki to ni bil je pa tud bilo pretiravanje pri sklecih....jah, očitno bom res kmal 30, se moram sprijatnit da nisem več 20 user posted image ...skratka to je to

z Brino sva bile dons pri P in je rekla, da so ušeska, grlo in pljučka čista in da je kašelj očitno posledica kakšne viroze...joj, kašlja pa ko en star kadilc in zraven se tko kremži, kot da jo boli....no, ko sva prišli domov je šla spančkat in se ćez 2 uri zbudila z vročino 38, tko da je zdaj še zakuhala....
Katka, če se pri nas stanje ne izboljša bova ostali doma, da ne bova okižli še kakšnega malčka

tko, za komentirat ni kaj dost razen prigod petka 13-tega...upam da se vse poštimajo, Joan, na mobitelu prekliči staro simkartico in ti bodo dali novo z isto številko kot si jo imela prej (preverjeno!!! )....
...zdaj grem pa mal malčico pocrkljat, sicer že spančka ampak je zlo nemirna

...a ja, uradno sva nehali z dojenjem, se je odločila, da je treba preveč zaugat da priteče in je bolj praktični iz flaše podudkat user posted image user posted image user posted image ...da bi bil pa moj nipelček modelček za grickanje pa mi glih ne paše user posted image user posted image

lepo mirno nočko

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Plenice
ammam

Uporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?

pralne plenice (17%)

za enkratno rabo (83%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!